Gość: yem IP: *.kajetany.net 24.01.09, 20:29 patrzę i oczom nie wierzę , oby nie spękali ,kapitalne kontry ,dlaczego tak nie grali wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smerf MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.jmdi.pl 24.01.09, 20:31 spoko stronka mistrzostw TVP www.tvp.pl/sport/mistrzostwa-swiata-w-pilce-recznej Można sobie najlepsze akcje pooglądać, w stylu akcja Serbów na wagę remisu: www.tvp.pl/sport/mistrzostwa-swiata-w-pilce-recznej/wideo/rzut-na-wage-remisu Odpowiedz Link Zgłoś
magister_rafal Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo 24.01.09, 20:43 czy polacy na pewno graja na bialo czy ja mam problemy z rozeznaniej ktorzy to ktorzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 20:43 duńczycy chyba zlekceważyli Polaków, widocznie oglądali mecz z Niemcami. Oby się nie obudzili za szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 24.01.09, 20:53 Jakbyście zauważyli, to duńscy bramkarze NIC nie bronią, stąd taka przewaga. Jak to wygramy, to awans stanie bardzo realny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lv Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.01.09, 21:00 Nawet wygrywając wszystkie mecze musimy liczyć na rywali,a Polacy pod presją przegrają pewnie z Norwegią i się skończy... ten bardzo realny awans uciekł nam z Niemcami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digital_eye MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.09, 20:57 Chlopaki dzisiaj graja jak natchnieni. Byc moze pomogla zmiana hali i te kuksance Wenty podczas treningu w nowej hali w koncu mozna bylo zobaczyc ze trener tez pilkarz i czasem cos rzuci ;) czekajac z obryzionymi paznokciami na druga polowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrin281 Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 21:00 Wy nie powiecie, to ja powiem: NIE MOZNA BYLO TAK OD RAZU??? uff, już mi lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.marymont.pl 24.01.09, 21:01 ja wiem. w pierwszych meczach polacy mieli cos na styl `wisly krakow`. z lat jej `podbojow` w europie. Zarli jakas golonke lub pizze w przerwie i przed meczem i grali jak ociezali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: 155.94.78.* 24.01.09, 21:02 latwy rachunek dowiesc zwyciestwo do konca i droga do strefy medalowej znowu otwarta - tylko niemcy musza pokonac danie i jestesmy w polfinale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo 24.01.09, 21:04 Nie wiem czy się cieszyć czy smucić: fajnie że Polska wygrywa ale szkoda że akurat z Danią - Drużyna Wenty medalu już pewnie nie zdobędzie a może jeszcze Duńczykom zaszkodzić i koniec końców mistrzostwa wygrają Niemcy :/ No ale to pewnie tylko moje dylematy bo mam obywatelstwo obu grających dziś drużyn ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beszamelka Re: a Niemcy boja sie naszego zwyciestwa IP: *.pools.arcor-ip.net 24.01.09, 21:16 Nie wiem czemu, ale tak komentuja. No i oczywiscie "statystyka" ilu Polakow zarabia w Niemcach a i tu uwaaaaga - ilu Dunczykow gra w Niemczech. Niemcy nigdy sie z traumy i kompleksow nie podniosa. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:04 w końcu mamy skrzydła! ale jeszcze czekamy na Karola! Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel_bb Adam i Bóg 24.01.09, 21:10 to co przed chwilą zrobił jeden z Polaków z sędzią, skojarzyło mi się z tym: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/God2-Sistine_Chapel.png Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel_bb Stroje 24.01.09, 21:15 Duńczycy grają w niemieckich(Puma), a Polacy w duńskich(Hummel), ciekawe nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:21 znowu zaczynają się proste błędy. Jeszcze nic nie jest przesądzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bornholm I tak frajerzy przegrają. IP: *.spray.net.pl 24.01.09, 21:22 Ja już w nich nie wierzę.(Mam nadzieję że jestem w błędzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: I tak frajerzy przegrają. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:30 Niech sobie Polaczki tu i tam od czasu do czasu wygraja czy tez zremisuja.Wazne , ze ich Niemcy tluka i wala po tych lbach i wybijaja im te ich glupawe mrzonki. PRZYPOMNIEC WAM TU ZNOWU ,CO Z WAMI PRZEDWCZORAJ ZROBILI NIEMCY? Kotlety, siekane kotlety.Po meczu wasi zawodnicy zamiast do wyjscia pchali sie wszyscy ZNOWU do wc, tak byli na ciele i umysle poobijani.Poki was Niemcy wala, swiat jest w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: I tak frajerzy przegrają. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 22:10 johan - naprawdę tak nie lubisz niemców? przeciez to tylko sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budinho Wraca wszystko do normy. IP: *.spray.net.pl 24.01.09, 21:29 Duńczycy zaczynają nas jechać.Zobaczycie że to Dania wygra ten mecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: 155.94.78.* 24.01.09, 21:32 o morwegach mozemy myslec sami nie musimy sie martwic jak zagraja z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ato MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:33 zaczęła się obrona częstochowy... cienko to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Wenta ty lepiej rzuć papiery trenera!! 24.01.09, 21:34 A nie zieloną kartkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: 155.94.78.* 24.01.09, 21:34 jest tylko jedno ale musimy dowiesc to zwyciestwo do konca a tu zaczynaja byc problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:37 na własne życzenie. Ta drużyna jest strasznie kiepska psychicznie. Właściwie wg mnie jest po czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:38 I juz sie wam zrobilo mokro w gaciach,co? Iwy smiecie sie mierzyc z nami , Niemcami.Karly sportowe, bez ducha walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:40 musisz mieć niezły ubaw kolego, jadąc po swoim narodzie ile wlezie. podejrzewam, że z Niemcami to nawet na zdjęciu Cię nie widzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:56 myśle ze jakby johan pojechał do zeszy to by był w hierarhii niżej od tureckigo sprzedawcy kebabu :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:57 Akto Mirkowi powiedzial,ze Polacy to moj narod.Jestescie straszliwie szowinistyczni ale tez i glupi, myslac , ze ten kto wasz jezyk zna musi do was przynalezec.Gość portalu: mirek napisał(a): > musisz mieć niezły ubaw kolego, jadąc po swoim narodzie ile wlezie. > podejrzewam, że z Niemcami to nawet na zdjęciu Cię nie widzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:46 Ja ja, neostrada gut internet, gołen baben schnell ściągieren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yobe Re: Frajerzy moga tej przewagi nie obronic IP: 94.254.141.* 24.01.09, 22:00 @Johann Idź żreć bęcwale i Volksdeutchu wursta i żłop beera, bo tylko się do tego ćwoku nadajesz. Jesteś potłuczonym pseudo-aryjczykiem o niskiej samoocenie i odmóżdzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marciin, JOHANN?!?!? IP: *.dhcp.dbnet.dk 24.01.09, 22:22 Ey ty kur*a niemiec. Jestes glupi czy to? Jak jestes jescze innym M. Klosem to idz sobie na niemieckie gazety i czytaj sobie scwabskie wiadomosci? To taki anti-polak robi na polskiej stronie?? Spadaj ty zajeba** kurw*.. Deutche swein.. A dla innych - pozdrowienia z Kopenhagii (mieszkam tu) :D byl super mecz i dobrze ze nasi wygralii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ato MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:36 zacznę jak kolega który zaczął.... PATRZĘ I OCZOM NIE WIERZĘ... oni ewidentnie chcą przegrać... i stawiam na to że nie wygrają... Obym się mylił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Lijewscy jako V kolumna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 21:37 Oby dziś nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:38 Mistrzowie robienia gówna z byle czego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:39 Toć jak cudu nie będzie to oni nie wygrają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:41 JEST CUD JEST CUD JEST CUD!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa MŚ: Polska - Dania Z czuba i na żywo IP: *.lukman.pl 24.01.09, 21:43 ale powiedzmy sobie szczerze, my i tak do niczego sie nie nadajemy. Mieliśmy zajebiście dużo szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś