IP: 158.75.15.* 08.07.02, 17:38
To do Ciebie poczta nie dociera!

Proszę coś z tym zrobić!:-)
Obserwuj wątek
    • roro_ Re: Basia! 08.07.02, 17:42
      Czy ty myślisz, że ktoś tu jeszcze jest o tej porze?
      • Gość: MMPM Re: Basia! IP: 158.75.15.* 08.07.02, 17:49
        No tak, nie ma zupełnie nikogo... No bo Ty się nie liczysz!;-)

Skoro mam chwilę wolnego, to rozsyłam to, czego nie zdążę jutro...
        • roro_ Re: Basia! 08.07.02, 17:51
          Ja sie też liczę, tyle, że mnie już tu nie ma.
          • Gość: MMPM Re: Basia! IP: 158.75.15.* 08.07.02, 17:56
            Właśnie widzę! ;-)
    • Gość: basia! Re: Basia! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 19:59
      A o co chodzi?
      • Gość: MMPM Re: Basia! IP: 158.75.15.* 09.07.02, 12:21
        Jak coś do Ciebie wysyłam, pokazuje mi jakiś błąd.
        • basia! Re: Basia! 09.07.02, 13:00
          a co mi chciałeś wysłać?
          • mmpm Re: Basia! 09.07.02, 13:06
            Zapytaj tych, którzy otrzymali.:-)

Maila już dostałem.
            • aniela_ Re: Basia! 09.07.02, 13:07
              bomba

ps hyhy
              • basia! Re: Basia! 09.07.02, 13:11
                sexbomba?
                • aniela_ Re: Basia! 09.07.02, 13:12
                  nene taka zwykla co wybucha przy otwieraniu
                • Gość: Maatzey Re: Basia! IP: TORINT* / 212.244.62.* 10.07.02, 10:28
                  JA w sprawie formalnej - Baska masz fajny biust??
                  • _tequila_ Re: Basia! 10.07.02, 10:32

widze ze golebie omijaja mnie szerokim lukiem... :(
                    • the_ladybird Re: Basia! 10.07.02, 10:46
                      Mnie też... "A co my zarażone jakieś?" ;)
                      • _tequila_ Re: Basia! 10.07.02, 10:47
                        hmmm nie przypominam sobie....
                        • the_ladybird Re: Basia! 10.07.02, 10:47
                          Ja też nie...
                  • basia! Re: Basia! 10.07.02, 10:48
                    głupie pytania zadawaliśmy na innym wątku
                    • _tequila_ Re: Basia! 10.07.02, 11:04
                      Basia Ty masz chociaz fajny biust...
                      • rigel Re: Basia! 10.07.02, 11:14
                        oj Tekilka, nie przesadzaj
                        Basia jest cała super ale Ty tez jestes super :)
                        • _tequila_ Re: Basia! 10.07.02, 11:15

powiedz to golebiom...
                          • rigel Re: Basia! 10.07.02, 11:18
                            nie wystarczy Ci, że ja Cie lubię bez względu na ... hm.... bez żadnych
                            względów :))))
                            • e.silver Re: Basia! 10.07.02, 11:24
                              no tak, a do mnie ani gołąb, ani nikt mi nie napisze, że mnie lubi ;(((
                              • rigel Re: Basia! 10.07.02, 11:26
                                Silverka też lubię, a co mi tam.... wszystkich lubię ;))))
                                z tym, że jedne bardziej a drugich mniej albo wręcz wcale...
                                • e.silver Re: Basia! 10.07.02, 11:29
                                  och dzieki :))) dalej sie nie dopytuję ;) mogłoby mi sie nie spodobać ;))
                                • _tequila_ Re: Basia! 10.07.02, 11:30
                                  wyslalam Wam cos
                                  • e.silver Re: Basia! 10.07.02, 11:40
                                    świetne ;))))
                                    • the_ladybird Re: Basia! 10.07.02, 11:58
                                      Aha. Suuper! Przeczytałam całe, jak rzadko :)
                                      • e.silver Re: Basia! 10.07.02, 12:00
                                        u nas kiedys pisali, że gość znalazł w bułce skrzydło jakiegoś małego ptaka,
                                        nie był to bynajmniej kurczak, bułka zaś z założenia miała być wegetariańska,
                                        ciekawe, co z tym zrobił, poza pokazaniem gazecie ;)
                                        • _tequila_ Re: Basia! 10.07.02, 12:03

a co Twoim zdaniem mogl z tym zrobic?
                                        • the_ladybird Re: Basia! 10.07.02, 12:03
                                          może zjadł?
                                          • e.silver Re: Basia! 10.07.02, 12:07
                                            no nie wiem, nie wiem, ludziska mają różne pomysły przeciez ;)
                                          • basia! Re: Basia! 10.07.02, 12:08
                                            chciałam zaznaczyć (na marginesie) ,że ja też nic od mmpm nie dostałam .Ale
                                            doczekałam się za to wątku z moim imieniem ,fajnie co nie?:)))))
                                            • rigel Re: Basia! 10.07.02, 12:11
                                              basia! napisała:

> doczekałam się za to wątku z moim imieniem ,fajnie co nie?:)))))

rok temu to zamiast watków dla kogoś, to pomniki stawiali....
                                              • e.silver Re: Basia! 10.07.02, 12:12
                                                aha, Basia to dlatego właśnie tu piszemy teraz, a nie gdzie indziej :))
                                              • the_ladybird Re: Basia! 10.07.02, 12:13
                                                To nie było rok temu. Ja to pamiętam, a jestem tu stosunkowo krótko.
                                                • rigel Re: Basia! 10.07.02, 12:16
                                                  the_ladybird napisała:

> To nie było rok temu. Ja to pamiętam, a jestem tu stosunkowo krótko.

to było dawno!! masz pamięc jak słonica
                                                  • the_ladybird Re: Basia! 10.07.02, 12:18
                                                    Masz rację, zima to prehistoria a jesień to w ogóle paleoarcheolodzy tylko
                                                    znają :)))
                                        • rigel Re: Basia! 10.07.02, 12:08
                                          opowiem wam historyjkę prawdziwą:

dawno temu, za peerelu, w pewnej piekarni zdarzyło się, że w trakcie produkcji
                                          pieczywa, do ciasta dostał się jakis kawałek sznurka... cóż zdarza się. Pechowy
                                          klient przyniósł zakupiony chleb z tym sznurkiem z powrotem. Oczywiście dostał
                                          inny bochenek oraz został przeproszony za kłopot i całą sprawę.
                                          Nie pamietam ile w tym czasie kosztował chleb... to akurat jest nieważne.
                                          Koledzy w tejże piekarni wpadli na pomysł, żeby do ciasta SPECJALNIE włożyć
                                          CZYSTY banknot o nominale 10-krotnie przewyzszający cenę bochenka. Jak pomysleli
                                          tak zrobili.
                                          Pytanie: czy osoba która kupiła ten "nadziewany" bochenek przyszła z reklamacja
                                          do piekarni? jak pewnie się domyslacie, NIKT się nie zgłosił...
                                          Pytanie dodatkowe: DLACZEGO? skoro ten ktoś znalazł przecież w chlebie coś, co
                                          nie powinno się tam znajdować...
                                          • the_ladybird Re: Basia! 10.07.02, 12:10
                                            ehe, teraz tym bardziej nikt by nie przyszedł :)
                                            • e.silver Re: Basia! 10.07.02, 12:12
                                              aha, rigel jaką masz pewność, że to nie jeden ze spiskowców pod nieuwagę
                                              kolegów zaznaczył specjalnie i kupił ów bochenek?
                                              • rigel Re: Basia! 10.07.02, 12:14
                                                dlaczego od razu mnie podejrzewasz, co?????

spokojnie, komisyjnie bochenek został odniesiony do sklepu, a ponieważ piekarnie
                                                anleżała do najwyżej cenionych w mieście, na kupca nie trzeba było długo czekać i
                                                poszedł (ten bochenek) w tzw. obce ręce :)
                                                • the_ladybird Re: Basia! 10.07.02, 12:16
                                                  A ja dalej jakoś nie wierzę, że ktokolwiek odniósłby bochenek, w którym by
                                                  znalazł 20, a nawet 10 PLN :)))
                                                • maga34 Re: Basia! 10.07.02, 12:16
                                                  że nikt nie oddał to mnie nie dziwi, zdziwiłabym się jakby oddał, niestety
                                                • e.silver Re: Basia! 10.07.02, 12:17
                                                  rigel napisał(a):

> dlaczego od razu mnie podejrzewasz, co?????
                                                  ej no! wcale Cię nie podejrzewam przecież ;)

> spokojnie, komisyjnie bochenek został odniesiony do sklepu, a ponieważ piekarni
                                                  > e
                                                  > anleżała do najwyżej cenionych w mieście, na kupca nie trzeba było długo czekać
                                                  > i
                                                  > poszedł (ten bochenek) w tzw. obce ręce :)

jasne ;)
                                                  • _tequila_ Re: Basia! 10.07.02, 12:45

a propos rzeczy znajdowanych w jedzeniu:
                                                    (troche obrzydliwe)
                                                    Moi znajomi wpadli na pomysl tanszych posilkow w mcdonaldzie - zamawiali jakas
                                                    kanapke, zjadali nie do konca, wkladali do srodka wlos i odnosili ze skarga.
                                                    Oczywiscie dostawali nowa kanapke i w ten prosty sposob zjadali co najmniej 1,5
                                                    zamowienia w cenie jednego
                                                  • e.silver Re: Basia! 10.07.02, 12:56
                                                    Tekilka, masz "pomysłowych" znajomych :))))
                                                    Dzieki za obrazki, zwłaszcza absurdy :))
                                                  • the_ladybird Re: Basia! 10.07.02, 13:33
                                                    A mi absurdy nie chodzą :(((( :'-(
                                                  • _tequila_ Re: Basia! 10.07.02, 13:38

ojeju - sprawdze czy jakis golab jest na chodzie i wysle...
    • mmpm Re: Basia! 10.07.02, 18:28
      Rozumiem, że oprócz Basi przesyłki nie otrzymały także Tequila, Biedronka i
      E.Silver.
      Wysyłam drugiego gołębia.
    • Gość: MMPM Re: Basia! IP: 158.75.15.* 17.07.02, 19:28
      Basiu!

Znowu... :-(((

Odinstaluj tego Outlooka! ;-)
      • basia! Re: Basia! 18.07.02, 08:32
        teletubisie dostałam, dzięki :) lepszych tarcz strzelniczych nie można
        wymyśleć:)
        • mmpm Re: Basia! 18.07.02, 08:35
          Ale dzięki Tobie niektórzy chyba dostali gołąbka sklonowanego...;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka