Gość: Jelczur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 16:24 Ciekawe skąd wzięli takiego ślepego sędziego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kpt.tybald Re: This is Spartaaaaa! 26.09.08, 17:12 Ciekawe czy ofierze nic sie nie stało. na szczęście nie dostał bytem tylko łydką, może bolało mniej:D tybald.blox.pl/2008/09/Polska-kraj-pelen-gwiazd.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kop w żyć Re: This is Spartaaaaa! IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.08, 17:59 Czesi to mają niezłe przygotowanie gimnastyczne...;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quinnallman Re: This is Spartaaaaa! IP: 217.96.105.* 26.09.08, 22:45 a ja juz myslalem ze on to specjalnie zrobil hehe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomasJun Re: This is Spartaaaaa! IP: *.227.broadband5.iol.cz 27.09.08, 13:25 Tak, sedzia Pavel Fraňek nie odgwizdal faulu... Jego zdaniem Jůn gral zanisko glowa... Komisja Sedziowska ukarala Fraňka zakazem sedziowania w trzech nastepnych kolejkach Gambrinus Ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czechfan Re: This is Spartaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 13:58 "Ciekawe czy ofierze nic sie nie stało. na szczęście nie dostał bytem tylko łydką, może bolało mniej:D" Nie wiem jak bolało, ale wiem, że Jun miał wstrząs mózgu i był jeden dzień w szpitalu na obserwacji. Ale wyjdzie z tego, skoro wrócił potem na boisko, a zszedł po godzinie gry (a ta sytuacja miała miejsce w 24 minucie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 300 Re: This is Spartaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 11:18 Znalazł sobie miejsce na popisy karate... Co tu dużo gadać - THIS IS SPARTAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chels Re: This is Spartaaaaa! IP: 195.182.19.* 28.09.08, 14:13 o matko! o_O ale, ze sedzie nia zareagowal... to chyba jeszcze straszniejsze o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100lec Re: This is Spartaaaaa! IP: *.atnf.csiro.au 29.09.08, 09:02 a wiecie, że IQ Nicole Cidman lata mi koło bata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: This is Spartaaaaa! IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.08, 23:01 xPPP Szacunek dla obrońcy za to, że nie udawał cwaniaka. Ale pośredni i żółta kartka + zawieszenie na kilka spotkań za niebezpieczną grę się należały :P Swoją drogą Jun złote lata kariery miał właśnie w Sparcie, to go przywitali :D A najlepszy jest ten kibic, co się zaśmiewa na całego :D Odpowiedz Link Zgłoś