Gość: Zenoninho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 10:20 muahahhaaehhehehehhhahahh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Listkiewicz stawił się w prokuraturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 10:20 Miejmy nadzieję, że już tam zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Policja już się zbliża - wierszyk o listku 04.12.08, 11:00 Policja już się zbliża, już puka do mych drzwi. Czy dać się ująć żywcem ? pistolet w ręku drży. O losie mój przeklęty, wszyscy zdradzili mnie! Grubą garnęli kasę, teraz schowali się W lesie ukryłem złoto, i euro bańki dwie. Ach szkoda by te dobro, w ich łapska dostało się. A mogło byc tak pięknie, Metaxa lała się! Kibice się wkurzali, sędziowie śmiali się. Czas broń juz przeładować, z życiem pożegnać się. Na dole policjanci już dobijają się. Przystawiam broń do głowy, lecz nie zastrzelę się, Bo nie mam ja honoru jak każdy o tym wie. Zakuli mnie w kajdanki, wywlekli mnie przed dom. Wrzucili mnie do suki, dałem sie podejść policjantom. Ach, cieszą się kibice, co widzieli wypadek ten. Ciekawe jaki wyrok, na ile wsadzą mnie. W więzieniu już czekają kibole na mój zad pewnie zrobia mniecw...em na długie dziesięć lat Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez To jest kolo kuty na cztery nogi 04.12.08, 11:23 Udowodnienie mu czegokolwiek to byłby naprawde duży rzeczywisty sukces prokuratury. Pomyślmy: dla mnie pewne jest że WIEDZIAŁ o wielu przekretach, o tym co sie ogólnie dzieje. Ten punkt jest dla mnie jako pewnik. I teraz wychodząc dalej: wiedział ale nie korzystał z tej wiedzy? Milczał bezinteresownie? Mało prawdopodobne choc mozliwe - np interesowały go tylko przetargi sponsorskie i dzięsięcina z nich - za to kase z ustawiania meczów pozostawiał maluczkim. Tylko ze mam wrazenie ze koleś ma nature chomika, grosz do grosika... i od kazdej transakcji musial cos dostac - moze mieli "fundusz prezesow"? z każdej lapówy 10-20% "podatku" dla zarządu PZPN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukulsky Listkiewicz stawił się w prokuraturze IP: 130.138.227.* 04.12.08, 10:21 Czy jest jakaś biała owca w tym stadzie panie Michale L.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gOMbka A co z widzewem? IP: 91.186.21.* 04.12.08, 10:25 PZPN zamierza odwołać się od haniebnego orzeczenia TA PKOL? Przypuszczam, że nie, bo wolą się nie narażać łódzkiemu ministrowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: A co z widzewem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 11:06 odwolali sie Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright pomylil adres, mial byc na Rakowieckiej/Al Niepod 04.12.08, 10:32 leglosci - mocno pukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokuror Listkiewicz stawił się w prokuraturze IP: *.access.telenet.be 04.12.08, 10:47 panowie prokurorzy! zapytajcie od razu listka o górnika łeczna od którego wziął 500 tys. pln za awans do ekstraklasy (obietnicy nie spełnił bo go fryzjer wyprostowal..) do pudła ze skorumpownym gnojkiem!! wyśpiewa wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jego wysokość listek raczył zaszczycić prokuraturę 04.12.08, 10:48 swoja obecnością? Mam nadzieję że pozostanie we Wrocławiu przez dłuższy czas i to bynajmniej nie jako świadek. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Biedaczysko nic nie wiedział,dajcie spokój 04.12.08, 10:54 Prezes jest czysty jak łza.-Skopać dupsko łobuzowi,spałować i dopiero przesłuchiwać tego zakłamanego smyka. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz taki szum medialny a czy ktos siedzi? 04.12.08, 11:25 zrobisz skok na kiosk to wyladujesz w pierdlu na 2 lata robisz przekrety na miliony - najwyzej stracisz stanowisko i mozliwosc wykonywania zawodu hehehe ot rownosc prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krz... Listkiewicz stawił się w prokuraturze IP: 77.79.213.* 04.12.08, 11:54 Świadka ? - Toż to silnik napędowy a nie świadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Listkiewicz stawił się w prokuraturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 12:51 Przyjdzie i czas na ciebie złodzieju! Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Szef odpowiada za firmę 04.12.08, 13:58 Głupie tłumaczenia Listkiewicza że nic nie wiedział są śmiechu warte. Szef M U S I wiedzieć co się dzieje w jego firmie i reagować na zło a jak nie wie to wcale nie umniejsza jego winy. Po to jest się szefem, żeby pilnować interesu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Listkiewicz stawił się w prokuraturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 14:40 Dobry znak, długo nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś