Gość: RAUBER Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.spray.net.pl 26.02.09, 23:14 1. Kikut nie pokazuj się w Poznaniu, najlepiej wyjedź grać ze granicą, może Azerbejdżan? W lustro też nie patrz bo wstyd powinien cie zeżreć. Byłeś katastrofą. 2. Murawski. Moja Babcia mająca prawie 90 lat zagralaby lepiej. 3. Wszyscy w Lechu. Wyjaśnijcie mi, bo nie rozumiem, co to było w drugiej połowie meczu? bo gra to to nie była! Porażka zasłużona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:21 Zostaw ty biednego Kikuta w spokoju.Chłopak ze trzy lata w piłkę nie grał.Franek dał ciała wystawiając go w tak ważnym meczu... Z Bełchatowem powinien wejśc na końcówkę i stopniowo do końca sezonu wprowadzać go z powrotem do drużyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.spray.net.pl 01.03.09, 17:22 Trzeba było wziąć któryś z nabytków zimowych. Pomyślalem chwile o Reissie ale ten temat jest zamknięty do czasu wyroku sadowego. Szkoda że nie dało się z niego skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.eastwest.com.pl 26.02.09, 23:16 Pomimo porazki lech i tak jest najlepsza polska druzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrowianin Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 23:18 Tak jak mowilem po pierwszym meczu. Udine z palcem w ... awansuje dalej w tych drugorzednych dla Wlochow rozgrywkach. I niewazne czy bedzie 0:0 czy 5:0. Sa lepsi i tyle. A nasi jak zawsze beda mowic "bylo blisko,ale.." "gdyby nie 0:2 w pierwszym meczu po godzinie gry" bla bla bla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuda Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:21 a taką mamy zdolną młodzież. Taki n.p. Tomisław Tajner - dobry chłopak był i mało pił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri nie wiem co się stało w przerwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:23 czy ktoś im dosypał jakieś dragi do bidonów czy co powiedział smuda ale faktycznie lech był jak "doktor Jekyll i mr. Hyde" w pierwszej połowie grał świetnie, perfekcyjnie, po profesorsku, w drugiej nasi grali jakby im kamienie przywiązali do jaj, beznadziejnie, chodzili po boisku , bali się piłki, co się do cholery stało w przerwie w szatni Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: nie wiem co się stało w przerwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:32 a co się miało stać? Opadli z sił, a zmienników brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: nie wiem co się stało w przerwie IP: *.nwrknj.east.verizon.net 26.02.09, 23:56 Nieprawda sily mieli ale Smuda kazal im w przerwie cofnac linie obrony i odpuscic presing co skonczylo sie tragicznie. Jak zobaczylem ustawienie w 46 minucie wiedzialem ze bedzie po meczu. Trzeci raz robi ten sam blad i nic sie nie nauczyl ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.208.188.135.getinternet.no 26.02.09, 23:30 Tradycyjnie,początek ,NADZIEJA,koniec typowy ,nasz ,polski.Mężczyzn poznajemy po tym jak kończą ,itd,itd.Znowu wstałem z przed tv rozczarowany.A miało być tak pięknie,może kiedyś.Czy aby doczekam.Dziś jeden z koszmarów nazywa się Lech, drugi to Kikut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.nwrknj.east.verizon.net 27.02.09, 00:02 Jestes w ogromnym bledzie Kikut sam by nie wygral meczu. Ten koszmar sie nazywa Smuda bo znowu dobral zla taktyke na druga polowe. Nic nie nauczyl sie na poprzednich bledach z Udine. Dal miesjce Wlochom na rozgrywanie i myslal ze dowiezie wynik jak z Piastem Gliwice.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:36 Odnosnie tego " co sie stalo w przerwie " ... mysle ze gra sie na tyle na ile Ci przeciwnik pozwala, w pierwszej polowie Udinese pozwolilo nazbyt wiele, w drugiej juz gralo swoje. Dziekuje Lechowi za te emocje, za kreowanie tzw. "horrorow". Bylo pieknie, szkoda ze odpadli. Pozdro z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotb Organizatorzy Euro 2012 trzymają się! IP: *.olsztyn.mm.pl 26.02.09, 23:38 Metalist pomścił Lecha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes! Re: Organizatorzy Euro 2012 trzymają się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:53 EURO 2012 - Kikuten Arena = Posen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri Re: Organizatorzy Euro 2012 trzymają się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 00:12 Ukraińcy mają dalej 3 drużyny..zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napastnika! Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:47 dlaczego Smuda nie wpuscil pod koniec Reissa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korupcja Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:53 Reissa niewpuscil bo bral udzial w korpucij lol i ty kibic zal mi ciebie ahahahahhaahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak udine znacznie lepsze od lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 00:07 nie wiem jak mozna nie widzieć zasadniczej różnicy w klasie pilkarskich umiejetnosci pomiedzy Udine a Lechem. Lech robił lepsze wrażenie tylko wtedy kiedy Udine przestawało grać (np. prowadząc 2:0 albo lekceważąc Polaków jak w I polowie dzisiejszego meczu). Ale jak trzeba było - to grali tak, że Lechici nie wiedzieli co się wokół nich dzieje. W meczach pucharowych Lech miał w sumie słabe drużyny i tylko dlatego na ich tle wypadał korzystnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: udine znacznie lepsze od lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 07:32 Niby słabe, ale wygrywał. Prawda jest taka, że polskie drużyny ( w tym Lech) w poprzednich sezonach już na tych slabych się potykały. W sumie i tak fajny koniec zimy. W zeszłym roku nie mieliśmy już w europejskich rozgrywkach nikogo - nawet Małysz nie skakał :) A teraz grali piłkarze, jeszcze siatkarze i siatkarki. Zawsze jest się czym emocjonować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warta poznan Re: udine znacznie lepsze od lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:33 masz racje, tylko że mnie raziło to gloryfikowanie drużyny Lecha zanim osiągnęła prawdziwy sukces (najbardziej kuriozalne było okrzyknięcie Lecha najlepszą drużyną 2008 roku!!! - MP zdobyła wówczas inna druzyna z przygniatającą przewagą nad Lechem i innymi polskimi druzynami - to dla "zagłaskiwaczy" Lecha było bez znaczenia). Owszem, Lech wygrał z juniorami Grashppersa i Feyenordu, ale nawet na tle bardzo przeciętnej Austrii nie wygladał na taką potęgę jak to opisywali dziennikarze i wielu forumowiczów. A zetkniecie się Lecha z jedną ze słabszych drużyn "serie A" obnażyło różnice. Lech to owszem, dobra drużyna na polską ligę ale jej zawodnicy zbytnio uwierzyli gazetom i myślą, że grają jak Barcelona. Sodówa... Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy 27.02.09, 00:13 Wszystko zgodnie a planem.12 druzyna Lega Calcio wyslala nasza "dume" z Franzem na czele tam gdzie jej miejsce czyli w "pyry". I nic nie ma do rzeczy,ze Udinese w trakcie sezonu a nasi nie.Mam nadzieje,ze to nie bedzie wygodna wymowka trenera.Przeciez wszystko bylo ustawione pod Udinese.No i co? No i gowno!Jak zwykle zreszta...Popatrzmy na sasiadow ze wschodu...jakos umieja grac. pytanie za "zlotowke":czy Franciszek "Franz" Smuda to spec trener, zwykly trener czy normalny arschloch? Jezeli chcecie wiedziec co to ostatnie znaczy po polsq qknijcie na krakowskie gazetowe forum. GKS w lidze przed szansa dokopania "frankowym" bo byc moze beda odreagowywac niestawne spaghetti "zdjelano w Udine"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: I bardzo dobrze. Kuchenkorz do domu :-> IP: *.171.103.226.static.crowley.pl 27.02.09, 00:49 nie do końca rozumiem powszechną nagonkę na Kikuta-zawodnik ten wszedł na boisko w wyniku katastrofalnej decyzji trenera Smudy (ktory jednak mnie wczoraj rozczarowal) o wprowadzeniu pauzującego sto lat zawodnika w tak waznym momencie dla klubu,a jego blad w obliczu dluzszej absencji nie jest wcale niczym nadzwyczajnym... Prawda jest niestety taka,że jak na dloni było widac,ktora druzyna posiada bardziej ogranych i zgranych,lepiej wyszkolonych technicznie zawodnikow z Di Natale na czele(dziwie sie co ten w sumie podstawowy zawodnik kadry robi w tak przecietnym klubie jak Udinese-przecietnym jak na Serie A ,a niesytety bedacym jeszcze wzorem dla najlepszych polskich klubow) Martwi mnie rownież postawa Roberta Lewandowskiego,juz w poprzednim meczu byl cieniem zawodnika z jesieni i szczerze zaczynam watpic,czy Lech w rundzie jesiennej sprosta mocnej Legii ,zawsze groznej Wisle i bardzo porządnej Polonii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E(L)v Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.aster.pl 27.02.09, 00:57 szkoda; myślałem że jak nam pyrki wygrają, wreszcie poczują się metropolitalni i zaprzestaną uprzedzeń, kołtuńskich bluzgów... a tymczasem znów będzie poznański grajdołek - no ale to w końcu ich małomiasteczkowy problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ImI Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.09, 00:58 szkoda szkoda szkoda ale Brawo Lech za świetne występy w Pucharach ... za rok bendzie LM hehe ^^ ... najlepsze mecze w ostatnich latach od Kolejorza widzalem ... od wszystkich polskich klubow nawet ... mam nadzieje ze zostanie wieksoscz tych wspanalych facetow u Kolejorza i nie polecom zagranice ... pozdro Kolejorz z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathias 1988 Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: 89.191.139.* 27.02.09, 01:30 Ogółem trzeba szczerze przyznać że nie nadajemy się do tej klasy rozgrywek.Nie chce tu nawet mowić o błędach Kikuta.Nasza piłka potrzebuje większego obycia w takiego typu imprezach.Jednak nie możemy się załamywać i trzeba wierzyć że osiągniemy coś wielkiego i mam tu oczywiście na myśli naszą reprezentację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groszek Kikut... IP: *.icpnet.pl 27.02.09, 04:31 Chyba każdy zawodnik czy to piłki nożnej czy to hokeja na trawie wie, że jako ostatni obrońca nie masz prawa się kiwać...pretensje może mieć tylko do siebie, a może Lech ruszyłby na maxa - tego brakowało w końcówce... Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Kikut... 27.02.09, 10:48 No tak, to był błąd. Ale w tym momencie grał ostatniego obrońcę jak słusznie piszesz a to nie jego pozycja. Jest bocznym obrońcą, to wbrew pozorom nie to samo co środkowy, inaczej się gra, inne parametry itd. Kikut to dobry zawodnik, każdemu się może zdarzyć błąd. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.09, 06:36 brawo Udinese Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Trudno, stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 07:26 Ale był fajny mecz, emocje, mi się podobało. Szkoda, bo dinese bylo do ogrania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.gdynia.mm.pl 27.02.09, 07:34 moim zdaniem kikut dal dobra zmiane,kazdemu moglo sie przytrafic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechosław Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.chello.pl 27.02.09, 07:45 > Może za dużo lecha w przerwie wypili, czy cos? Coca-Coli za 0,5 mln rocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posen Kikuta zabrać do Wrocławia, grał ... IP: 212.126.10.* 27.02.09, 07:46 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.gorzow.mm.pl 27.02.09, 07:54 LECH???? a co to jest? podjarali sie pierwsza bramka i w pierwszej polowie grali dobrze. a w drugiej grali tak jak by wygrywali 0:10 i nie martwili sie o nic. zagrali jak by nie chcieli przejsc dalej czysta porazka.no i kikut popisal sie na calej lini. barwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldenbaum Kikut do kadry!!! Czy na meczu był Leo?! IP: 213.77.28.* 27.02.09, 07:59 Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_komputerowa I bardzo dobrze 27.02.09, 08:13 Kuchenki pozkazaly jakie sa mocne zwlaszcza Kikut. Odpadli z przecietna Wloska druzyna... Resika nie ma to nie mial kto kupic zwyciestwa? Odpowiedz Link Zgłoś