Gość: Niekumaty IP: *.icpnet.pl 18.09.08, 19:30 Wisełka za te dwie godziny podbuduje się wysokim zwycięstwem Lecha w Wiedniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yang O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w .. IP: *.sanetja.pl 18.09.08, 19:47 "A minął dopiero kwadrans". Według mnie minął już kwadrans a nadal nie podaliście składów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olt łan :-) No właśnie! Gdzie są składy! IP: *.clt.bellsouth.net 18.09.08, 20:10 Gość portalu: yang napisał(a): > "A minął dopiero kwadrans". Według mnie minął już kwadrans a nadal nie > podaliście składów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:48 Nie przesadzajmy z "fantastyczną formą" Lecha. Prawda jest taka, że jak im się ułoży mecz, to grają na całego, a jak im nie idzie to już nie potrafią walczyć. I tak np. z Wisłą im wyszło, bo Pawełek puszczał wszystko co leciało w kierunku bramki, ale już z Bełchatowem nie było tak wesoło... Tak czy inaczej trzymam kciuki za Lecha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barometr Acimović nie jest Słowakiem! IP: *.acn.waw.pl 18.09.08, 19:49 Ale nie przeszkadza to komentarzynie Iwańskiemu cały czas go przyporządkowywać do tego właśnie kraju. Ciekawe co na to Słoweńcy??? Ciekawostka, której nie dowiemy się z TVP, czy zczuba - Milenko jest też byłym graczem Tottenhamu, więc mamy malutki przedsmak spotkania Kogutów z Wisłą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejorz Re: Acimović nie jest Słowakiem! IP: 155.136.80.* 18.09.08, 19:51 Do boju do boju do boju KOLEJORZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w ... IP: *.mas.airbites.pl 18.09.08, 19:53 Ciekawe czy Austria puści Bąka prawą stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
liroy5 Wasze relacje "z czuba" są naprawdę denne... 18.09.08, 19:59 I do tego przepełnione niepotrzebnym sarkazmem i próbowaniem na siłę rozbawić czytającego wziętymi "z dupy" tekstami typu: "Reklamy TVP pobiły Rafała Patyrę i Andrzeja "Chrrrrr" Juskowiaka 78 do 3. Te trzy punkty to za oba zdania między "Witamy Państwa" a "Zapraszamy na mecz".". "(żeby nie mieć widoku na morze trzeba zamieszkać w bunkrze)". Jest tego dużo, dużo więcej... Panowie jesteście już dorośli. Rozumiem, że staracie się zbudować tzw. serwis "z jajem" ale nie tędy droga. Możecie się chyba wysilić na odrobinę bardziej inteligentne "żarty". Przeglądam wasze relacje "z czuba" od ok. pół roku na temat różnych wydarzeń sportowych i im więcej czasu mija tym gorsze są wasze relacje... Rozumiem, chcecie być fajni, ok, nie ma sprawy. Ale czasem zmęczony człowiek przyjdzie ze szkoły/pracy i aż w środku go skręca czytając "zabawne komentarze", które można porównać do "dowcipów" z rubryki "Znalezione w e-mailu" w gazecie "Metro" (ten, kto czytał chociaż raz tą rubrykę dobrze wie o co chodzi). A więc panowie, apel do Was: Zróbcie chociaż raz w pełni profesjonalną relację posługując się trochę bardziej wyszukanym stylem komentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Wasze relacje "z czuba" są naprawdę denne... IP: *.aster.pl 18.09.08, 20:22 liroy, wyluzuj. Moze za czesto "przychodzisz zmeczony ze szkoly/pracy"? Pomysl o tym. Zczubaki trzymaja rowny poziom - za ktory mozna ich nie lubic, ale ja przez te dwa lata z hakiem nie zauwazylem jakiegos zjazdu jakosciowego. A "bardziej wyszukanych relacji" nalezy jednak szukac gdzies indziej... Nie zauwazyles tego po pol roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wasze relacje "z czuba" są naprawdę denne... IP: 78.8.93.* 18.09.08, 20:37 Zgadzam sie z Liroyem. Humor macie denny, wchodze i za kazdym razem nadziwic sie nie moge, to chyba z litosci. Nie chce nikogo obrażać, a wyrazam opinie. Nie wiem, co z Wami jest nie teges, moze jesteście NERDami? Odpowiedz Link Zgłoś
liroy5 Re: Wasze relacje "z czuba" są naprawdę denne... 18.09.08, 21:18 Właśnie problem tkwi w tym, że faktycznie nie ma na żadnym innym portalu tak przejrzystego działu o sporcie jak tutaj. Fakt, są strony tematyczne tylko i wyłącznie o sporcie ale jeśli chodzi o portale typu onet.pl, interia.pl, wp.pl czy gazeta.pl to właśnie ten ostatni ma w miarę ogarnięty dział wiadomości sportowych. Niestety zdarza mi się czasem zahaczyć o relacje "z czuba" i coraz bardziej dziwi mnie w jaki sposób można być takim ignorantem jak dziennikarze piszący tutaj relacje... No ale cóż skoro są ludzie, którym się to podoba to dalej się będzie kręcić. Mi pozostaje jedynie nie czytać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rifleshooter Re: Wasze relacje "z czuba" są naprawdę denne... IP: *.business.telia.com 18.09.08, 21:54 Tragedia. Zamiast wspierac naszych to sie nabijaja. Ciekawe czy gdyby grala Legia tez mialaby taki komentarz. Stronniczosc to chyba najdelikatniejsze okreslenie na ta bande nieudacznikow z serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w ... IP: *.aster.pl 18.09.08, 20:19 "Afrodyci" z rankingu są super. Budzą takie miłe skojarzenia z troglodytami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty Suszarka by Smuda? IP: *.icpnet.pl 18.09.08, 20:23 Ciekawe, czy Franz ma jakiś odpowiednik "suszarki", czy tylko zwyczajnie będzie się na lechitów wydzierał? Z drugiej strony to Ferguson jest "serem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.09.08, 20:33 Musze sie zgodzic z pogladem ze taka forma relacji jaka prezentuje nam Z Czuba jest denna i w zasadzie malo informujaca. Osobiscie preferuje tzw. normalna relacje, bez nic nie znaczacych komentarzy. To wcale nie jest zabawne, raczej meczace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru IP: *.autocom.pl 18.09.08, 20:36 TO PO CH...A CZYTASZ Z CZUBA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru IP: 144.92.198.* 18.09.08, 20:40 Ja czytam nie dla ch...a a dlatego ze jestem daleko i moge tu sledzic na biezaco przebieg meczu. Ale zgadzam sie ze to silenie sie na 'dowciapnosc' bywa meczace i utrudnia to dlaczego zagladam na 'Zczuba' czyli sledzenie na biezaco przebiegu meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Austria-Lech - Akcja po akcji. IP: *.autocom.pl 18.09.08, 20:51 sport.onet.pl/0,1248712,1827759,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w ... IP: *.ibrokers.pl 18.09.08, 20:52 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 20:52 zauważyliście, że sporo kibiców Austrii Wiedeń siedzi na trybunach w czarnych flekach? jakieś wspominki po Adolfie są dzisiaj? brawo Kolejorz - piękna kontra!!!!!!!!!!!1!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w ... IP: *.ibrokers.pl 18.09.08, 20:53 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jax Jak możemy wyprzedzić Cypr? IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.08, 21:01 Cypryjczyk - sędzia do tego nie dopuści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojek O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:01 Będzie dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josef Fritzl O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w .. IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 21:07 Bąk gra dla Lecha! xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w ... IP: *.173.4.243.tesatnet.pl 18.09.08, 21:11 austriacy to gorsi od niemców, bąk jest tego przykładem przesiąkł franca jedna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listkiewicz Re: O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 21:16 e, jakby sędzia był normalny i pokazał Bąkowi czerwoną za uderzenie zawodnika, to byś inaczej śpiewał.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dare O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w .. IP: *.dclient.hispeed.ch 18.09.08, 21:11 Smierdzacy qu...ssssssko b a k spale swe wszystkie watpliwe zaslugi (96) jednym uderzeniem Polaka w twarz. Dla mnie na zawszwe pozostanie wredna swinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Jacek Bąk ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 21:20 Przesadził, jest bardziej austiacki niż Austiacy, a tak przy okazji Kototorowski mógłby mieć lepszy reflex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enem54 Re: Jacek Bąk ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 01:12 No tak po tatcie FRITZL/Jacuś FRITZL/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delpyra O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w .. IP: *.icpnet.pl 18.09.08, 21:32 Miało być tak pięknie, a skończyło się jak zawsze. Nie bez powodu jesteśmy w rankingu klubowym za Cyprem i innymi "potęgami" futbolowymi. Ale może za 10-15 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
miljka Nie podoba się ZCzuba to nie czytaj! 18.09.08, 21:37 Zczubaki to świetne chłopaki :) Tak trzymac! Nie lubic Nadala, Ronaldo i Hamiltona! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekDM O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w .. IP: *.chello.pl 18.09.08, 21:37 Chyba powstrzymała a nie postrzymała ... Ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam O sławę, o fazę grupową, o wyprzedenie Cypru w .. IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 21:40 Jeszcze daleko, daleko, daleko aby błyszczeń w Europie. To nie sa rozgrywki w naszej lidze, gdzie są same słabeusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Bąk ty świnio IP: *.eranet.pl 18.09.08, 21:40 Za to co zrobił Bąk powinien zostać odpowiednio przywitany nie tylko w Poznaniu ale i na najbliższym meczu reprezentacji.Rywalizacja rywalizacją ale żeby Polak na Polaka , pokazał że jest sprzedajną świnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusnier Re: Bąk ty świnio IP: 78.149.100.* 18.09.08, 22:01 Bak nie gra juz w reprezentacji ;p Swoja droga, ja z wyniku jestem w miare zadowolony - rewanz bedzie Lecha, stawiam na 3-0 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobbi Re: Bąk ty świnio IP: 82.177.36.* 18.09.08, 22:25 Bak ty smrodzie z dupy nie wracaj do polski !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Rzeczywiście gdzieś prysnął Wasz błysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 22:05 Poza tym Lech w rewanżu jest zdecydowanym faworytem. Dziś nie był, choć nie wiedzieć dlaczego widzieliście go w takiej roli. Obydwie drużyny to zespoły własnego boiska, myślę, że u siebie Lech załaduje parę bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
dwakilo Legla bedzie miala stadion i... 18.09.08, 23:17 skoncza sie relazcje z czuba poniewaz panowie zapewne beda wspierac 4000 warszafskiego chlopa na meczach legly Odpowiedz Link Zgłoś