Dodaj do ulubionych

Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny

• Gość: pavio Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.echostar.pl 13.12.08, 14:27
      Dlaczego"autor" artykułu nie wspmniał o wspanałych kiicach Legii którzy próbolwli przyłączyć Wilno do Polski i zrywali medale piłkarzom innej drużyny?????????
    • Gość: obserwator Szarzało, widelec Ci w cztery litery. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 14:32
      Poza tym, Lech ma barwy niebiesko - białe, nie na odwrot.
    • Gość: Żyleta to najgłupszy tekst z gw ostatnich miesięcy IP: *.chello.pl 13.12.08, 14:42
      Znów artykuł na podstawie anonimowych bredni, znów mącenie wody, znów
      atakowanie kibiców Lecha, którzy owszem SĄ najlepsi w Polsce, a mówię to ja -
      kibic Legii! W dodatku z tej wstrętnej "Zylety" którą piszecie małą literą
      łamiąc zasady języka polskiego.(nazwa własna)
    • Gość: Victor Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.c201.msk.pl 13.12.08, 14:50
      Cóż kibole nareszcie ktoś napisał prawdę.
      Zostaniecie wykończenie własną bronią - głupota, chamstwem, rasizmem i
      kompletnym brakiem pojęcia czym jest kibicowanie i futbol.
      Autor artykułu ma rację - jesteście na wymarciu i oby nastąpiło to jak
      najszybciej !! Jesteście jak dinozaury, które wymarły bo nie potrafiły się
      przystosować do nowych warunków. Największa flaga, race, oprawa itp. - kogo to
      interesuje?? Tylko takich samych idiotów jak wy, a na szczęście jesteście w
      mniejszości na stadionach a wkrótce znikniecie z nich definitywnie. Mam tylko
      nadzieję, że połowa z was pójdzie do więzienia a reszta sama się pozabija.
      Wtedy nastąpi długo wyczekiwana NORMALNOŚĆ na stadionach i szansa na
      osiągnięcie takiego poziomu kibicowania jak w krajach UE i innych
      cywilizowanych:) A wasze oprawy róbcie sobie w piwnicach albo kanałach
      ciepłowniczych.
    • Gość: euskadi Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.12.08, 14:52
      Jesteś Panie zwykłą dziennikarską prostytutką, nic od siebie,
      wszystko na zamówienie,wszystko dla każedego i wszysztko za
      pieniądze. Dno dna.
    • Gość: blackeyed Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 14:53
      fajna, antylechowska nagonka - jak za dobrych lat prl...
    • Gość: m do dziennikarzy wyborczej IP: *.acn.waw.pl 13.12.08, 14:57
      Tak często publikujecie artykuły z Corriere della Serra, dlaczego pominęliście
      ten?

www.corriere.it/sport/08_dicembre_10/curva_tifosi_calcio_polonia_elmar_burchia_6402d610-c6cb-11dd-a4cf-00144f02aabc.shtml

Włosi zachwycają się dopingiem i oprawą tak opluwanych w powyższym artykule
      kibiców Lecha.
    • Gość: nanoszanka Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 15:01
      co za matoł pisla ten tekst widze ze ta gazeta podjudza wszystkich
      zeby miec material do pisania oj pisamki pisamki
    • Gość: Kibic Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 15:04
      Żenada!!!!!!! Wypisuja tacy IDIOCI (bo to nie dziennikarze) rzeczy o ktorych
      nie maja pojecie raz na 5 lat przyjedzie do poznania i pisze takie
      niestworzone historie.. a nastpenego dnia w nastepnym, artykule napiszze ze
      "show w poznaniu"... A co do gazety wyborczej to najwieksze scierwo! Wiec
      nastepnym razem niech nic nie pisza o meczach lecha~!!! bo po prostu Jeba*ce z
      warszawy nie moge sie pogodzic ze w UEFA nie ma ich legiuni i ze na zylecie
      jest ciszej niz w okregówce...
    • Gość: Bigos Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.08, 15:08
      Was w tej stolycy to juz kompletnie w glowach sie przewraca.Ja bym
      proponowal moze zajmijcie sie waszymi wiejskimi problemami z
      prymitywnymi tak zwanymi kibicami legi (Patrz litwa)to sa problemy.
      Za problem jednak nie uwazam dystrybucje biletow w poznaniu.Lech
      jest wielki i to was boli wiesniaczki.
    • Gość: dvy "biało-niebieskich barw" jakich ????????? IP: *.173.7.132.tesatnet.pl 13.12.08, 15:10
      "biało-niebieskich barw" Marny dziennikarzyna prowokuje.
      Co za matoł.
      Panowie w szalikach Lecha, tak dumni dziś z przywiązania do biało-
      niebieskich barw
    • Gość: dan1906 Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.08, 15:14
      Jestem kibicem Wisły i za bardzo lecha nie lubię, ale dajcie spokój kibicom
      którzy nie przyszli na mecz aby jeść słonecznik i popcorn popijając colą. Pan
      dziennikarz w tym artykule popada w skrajność pisząc o kibolach (stanowiących
      mniejszość) a pewnie jeszcze nie dawno pisał o tym jacy to kibice legii są źli
      bo nie kibicują swojej drużynie. Łatwo jest mówić a skoro pan dziennikarz jest
      taki mądry to czy zrobił coś oprócz pisania głupich artykułów na temat niszowych
      społeczności kibolów. Niech władze klubów polskich cieszą się że po tylu aferach
      jeszcze ktoś przychodzi na mecze, bo w przeciwieństwie do niektórych osób kibice
      wiedzą co to wierność. Mam pytanie do autora tego artykułu: Czy był pan
      kiedykolwiek na meczu? Czy usłyszał pan w telewizji, radio lub przeczytał na
      konkurencyjnym portalu o tym że doping czasami idzie w zła stronę? Bo pisze pan
      tak jakby nie był. Proponuje aby rzucić tego mądrale na gniazdo i niech
      poprowadzi oprawę meczu stojąc przed 20 tysiącami kibiców.
      Za dużo zrobiło się dziennikarzy w tym kraju szukających dziur w całym nie
      widząc dobrych stron. Mam nadzieje że dostanie pan chociaż dobrą kasę za ten
      artykuł.
    • Gość: lpf Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 15:16
      Boli to was ,że jesteśmy dobrze zorganizowani!Wymiana kibiców po
      rozbudowie nam nie grozi ,no chyba że przyjdziesz na mecz ze
      starą,babcią,dziadkiem i twoimi znajomymi pajacu.Cały czas się mamy
      dobrze i reszta zakompleksionej Polski może nam oglądac plecy.
      Pozdro dla prawdziwych fanatyków!!!
    • Gość: dd po Lechmanie czas na Szarzało IP: 189.146.169.* 13.12.08, 15:33
      kolejny bajkopisarz
    • Gość: bandyta na........ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 15:34
      ja tam lubię zadymy, w mordę komuś dać, ze śpiewem na ustach kogoś
      obrażać, nie lubię gdy mnie obrażają lub depczą po mnie. Ale chodzę
      na te smutne mecze, gdzie nic się nie dzieje. Chodzę i płaczę że to
      już koniec.
    • Gość: bro kibic Śląska! IP: *.greenlan.pl 13.12.08, 15:43
      pismaczku mierny daj sobie spokój z takimi opiniami ,głupoty
      wypisujesz i tyle.moze nie podoba ci sie sposób jak to wszystko
      dziala ale póki co lech ma najlepsze oprawy w polsce i to sie liczy
      a nie to ze na meczu beda pikniki w krawacikach i beda w rure
      dmuchać!
    • Gość: 1908 sarzało za ten artykuł powinieneś wylecieć z robot IP: *.chello.pl 13.12.08, 15:48
      bo jak można nasmarować tak debilny i idiotyczny artykuł.
      twierdzenie dotyczące sensu kibicowania "(...) nie po to, by
      rozciągnąć największą na świecie flagę, pobluzgać, spoić się piwem,
      rozebrać do pasa i pół meczu przetrwać tyłem do boiska, a na koniec
      obić komuś twarz." jest tak debilne, że aż nie do uwierzenia. nie
      chce mi się tego komentować. dodam, że nie jestem z poznania i
      przepraszam za dziennikarzy sportowych w gw wywodzących się z Łodzi.
      nie uwierzycie ale sarzało to jest jeszcze małe miki, dla dodatku
      łodzkiego dopiero piszą debile
    • Gość: waldziu Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: 212.122.214.* 13.12.08, 15:54
      brawo dla pana sarzało!!
      wreszcie ktos napisal prawde!!

tajemnica poliszynela jest to ,ze ultrasi czyli ci ktorzy dopinguja
      i zajmuja sie oprawiami sa utrzymywani poprzez mafie z
      wielkopolski/haracze,handel bronia,prostytucja,narkotyki/Mafiosi z
      Wielkopolski jednoczsnie sa chuliganami Lecha bijacymi kazdy inny
      klub przejzdzajacy przez Wielkopolske,/Stilon,Zawisza,Legia ,Ruch i
      wiele innych/Moze to sie wydawac dziwne ale to jest po prostu mafia
      i zwykla gansterka!!Te 40 zl dodawanych na rzekoma oprawe czy kare
      to sciema w zwye oczy,idzie na oplacenie chuliganskich samochodw,na
      paliwo,i ew zniszczenia pdoczas bandyckich akcji!
    • Gość: kibic Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.gdynia.mm.pl 13.12.08, 16:05
      Żenujący artykuł pewnie zlecony przez ITI.Nawet zaden dziennikarz
      nie chciał się pod artykułem podpisać."Gazeta" spada na Psy.Tak
      nisko upaść żeby takie bzdury wypisywać.
    • Gość: TSW Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.ksknet.pl 13.12.08, 16:08
      Poziom tej gazety jesli chodzi o dział "sportowy" znajduje sie teraz na tak niskim poziomie ze nie wiem czy moze byc gorzej, chociaz reszta tez pozostawia wiele do zyczenia. Przeinaczanie faktów to w tej gazecie normalne. Kreuja rzeczywistosc ktora nie istnieje i wydaje mi sie ze niektorzy "dziennikarze" tej gazety maja zbyt wybujala wyobraznie. Za lechem delikatnie mowiac nie przepadam, ale artykuly tej gazety uderzaja w cala kibicowska Polske i wypaczaja spojrzenie spoleczenstwa na te aspekty. Autorowi wspolczuje, ze na stadionie musi sluchac tych wulgarnych i brzydkich panow, a najgorsze jak jeszcze karza mu podnosic jakis kartonik, albo co najgorsze, wstaja i zaslaniaja cale boisko. Proponuje zeby zajal sie czyms innym niz pisanie i to na tematy o ktorych nie ma pojecia, a mecze niech oglada w domu w cieplych kapciach przed tv jesli mu sie nie podoba atmosfera na stadionie dla ktorej przychodza ludzie.
      Radze autorowi udac sie do psychologa i porozmawiac z nim, moze pomoze wyleczyc mu kompleksy i nie bedzie musial tego robic na lamach gazety.
    • Gość: Pepe Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 16:10
      Tekst ten to stek bzdur. Kompletnie nie rozumiem dziennikarzy "wybiórczej"
      którzy krytykują zamieszki i burdy ale równocześnie krytykują wszelkie
      działania mające na celu uniknięcie takim rozróbą. Dzięki selekcji w sprzedaży
      biletów na mecze na które jest więcej chętnych niż miejsc, bilety dostaną
      wpierw kibice, którzy jeżdżą na wyjazdy, chodzą regularnie na mecze, są to
      osoby które z pewnością nie zrobią nic, za co klub by mógł się wstydzić. A
      gdyby bilet mógł kupić każdy kto chce, to w Rotterdamie byłby wysyp osób pod
      wpływem alkoholu, narkotyków i to właśnie te osoby mogłyby uczynić największe
      szkody.
    • Gość: nik Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.eastwest.com.pl 13.12.08, 16:15
      Sarzało - poczytaj se najlepiej z tłumaczem

www.corriere.it/sport/08_dicembre_10/curva_tifosi_calcio_polonia_elmar_burchia_6402d610-c6cb-11dd-a4cf-00144f02aabc.shtml
      Można tych samych kibiców opisywać w inny sposób
      Pewno ale po co?
      Lepsze są zadymy ,szukanie dziury w całym ,opluwanie ludzi
      W tym najlepszy jesteś frustracie.
      Wiecej kliknięc -wiecej kasy.
      Co z tego ,że piszę farmazony ,robię z siebie debila i cała Polska sie ze mni
      śmieje.
      Ale Olejniczak pocałuje mnie w czółko.
      A może da premię za te klikania w głosie oburzenia ?
      Tylko po co z siebie pajaca robić Sarzało ?
      Po co ?
      Nie zauważyłem w całej twojej pożal sie boże ,,tworczości'' ani jednego
      pozytywnego artykułu
      Samo szczekanie i ujadanie
    • Gość: kks następcy IP: *.icpnet.pl 13.12.08, 16:20
      "...albo na trybunach w Poznaniu zastąpią was kibice, którzy zapłacą za bilet, by popatrzeć na futbol. A nie po to, by rozciągnąć największą na świecie flagę, pobluzgać, spoić się piwem, rozebrać do pasa..."

Tu masz nowe pokolenie:
      pl.youtube.com/watch?v=I5psiVd_R14&feature=related
    • Gość: Kibic Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 16:21
      Spotkamy się w sądzie!
    • Gość: tomkYYY Kibic Lecha, czyli legalista schizofreniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 16:22
      chyba panu redaktorowi pomyliły się kluby bo Lech Poznań nie ma barw
      biało-niebieskich, TYLKO Niebiesko-białe :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka