Gość: chmielu Strzelcy Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 18:45 a gole zurawskiego i palicia Odpowiedz Link Zgłoś
syminostra Strzelcy Ekstraklasy 04.09.10, 22:08 Franciszek Smuda jest ubezwłasnowolniony przez osoby publiczne, które nie mają pojęcia o ocenie przydatności do kadry danego zawodnika. Ten fakt uniemożliwi panu Franciszkowi dokonanie optymalnej selekcji kandydatów na EURO 2012. Nie mamy zatem żadnych szans na wyjście z grupy. Totalna degrengolada wyników zepchnie POLAKÓW do ósmej dziesiątki na świecie. Czy mam pomóc w selekcji na 2012? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAMIKA Strzelcy Ekstraklasy IP: *.nat.tvk.wroc.pl 01.06.11, 19:45 Dokonałem przeliczenia strzelonych goli na czas spędzony na boisku i królem strzelców został CRISTIAN OMAR DIAZ z przelicznikiem 1 gol/ na 127 minut. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny w sezonie 2011/2012 IP: *.30.awist.pl 31.07.11, 00:39 królem strzelców typuje Meliksona, Lub Iliev też z Wisły, :) Rudnevs nazywany przez kuchenkorzy "najlepszym napastnikiem Polskiej ligi" najpierw musi sobie na to zasłużyć zdobywając króla strzelców.. a z tym u niego trudno. Frankowskiego nie przebije :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Strzelcy Ekstraklasy IP: *.xdsl.centertel.pl 02.08.11, 17:21 a Frankowski gdzie jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczyslaw Re: Strzelcy Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 20:09 A JA PYTAM DLACZEGO BRAK JEST FRANKOWSKIEGO W TABELI STRZELCOW. CZYZBY ZAZDROSC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczyslaw Re: Strzelcy Ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 23:50 A gdzie do k. nedzy jest Frankowski na liscie. Durnie z GW nawet nie potrafia ulozyc normalnej tabeli. Do podstawowki. Odpowiedz Link Zgłoś