Gość: eedek Przegrał bo znalazł sie ktoś lepszy IP: *.unregistered.net.exatel.pl 27.02.09, 15:46 Proste. Nie trzeba tu specjalnie szukac ideologii spisku czy wrogiego układu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocz przegrał bo Smuda wybral zla taktyke na 2 polowe IP: *.nwrknj.east.verizon.net 27.02.09, 16:39 Odpuscil presing, linie obrony cofnal co dalo miejsce i czas Wlochom na klepke i dokladnie dogrywanie. Cep nic se nie nauczuyl po trzech razach z Udine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 bo Szadkowski nie trenuje Lecha IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 27.02.09, 17:07 dlatego przegral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopakabana1916 Wiele halasu o nic... IP: *.cable.ubr01.hali.blueyonder.co.uk 27.02.09, 17:17 Jestem kibicem Legii ale oczywiscie zyczylem Lechitom zeby przelamali niemoc naszych druzyn w pucharach-po ostatnich kliku meczach stwierdzam ze balonik z oczekiwaniami zostal przez media potwornie napompowany.Lech nie zdobedzie mistrzostwa Polski ani nie jest zadna rewelacja w Europie, bo ma zenujaca obrone.Juz kilkakrotnie tracili przez to punkty w lidze a w pucharach wracali w koncowkach 'z dalekich podrozy' ale tym razem sie nie udalo.Jak czytam naglowki typu: 'NAWET Lech nie dal rady...' to mnie smiech ogrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Dlaczego Lech przegrał? IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 27.02.09, 17:18 Żeby się wzmacniać trzeba mieć pieniądze i tak w kółko Macieju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Bo myslal ze 1-0 wystarczy i sie cofnal IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.09, 17:59 1)Bo myslal ze 1-0 wystarczy i sie cofnal 2)Bo zabraklo sil 3)Bo zabraklo Peszki 4)Bo nie ma zmiennikow Nie wiem czy Smuda nie popelnil bledu i nie uspokoil w szatni chlopakow. Natomiast Wlosi po przerwie po prostu skoczyli Lechowi do gardla z noze i dzikoscia w oczach. Nalezalo cisnac Wlochow az do strzelenie dwoch bramek. Mam nadzieje ze zabraklo sil a nie taktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Bo myslal ze 1-0 wystarczy i sie cofnal 28.02.09, 16:49 Gość portalu: x napisał(a): > 1)Bo myslal ze 1-0 wystarczy i sie cofnal > 2)Bo zabraklo sil > 3)Bo zabraklo Peszki > 4)Bo nie ma zmiennikow > > Nie wiem czy Smuda nie popelnil bledu i nie uspokoil w szatni > chlopakow. Natomiast Wlosi po przerwie po prostu skoczyli Lechowi do > gardla z noze i dzikoscia w oczach. > Nalezalo cisnac Wlochow az do strzelenie dwoch bramek. Mam nadzieje > ze zabraklo sil a nie taktyki. ogólnie rzec biorąc dokładnie tak jak mówisz ,ja nawet zaryzykuje teze że strzelenie pierwszego gola akurat przez lecha było jego gwozdziem do trumny a zapowiadaną taktyke smudy zrealizowali tylko że..... wlosi a nie lechici ,potwierdził to zresztą sam smuda po meczu mówiąc najogólniej ze jak juz strzelili lechici gola to trzeba było isc za ciosem i strzelic jeszcze przynajmniej jednego kiedy były ku temu okazje a włosi kompletnie rozbici wydarzeniami na boisku .jedne zero to się liczy jak jest koncówka meczu a nie prawie dwie trzecie jescze do rozegrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsfd Dlaczego nie potrafiac grac w pilke przegrali? IP: *.eranet.pl 27.02.09, 18:05 To jest wlasnie takie filozoficzne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla dsfd=disfunctional scum f...ing dickhead IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 27.02.09, 18:10 Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Śmieszne dywagacje. Przeciwnicy byli lepsi i 27.02.09, 18:18 wygrali. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Dlaczego Lech przegrał? IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.02.09, 18:26 Wszystko prawda, rzeczywiście patrząc na mecz w Udine było widać, że Smuda nie ma wartościowych piłkarzy na ławce. Ale mimo wszystko widzę jakiś progres. Pierwsza połowa w wykonaniu Lecha była rewelacyjna. Lech był równorzędnym rywalem. Przede wszystkim nie było obrony Częstochowy - jak do tej pory w meczach polskich zespołów z rywalami o potencjale podonym do Udinese. Obraz popsuła druga połowa. Mimo wszystko myślę, że jest nadzieja. Rosną budżety naszych klubów, liczę, że w ciągu 3 - 4 lat jakiś polski zespół (obojętnie który) dojdzie do 1/4 pucharu UEFA lub fazy grupowej LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz Dlaczego Lech przegrał? IP: *.centertel.pl 27.02.09, 18:28 moze im jakiegos gazu Wlosi wpuscili do szatni na przerwie? albo koki? bo w pierwszej polowie to byl zespol a od poczatku drugiej na boisku paletali sie jacys zombie. Ciezko uwierzyc ze zabraklo im sil juz po 45 minutach bo w poprzednim meczu sie dopiero w 80 minucie zaczeli rozkrecac. Ok, moze i lawka rezerwowych byla krotka. Ale juz od poczatku 2 polowy oddali Wlochom ten mecz. Ciekawe, co sie stalo w tej szatni w przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Dlaczego Lech przegrał? 27.02.09, 18:42 "Dlaczego Lech przegrał? - Lech odpadł, bo poznaniacy rzucili się na Puchar UEFA w czternastu chłopa - uważa Michał Szadkowski, dziennikarz Gazety Wyborczej." dlaczego przegrał? ano dlatego ze w pierwszym meczu dali sobie wbić 2 bramki, w drugim również. A sami nie strzelili więcej. Co do dziennikarzy GW, cóż, każdy ma swoje zdanie, choć ci od sportu są w miarę obiektywni :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Dlaczego Lech przegrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 18:47 LECH przegrał wsutek zmiany taktyki przeciwnika co go zupełnie zaskoczyłó.Zmiany po przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero Dlaczego Lech przegrał? IP: *.nplay.net.pl 27.02.09, 19:44 Z całym szacunkiem dla Smudy, ale takim sposobem jaki zaprezentował Lech nie da się wygrywać z dobrymi ekipami. Lech grał świetnie w pierwszej połowie - tu zgoda, ale widać było, że zespół wkłada całą energię żeby biegać na maksa do piłek w środku boiska, niektórzy wręcz włączali "piąty bieg" jeszcze na własnej połowie. No przecież bez sensu coś takiego, wiadomo było, że przy takim graniu sił wystarczy na góra 60 min., co się oczywiście sprawdziło. A Włosi jak to Włosi, dali się wyszumieć naszym i później spokojnie wypunktowali. Myślę, że energii stracili przy tym 50% tego co Lech. Panie Smuda, niech Pan lepiej nauczy Lechitów grać głową na nie siłą mięśni, bo czołówki europejskiej nie da się łatwo zabiegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Dlaczego Lech przegrał? IP: 96.18.162.* 27.02.09, 23:03 Lech przegral przez fatum.nie bedzie w Polsce sukcesow przed naprawa calej w kraju pilki,od korupcji poczxawszy,a konczac na modernizacji wszystkich lig.dobrze sie stalo,ze Lech odpadl,inaczej by zapomniano i przebaczono niechlujstwu.i wyglada na to,ze kraj nie zakwalifikuje sie do Pol.Afryki i pewnie ME sie takze w kraju nie odbeda.i wszystko to dobrze.Polacy z wysp Antypodow sie z tego ciesza rowniez chca modernizacji wszystkich lig.tzn.Extraklasa=sie 14 klubow I liga=sie 16 klubow,jedna II liga=18 klubow,jedna III liga takze 18, potem wojewodzkich lig 16 po 14 klubow w kazdym wojewodztwie,ponizej, klasy A,B,C,D,E itd.po 12 klubow w klasie. kluby nie dajace sobie rady w systemie kapitalistycznym,bez sponsorow niech graja w utworzonych dla nich ligach wojewodzkich.z nich,za darmo,niech sa wylawiane talenty do klubow zawodowych.te ligi wojewodzkie,czysto amatorskie.wspomagac je bedzie PZPN z specjalnego budzetu.tym samym w kraju poprawi sie poziom i rywalizacja.do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Dlaczego Lech przegrał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 14:18 A nie wydaje wam sie ze ten mecz zostal sprzedany? Jak to mozliwe ze tak nagle caly,doslownie caly zespol opadl?A ostatnia akcja Kikuta,gdy sie dryblowal zamiast strzelic na slepo,tym bardziej ze byl ostatnim obronca w linii? I dlaczego tak dlugo nie wychodzili z szatni po pierwszej polowie? Dla mnie jest to dziwne,choc jestem wielkim fanem lecha..:( Odpowiedz Link Zgłoś