Gość: Jacky Thinker IP: *.lanet.net.pl 05.10.08, 16:05 Legia bez szans. Ale ważne aby ekscesów nie było! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Lecha slawek Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.08, 16:20 Panie Smuda powiedz pan coś Kotorowi;dawniej wychodził za daleko i dostawał za kołnierz a teraz uparł się i stoi na lini bramkowej gdzie każdy po stałych fragmentach gry stwarza okazje bramkowe.Z tych ok. 3-5m to on nie zdąży{Bąka puscić a dostanie kaste).Od czego ma ręce;pare dobrych wybić(wyjść)i będzie wiadomo kto rządzi w polu karnym.LECH-Legia 3-1 i szacunek dla kulturalnych kibiców Legi i dzięki za gratulacje z waszej strony dla Lecha za awans do fazy grupowej.(oczywiście prawdzwych kibiców piłki kopanej)I szkoda waszej drogi po co płacić za przegrany mecz chyba że chcecie zobaczyć tą atmosferę i poczuć klimat EUROPY (wieśniaki)taki żarcik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL Legła znow nie wygrała i jeszcze wiele wiele lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 21:14 nie pokona Lecha......te prorocze slowa wyglosilem kilka sezonow temu i sprawdzaja sie co do joty. Jest za słaba by wygrac nawet z oslabionym Lechem, gdyby nie ten fak znow by poLegła bez oddania celnego strzału:). Ale to nic , powalimy ja na cyce znow na toaltowej i znow beda zrywac azjaci medale:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
raffaelsanti Hit kolejki. Lech gra z Legią 05.10.08, 16:45 Właśnie zobaczyłem jak Górnik zremisował z Wisłą... szok! Przez myśl mi przemknęło, że Lech może tak jak Wisła jest zmęczony po pucharach ale szybko się otrząsnąłem... Mecz z Legią to dla Lecha jak zastrzyk adrenaliny bo to mecz o honor, mecz o prestiż, mecz o twarz, mecz o wszystko... Sercem jestem z Tobą Kolejorzu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanwiocha jak tam buraku serce ci nie peklo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlx Re: jak tam buraku serce ci nie peklo? IP: *.icpnet.pl 05.10.08, 20:14 Twoim wpisem udowodniłeś tylko to, że prawdopodobnie to Ty pochodzisz z wiochy. Ciekawe z jakiej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 16:51 lech napewno wygra a legia jest bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert od pilki Bedzie 5:0 dla Kolejorza! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.10.08, 18:58 Gość portalu: bbb napisał(a): > lech napewno wygra a legia jest bez szans Zgadzam sie w zupelnosci. Bedzie 5:0 dla Lecha albo i wiecej. Moze bedzie wynik dwucyfrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allo Allo Re: Bedzie 5:0 dla Kolejorza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:56 1 w miarę groźny strzał jak na drużynę która miała wygrać dwucyfrowym wynikiem... no no no no, co Ty bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesław.pisze Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: 92.235.234.* 05.10.08, 17:27 Panowie, wysilcie się deko, co to za lewe komentarze, jeno faule? Proszę tu natychmiast opisywać co się dzieje na boisku z prawdziwego z wrażenia, a nie tam takie zdawkowe faul tego na tym... Pozdro z emigracyji. Odpowiedz Link Zgłoś
raffaelsanti Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią 05.10.08, 17:31 www.sport.pl/sport/2,93148,,Lech___Legia,,110331513,6735.html poczytaj tu a wogole siedze przed TV i Wlasnie Wilk prawie trzepnął Legii gola... siedze jak na szpilkach... a wogole kibice daja popisowy doping oczywiscie LEcha bo warszawiaków nie słychać KOLEJORZ GOLAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 17:58 ja myślałem, że Lech solidaryzuje się z Legią i nie prowadził przez pierwszą połowę dopingu, nic nie słychać oprócz ITI spier. ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW.redaguje Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.08, 18:27 i co to jest brzydki faul? Wszystkie faule są brzydkie. Faul może być brutalny, albo chamski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesław.pisze Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: 92.235.234.* 05.10.08, 17:30 Acha, zapomniałem dodać, iż wydaje mi się, że Lech nie wygra, jako że jest zmęczony po środowym meczu z Austrią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesław.pisze Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: 92.235.234.* 05.10.08, 17:32 Acha, zapomniałem dodać, iż wydaje mi się, że Lechowi bardzo trudno będzie dziś wygrać (remis byłby sukcesem), jako że jest zmęczony po środowym meczu z Austrią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POGON SZCZECIN Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.chello.pl 05.10.08, 17:38 Wracajac do bramkarza, to Leszkowi on jest bardzo potrzebny, obserwuje gre kotorowskiego od dluzszego czasu i rzeczywiscie zrobil ogromny postep od roku, ale dalej jest to bramkarz zasciankowy i czasem nie obliczalny. ( tutaj jest potrzebny bramkarz klasowy ) ,najlepsza ppolewke mam z niego przy karnych rzuca zawsze sie w druga strone , gdzie leci pilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dish Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 17:59 widać, że Lech jest zmęczony - może nie meczem, a melanżem po nim; nie gra tak jak w czwartek. Ale po meczu z Austrią nie ma już ciśnienia w meczu z Legią i remis przyjmę ze zrozumieniem. PS. Komentatorzy są tragiczni, już chyba wolę Szpaka. Mam nadzieję, że mecze w P. Uefa będzie komentować tylko Zawacki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Kłoza Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.domainunused.net 05.10.08, 17:53 Iwański w tym biało-czarnym stroju wygląda identico jak Podolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil chojnacki Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.nott.cable.ntl.com 05.10.08, 18:01 legia powinna wygrac sa bardziej doswiadczeni i sa mocnym zespolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mano Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.chello.pl 05.10.08, 18:05 słaby to jest komentarz na gazecie. a mecz moze sie podobac. niech wygra lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesław.pisze Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: 92.235.234.* 05.10.08, 18:16 Dobrze widzieć, jak L zbiera kolorowe kartoniki - tak trzymta chłopy, tak trzymta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Hit kolejki? chyba Kit kolejki IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.08, 18:38 co za badziewiasty mecz, ale cóż: jaki rząd, taki pzpn, a jaki pzpn taka Dysko Polo Ekstraklasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Astiz - druga po Cleberze IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.08, 18:41 święta krowa dla sędziów. Czyżby bali się posądzeń o rasizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzid Re: Astiz - druga po Cleberze IP: 80.48.126.* 05.10.08, 18:43 Chora teoria - wtedy Choto, czy Arboleda tez by mieli latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanwiocha No i co buraki z poznania, pasa przerwana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 18:58 nigdy nie bedzie mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Mózgu.. IP: *.acn.waw.pl 05.10.08, 19:02 Mózgu! A Aztiz to jakiej jest rasy? Chyba białej, więc jaki rasizm???? W stosunku do białych? Może nacjonalizm antyhiszpański? Ale to za trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: God Save the Queen Re: Mózgu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:08 chodzą plotki, że to członek ETA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej .............REJSIK!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.182.* 05.10.08, 18:43 REJSIKA na boisko.....!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiony I po co odnotowywać wszystkie faule? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 18:55 Nie lepiej napisać, że nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duma Stolicy Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.aster.pl 05.10.08, 18:55 Dziękujemy :D Mamy lidera, Polonio mamy lidera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią 05.10.08, 19:01 Nie wiem z czego sie cieszycie. Wasz Lech i tak mistrza nie zdobedzie bo stawka na gorze jest po prostu za silna. Skonczy sie i tak kolejnoscia 1. Wisla 2. Legia albo 1. Legia 2. Wisla Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią 05.10.08, 19:03 Guanojadom z wawy nie udało się dopaść Lecha na zmęczeniu. Jak nie można wygrać to trzeba zremisować i to się Lechowi udało. Jak na razie z ostatnich siedmiu meczów z Lechem Legia wygrała.....1. Mam nadzieję, że Błoński, Wołowski i reszta działu marketingu ITI na Czerskiej zwróci na to uwagę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:06 lepiej policz ostatnich 30 a nie pocieszaj sie jak dziecko z przedszkola. Prawda jest taka, ze ten caly lech jest za Legia i w dodatku jest cienki jak dupa weza jesli jeden mecz z Austria kladzie go na lopatki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią 05.10.08, 19:08 To był chociaż mecz w pucharach, a legii jak tam poszło, bo już nie pamiętam. FK Moskwa? Tak się to coś nazywało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:10 uefa nie jest wazne. Wazne, ze ogladacie nasze plecy w tabeli. Zagracie jeszcze pare meczy w grupie i bedzie czlapac w srodku tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 21:05 Jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz. To co się działo 30 meczów temu mało mnie obchodzi. Liczy się pare ostatnich sezonów, a tu trzeba przyznac że Legia zbiera regularnie baty. Oczywiście zawsze można wyciągnąć argument że 20 lat temu Legia rozniosła Lecha, ale kogo to teraz interesuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 22:19 no i sam sobie zaprzeczasz. A kogo interesuje 7 ostatnich meczow? Nie ma sie co czarowac passa zostala przerwana. I dalej jestescie za nami w tabeli. No ale jak kompleksy przeslaniaja logike myslenia to pisze sie bzdury do kwadratu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: God Save the Queen Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:07 hehe już się zaczęło tłumaczenie dlaczego Lech nie wygrał. Jak Lech przegra mistrza 1 pkt to też będziecie wspominać, że to wszystko przez Austrię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPlank Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.08, 20:38 Jeszcze wczoraj, guanojadzie, mówiłeś coś innego? Dziś już zszedłeś ze swojej napinki? I tak w tym wszystkim ciekawe, że nie wyciągnłeś dziennikarzy, działaczy, Radia Maryja, scjentologów, noblistów, Ak-owców, przeciwników zarejestrowania aborcji w księstwie Liechtenstein itd którzy jak jeden mąż są przeciw Lechowi a na 101 % sprzyjają Legii. Swoją drogą boli że te zwycięstwa Lecha nic nie dawały, bo w końcowej klasyfikacji Lech zajmuje miejsce tuż za Legią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rIkItIkItAk Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.chello.pl 05.10.08, 20:45 przecież mieliście nas, wg Reksia: "machnąć z rozpędu", wg innych rozjechać tak jak Wisłę. tylko na fali euforii umknęło wam, że ta Austria to trzecia liga europejska a tyle sił zmarnowaliście, żeby ją wyeliminować. co z tego, że w siedmiu meczach wygraliście sześć, dało wam to coś ? ile razy zakończyliście ligę wyżej od Legii przez ostatnie 15 lat ? ZERO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal co z tego że w poprzednich 1283 sezonach IP: *.gprs.plus.pl 06.10.08, 01:19 byliście wyżej? ŻADNE. Jest nowe rozdanie i tym razem to Lech będzie wyżej. > przecież mieliście nas, wg Reksia: "machnąć z rozpędu", wg innych > rozjechać tak jak Wisłę. A wg Murawskiego, który w przeciwieństwie do Reissa miał w nogach 120 minut, miał być ciężki mecz z powodu dużego zmęczenia. No i był. > tylko na fali euforii umknęło wam, że ta > Austria to trzecia liga europejska a tyle sił zmarnowaliście, > żeby ją wyeliminować. Cóż, wam się z tą III ligą europejską udało 4x pod rząd dostać baty, o wyeliminowaniu nie wspominając. Myślę że to starczy za odpowiedź do takich debilnych porównań. Kto będzie lepszy okaże się za ponad pół roku i tyle. Zobaczymy czy ja się będę śmiał z ciebie, czy na odwrót. Pozostałem komentarze 10-letnich dzieci Neostrady niewarte złamanego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.10.08, 19:06 Panie Urban, miej Pan przyzwoitosc i odejdz z Legii!!! Po raz kolejny pokazuje Pan, ze ma klopoty z rozeznaniem mozliwosci swoich rezerwowych. Dlaczego wpuscil Pan Grzelaka za tragicznego dzis Chinyame, a zostawil na lawce duzo lepszego Arruabbarene? Hiszpan zmarnowal z Piastem trzy swietne okazje, ale wczesniej sobie je wypracowal, podczas gdy Grzelak nie zrobil kompletnie nic oprocz bezmyslnych fauli. Strata punktow i kolejne rozczarowanie, a mozna bylo dzisiaj Wisle odskoczyc. Nie wierze juz w to, ze dojrzal Pan do bycia trenerem druzyny, wobec ktorej sa takie oczekiwania. Gdyby nie fakt, ze beznadziejny Gornik jakos urwal dzis punkty Wisle, bylibysmy znowu dwa oczka za nimi... Urban, odejdz! Wstydu osczedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Zakompkesione kartofle... IP: *.acn.waw.pl 05.10.08, 19:09 Jak zwykle najgłośniej im wychodziły przyśpiewki na Legię... Doping dla własnej drużyny na drugim planie. I jeszcze włażenie w d... Legii z textami na ITI i Miklasa. Co byście w Poznaniu bez Legii robili? Chyba się po czołach z żalu kopali;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lets go people chyba ziemniaki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.10.08, 19:58 W Poznaniu chyba sie mowi "ziemniaki". To w Warszawie mowi sie "kartofle". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator W Poznaniu mówi się pyry. IP: *.icpnet.pl 05.10.08, 20:01 :) my lubimy pyry... oj lubimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL w Polsce mowi sie ziemniaki Azjato:) hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 21:19 ty zenujacy durnia Janie:)!!!! Na Ległę anie na Legie? co to za klub Pan Panie Janie wymieniasz?! Nie ma takiego!!!! Jest i bedzie Legła,kiblowy klub z łazienkowskiej czy toaletowej z kurnikiem zamiast stadionu i ze szczynami w liczbie tysiaca zamiast kibicow hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek co to są "derby Polski"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:18 czego to dziennikarze nie wymyślą... niedługo każdy mecz to będą derby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam to pomysl kompleksiarzy z poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lets go people Re: co to są "derby Polski"??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.10.08, 19:56 W Poznaniu te mecze zawsze duzo bardziej sa przezywane niz w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszysiekk Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: 87.105.40.* 05.10.08, 19:32 "Wielkie rozczarowanie w hicie Ekstraklasy" - Wielkim rozczarowaniem to jest tytuł tego artykułu. Mecz był naprawdę bardzo dobry, szybka i momentami piękna gra, dużo walki. I to dla autora jest rozczarowanie? Chyba inny mecz oglądał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogon szczecin Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią IP: *.cia.com 05.10.08, 20:10 w sumie oba mecze obejrzało 50 . tys. zł. - bardzo ciekawe , a gdzie byli kibice i pseudokibice. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Hit kolejki. Lech gra z Legią 05.10.08, 20:23 Też jestem takiego zdania. Jak na polską ligę bardzo dobry, szybki mecz. Byłem pod wrażeniem pressingu Lecha pomimo tak wyczerpującego meczu w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
belotto Hit kolejki. Lech gra z Legią 05.10.08, 20:15 "mecze z Austrią i Legią obejrzało w sumie ponad 50 tys. zł" Proszę o korektę tego zabawnego błędu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyk Lech - Legia 0:0. Bohaterowie byli zmęczeni IP: *.aster.pl 05.10.08, 20:18 remis oznacza zwycięstwo Lecha, co znaczy, że Lech nie jest jeszcze drużyną na poziomie europejskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bypass Lech - Legia 0:0. Bohaterowie byli zmęczeni IP: *.eranet.pl 05.10.08, 20:46 "w sumie mecze z Austrią i Legią obejrzało 50 tys. zł":)))tylko ciekawe kto wpuścił tyle kasy na stadion pełny kibiców;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirs ksiegowy pisza relacje w gw! IP: *.olsztyn.mm.pl 05.10.08, 20:59 mecz (...) obejrzało w sumie ponad 50 tys. zł) Odpowiedz Link Zgłoś