Gość: kibbic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 15:23 Oby te derby były lepsze. Bo derby stolicy to było żałosne dno. Przede wszystkim pod względem sportowym, a o dopingu już nie będę wspominał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechosław i kolejny sHit IP: *.chello.pl 28.02.09, 16:46 a na Śląskim jeszcze większe dno, nie dało rady męczyć się oglądaniem tych popierdułek. po 10 minutach przełączyłem na Middlesbrough - Liverpool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol_kozminski Re: i kolejny sHit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 17:02 nie sądzę żeby to było jeszcze większe dno ponieważ gra jest dużo szybsza i więcej strzałów znacznie niż w tamtym żałosnym meczu. może jeszcze w drugiej połowie jakiś bramki padną. mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: i kolejny sHit 28.02.09, 17:22 Te derby sa o tyle lepsze, że wyposzczone i zamaskowane bydło już zaczęło rwać krzesełka. Ci ludzie mają na prawdę nierówno pod deklem. To plus browar na stadionach da całkiem wymierny efekt. Chyba od razu należy meczowe izby wytrzeźwień instalować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: i kolejny sHit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 17:33 a ty co?? zazdrosny dziennikarz GW czy kibic Legii czy Polonii. To takie wyskoki kilku może kilkunastu rozgrzanych chłopa którzy śnieżkami się porzucali. To jest nic przy setkach kiboli Legii obrzucających kamieniami i okładających się z kordonami policji. Tu w Chorzowie jest piękne widowisko. Dużo szybszy mecz niż w Warszawie i właśnie górnik srzelił piękną bramkę. Proszę cię kolego - zauważ różnice pomiędzy tym incydentem a pseudokibicami (zwierzętami - nie bójmy się tego powiedzieć z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rIkItIkItAk kolejny nieszczęśliwy IP: *.chello.pl 28.02.09, 17:57 Ludzie, słowa krytyki napisać nie można bo zaraz jakiś frustrat wylewa swoje żale o dziennikarzach i Warszawie zazdroszczącej wszystkiego wszystkim. Przecież bliższy w czasie i przestrzeni miałeś przykład zwierząt demolujących swój stadion na Bukowej albo choć bijatykę poznaniaków w Gdańsku. Nie, Warszawa wam tkwi zadrą w d(u)pie i jakoś ten ból trzeba ukoić, prawda ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benio Re: kolejny nieszczęśliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 18:02 nie masz racji. warszawa nie bez powodu ma taką a nie inną opinie. zgadzam się tutaj z marianem. na zachodzie kibice legii postrzegani są nie tylko jako wandale i bandyci, ale także neonaziści. mam BBC i oglądałem niedawno materiał o neonazistach w warszawie a także o nazistach. Kumpel powiedział że w TVP widział ten dokument BBC. Więc przykro mi ale to jest czysta prawda. W Warszawie kultura kibicowania sięga już dna i odbiega in minus od i tak słabej reszty Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Kompleksy przez Was kmiotki przemawiają. IP: *.chello.pl 28.02.09, 18:37 Kompleksy, fobie i durnota. Ot prowincja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: Kompleksy przez Was kmiotki przemawiają. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 18:44 Niestety dla ciebie benio ma racje. Futbol w stolicy jest wypaczony przez kiboli i nakręcających sytuację dziennikarzy. Dlatego nikt nie lubi drużyn z warszawy. Ale przy takim dnie jakie widziałem w derbach stolicy raczej ani Polonia ani Legia nie mają szans na mistrza Polski. Przykro mi ale taka jest prawda. Legia Warszawa schodzi na dno piłkarskie i kibicowskie. Z Polonią sportowo jest znacznie lepiej ale też nie ma szans na mistrzostwo. Ot cała prawda :) Pozdrwaiwam Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: i kolejny sHit 28.02.09, 18:43 Gdyby rzucali tylko śnieżkami nie napisałbym w ogóle tego komentarza. Nie pisałem też o Warszawie. Pisałem wyraźnie o krzesełkach, niszczeniu nieswojego mienia, reperezentowaniu barw swojego klubu. To jest po prostu, obok korupcji, choroba tego sportu, a zarazem swoista religia byciem kibicem w Polsce. Bronienie tego w jakikolwiek sposób, nawet tego typu durną ripostą, to przyzwalanie na takie zachowania. Byłem kilka razy z dzieciakiem na meczach mojego klubu. Za każdym razem był to swego rodzaju survival, jeśli nie fizyczny(bójki, nawet wśród swoich), wzrokowy i słuchowy(wybuchy petard na trybunach) to przynajmniej tylko słuchowy(przekleństwa, te zbiorowe). Teraz dzieciak jest już dorosły i jak widzę wyciągnął słuszne wnioski i ma głęboko w d... mój klub. Jego dzieci najprawdopodobniej równiez nie trafią na stadion, chyba, że za pośrednictwem TV. I tego typu historie mamy w całej Polsce. Nie ma znaczenia czy to Śląsk czy stolica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Re: i kolejny sHit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 18:46 lol i tak wszyscy wiedzą że najgorszych kiboli w Polsce ma warszawa. To są zwierzęta. Są już znani z ustawek na zachodzie. Oni są wizytówką waszych klubów taka jest prawda. Kibice w warszawie to bydło i zwyrodnialcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Gra Ekstraklasa: Wielkie Derby Śląska hitem sobot IP: *.stk.vectranet.pl 28.02.09, 18:50 Znów będzie wielki ,nasz Górnik znów będzie WIELKI!I kibicowsko na taka przewagę smrodów było lepiej.Nowa piosenka zajefajna i spiewana długoo.Brawo.Race smierdzielów-mogli sobie darować ,naszego racowiska nie przebije nic.Zabrakło mi tylko bramki Gorawskiego jako odopwiedz dla tych co rzucali w niego śniegiem.Banda podlotów.A kulturalny doping tych panów w niebieskich mantelkach w przerwie meczu napewno przyczyni sie do organizacji na śląskim Euro 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS KATOWICE FRONT chorzowskie h u je tak sie was parodiuje IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.09, 20:24 I TAK SZCZUROLAPY POLEGLISCIE U SIEBIE HAHAHAHHAAA DZIEKI GORNIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk z Lublina Gra Ekstraklasa: Wielkie Derby Śląska hitem sobot IP: *.chello.pl 28.02.09, 20:24 Zawodnik oprócz umiejętności piłaskich musi zawsze pamietać o drużynie. "Łapanie" w tak głupi sposób kolejnych kartek i w ostatecznosci osłabienie drużyny w tak trudnej sytuacji jest niedopuszczalne. Bonin, bo o niego chodzi oprócz kary jaka zostanie na niego nałożona przez odpowiednie władze PZPN powinien zostać ukarany przez klub. Różne sytuacje zdarzają się na boisku. Niekiedy, są one "wymuszone" tzw. koniecznością ze względów taktycznych. Panowie, jako stały sympatyk /jeszcze z czasów Ernesta Pola, Stanisława Oślizło/ gratuluję Wam zwyciestwa, ale pamiętajcie o przeróżnych prowokacjach na boisku. W każdym bądź razie nie bedzie lekko. Musicie się mocno pilnować bo Was "zdziesiątkują" a to dopiero początek rundy. Z pewnością wiecie ile drużyn spada bezposrednio, a ile walczy w barażach. Nie życzę Wam ani jednego, ani drugiego. Wasz sympatyk z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliver Re: Gra Ekstraklasa: Wielkie Derby Śląska hitem s IP: *.piekary.net 28.02.09, 20:56 Fakt Bonin trochę przesadził w tym starciu na środku boiska, ale trzeba przyznać, że w stosunku do jesieni grał bardzo dobrze w dzisiejszym meczu. W każdym bądź razie sędzia pod koniec meczu gwizdał pod Ruch. Dlatego tym większa radość, że w 10 załatwiliśmy ich. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis "Arka gra lepiej".. :))))) 28.02.09, 21:04 Czytam relacje "komentatora" z meczu Arki i Jagielloni: - "Arka gra lepiej niz Jagiellonia" .... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i... słucham radiowej relacji z tego meczu.. Przeczytałem.. i malo nie obryzgałem monitora kawą, kiedy parsknąłem smiechem.. :))) Dodam jeszcze ze z tego "grania lepiej" Arki jest 3:0 - ale.. dla Jagiellonii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerremy Gra Ekstraklasa: Wielkie Derby Śląska hitem sobot IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.09, 16:09 Co to za niekompetentny dziennikarz? Oglądałem mecz Śląska z Lechią. Piłkarze z Oporowskiej wyszli odważnie na drugą połowę i wtedy zdobyli bramkę dominując na placu gry przez kolejne 20 min. Następnie wrocławianie cofnęli się do defensywy po zejściu braci Garncarczyków i stracili gola. Moim zdaniem wyglądało to "ciut" inaczej niż oczami p. redaktora. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wielkie derby Śląska dla bandytów a przegrani to 01.03.09, 16:26 kibice i piłka nożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalasz Co to jest pole kadry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 17:04 "Czerwona kartka: Adam Stachowiak, faulowany: Paweł Drumlak. Bramkarz Odry fauluje napastnika Odry przed polem kadry." z relacji Odra - ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzyzero Gra Ekstraklasa: Fantastyczna końcówka Lecha IP: *.euro-net.pl 01.03.09, 19:23 Gratulacje dla Jagi i Franka za 3:0 od trzyzero.pl :)Piłka łączy, nie dzieli. Odpowiedz Link Zgłoś