Gość: greginho IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 12.11.08, 11:57 Jezuuu, niech oni se dadza spokoj z ta beznadziejna Puma. Stroje i jakosciowo i wizualnie katastrofa. Jak sie nie da Adidasa, to tylko Najeczek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zed Re: Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Pols IP: 195.20.110.* 12.11.08, 12:03 Liczy sie kasa misiu - a koszulka i tak nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Pols IP: 83.238.76.* 12.11.08, 12:36 a może jakiś mały gracz? kappa czy diadora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość aaa... nie chcę wiedzieć jakie slipki ma Lato :( IP: *.net.autocom.pl 12.11.08, 14:03 nie wiem i dobrze mi z tym wiec po co to zmieniać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swdkk Re: Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Pols IP: 156.61.22.* 12.11.08, 12:33 puma do du... nike na tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morlokiusz Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 12:49 Ja tam proponuję UMBRO... W końcu dużo naszych w UK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Pols IP: *.chello.pl 14.11.08, 00:04 umbro to teraz też nike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Polski IP: 217.153.125.* 12.11.08, 14:32 cóż tajemnicą poliszynela jest, że Michał L. jest już po słowie z nikiem i ma ustalony procent od kontraktu... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan84 Re: Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Pols 12.11.08, 14:33 zina, lotto, deichman, snikers, proncessa to sa firmy które powinny ubierac polską reprezentacyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Pols IP: *.chello.pl 14.11.08, 00:04 jeszcze tico Odpowiedz Link Zgłoś
stefan84 a ja bym wybrał 12.11.08, 14:34 dlaczego puma i nike, może np co z tych firm: zina asadi lotto deichman polsport snickers prinessa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalesony Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Polski IP: *.chello.pl 12.11.08, 14:47 Może Joma? Jeśli nie to Nike lub Adidas. Trzeba porobić klauzule na wypadek gdyby sponsor techniczny nie wywiązywał się z umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelczyk Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:37 Chciałbym zobaczyć reprezentację Polski w strojach Najacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekstralasa_fan Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Polski IP: *.mas.airbites.pl 13.11.08, 00:45 Szkoda że adidas nie konkuruje z pumą - to wg. mnie najlepszy sponsor Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Pols 13.11.08, 09:35 A dlaczego nie wybrac polskiego producenta? "Kupując polskie produkty dajesz prace" , no ale PZPN chyba o tym nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erdezet Re: Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Pols IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 12:50 racja tylko NIKE robi najlepsze koszulki pilkarskie, puma jest slaba, przeciez kazdy to widzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: getzol Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 13:26 dla reprezentacji JAKO albo TICO to max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UmciaPękłaGumcia W Nike już Polska grała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 16:21 W 1998 roku chociażby, wiem bo nie dość, że widziałem mecze kiedy nasi grali w Nike to mam jeszcze łapki Nike gdzie na pudełku był Herb Polski. W sumie mnie to wisi jakby było Nike to stroje byłyby proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimovo Re: W Nike już Polska grała IP: *.krak.tke.pl 13.11.08, 20:56 w nike reprezentacja grała - fakt. grała też w adidasie (najdłużej), admiralu (zapomniana już marka), nike właśnie, a zanim była puma - były stroje bez żadnego logo np. w meczu z Ukrainą w eliminacjach do MŚ 2002 (ale to były stroje bodaj tico). a przed MŚ podpisano umowę z pumą. a pamiętacie mecz z Anglią w eliminacjach we wczesnych latach 90-tych, jak reprezentanci chcieli się zbuntować przed meczem jak nie dostaną dobrego sprzętu (to były czasy Koseckiego, Urbana, Leśniaka, Tarasiewicza, Furtoka)? Ja jestem zwolennikiem rozwiązań niekonwencjonalnych jak Szkocja w strojach diadory czy Walia w Championie teraz a wcześniej w Kappie. Ciekawe rozwiązania mają też lotto, umbro czy joma. byłoby to dużo oryginalniejsze niż najwięksi gracze na tym rynku, którzy masowo ubierają najbardziej liczebne pod względem ludności kraje, wiadomo - koszulki z odpowiednim logiem ktoś kupić musi. Wyjątkiem jest Anglia z konserwatywnym podejściem do tej kwestii (ale jak będzie kasa odpowiednia to pewnie zmiękną w końcu). A Włochy niby dużo włoskich producentów a puma... Zdecyduje kasa. Nie Lato G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martincool Re: W Nike już Polska grała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 19:00 Interesuję się tym tematem i po cichu liczyłem na Adidasa-trochę z sentymentu bo jednak w ich strojach osiągaliśmy największe sukcesy (1974 i 1982) a poza tym najbardziej mi się podobały. Ale te dawne, proste wzory jeszcze z logo "kwiatkiem/listkiem" (Trefoil). Mieliśmy już Nike (od września 1996 do wiosny 1999)-grała w nich kadra Piechniczka i Wójcika. Pod koniec ery Wójta wszedł na kilka meczów Adidas a pozniej Puma która za Engela była chyba zawsze- podobnie jak Bońka, Janasa czy teraz Beenhakkera. Osobiście też chciałbym Kappę która może nie jest teraz tak wielkim graczem jak w latach 80 i 90 ale robi charakterystyczne, od razu rozpoznawalne koszulki (model Kombat). Aha, nie wiedziałem że Adidas ma pakt o nieagresji z Pumą... Przyznam że to dla mnie zaskoczenie. A co do wspomnianego meczu z Anglią ery Koseckiego i Furtoka to był taki epizod-Grajewski załatwił wtedy w kilkanaście godzin nowiutki komplet Adidas Equipment-na 1 mecz.Pozniej na pewien czas weszło Lotto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinxPL Re: Lato zdecyduje kto ubierze reprezentację Pols IP: 66.99.246.* 09.04.09, 16:27 chyba was poj... debile jaka diadora jaka kappa nie ponizajcie polski nike albo adidas Odpowiedz Link Zgłoś