thorgal_aegirsson 07.01.09, 23:18 Co to jest "choryzont"? Lipa Panowie redaktorzy, lipa aż strach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grigor 1 kwietnia?! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.01.09, 23:21 Nic nie ujmując Przyrowskiemu... Co ona ma robić w Tottenhamie?! No naprawdę nie oszukujmy się, ale samych polskich bramkarzy w Polsce i za granicą jest z 20, którzy są lepsi od Przyrowskiego. Że już nie wspomnę o dziesiątkach takich bramkarzy wogóle w Europie, dlatego pytam tak serio: KTO WIERZY W TRANSFER PRZYROWSKIEGO DO TOTTENHAMU? Ja osobiście ani trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Tottenham chce Sebastiana Przyrowskiego IP: *.chello.pl 07.01.09, 23:40 Hyba Churagan żondzi ortografią w gazetapl :) Ech... Coraz mniej osób umie pisać po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczek Nie tylko Tottenham chce Przyrowskiego IP: *.chello.pl 07.01.09, 23:45 xD "choryzoncie" to jest wykształcenie !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Choryzoncie??? IP: *.toya.net.pl 07.01.09, 23:51 Czasami zastanawiam się, czy Wy specjalnie takich błędów nie robicie, żeby zrobić ruch na forum... Dajcie spokój, już mi się odechciało nawet komentować treść artykułu i rewelacje transferowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Choryzoncie??? IP: *.serv-net.pl 07.01.09, 23:53 Gazeta wyksztalciuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soja_drzewna choryzont zdystansowal wszystko co bylo do tej... IP: *.ghnet.pl 08.01.09, 00:05 pory. za choryzontem nie bedzie juz nic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Oni to jeszcze we dwojke IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 01:04 pisali, trzymajcie mnie, co za glaby xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Olgierd Kwiatkowski, Michał Szadkowski IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 01:06 Nazwiska autorow, pisze bo moze zmienia na pseudonimy xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Olgierd Kwiatkowski, Michał Szadkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 01:37 Szatkofskiego do Tottehamu. Kfiatkofskiego do Bordeux a Pszyrofskiego do Gazety.. i bedzie git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Oni to jeszcze we dwojke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 01:39 Jeden pisał tylko samogłoski a drugi spółgłoski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Nie tylko Tottenham chce Przyrowskiego IP: *.chello.pl 08.01.09, 01:05 Przyrowski ma mega potencjał, ciekaw jestem tej konfrontacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Nie tylko Tottenham chce Przyrowskiego IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 08.01.09, 02:14 Jak kupia ta niedojde,to dopiero beda se w brode pluc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Nie tylko Tottenham chce Przyrowskiego IP: 24.42.121.* 08.01.09, 15:15 za takie pieniadze nie moga wiele stracic. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Tottencham chce Sebastiana Przyrowskiego 08.01.09, 05:46 "choryzontu" nie tłumaczy nawet używanie automatycznego słownika ortograficznego... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Tottencham chce Sebastiana Przyrowskiego 08.01.09, 06:29 "choryzont" to indywidualny horyzont intelektualny Szadkowskiego (Anny Kłodzińskiej dziennikarstwa sportowego) - widocznie źel mu w Legii txt zredagowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Nie tylko Tottenham chce Przyrowskiego IP: *.gl.digi.pl 08.01.09, 09:49 "W środę londyńczycy potwierdzili, że są zainteresowani 27-letnim bramkarzem. Polonia chce ok. 1,2 mln euro. Ale na choryzoncie pojawiają się tez propozycje z Birmingham, Nottingham Forest i francuskiego Bordeaux." - HORYZONT to chyba tak sie pisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlacco Sivusco Nie tylko Tottenham chce Przyrowskiego IP: 193.0.242.* 08.01.09, 10:54 Poważny serwis nie wali w swoich artykułach byków ortograficznych : CHORYZONCIE !?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Nie tylko Tottenham chce Przyrowskiego IP: 24.42.121.* 08.01.09, 15:51 a gdzie masz powazny serwis? Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Co o się dziwicie? :) 08.01.09, 11:53 P. Kwiatkowski nie rzucał się do tej pory w oczy, ale p. Szadkowski to patrząc po jego dotychczasowych artykułach właśnie poziom "choryzontu". Tu ten poziom rzuca się w oczy bo jest wyrażony przez takiego byka, że strach się bać, ale warto zauważyć, że poziom merytoryczny wypowiedzi p. Szadkowskiego był identyczny jak ów "choryzont" Jak zobaczyłem "choryzont" to nie znając wcześniej autorów artykułu gotów byłem się sam z sobą zakładać że to Szadkowski pisał :) I miałem rację, to nie byli autorzy, lecz ałtoży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy CHoryzont !?!?!?!??!??!? IP: 83.238.100.* 08.01.09, 11:57 Gazeta wybiurcza zhodzi na bsy Odpowiedz Link Zgłoś
weganin11 Tottenham chce Sebastiana Przyrowskiego 08.01.09, 12:22 Na ławie w Tottenhamie to się na pewno rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Tottenham chce Sebastiana Przyrowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 12:26 Po co im ten Przyrowski??? Bardziej chimerycznym bramkarzem w lidze jest chyba tylko Cabaj??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Nie tylko Tottenham chce Przyrowskiego IP: 94.251.142.* 08.01.09, 12:57 jestem z Przyrowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś