Dodaj do ulubionych

MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo

IP: *.kajetany.net 24.01.09, 20:29
patrzę i oczom nie wierzę , oby nie spękali ,kapitalne kontry ,dlaczego tak
nie grali wcześniej
Obserwuj wątek
    • Gość: smerf MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.jmdi.pl 24.01.09, 20:31
      spoko stronka mistrzostw TVP
      www.tvp.pl/sport/mistrzostwa-swiata-w-pilce-recznej

Można sobie najlepsze akcje pooglądać, w stylu akcja Serbów na wagę remisu:
      www.tvp.pl/sport/mistrzostwa-swiata-w-pilce-recznej/wideo/rzut-na-wage-remisu
    • magister_rafal Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo 24.01.09, 20:43
      czy polacy na pewno graja na bialo czy ja mam problemy z rozeznaniej ktorzy to
      ktorzy ?
    • Gość: mirek Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 20:43
      duńczycy chyba zlekceważyli Polaków, widocznie oglądali mecz z
      Niemcami. Oby się nie obudzili za szybko.
    • Gość: Piotrek MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 24.01.09, 20:53
      Jakbyście zauważyli, to duńscy bramkarze NIC nie bronią, stąd taka przewaga.
      Jak to wygramy, to awans stanie bardzo realny.
      • Gość: Lv Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.01.09, 21:00
        Nawet wygrywając wszystkie mecze musimy liczyć na rywali,a Polacy pod presją
        przegrają pewnie z Norwegią i się skończy... ten bardzo realny awans uciekł nam
        z Niemcami...
    • Gość: digital_eye MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.09, 20:57
      Chlopaki dzisiaj graja jak natchnieni. Byc moze pomogla zmiana hali i
      te kuksance Wenty podczas treningu w nowej hali w koncu mozna bylo
      zobaczyc ze trener tez pilkarz i czasem cos rzuci ;)

czekajac z obryzionymi paznokciami na druga polowe..
      • Gość: Katrin281 Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 21:00
        Wy nie powiecie, to ja powiem: NIE MOZNA BYLO TAK OD RAZU???

uff, już mi lepiej ;)
    • Gość: rusek MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.marymont.pl 24.01.09, 21:01
      ja wiem. w pierwszych meczach polacy mieli cos na styl `wisly krakow`. z lat jej
      `podbojow` w europie. Zarli jakas golonke lub pizze w przerwie i przed meczem i
      grali jak ociezali.
    • Gość: optymista MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: 155.94.78.* 24.01.09, 21:02
      latwy rachunek dowiesc zwyciestwo do konca i droga do strefy medalowej znowu
      otwarta - tylko niemcy musza pokonac danie i jestesmy w polfinale ;)
    • kcramsib MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo 24.01.09, 21:04
      Nie wiem czy się cieszyć czy smucić: fajnie że Polska wygrywa ale szkoda że
      akurat z Danią - Drużyna Wenty medalu już pewnie nie zdobędzie a może jeszcze
      Duńczykom zaszkodzić i koniec końców mistrzostwa wygrają Niemcy :/

No ale to pewnie tylko moje dylematy bo mam obywatelstwo obu grających dziś
      drużyn ;]
      • Gość: beszamelka Re: a Niemcy boja sie naszego zwyciestwa IP: *.pools.arcor-ip.net 24.01.09, 21:16
        Nie wiem czemu, ale tak komentuja. No i oczywiscie "statystyka" ilu
        Polakow zarabia w Niemcach a i tu uwaaaaga - ilu Dunczykow gra w
        Niemczech. Niemcy nigdy sie z traumy i kompleksow nie podniosa. Hehe
    • Gość: mati MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:04
      w końcu mamy skrzydła! ale jeszcze czekamy na Karola!
    • kisiel_bb Adam i Bóg 24.01.09, 21:10
      to co przed chwilą zrobił jeden z Polaków z sędzią, skojarzyło mi się z tym:
      upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/God2-Sistine_Chapel.png
    • kisiel_bb Stroje 24.01.09, 21:15
      Duńczycy grają w niemieckich(Puma), a Polacy w duńskich(Hummel), ciekawe nie?
    • Gość: kamil Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:21

znowu zaczynają się proste błędy. Jeszcze nic nie jest przesądzone...
    • Gość: Bornholm I tak frajerzy przegrają. IP: *.spray.net.pl 24.01.09, 21:22
      Ja już w nich nie wierzę.(Mam nadzieję że jestem w błędzie)
      • Gość: Johann Re: I tak frajerzy przegrają. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:30
        Niech sobie Polaczki tu i tam od czasu do czasu wygraja czy tez
        zremisuja.Wazne , ze ich Niemcy tluka i wala po tych lbach i
        wybijaja im te ich glupawe mrzonki. PRZYPOMNIEC WAM TU ZNOWU ,CO Z
        WAMI PRZEDWCZORAJ ZROBILI NIEMCY? Kotlety, siekane kotlety.Po meczu
        wasi zawodnicy zamiast do wyjscia pchali sie wszyscy ZNOWU do wc,
        tak byli na ciele i umysle poobijani.Poki was Niemcy wala, swiat
        jest w porzadku.
        • Gość: remek Re: I tak frajerzy przegrają. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 22:10
          johan - naprawdę tak nie lubisz niemców? przeciez to tylko sport.
    • Gość: budinho Wraca wszystko do normy. IP: *.spray.net.pl 24.01.09, 21:29
      Duńczycy zaczynają nas jechać.Zobaczycie że to Dania wygra ten mecz!!!
    • Gość: optymista MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: 155.94.78.* 24.01.09, 21:32
      o morwegach mozemy myslec sami nie musimy sie martwic jak zagraja z innymi
    • Gość: ato MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:33
      zaczęła się obrona częstochowy... cienko to widzę
    • kozaczek3 Wenta ty lepiej rzuć papiery trenera!! 24.01.09, 21:34
      A nie zieloną kartkę.
    • Gość: optymista MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: 155.94.78.* 24.01.09, 21:34
      jest tylko jedno ale musimy dowiesc to zwyciestwo do konca a tu zaczynaja byc
      problemy
      • Gość: kamil Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:37

na własne życzenie. Ta drużyna jest strasznie kiepska psychicznie.
        Właściwie wg mnie jest po czemu.
      • Gość: Johann Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:38
        I juz sie wam zrobilo mokro w gaciach,co? Iwy smiecie sie mierzyc z
        nami , Niemcami.Karly sportowe, bez ducha walki.
        • Gość: mirek Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:40
          musisz mieć niezły ubaw kolego, jadąc po swoim narodzie ile wlezie.
          podejrzewam, że z Niemcami to nawet na zdjęciu Cię nie widzieli
          • Gość: loth Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:56
            myśle ze jakby johan pojechał do zeszy to by był w hierarhii niżej od tureckigo sprzedawcy kebabu :p
          • Gość: Johann Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:57
            Akto Mirkowi powiedzial,ze Polacy to moj narod.Jestescie straszliwie
            szowinistyczni ale tez i glupi, myslac , ze ten kto wasz jezyk zna
            musi do was przynalezec.Gość portalu: mirek napisał(a):

> musisz mieć niezły ubaw kolego, jadąc po swoim narodzie ile wlezie.
            > podejrzewam, że z Niemcami to nawet na zdjęciu Cię nie widzieli
        • Gość: yosemitesam Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:46
          Ja ja, neostrada gut internet, gołen baben schnell ściągieren.
        • Gość: Yobe Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: 94.254.141.* 24.01.09, 22:00
          @Johann
          Idź żreć bęcwale i Volksdeutchu wursta i żłop beera, bo tylko się do
          tego ćwoku nadajesz. Jesteś potłuczonym pseudo-aryjczykiem o niskiej
          samoocenie i odmóżdzeniu.
        • Gość: Marciin, JOHANN?!?!? IP: *.dhcp.dbnet.dk 24.01.09, 22:22
          Ey ty kur*a niemiec. Jestes glupi czy to?
          Jak jestes jescze innym M. Klosem to idz sobie na niemieckie gazety i czytaj
          sobie scwabskie wiadomosci? To taki anti-polak robi na polskiej stronie?? Spadaj
          ty zajeba** kurw*.. Deutche swein..

A dla innych - pozdrowienia z Kopenhagii (mieszkam tu) :D byl super mecz i
          dobrze ze nasi wygralii :)
    • Gość: ato MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:36
      zacznę jak kolega który zaczął....

PATRZĘ I OCZOM NIE WIERZĘ... oni ewidentnie chcą przegrać... i stawiam na to że
      nie wygrają...
      Obym się mylił
    • Gość: ontos2 Lijewscy jako V kolumna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:37
      Oby dziś nie.
    • Gość: awa MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:38
      Mistrzowie robienia gówna z byle czego...
    • Gość: mati MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:39
      Toć jak cudu nie będzie to oni nie wygrają...
    • Gość: awa MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:41
      JEST CUD JEST CUD JEST CUD!!!!!!!!!!!11
    • Gość: awa MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:43
      ale powiedzmy sobie szczerze, my i tak do niczego sie nie nadajemy. Mieliśmy
      zajebiście dużo szczęścia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka