Dodaj do ulubionych

Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy

• Gość: RAUBER Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.spray.net.pl 26.02.09, 23:14
      1. Kikut nie pokazuj się w Poznaniu, najlepiej wyjedź grać ze granicą, może Azerbejdżan? W lustro też nie patrz bo wstyd powinien cie zeżreć. Byłeś katastrofą.
      2. Murawski. Moja Babcia mająca prawie 90 lat zagralaby lepiej.
      3. Wszyscy w Lechu. Wyjaśnijcie mi, bo nie rozumiem, co to było w drugiej połowie meczu? bo gra to to nie była!

Porażka zasłużona.
      • Gość: areq Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:21
        Zostaw ty biednego Kikuta w spokoju.Chłopak ze trzy lata w piłkę nie
        grał.Franek dał ciała wystawiając go w tak ważnym meczu...
        Z Bełchatowem powinien wejśc na końcówkę i stopniowo do końca sezonu
        wprowadzać go z powrotem do drużyny...
        • Gość: RAUBER Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.spray.net.pl 01.03.09, 17:22
          Trzeba było wziąć któryś z nabytków zimowych. Pomyślalem chwile o Reissie ale ten temat jest zamknięty do czasu wyroku sadowego. Szkoda że nie dało się z niego skorzystać.
    • Gość: pyra Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.eastwest.com.pl 26.02.09, 23:16
      Pomimo porazki lech i tak jest najlepsza polska druzyna.
    • Gość: Ostrowianin Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 23:18
      Tak jak mowilem po pierwszym meczu. Udine z palcem w ... awansuje
      dalej w tych drugorzednych dla Wlochow rozgrywkach. I niewazne czy
      bedzie 0:0 czy 5:0. Sa lepsi i tyle. A nasi jak zawsze beda
      mowic "bylo blisko,ale.." "gdyby nie 0:2 w pierwszym meczu po
      godzinie gry" bla bla bla :)
    • Gość: smuda Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:21
      a taką mamy zdolną młodzież. Taki n.p. Tomisław Tajner - dobry
      chłopak był i mało pił...
    • Gość: juri nie wiem co się stało w przerwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:23
      czy ktoś im dosypał jakieś dragi do bidonów czy co powiedział smuda
      ale faktycznie lech był jak "doktor Jekyll i mr. Hyde" w pierwszej
      połowie grał świetnie, perfekcyjnie, po profesorsku, w drugiej nasi
      grali jakby im kamienie przywiązali do jaj, beznadziejnie, chodzili
      po boisku , bali się piłki, co się do cholery stało w przerwie w
      szatni Lecha?
      • Gość: x Re: nie wiem co się stało w przerwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:32
        a co się miało stać? Opadli z sił, a zmienników brak
        • Gość: Trener Re: nie wiem co się stało w przerwie IP: *.nwrknj.east.verizon.net 26.02.09, 23:56
          Nieprawda sily mieli ale Smuda kazal im w przerwie cofnac linie
          obrony i odpuscic presing co skonczylo sie tragicznie.
          Jak zobaczylem ustawienie w 46 minucie wiedzialem ze bedzie po meczu.
          Trzeci raz robi ten sam blad i nic sie nie nauczyl !
    • Gość: jack Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.208.188.135.getinternet.no 26.02.09, 23:30
      Tradycyjnie,początek ,NADZIEJA,koniec typowy ,nasz ,polski.Mężczyzn poznajemy
      po tym jak kończą ,itd,itd.Znowu wstałem z przed tv rozczarowany.A miało być
      tak pięknie,może kiedyś.Czy aby doczekam.Dziś jeden z koszmarów nazywa się
      Lech, drugi to Kikut.
      • Gość: Trener Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.nwrknj.east.verizon.net 27.02.09, 00:02
        Jestes w ogromnym bledzie Kikut sam by nie wygral meczu. Ten koszmar
        sie nazywa Smuda bo znowu dobral zla taktyke na druga polowe.
        Nic nie nauczyl sie na poprzednich bledach z Udine.
        Dal miesjce Wlochom na rozgrywanie i myslal ze dowiezie wynik jak z
        Piastem Gliwice....
    • Gość: As Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:36
      Odnosnie tego " co sie stalo w przerwie " ... mysle ze gra sie na tyle na ile Ci
      przeciwnik pozwala, w pierwszej polowie Udinese pozwolilo nazbyt wiele, w
      drugiej juz gralo swoje. Dziekuje Lechowi za te emocje, za kreowanie tzw.
      "horrorow". Bylo pieknie, szkoda ze odpadli. Pozdro z Kielc
    • Gość: Kotb Organizatorzy Euro 2012 trzymają się! IP: *.olsztyn.mm.pl 26.02.09, 23:38
      Metalist pomścił Lecha!
      • Gość: jes! Re: Organizatorzy Euro 2012 trzymają się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:53
        EURO 2012 - Kikuten Arena = Posen!!!
      • Gość: juri Re: Organizatorzy Euro 2012 trzymają się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 00:12
        Ukraińcy mają dalej 3 drużyny..zazdrość
    • Gość: napastnika! Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:47
      dlaczego Smuda nie wpuscil pod koniec Reissa?
    • Gość: korupcja Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:53
      Reissa niewpuscil bo bral udzial w korpucij lol i ty kibic zal mi ciebie ahahahahhaahaha
    • Gość: poznaniak udine znacznie lepsze od lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 00:07
      nie wiem jak mozna nie widzieć zasadniczej różnicy w klasie pilkarskich
      umiejetnosci pomiedzy Udine a Lechem. Lech robił lepsze wrażenie tylko wtedy
      kiedy Udine przestawało grać (np. prowadząc 2:0 albo lekceważąc Polaków jak w I
      polowie dzisiejszego meczu). Ale jak trzeba było - to grali tak, że Lechici nie
      wiedzieli co się wokół nich dzieje. W meczach pucharowych Lech miał w sumie
      słabe drużyny i tylko dlatego na ich tle wypadał korzystnie.
      • Gość: remik Re: udine znacznie lepsze od lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 07:32
        Niby słabe, ale wygrywał. Prawda jest taka, że polskie drużyny ( w tym Lech) w
        poprzednich sezonach już na tych slabych się potykały.
        W sumie i tak fajny koniec zimy. W zeszłym roku nie mieliśmy już w europejskich
        rozgrywkach nikogo - nawet Małysz nie skakał :)

A teraz grali piłkarze, jeszcze siatkarze i siatkarki. Zawsze jest się czym
        emocjonować
        • Gość: warta poznan Re: udine znacznie lepsze od lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:33
          masz racje, tylko że mnie raziło to gloryfikowanie drużyny Lecha zanim osiągnęła
          prawdziwy sukces (najbardziej kuriozalne było okrzyknięcie Lecha najlepszą
          drużyną 2008 roku!!! - MP zdobyła wówczas inna druzyna z przygniatającą przewagą
          nad Lechem i innymi polskimi druzynami - to dla "zagłaskiwaczy" Lecha było bez
          znaczenia). Owszem, Lech wygrał z juniorami Grashppersa i Feyenordu, ale nawet
          na tle bardzo przeciętnej Austrii nie wygladał na taką potęgę jak to opisywali
          dziennikarze i wielu forumowiczów. A zetkniecie się Lecha z jedną ze słabszych
          drużyn "serie A" obnażyło różnice. Lech to owszem, dobra drużyna na polską ligę
          ale jej zawodnicy zbytnio uwierzyli gazetom i myślą, że grają jak Barcelona.
          Sodówa...
    • bombullo Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy 27.02.09, 00:13
      Wszystko zgodnie a planem.12 druzyna Lega Calcio wyslala
      nasza "dume" z Franzem na czele tam gdzie jej miejsce czyli w "pyry".
      I nic nie ma do rzeczy,ze Udinese w trakcie sezonu a nasi nie.Mam
      nadzieje,ze to nie bedzie wygodna wymowka trenera.Przeciez wszystko
      bylo ustawione pod Udinese.No i co? No i gowno!Jak zwykle
      zreszta...Popatrzmy na sasiadow ze wschodu...jakos umieja grac.
      pytanie za "zlotowke":czy Franciszek "Franz" Smuda to spec trener,
      zwykly trener czy normalny arschloch?
      Jezeli chcecie wiedziec co to ostatnie znaczy po polsq qknijcie na
      krakowskie gazetowe forum.
      GKS w lidze przed szansa dokopania "frankowym" bo byc moze beda
      odreagowywac niestawne spaghetti "zdjelano w Udine"?
    • Gość: Ryba Re: I bardzo dobrze. Kuchenkorz do domu :-> IP: *.171.103.226.static.crowley.pl 27.02.09, 00:49
      nie do końca rozumiem powszechną nagonkę na Kikuta-zawodnik ten
      wszedł na boisko w wyniku katastrofalnej decyzji trenera Smudy (ktory
      jednak mnie wczoraj rozczarowal) o wprowadzeniu pauzującego sto lat
      zawodnika w tak waznym momencie dla klubu,a jego blad w obliczu
      dluzszej absencji nie jest wcale niczym nadzwyczajnym...

Prawda jest niestety taka,że jak na dloni było widac,ktora druzyna
      posiada bardziej ogranych i zgranych,lepiej wyszkolonych technicznie
      zawodnikow z Di Natale na czele(dziwie sie co ten w sumie podstawowy
      zawodnik kadry robi w tak przecietnym klubie jak Udinese-przecietnym
      jak na Serie A ,a niesytety bedacym jeszcze wzorem dla najlepszych
      polskich klubow)
      Martwi mnie rownież postawa Roberta Lewandowskiego,juz w poprzednim
      meczu byl cieniem zawodnika z jesieni i szczerze zaczynam watpic,czy
      Lech w rundzie jesiennej sprosta mocnej Legii ,zawsze groznej Wisle i
      bardzo porządnej Polonii....

• Gość: E(L)v Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.aster.pl 27.02.09, 00:57
      szkoda; myślałem że jak nam pyrki wygrają, wreszcie poczują się
      metropolitalni i zaprzestaną uprzedzeń, kołtuńskich bluzgów... a
      tymczasem znów będzie poznański grajdołek - no ale to w końcu ich
      małomiasteczkowy problem
    • Gość: ImI Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.09, 00:58
      szkoda szkoda szkoda ale Brawo Lech za świetne występy w Pucharach ... za rok
      bendzie LM hehe ^^ ... najlepsze mecze w ostatnich latach od Kolejorza widzalem
      ... od wszystkich polskich klubow nawet ... mam nadzieje ze zostanie wieksoscz
      tych wspanalych facetow u Kolejorza i nie polecom zagranice ... pozdro Kolejorz
      z Niemiec
    • Gość: mathias 1988 Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: 89.191.139.* 27.02.09, 01:30
      Ogółem trzeba szczerze przyznać że nie nadajemy się do tej klasy rozgrywek.Nie
      chce tu nawet mowić o błędach Kikuta.Nasza piłka potrzebuje większego obycia w
      takiego typu imprezach.Jednak nie możemy się załamywać i trzeba wierzyć że
      osiągniemy coś wielkiego i mam tu oczywiście na myśli naszą reprezentację :)
    • Gość: Groszek Kikut... IP: *.icpnet.pl 27.02.09, 04:31
      Chyba każdy zawodnik czy to piłki nożnej czy to hokeja na trawie wie, że jako ostatni obrońca nie masz prawa się kiwać...pretensje może mieć tylko do siebie, a może Lech ruszyłby na maxa - tego brakowało w końcówce...
      • alfalfa Re: Kikut... 27.02.09, 10:48
        No tak, to był błąd. Ale w tym momencie grał ostatniego obrońcę jak
        słusznie piszesz a to nie jego pozycja. Jest bocznym obrońcą, to
        wbrew pozorom nie to samo co środkowy, inaczej się gra, inne
        parametry itd. Kikut to dobry zawodnik, każdemu się może zdarzyć
        błąd.
        A.
    • Gość: lol Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.09, 06:36
      brawo Udinese
    • Gość: remik Trudno, stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 07:26
      Ale był fajny mecz, emocje, mi się podobało. Szkoda, bo dinese bylo do ogrania
    • Gość: kowal Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.gdynia.mm.pl 27.02.09, 07:34
      moim zdaniem kikut dal dobra zmiane,kazdemu moglo sie przytrafic
    • Gość: Lechosław Re: Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.chello.pl 27.02.09, 07:45
      > Może za dużo lecha w przerwie wypili, czy cos?
      Coca-Coli za 0,5 mln rocznie
    • Gość: posen Kikuta zabrać do Wrocławia, grał ... IP: 212.126.10.* 27.02.09, 07:46
      jw
    • Gość: wkurzony Udinese - Lech 2:1. Koszmar drugiej połowy IP: *.gorzow.mm.pl 27.02.09, 07:54
      LECH???? a co to jest? podjarali sie pierwsza bramka i w pierwszej polowie grali dobrze. a w drugiej grali tak jak by wygrywali 0:10 i nie martwili sie o nic. zagrali jak by nie chcieli przejsc dalej czysta porazka.no i kikut popisal sie na calej lini. barwo!!
    • Gość: Goldenbaum Kikut do kadry!!! Czy na meczu był Leo?! IP: 213.77.28.* 27.02.09, 07:59
    • mysz_komputerowa I bardzo dobrze 27.02.09, 08:13
      Kuchenki pozkazaly jakie sa mocne zwlaszcza Kikut. Odpadli z przecietna Wloska
      druzyna... Resika nie ma to nie mial kto kupic zwyciestwa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka