Gość: kaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 19:01 paweł brożek bramka27gooooooooooooooooooooooool Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Korfanty Wisła - Polonia W. IP: *.skynet.net.pl 07.03.09, 20:03 No i niech mi ktoś spróbuje Brożka gdziekolwiek sprzedawać. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: Wisła - Polonia W. 07.03.09, 20:45 Tak? Bo co zrobisz, jak go sprzedadzą? Wysadzisz Wisłę w powietrze? Możesz im naskoczyć! Zrobią co zechcą i mają w dupie twoje zdanie... Zresztą Brożek i tak latem odejdzie. Dość już się naganiał w tej skorumpowanej lidze. Tutaj już niczego się nie nauczy, chyba że dziadostwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Wisła - Polonia W. IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 07.03.09, 23:51 To chyba nie miejsce dla ciebie. Jeśli się nie interesujesz to się tutaj nie wypowiadaj. A co do Brożka to się czegoś nauczył w tej lidze jak widać. Wątpię żeby się więcej nauczył na zachodzie, bo nie będzie raczej tam grał. Lepiej grać w polskiej lidze niż siedzieć na ławie na zachodzie i się marnować patrz Garguła. Chyba że wypali jak Błaszczykowski, ale Błaszczykowski zanim wyjechał do Dortmundu to mijał rywali jak tyczki, jeszcze gdy grał w polskiej lidze. Nie podoba ci się loga to się nie odzywaj, to nie jest miejsce dla frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Przesadziłeś IP: *.ists.pl 08.03.09, 03:41 Sam jesteś frustratem. Każdy ma prawo się wypowiedzieć, a Ty się zachowałeś jakbyś był cieciem. Wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reyman jeszcze niedawno Gazeta Wyborcza kpiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.09, 20:50 z Brożka i napuszczała na niego swoich czytelników. Tak jak ongiś napuszczała na Rasiaka, Mile i kilku innych. A Brozio juz od dobrych kilku lat gra na wysokim poziomie. Co sie zmieniło? Ano to, że Brozio prawdopodobnie odejdzie w lecie z Wisły do jakiegos zachodniego klubu. I wtedy dziennikarze GW będą mogli głosić, tak jak niedawno po odejściu Klebera, że Wisła jest w rozsypce i juz niczego nie osiagnie. Dla dziennikarzy GW Brozio jest skarbem jeśli nie gra w Wiśle lub niebawem przestanie w niej grać. Gdyby jednak zmienil zdanie i został - GW pierwsza nazwie go tchorzem i słabeuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Wisła - Polonia W. 07.03.09, 20:59 Brozio naaaaaaaajlepszy jest !!!! :D ( cholera zachrypłam na tym meczu :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Wisła - Polonia W. IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 21:28 Brawo Wisła ! Oszustom z Dyscopolo mówimy N I E !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Wisła Kraków - Polonia Warszawa IP: *.ds13.agh.edu.pl 08.03.09, 01:41 I ja tam byłem. Był to pierwszy mecz, na którym byłem (nie liczę podrzędnych lig), zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Kibice Wisły są niesamowici i niezmordowani w dopingu. Ciekaw jestem, jak to wygląda na innych stadionach, na przykład w Poznaniu na Lechu. LKS Spójnia Górki Wielkie - na zawsze w mym sercu. Górecka Żyleta rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Wisła Kraków - Polonia Warszawa 08.03.09, 08:00 Gość portalu: Ziomek napisał(a): > I ja tam byłem. Był to pierwszy mecz, na którym byłem (nie liczę podrzędnych > lig), zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Kibice Wisły są niesamowici i > niezmordowani w dopingu. Się wie :P Zapraszamy na Reymonta częściej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Słabi młodzi jak zwykle IP: *.ists.pl 08.03.09, 03:37 Małecki, Boguski, Beto, wszyscy oni bardzo słabi. Brak wyszkolenia, kiepska szybkość, co podanie to niecelne - wysłać ich do młodej ekstraklasy po naukę... Beto zdecydowanie powinien rozdzielać piłki a nie biegać jako napastnik, bo jest to najpowolniejszy gracz chyba od początków klubu. Diaz się starał, ładnie się porusza, no ale jeszcze jest mało co efektywny. Jak odejdą doświadczeni gracze, to jego rozwój zupełnie się zatrzyma. Pawełek - wszyscy widzieli - większego idioty w bramce nigdy w Wiśle nie było. Totalna bezmyślność. Nawet Sarnata przebija. Pozostali musieli wziąć na siebie cały ciężar gry, wobec absencji Clebera ciężką i niewdzięczną robotę miała defensywa wraz z defensywnymi pomocnikami. Cudem udało się w końcu wygrać, Polonia jednak jak na polską ligę jest bardzo mocna. Może uda się teraz mistrzostwo zdobyć, kto wie? Kibicujmy Jadze i Frankowskiemu, jak dostanie piłki przed bramką Lecha, to pomści Wisłę i pomoże zdobyć majstra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Słabi młodzi jak zwykle IP: 213.134.167.* 08.03.09, 06:29 @Gosć:"Małecki, Boguski, Beto, wszyscy oni bardzo słabi. Brak wyszkolenia, kiepska szybkość, co podanie to niecelne - wysłać ich do młodej ekstraklasy po naukę..." Gdybyś nie zauważył, to Boguski jest jednym z najlepszych piłkarzy Wisły. Każdemu może się słabszy mecz zdarzyć, lecz nie oznacza to, że trzeba gościa skreślić. Beto - z meczu na mecz coraz lepszy. Czemu kierujesz go do rezerw? - nie wiem. Każdy nowy piłkarz musi mieć czas, aby się zgrać z drużyną. @Gość:"Pawełek - wszyscy widzieli - większego > idioty w bramce nigdy w Wiśle nie było. Totalna bezmyślność. Nawet Sarnata prze > bija. >" Ty chyba nigdy nie widziałeś Angelo Hughes'a. I to za komentarz do Twojej znajomości piłki powinno wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panvader Paweł Brożek trafia i ucina spekulacje IP: 92.12.9.* 08.03.09, 03:50 snajpera Wisły dały mistrzom Polski bezcenne trzy punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw Paweł Brożek trafia i ucina spekulacje IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 10:22 ja mam tylko jedno pytanie . Gdzie w GW jest teraz najwiekszy znawca futbolu w Polsce - Pan Stec??? Gdzie są jego spekulacje i kalkulacje??? ŻENUA panie STEc -ŻENUA!!!! BRAVO WISEŁKA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoloniaPany co się cieszycie pedąły z rejmonta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 10:55 że fartem nas ograliście? że znowu kupujecie czarnych???? Pasy was zmiażdżą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dx Re: co się cieszycie pedąły z rejmonta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:11 synek, w ostatniej minucie gola straciliście po rykoszecie od słupka, poprzeczki, dupy bramkarza i buta interweniującego stopera? a może wiślacy kładli się na boisku i nie chcieli wstać (no chyba, że wbiegał lekarz), żeby tylko dowieźć bezpieczne 1:0 do końca? budyń i kreskówki - niedziela jest, może rodzice na więcej luzu pozwolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak-Krakus Re: co się cieszycie pedąły z rejmonta??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:13 ty się chyba z hvjem na głowy zamieniłeś warszawski lalusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechosław dyskopolowiec dał głos IP: *.chello.pl 08.03.09, 14:41 jaki warszawski ? przecież to bezdomna ku'p'a nieszczęścia. bez honoru i historii. te gamonie już się widziały w roli głównych pretendentów do walki z Lechem o mistrza Polski :DD z takimi orczykami jak Trałka drugoligowe boiska powinni objeżdżać jako cyrk objazdowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Wisła - Polonia W. IP: *.tktelekom.pl 08.03.09, 17:51 I co z tego??? I tak beda mistrzami!!! A mogli byc z WKS Slask Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Wisła - Polonia W. IP: 213.17.128.* 08.03.09, 20:47 Wczoraj z Lidze + pokazali sytuację, gdy jeden piłkarzy Polonii (przepraszam ale nie pamiętam który to był), leżąc, złapał za nogę i powalił "urywającego" mu się piłkarza Wisły Beto. Gdyby nie przewrócił Wiślaka byłoby zagrożenie bramki Polonii. Ewidentna - przynajmniej - żółta kartka ale sędzia przypuszczalnie zdarzenia nie zauważył. Pamiętam jak to było jesienią, gdy (prowokowany zresztą) Wiślak Boguski kopnął bez piłki przeciwnika. Tego też sędzia nie widział. Wyłapały to natomiast kamery C+. Dziwnym trafem – a było to przed meczem Wisły z Legią – dziennikarze podnieśli raban i Boguski w trybie zaocznym i natychmiastowym został zdyskwalifikowany. Moje pytanie jest takie: czy nie zabraknie obiektywnym na swój sposób dziennikarzom C+ konsekwencji i będą się równie skutecznie domagać ukarania piłkarza Polonii? Coś mi się wydaje, że nie… Odpowiedz Link Zgłoś