Dodaj do ulubionych

Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 20:52
mecz wydrukowany ewidentna czerwień dla marcelo zamieniła się w żółtko potem
dwa karne z kapelusza brawo wisełko
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.elp.res.rr.com 15.11.08, 21:11
      Zieliński musi odejść!!!
      Kubicki wróć!
      • Gość: b saks wiecznie zywy, czuwa nad milicjantami z Wisly IP: *.chello.pl 15.11.08, 21:33
        Dopoki sie nie oczysci polskiej pilki z tej szlamu, kloaki, bagna pod nazwa
        sedziowie to polska pilka klubowa bedzie dalej smierdziala ukladami z PZPN i
        wynikami w europie jak widac.

Rozgonic ten burdel sedziowski, panie Lato wez sie Pan do roboty i ich pogoń,
        zrob porzadek z palą i siekiera,
    • Gość: martel Re: Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 21:35
      A przecież i Brożek ze spalonego strzelił.
    • Gość: kris Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.chello.pl 15.11.08, 22:01
      Panie Zieliński Pan to umie zmobilizować chłopaków z Lechii na drugą
      połowe. Zmień Pan wkońcu KOWALCZYKA przecież on przewraca się o
      własne nogi i nic nie strzela , a jak strzeli to wszystko w kosmos.
      I tak wogóle to chyba czas poszukać nowego trenera
    • Gość: robak-kks telefoniko-ostatni sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 22:23
      Mam nadzieję.że pan Cupiał już zmądrzał i was rozgoni,wy milicyjne
      gnidy
      • Gość: tret Re: telefoniko-ostatni sezon IP: *.ghnet.pl 15.11.08, 22:33
        Człowieku, idź do specjalisty leczyć się z nienawiści. I nie ma w tym żadnej złośliwości, po prostu dobrze ci radzę.
    • Gość: kibic Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.187.249.67.ip.airbites.pl 15.11.08, 23:41
      oprawa, atmosfera na meczu rewelacja!
      mój 10-letni syn jest pod wielkim wrażeniem
      dla takich chwil warto żyć :)
      Wisła & Lechia AJEJAOOO
      • Gość: mikee Re: Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.echostar.pl 15.11.08, 23:53
        a najlepsze z tej oprawy było : "la la la la la.. la la la la la.. la la la la
        la.. Wisła!" i tak w kółko. Synkowi z przedszkola na pewno się podobało. Bo.. Ta
        piosenka bardzo fajna jest! Ma wesołą nutkę, fajny tekst! I powtórzyć się ją
        da.. La la la la la, Wisła!
        • Gość: kibic Re: Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.187.249.67.ip.airbites.pl 16.11.08, 00:02
          od kiedy 10-latki są w przedszkolu? chyba że jakieś zacofane ;)
          poza tym po prostu było fajnie na trybunach i tyle w tym temacie
    • Gość: mikee Wisła to potęga!!! IP: *.echostar.pl 15.11.08, 23:47
      Wisła godnie grała z potentatami polskiej ligi na remis (cracovia- ostatnie
      miejsce, górnik- przedostatnie, łks- przed,przedostatnie) i dostała tylko
      lekkie baty z Legią (szacunek) no i mega-manto z polskimi galacticos - Lechem.
      Poza tym same wygrane!!! Wisła Wisła Wisła!!!
      • Gość: cynik Re: Wisła to potęga!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 00:14
        Ale jesteście wszyscy pierd.A.lnięci. Skoro to takie drukowane było to czemu Legła nie drukuje, z Bełchatowem czy Polonią, czemu ja się pytam? Trzeba było oglądać mecz Wisły z ŁKS, mnóstwo sytuacji, wpaść nie chciało, sędzia jednak nic nie druknął. Śmieszni jesteśnie kibice-krzykacze Legii czy Lecha, prześmiewcy zakichani.
    • Gość: pyra Re: Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 00:10
      Lech Lech Kolejosz...
    • Gość: mesc Re: Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.sds.uw.edu.pl 16.11.08, 00:43
      Wielki mi lider, przed końcem kolejki...
      • Gość: CracoviaPany pedały z pod znaku białej gwiazdy w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 07:44
        co isę nazywa drukowanie na potęgę, kurczę kto jeszcze daje kasę na
        tych sędziów? cupiał frajer? a może sam mumin brożek z chłopakami?
        • Gość: realista Re: pedały z pod znaku białej gwiazdy w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 08:55
          Tzw. "profesor" Filipiak daje, tylko tak cichcem, bo mówi, że tak na prawdę to
          on kocha Wisłę. Albo mu się może coś pomyliło albo faktycznie tak jest... I na
          Cracovię mu później nie starcza.
    • Gość: selekta Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.chello.pl 16.11.08, 11:06
      dwa karne z kapelusza no i ta czerwona kartka,która powinna być
      pokazana... ch..ja warte jest oglądanie takich meczow przyjazni...
      • Gość: nales Re: Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.broker.com.pl 16.11.08, 13:26
        Byłem na tym meczu....nie z kapelusza!Nieważny wynik!Atmosfera....człowieku!Kibice siedzący obok siebie , dopingujący obie drużyny....ewenement na naszą skalę.Coś kapitalnego!Obce Ci to....prawda?A tak powinno być na każdym meczu......pooglądaj sobie na you tube.Może dotrze coś do Ciebie!
        • Gość: mesc Re: Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.sds.uw.edu.pl 16.11.08, 13:54
          Takie rzeczy dzieją się akurat na każdym meczu przyjaźni w polskiej lidze, więc
          naprawdę nie ma się czym podniecać. Oczywiście taka atmosfera jest fajna, ale
          wierz mi, że to nie jest cecha wyłącznie meczów na Wiśle. Wisła po prostu nie
          miała ostatnio zbyt wiele okazji do meczów przyjaźni, bo jej zgody (Lechia,
          Śląsk) siedziały w niższych ligach. Zatem nie popadaj w przesadny zachwyt.
          • Gość: nales Re: Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.broker.com.pl 16.11.08, 15:05
            Zgoda.Ale warto bylo!Coś wspanialego.........Dumny jestem ,ze wiślakiem jestem!Dla takiej oprawy warto!
            • Gość: icek Re: Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: 193.201.167.* 17.11.08, 12:03
              Byłem też na tym meczu, było fajnie i miło dopóki .... ale pazerność
              kolegi Brożka zrobiła swoje,ku zaskoczeniu kibiców Lechii i nie
              tylko/"Wisełko trochę za dużo"/i samych piłkarzy Lechii,którzy nie
              przygotowani byli duchem na taki "mecz przyjazni" - na boisku nie ma
              sentymentów??
    • Gość: ledres Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.piastlan.net 16.11.08, 12:21
      "sponad"? ;)
    • Gość: malaparte Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 13:23
      jesteście żałośni netowi napinacze ...na trybunach była super zabawa
      i doping...pozdrowienia dla kibica i jego synka

Wisła & Lechia
    • Gość: bvv zawiśśśśść.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 13:33
      "Znawcy" z tego forum orzekli, że karne były " z kapelusza"
      Twierdzą tak, mimo, że kazdy kto oglądał mecz w TV, widział powtórki i zbliżenia
      sytuacji nie może mieć wątpliwości, że karne zostały podyktowane słusznie.
      Pierwszy karny - bramkarz zaatakował napastnika a nie piłkę, złapał go za nogi i
      przewrócił. Po meczu przyznał się do faulu i stwierdził, że popełnił błąd
      faulując Brożka.
      Drugi karny: Piotr Brożek wzięty przez obrońców w kleszcze, kiedy już ich mijał
      i wychodził na czystą pozycję tuż przed bramką, został z tyłu kopnięty w nogi i
      wywrócony.
      Druga bramka Brożka: podanie Łobodzińskiego wzdłuż linii końcowej,za plecy
      obrońców, którzy już byli w bramce. Przepuszczenie piłki przez Brożka pod lewą
      nogą na którą spodziewał się ataku i "zawinięcie" piłki prawą nogą do bramki.
      Majstersztyk!
      Wszystko mozna sprawdzić w video, kłamstwa wspomnianych "znawców" sa dziecinnie
      łatwe do zdemaskowania. Więc po co to robią?
      Po prostu - nieuleczalna zawiśśśśść...
      • Gość: nales Re: zawiśśśśść.... IP: *.broker.com.pl 16.11.08, 13:38
        Nieważne.......to bylo przeżycie !Coś co już się chyba nie powtórzy.Kibice Lechii i Wisly....coś wspanialego!Niesamowite !Oby ta rywalizacja z kibicami Lecha dała takie pozytywne skutki jak wczoraj.......jestem pod wielkim wrażeniem !
    • Gość: Bogdan Kluczowa akcja meczu IP: *.witnet.pl 16.11.08, 13:34
      Jak zobaczyłem sędziego Góreckiego to czułem co będzie. Kluczowa
      akcja dla meczu przy stanie 0-0, ewidentna czerwona, pan sędzia się
      lituje nad faworytem. Drugi karny z kapelusza, obie akcje widać było
      w C+.
      • Gość: mm Re: Kluczowa akcja meczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.08, 15:04
        bredzisz dziecko
      • Gość: termy Re: Kluczowa akcja meczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:45
        Tak Bogdan, a Małecki i Brożek to jak te karne strzelali, to na
        spalonym przecież byli! I Wisła bezczelnie w czerwonych koszulkach
        grała...
    • Gość: posen z kim teraz zagra wisełka w pucharze UEFA? IP: *.echostar.pl 16.11.08, 13:42
      buehhaha
      • viornisko Re: z kim teraz zagra wisełka w pucharze UEFA? 16.11.08, 15:15
        Ciesz sie chwila.... Kto jest mistrzem Polski? Kto gral z Barca i Tttenhammem, a
        kto z kelnerami z Austrii i Azerbejdzanu? Przesatn pajacowac kuchenko...
    • Gość: mniodek Wisła - Lechia 3:0. Pogrom w dziewięć minut IP: *.cable.ubr24.edin.blueyonder.co.uk 16.11.08, 14:33
      kim jest "sponad" ? jakis nowy zawodnik lechii? bo wiem, co to jest "z ponad"....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka