Gość: Marcin IP: *.range86-139.btcentralplus.com 09.03.09, 22:54 Wiwat tow. Walter! Wiwat caly TVN i ITI! Hurra hurra!! hahah idzcie w p____du!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heh Dziwne? Przeciez to czerwone ubectwo rodem z prlu IP: *.acn.waw.pl 09.03.09, 22:55 Wiec tego typu cenzura nie jest niczym nowym. Walter, oni maja czas, ty niedlugo zdechniesz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
atomm taa kibole od siedmiu bolesci... 09.03.09, 23:19 I bardzo dobrze... Trybuny pilkarskie powinny byc dla ludzi nie dla bydla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Bardzo dobrze. Bydło do obory! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 07:55 Jestem kibicem i nie pojmuje jak można tak poniewierać własny klub i jego sponsora. Przeciez to paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Bardzo dobrze. Bydło do obory! 11.03.09, 00:24 A ja jestem kibicem Polonii, ITI ani mnie ziębi, ani grzeje. I uważam, że kibice mają prawo do przyśpiewek, nawet najbardziej wulgarnych. Pobłażanie kończyć się powinno tam, gdzie jest nawoływanie do przemocy lub nienawiści rasowej czy religijnej. Hasło obrazujące uczucia kibiców do prywatnej spółki giełdowej jest jak najbardziej na miejscu, a karanie za nie uważam za skandal. Najgorszym, co można zrobić z dobrym prawem, to je skompromitować i ośmieszyć. I to właśnie robią władze ległej stawiając na równi kibiców, którzy ich nie lubią z bandytami. Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Bardzo dobrze. Bydło do obory! IP: 96.18.162.* 11.03.09, 00:37 to jest publiczne miejsce i normy obowiazuja.podoba ci sie to,to daj przyklad wulgaryzmu w swym wykonaniu w kosciele do ktorego chodzisz i w biorze w ktorym pracujesz.zobaczmy czy bedziesz taki gieroj.i jak sie zachowaja wobec ciebie ci z otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
matines1 Re: Bardzo dobrze. Bydło do obory! 12.03.09, 14:43 Gość portalu: kazik napisał(a): > to jest publiczne miejsce i normy obowiazuja.podoba ci sie to,to daj > przyklad wulgaryzmu w swym wykonaniu w kosciele do ktorego chodzisz i > w biorze w ktorym pracujesz.zobaczmy czy bedziesz taki gieroj.i jak > sie zachowaja wobec ciebie ci z otoczenia. Do Kosioła idziesz sie pomodlic, wyciszyc. Na stadion dla emocji. Widzisz roznice??? Wiesz problem jest w tym ze kibice odddaj wiele dla swojego klubu tylko dlatego ze to ich ukochany klub. To jest milosc w jedna strone. I co ty bys zrobil jakby przyszedl Stary pryk i kazdego dnia gwlacil to co kochasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPU Re: Bardzo dobrze. Bydło do obory! IP: *.208.110.175.getinternet.no 20.03.09, 21:47 Jstem kibicem Kolejorza od zawsze.Zgadzam sie w pelni.Na stadion ide wlasnie po to, zeby rozladowac emocje i okazac wiernosc barwom Lecha.Zadne kary nie powstrzymaja mnie przed nabluzganiem grupie ludzi,ktora robi mnie w ch...i jest zbieranina frajerstwa oraz calemu temu smierdzacemu z daleka systemowi pzpn.miejsce publiczne?owszem jak sie nie podoba,nie chodzic.moze by tak do kosciola?;) pozdrawiam. Czaki. ----------------------------------------------------------------------- Lubi nas niewielu-Wiekszosc nienawidzi-Ale boja sie nas wszysjcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPU Re: Bardzo dobrze. Bydło do obory! IP: *.208.110.175.getinternet.no 20.03.09, 21:48 ...Normy, powiada...hehehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Bardzo dobrze. Bydło do obory! IP: 96.18.162.* 20.03.09, 22:06 najlepiej cpunie zapros do swego mieszkania i niech ci klna i jeszcze daj im poczestunek.chory jolop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witus [...] IP: *.105-92.cust.bluewin.ch 10.03.09, 07:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłębiak Brawo Legia! Dość chamstwa na trybunach! IP: 77.223.195.* 10.03.09, 18:48 Jestem kibicem i czasami uszom nie wierze kiedy słyszę kiboli Legii. Jak można lżyć własny klub i jego sponsora? Przecież to paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Wa ter Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.chello.pl 09.03.09, 22:57 KOMUNISCI! CZASY CENZURY SIE SKONCZYLY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.ekspres.net.pl 10.03.09, 12:32 Masz rację. Nastały czasy kapitalizmu i ITI może robić wszystko, co mu się podoba we własnej firmie (czyt. Legii) :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Precz z komuna! IP: *.chello.pl 09.03.09, 22:58 czerwonej gazietce i ITI mowimy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Zakaz za wulgarne okrzyki 09.03.09, 22:58 A to sie Szechter ucieszy! Wracaja wartosci o ktore walczyl jego tate! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soulworm Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.chello.pl 10.03.09, 02:07 ja sie ciesze, polaczku wiesniaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 07:55 Polaczek wieśniaczek, akurat to nie jest obelga, natomiast żydek - już tak Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Zmartwiłeś się kibolku? I bardzo dobrze! Takich 10.03.09, 09:22 baranów jak ty na trybunach nie chcemy! Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: Zakaz za wulgarne okrzyki 09.03.09, 22:59 ITI - co? ty wiesz co! Komuna wraca w najlepszym wydaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semp Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 23:47 jak sie okazuje, komuna nie byla wcale taka zla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: 82.139.32.* 10.03.09, 08:24 NIgdzie nie ma takich wiejskich i prowincjonalnych 'kibicow' jak w stolycy ale jacy kibice taki klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.zep.com.pl 10.03.09, 08:23 Co ty pętaku wiesz o komunie? Ile klas podstawówki skończyłeś? Za publiczne bluzganie powinna być jeszcze sprawa w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: Zakaz za wulgarne okrzyki 10.03.09, 09:01 Pętak to cię strugał snopku.Jak ty wchodziłeś bez schylania pod szafkę a na księdza wołałeś Zorro to ja kończyłem studia. A troska o moją znajomość komuny jest doprawdy wzruszająca - prześledź zachowania iti i gw w sprawie Legii a potem pisz na publicznym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superjaca Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.multimedia.pl 10.03.09, 09:13 Ty kolego jesteś BURAK - jak nie umiesz się normalnie wypowiadać i kibicować to idź do lasu a nie na stadion. Mam nadzieję, że w końcu idzie normalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny człek Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.u.itsa.pl 10.03.09, 09:27 jestem od urodzenia kibicem Legii, od urodzenia. Popieram ITI i poparłbym każdego kto zlikwiduje bandytyzm, chuligaństwo, przekleństwa i wulgaryzmy ?? Do Was pisz tłuki po zawodówkach i pięciu klasach podstawówki. Won chamstwu, prostactwu ze stadionów. ITI na Legii zaczęło... inni też to zrobią, Pełne poparcie. Czy stadiony muszą być miejscem wulgarnych orgii słownych etc ? Czy nie powinn tam gościć normalni kibice z dziećmi ? a nie tylko banda skretyniałych ćwierćmózgowców.. Avanti ITI, rozpie.... te całe gó.. na stadionach. 5 tys. kibiców na mecz, śmiechu warte. Popatrzcie na Poznań na Lecha-Amikę... nie schodzą poniżźej 15tys. Teraz czekam na potok obelg, argumentów per -persona * / jeśli wiecie co to znaczy/ pozdrawiam prawdziwych kibiców, dla których futbol i Legia to wspaniała zabawa a nie miejsce, gdzie dają ujście swoim kompleksom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najmund Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: 213.61.29.* 10.03.09, 11:39 argumenty "per-persona"? pffhehehe :D "Jeśli wiecie co to znaczy"... nie wiemy, może coś podobnego do "ad personam"? a do meritum - przed epoką ITI stadion Legii pękał w szwach. Obecnie pięciotysięczna trybuna sie nie zapełnia. No sukces, normalnie. Nie każde działanie pod sztandarem "walka z chulygaństwem" należy przyjmować bezkrytycznie. W przypadku ITI wylano dziecko z kąpielą, a nawet i wyrzucono wanienkę, że tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.ekspres.net.pl 10.03.09, 14:11 Przed epoką ITI, Legia musiała grać mecze towarzyskie z 5-ligową drużyną, w zamian za likwidację długów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 10:30 Używanie słów wulgarnych w miejscu publicznym, a takim jest stadion, jest również karalne w demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu ...dobrze, że nie ta w najgorszym IP: *.acn.waw.pl 10.03.09, 11:17 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:49 Jaka komuna? Jak przychodzisz na imprezę i obrażasz jej organizatora, to trudno się dziwić że następnym razem nie chce cie wpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 23:00 O ja... Niedługo na Legii nie będzie można wejść na stadion, bo tylko za to będzie zakaz stadionowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic dla takiego bydła jak wyżej miejsca nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 23:04 i bardzo dobrze :))) możecie sobie popisać w internecie dresy posrane, Legia nie potrzebuje takie gnojstwa, paszoł won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavlocebo Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.profnet.com.pl 09.03.09, 23:07 I bardzo dobrze, że dostał zakaz. ITI ma prawo ustalać zasady zachowania na meczach Legii. Jeśli się komuś te zasady nie podobają, nie musi przychodzić na stadion. Prawdziwy kibic dopinguje pozytywnie swoją drużynę, a nie wykrzykuje bluzgi. Niech tylko ITI będzie konsekwentne, a będzie z Legią dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: Zakaz za wulgarne okrzyki 09.03.09, 23:20 a ile wam w iti płaci za nocne nadgodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.acn.waw.pl 09.03.09, 23:30 a bosman dał już ci sobie łaskawie obciągnąć za ostatnie 5 wpisów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Bosman to właśnie powód tego bałaganu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 23:58 Nie może bidulka sprzedawać gadżetów, to skrzyknął paru chłopaczków i kazał im ubliżać na ludzi, którzy uratowali Legię przed bankructwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY Re: Bosman to właśnie powód tego bałaganu IP: 94.254.141.* 10.03.09, 00:17 O a to ciekawe.. Z tego co wiem , to klub zadłużył prezes za POLMOT-u Wiesz jak on sie nazywa?Miklas! Wiesz co teraz robi? Jest prezesem w Legii. A sama Legia ma 80 mln długu o spółki matki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Nie faramazoń IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.03.09, 09:11 i ty sie podpisujesz (L)? pojęcia nie masz, a prawda taka, że i klub i Bosman mogą sprzedawac swoje pamiatki nie wchodzac sobie w parade...klub nie produkuje "kibicowskich" pamiatek a B. i owszem to cale zwalanie na B. to szczy propagandy i ku...estwa ze strony ITI Cała Legia Zawsze Razem (L) ps Mi_las ,Wa_ter, Ostrowski Był las, nie było was Nie bedzie Was, bedzie las to mowie ja czynny Kibol Legii od 1982r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Re: Nie faramazoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:55 Barwy klubowe, logo itd należą do właściciela klubu a nie do jakiegoś bosmana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Nie faramazoń IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.03.09, 14:09 oczywiście, ze należą zgadzam się ale B. nie handluje klubowymi pamiatkami od dłuzszego czasu, tylko "kibicowskimi" klaksonie czyli np koszulkami z "Panorama Warszawy" i wieloma innymi motywami,od spioszków dla niemowlat po beardziej wyrafinowane i naprawde dział marketingu KP Legia mógł by się od niego uczyć (albo sie z nim dogadac np. zamiast go zwalczac) jeśli nie widzisz róznicy to nie mamy o czym rozmawiać...i własnie tak was trzymaja mik_asy i wa_tery w szoku, że nie wicie co i jak ale za to każdy popyszczyć w necie moze nie? A co złego w róznorodności pamiatek??dla każdego jest miejsce Ci robia swoje a kibice w osobie Bosmana swoje komu to przeszkadza?? Pozdro (L) Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Zakaz za wulgarne okrzyki 10.03.09, 02:11 Gość portalu: pavlocebo napisał(a): > I bardzo dobrze, że dostał zakaz. ITI ma prawo ustalać zasady > zachowania na meczach Legii. Jeśli się komuś te zasady nie podobają, > nie musi przychodzić na stadion. Prawdziwy kibic dopinguje > pozytywnie swoją drużynę, a nie wykrzykuje bluzgi. Niech tylko ITI > będzie konsekwentne, a będzie z Legią dobrze. A jakby właściciel jakiegoś klubu ustalił, że będzie wpuszczał tylko ludzi w czarnych koszulkach z białą literką Ż na niej to też miałby do tego prawo? Iti jest tylko właścicielem Legii, jednym z wielu. Może kiedyś odejść a kibic... prawdziwy kibic jest z Legią lub z innym klubem na zawsze. Kibic, tak samo jak każdy np. Polak ma prawo mówić, że wie co to znaczy polskość i co to znaczy być Polakiem i że Polska to on. Ma prawo bo jest nośnikiem memów polskości (takich genów myślowych). Ma prawo bo polskość jest w nim i on ma prawo wypowiadać się i walczyć o taką wizję polskości jaką uznaje za stosowną. Co powiesz na sytuacje gdy ktoś kupi klub a następnie go zniszczy? Czy kibic, który taki klub kocha i jest z nim na zawsze, co ma robić? Stać jak ciele i zgadzać się z pokorną minką z tym co się dzieje? A może to on ma rację a nie właściciel? Zawsze musimy wierzyć i bezkrytycznie słuchać tych na górze/ tych zarządzających? Nie mamy prawa nic powiedzieć? Nie mamy prawa recenzować poczynań szefów naszego klubu? PS nie jestem Legionistą ale Żabolem. To jest katastrofa, że tak marnuje się potencjał tego klubu i kasa POLSKIEGO właściciela. Górnik np. ma niemieckiego właściciela. Może to nic ale wolałbym polskiego właściciela dla mojego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Żabol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 02:36 idź się lecz albo zrób rewolucję jak Lenin, komuchu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hssr Re: Żabol IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 04:12 On raczej jest antykomunistom. Widac niektorzy fanatycy GW juz sie nawet gubia. Wy kazdego patriote wyzywacie od faszystow. Zapisz sobie bo znow Ci sie pomyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witus Zalosna banda prymitywow IP: *.105-92.cust.bluewin.ch 10.03.09, 07:21 Co to jest "antykomunista" polskojezyczny kozoje.co? Skad sie bierzecie bando wioskowych glupkow z waszymi wsiowymi tekstami? Zapewne to popluczyny amnestii maturalnej, ale wasz poziom reprezentuje stan umyslu uposledzonego umyslowo idiote (przynajmniej 5 lat przed matura). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najmund Re: Zalosna banda prymitywow IP: 213.61.29.* 10.03.09, 11:45 > Co to jest "antykomunista" polskojezyczny kozoje.co? Skad sie bierzecie bando > wioskowych glupkow z waszymi wsiowymi tekstami? Zapewne to popluczyny amnestii > maturalnej, ale wasz poziom reprezentuje stan umyslu uposledzonego umyslowo > idiote (przynajmniej 5 lat przed matura). hmm, za to na szczęście twój wpis - pełna kultura. I bardzo miejski, tj. nie-wsiowy. Oraz pomaturalny. Brawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hssr Re: Zalosna banda prymitywow IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 19:02 Antykomunista - osoba przeciwna komunizmowi, zwalczajaca komunizm. W sumie po poziomie Twojej wypowiedzi, nie dziwi mnie iz nie byles sie w stanie tego domyslec. Polecam slownik jezyka polskiego w celu uzupelniania innych brakow wiedzy - nie zawsze Ci ktos wytlumaczy jak dziecku co jest czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Definicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:03 Patriotyzm - miłość do ojczyzny, własnego narodu,połączona z gotowością do ofiar dla niej,Z UZNANIEM PRAW INNYCH NARODÓW I SZACUNKIEM DLA NICH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślůnzok Re: Żabol IP: *.sukcesnet.pl 10.03.09, 13:26 gorol-Żabol z komunistycznego klubu... na Ślůnsku goroli niy chcemy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Zakaz za wulgarne okrzyki 10.03.09, 07:00 > A jakby właściciel jakiegoś klubu ustalił, że będzie wpuszczał > tylko ludzi w czarnych koszulkach z białą literką Ż na niej to też > miałby do tego prawo? Też. Tak jak właściciel restauracji ma prawo wymagać od swoich gości krawata. Tak jak księża mogą nie wpuszczać do kościoła (budynku) kobiet z cyckami na wierzchu. Tak jak nie wpuszczają do lokali w 'sportowych' butach. Tak jak Ty masz prawo kogo wpuszczasz do lokalu, który wynająłeś. Tak jak kibice niektórych klubów uzurpują sobie prawo, by na 'ich' sektorze przebywali jedynie kibice czynnie biorący udział w dopingu a nie przypadkowe osoby. Przy czym to ostatnie jest najmniej uzasadnione. > Stać jak ciele i zgadzać się z pokorną minką z tym co się dzieje? Czy jeżeli kocham producenta mebli i nie podoba mi się zarząd, to mam prawo wejść do fabryki i krzyczeć 'prezes spie...j'? Czy jeżeli kocham swoją alma mater, mam prawo iść do rektoratu i wrzeszczeć 'rektor wypie...j do domu'? Czy jeżeli lubię kumpla i nie podoba mi się jego żona, to mam iść do domu i krzyczeć 'żona wypie...j'? > A może to on ma rację a nie właściciel? Może. A może to właściciel ma rację a nie kibic? > Nie mamy prawa nic powiedzieć? Hasło 'ITI spie...j' nie ma żadnej wartości poznawczej. Ot prosty wylgaryzm. Jaki jest sens jego wykrzykiwania? To, że wielu kibiców nie trawi właścicieli klubu, właściciele już wiedzą. Po co więc te wulgaryzmy? > Nie mamy prawa recenzować poczynań szefów naszego klubu? Właściciele L zrecenzowali poczyniania kibiców klubu. Daj im to samo prawo, którego Ty się domagasz dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Demagogia Żabola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 11:54 Tak to jest jak się komuś polskość z komuną i bolszewizmem pomyliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.piaseczno.robbo.pl 10.03.09, 11:58 100% poparcia dla tego co napisałeś, real_mr_pope. Szkoda tylko, że nie dotrze to do tych matołków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hssr Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 19:30 > Też. Tak jak właściciel restauracji ma prawo wymagać od swoich gości > krawata. Tak jak księża mogą nie wpuszczać do kościoła (budynku) > kobiet z cyckami na wierzchu. Tak jak nie wpuszczają do lokali > w 'sportowych' butach. Tak jak Ty masz prawo kogo wpuszczasz do > lokalu, który wynająłeś. Tak jak kibice niektórych klubów uzurpują > sobie prawo, by na 'ich' sektorze przebywali jedynie kibice czynnie > biorący udział w dopingu a nie przypadkowe osoby. Przy czym to > ostatnie jest najmniej uzasadnione. Tylko, ze to nie jest problem jednostkowy ale cala kampania Zarzadu Legii, w ktorej bardzo duza role odgrywa Gazeta Wyborcza. Nie tak dawno rozpetala wielka afere na podstawie faktu iz kibice Lecha bilety na wyjazdowy mecz z Feyenoordem w pierwszej kolejnosci sprzedawali kibicom, ktorzy regularnie chodza i jezdza na mecze Lecha. Uzasadnianie tego jest zbedne, jednak wedlug GW proceder ten byl oburzajacy (abstrahujac od formy gdyz nie ona byla istota poruszanego problemu). A jednak zakazywanie wlasym kibicom chodzenie na mecze wlasnej druzyny, za to iz sa nieprzychylni wladza klubu jest juz wedlug nich jak najbardziej w porzadku. Moim zdaniem nie. Chociazby dlatego, ze ukarana zostala jedna osoba, a dwie ostrzezone. Czy tylko trzy osoby dopuscily sie wspomnianej krytyki? Niech Legia da zakaz paru tysiacom osob skoro uwaza, ze zachowuje sie w porzadku wydajac go jednej. Nie zrobi tego poniewaz narazilaby sie na smiesznosc. Nie popieram odpowiedzialnosci zbiorowej, ani tym bardziej lamania zbriorowosci poprzez przykladne i ostentacyjne karanie jednostki. > Hasło 'ITI spie...j' nie ma żadnej wartości poznawczej. Ot prosty > wylgaryzm. Jaki jest sens jego wykrzykiwania? To, że wielu kibiców > nie trawi właścicieli klubu, właściciele już wiedzą. Po co więc te > wulgaryzmy? Haslo to jest zwyklym wezwaniem do wycofania sie z klubu / zmiany polityki. Krytyka polityki prowadzonej przez zarzad wprowadzony przez ITI. Argumenty obu stron sa juz od dawna bardzo dobrze znane, wiec nie wiem dlaczego oczekujesz, ze mialyby byc jeszcze recytowane w okrzykach podczas meczow. A notoryczne powtarzanie sie tych okrzykow tez jest zwyklym przypomnieniem trwania przy swoich racjach. Moze niezbyt kulturalnym, ale nie jest one uzyte w dyskusji tylko na pilkarskich trybunach - gdzie dobitnosci czesto bierze gore nad merytoryka. Tak samo jak emocje nad zdrowym rozsadkiem. Watpie aby ktokolwiek przypuszczal aby ITI w koncu posluchalo i spie...lo. Ale z pewnoscia odczuwa regularnie fakt, o ktorym pewnie chcialoby zapomniec. Taki to, ze efekty ich polityki wciaz przynosza skutki wrecz oplakane. Nie sadze aby w tym konflikcie jakakolwiek ze stron miala 100% racji. Ale od zarzadu profesjalnego klubu pilkarskiego, ktory za swoja prace otrzymuje stale pensje moznaby wymagac aby jednak ta racja byla pelna, albo chociaz do tej pelni dazyla. Czy dazy, kazdy moze ocenic sam. Odpowiedz Link Zgłoś
19wirek20 Żabole nie ślązoki 10.03.09, 08:14 Na śląsku jest wiele klubów ale najbardziej śląski jest RUCH CHORZÓW, z górnik to klub któremu kibicuje ludność napływowa "gorole" tak było jest i będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.icpnet.pl 09.03.09, 23:09 Bardzo dobrze. Tylko współczuć Legii takich "kibiców". Życzę Walterowi, żeby stworzyli klub dla zwykłych ludzi, którzy chcą normalnie przyjść, podopingować, obejrzeć, bez tej całej ideologii, jaką propagują zorganizowane ruchy kibicowskie na polskich stadionach - race najważniejsze, koniecznie o policji, Legia to my, kto nie skacze, ten z Ż..wa, obrażania klubów przeciwnych, itd. Do końca marca - w sam raz, żeby klient ochłonął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Jacy kibice taki klub; jakie miasto tacy ludzie :) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.09, 23:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodz antyITI IP: *.sttb.pl 09.03.09, 23:26 z coraz wiekszym powodzeniem iti robi anglie na trybunach ... atmosfere na meczu tworza zagorzali kibice ktorzy glosno dopinguja swoja druzyne, co jest pozytywnym aspektem w naszej lidze. co to za mecz na ktorym jest 50 tys ludzi (anglia) a cisza na stadionie taka ze slychac krzyczacych pilkarzy na drugim koncu stadionu ... bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: piękne, po prostu poezja :) 10.03.09, 07:11 "atmosfere na meczu tworza zagorzali kibice ktorzy glosno dopinguja swoja druzyne, co jest pozytywnym aspektem w naszej(...)" To już wiadomo dlaczego polskie kluby przegrywają w pucharach europejskich. Na wyjeździe nie słyszą swojskiego 'jebać PZPN' i przegrywają. Choć nie wiadomo akurat dlaczego 'jebanie PZPNu' miałoby w jakikolwiek sposób ich dopingować:) "co to za mecz na ktorym jest 50 tys ludzi (anglia) a cisza na stadionie taka ze slychac krzyczacych pilkarzy na drugim koncu stadionu ..." To mecz, na którym jest 50 tysięcy osób. Tam więcej kibiców chodzi na mecze ichniej IV ligi niż u nas na niektóre mecze ekstraklasy. 1,5 tysiąca kibiców na meczu 'o mistrzostwo Polski' to farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM UWAGA !! IP: *.icpnet.pl 09.03.09, 23:21 Od 1 kwietnia na legie wpuszczamy tylko w obuwiu wyjściowym... Zobaczycie, do tego dojdzie... Panowie z ITI opamiętajcie się, więcej wrogów sobie narobicie niż zwolenników... nie tędy droga... Bierzcie przykład z Poznania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: UWAGA !! IP: *.icpnet.pl 09.03.09, 23:43 To byłby koniec Legii, gdyby wzięli przykład z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Niech Poznań bierze przykład z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 23:54 Za parę lat Legia będzie potęgą, na każdy mecz ligowy będzie przychodzić kilkanaście tysięcy ludzi, a o garstce idiotów ubliżających właścicielom nikt już nie będzie pamiętał. W tym czasie w Poznaniu Lech - "zarządzany" przez kiboli - będzie sięgał dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Nie mamy zamiaru IP: *.eastwest.com.pl 10.03.09, 00:34 Potęga się wyśniła, piłkarzyki na boisku i doping z głośnika, jest z czego brać przykład :) Jak tresowane małpy, tu usiądź! to zjedz! tam wpłać pieniądze, bo inaczej będzie ZAKAZ! parodia ITI! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 To nic że nie macie zamiaru. Albo chamstwo na 10.03.09, 09:25 trybunach się skończy, albo Euro 2012 będziecie oglądać w telewizji. Albo Wiara Lecha sie ucywilizuje, albo Euro w Poznaniu nie będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: To nic że nie macie zamiaru... :) IP: *.eastwest.com.pl 10.03.09, 12:15 A to Euro to jakaś wyrocznia? 2-3 tygodnie komercyjnej imprezy i koniec, a co do oglądania, większość będzie oglądać w tv, bo o bilecie na mecz Polski będzie można tylko pomarzyć, znajomi znajomych tylko dostaną, coś w stylu ostatniej wdzięczności Lato, który dał 250 biletów kolesiom z SLD. Mecze Lecha to całe życie, a nie tylko poczekalnia z Euro w tle. Chcecie jak marionetki być ustawiani, proszę bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hssr Re: To nic że nie macie zamiaru. Albo chamstwo na IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 19:38 Wlasnie dlatego, ze Wiara Lecha jest najbardziej ucywilizowana i profesjonalna ze wszystkich polskich SK, kazdy delegatn UEFA ktory przyjezdza do Poznania najwieksze pochwaly kieruje w strone kibicow. Ale Ty i tak wiesz swoje, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal piękne, po prostu poezja :) IP: *.gprs.plus.pl 10.03.09, 01:01 > Za parę lat Legia będzie potęgą, na każdy mecz ligowy będzie > przychodzić kilkanaście tysięcy ludzi, Ciekawe czy zdajesz sobie sprawę z ironii tego co napisałeś. Szczytny cel, nie ma co. Miałeś chamie złoty róg... W tym niedobrym Poznaniu twój dalekosiężny cel dawno osiągnięto - a nie przekroczono kilkukrotnie tylko dlatego, że więcej chwilowo nie wejdzie. > W tym czasie w Poznaniu Lech - "zarządzany" przez > kiboli - będzie sięgał dna. 1) Lech nie jest zarządzany (ani "zarządzany") przez kiboli. 2) Może jakieś uzasadnienie dla tej karkołomnej tezy? Bo w dobie kryzysu prędzej dna sięgną kluby dopinające budżet pożyczkami od właściciela (jak nie przymierzając Legia czy Wisła), niż niezależne od finansów właściciela i pozyskujące środki z wielu źródeł (m.in. od kibiców - karnety + gadżety) (jak nie przymierzając Lech). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 23:27 jeśli by przestrzegali tych zasad to musieliby honorowej dać zakaz stadionowy, to tam najwięcej bluzgów leci, szcególnie na wisłę. ale na swoich piłkarzy niemal tak samo bluzgają, a cieszą się jak małpy jak ten sam piłkarz za chwilę strzeli bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ITI-SPIER Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.cust.tele2.pl 09.03.09, 23:29 ITI SPIERNICZAJ!!! CAŁA KIBICOWSKA POLSKA Z LEGIĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Bardzo dobrze. Bydło do obory! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 08:00 Nie masz nic wspólnego z prawdziwym kibicem. Twoje miejsce jest w więzieniu lub obozie pracy. Żegnaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hssr Re: Bardzo dobrze. Bydło do obory! IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 19:42 Ty za to jestes idelanym kandydatem do wypelnienia trybun na Lazienkowskiej w utopijnej wizji ITI. Podobnie oni gdyby mogli najchetniej za okrzyk "ITI spierniczaj" wysylaliby do obozu pracy. Dla mnie jestes zwyklym socjopatom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Zakaz za wulgarne okrzyki IP: 82.177.125.* 09.03.09, 23:36 a za ITI spaduwaj tez jest zakaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_ka miejsce bydla jest w oborze. IP: *.chello.pl 09.03.09, 23:36 zadnej dyskusji. z bydłem sie nie dyskutuje. ma byc porządek. jak się nie podoba, to za bramę. jak trzeba, to i pala powinna pojsc w robote. zresztą ta zulia to nawet lubi. i tyle, :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Re: miejsce bydla jest w oborze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 00:38 Wracaj do lekcji szczeniaku, bo zaraz pała pójdzie, a ty zaraz za nią pod biurko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniak Re: miejsce bydla jest w oborze. IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 00:41 ty pewnie lubisz inne pałki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajtiaj Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.aster.pl 09.03.09, 23:41 "Dwa razy obrażano właścicieli, krzycząc: "ITI spierd..." - gdzie w tych słowach obrażanie właścicieli klubu ? Właścicieli klubu a nie długo kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zef Zakaz za wulgarne okrzyki IP: 94.254.161.* 09.03.09, 23:42 a jak przyjade z Lechem i bede krzyczal legia to K to tez bede napietnowany? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.zep.com.pl 10.03.09, 08:33 PRzynajmniej powinieneś. Powinieneśzostać ukarany za bluzganie w miejscu publicznym. Mam dość tej żałosnej bandy zwanej kibolami - wszystkich klubów bez wyjątku. Jesteście zwykłymi bandziorami, którzy próbują zawłaszczyć dla siebie stadiony, trybuny i wmówić, że tylko wy jesteście prawdziwymi kibicami. Jesteście zerem nie kibicami. Im prędzej wszystkie kluby zrozumieją, że aby się rozwijać, aby coś znaczyć w Europie, aby zapełniać stadiony normalnymi ludźmi, to trzeba wyplenić to dziadostwo, tym prędzej nasza piłka stanie na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z Warszawy Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.waw.cdp.pl 09.03.09, 23:52 Żeby nie ITI i jego kasa to jeden dres z drugim mógłby sobie pobluzgać na derbach z Dolcanem. Ale towarzystwo któremu się wszystko należy woli osr... rękę która go karmi i zapewnia piłkę na poziomie. Popieram ITI po całości. Powiedzmy że można zakrzyknąć siarczyściej :) ale nie na swojemgo mecenasa (o ile jeden z drugim zna to słowo). Na bluzgę na drużynę przeciwną nikt zakazu nie dostanie. Ciekawe jaka byłaby frekwencja gdyby ITI wywiesiło transparenty z napisem "wszyscy kibice to buce". Chyba już za dużo wątków wprowdziłem jak dla co niektórych - którzy tylko potrafią komentować w klimatach SB albo coś o Żydach.... Kończę więc życząc Legii mistrza Polski, awansu do LM oraz świetnego kibicowania na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adres Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 00:43 Drogi pół mózgu... ITI nie podarowało Legii kasy, a zadłużyło ją w spółce matce. Po drugie zadłużona Legia w czasach Pol-motu więcej osiągnęła niż za czasów tej czerwonej hołoty. A po trzecie nie galopuj z tym szufladkowaniem ludzi, bo tylko udowadniasz swoją małostkowość i kompleksy wynikające z dzieciństwa spędzonego na wsi w końskim łajnie. Zapomniał gnój jak cielęciem był? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Zakaz za wulgarne okrzyki 10.03.09, 07:12 > Drogi pół mózgu... ITI nie podarowało Legii kasy, a zadłużyło ją w > spółce matce. No dobrze, zadłużyło w spółce matce. Gdzie byłaby Legia bez tego zadłużenia? Naprawdę nadal walczyłaby o mistrzostwo kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.elektrosat.pl 09.03.09, 23:57 Uważam, że to najlepsze decyzja ostatniego czasu w polskiej piłce. Najchętniej to pozamykałbym tych wszystkich pseudokibiców. Jestem kibicem piłki od dziecka i w życiu nie byłem na meczu bo co to za przyjmeność iść na mecz i obawiać się czy zaraz nie wybiegnie na Ciebie 30 wielce "odważnych" kretynów, którzy będą chcieli Cie pobić za nic. Mam nadzieje że będą czynili dalsze postępowania aby stworzyć na stadionach normalną atmosfere. Odpowiedz Link Zgłoś
slonbe [...] 10.03.09, 00:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Zakaz za wulgarne okrzyki 10.03.09, 07:14 > Przyjedz na mecz do Poznania na Bułgarską a potem się wypowiadaj! Przy czym przyjechać powinien jako kibic Lecha albo któregoś z zaprzyjaźnionych klubów, prawda? Bo gdyby był kibicem, dajmy na to, Śląska Wrocław, to na stadion zapewne wszedłby bez problemu i zapewne w czasie meczu miałby spokój. Ale potem powrót do domu to survival:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkan Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.icpnet.pl 10.03.09, 10:35 zawsze możesz przyjść incognito. poproś jakiegoś znajomego z Poznania żeby cię zabrał na mecz i spoko. przekonasz się że rzeczywistość nie jest taka straszna jak ją GW maluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hssr Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 19:53 Ale o co Ci wlasciwie chodzi? Sam stwierdzasz, ze nawet gdybys byl kibicem nielubianego Slaska zadna krzywda na stadionie by Ci sie nie stala (i na tym Twoja racja sie konczy). Wiec o co chodzi? Do kogo masz pretencje, ze boisz sie o wlasne bezpieczenstwo na ulicach jakiegos miasta? A swoja droga do Poznania regularnie przyjezdzaja zorganizowane grupy kibicow klubow, ktore raczej sa tam nielubiane. I kibice Lecha nawet im to ulatwiaja jak moga. Wczesniej pare razy Legia, pare dni temu kibice Jagielloni - mimo wyburzenia dwoch trybun - mogli zasiasc na IV trybunie, niedaleko kibicow Lecha. Nie bylo zadnych problemow. Ale Ty oczywiscie i Twoje "by", "bym" wiecie lepiej... Szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Po twoim głupawy wpisie piter IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.03.09, 14:56 od razu widac, że w zyciu na meczu ne byłeś wiec nie wiem żalisz sie czy chwalisz? a najlepiej nie wypowiadaj sie w tematach o których nie masz pojecia, ja chodzę od 20stu paru lat na prawie kazdy mecz Legii u siebie i jakos żyje, ba nikt mi nigdy nawet nie groził ani sie krywo nie spojrzał a ty siedz w domu i dlej ubolewaj ....boszsz gdzie się tacy rodzą... (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kce64 Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.mtvk.pl 09.03.09, 23:58 Na razie zakazy, a za chwilę na bluzgających kibiców (L) Schetyna wyśle Zmechanizowane Oddziały Łowców Widelców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznań Wyrazy współczucia dla kibiców L IP: *.echostar.pl 10.03.09, 00:17 Czy mogę poprosić Zarząd Legii o wyjaśnienie. Chciałbym sobie krzyknąć "ITI jest bez jaj" Czy dostanę zakaz? Proszę też o informację czy "ITI idż sobie predko" jest dopuszczalne? A szatnia na płaszczę też bedzie ? Za 2 lata tylko w krawacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wyrazy współczucia dla kibiców L IP: *.139.146.110.koba.pl 10.03.09, 00:25 Nie możesz prosić. Sam widzisz, ze to nie dla ciebie klub. To bedzie prędzej czy później klub dla ludzi normalnych, gdzie spokojnie z rodziną na mecz przyjdziesz. A doping, ten zdrowy, a nie popierd. przyjdzie z czasem. Na razie ITI robi dobra robotę. Sa gospodarzami więc robia porządki. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniak Re: Wyrazy współczucia dla kibiców L IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 00:40 a chodzisz ekspercie za monitora na mecze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wyrazy współczucia dla kibiców L IP: *.waw.cdp.pl 10.03.09, 00:56 Będziesz mógł krzyczeć na sponsora widowiska na którym jesteś. Tylko czy wtedy on będzie dokładał do twojego biletu? Zapłacisz 200zł za bilet i pewnie skończy się chodzenie z fumflami na meczyki. Pokibicujesz sobie przy trzepaku albo gdzieś na kwadracie. Czy w pracy też wyzywasz szefa, pewnie siedzisz cicho a mocny jestes w stadzie za plecami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal no właśnie i tu jest problem IP: *.gprs.plus.pl 10.03.09, 01:11 w Warszawie "sponsorem" widowiska jest (przynajmniej twoim zdaniem) właściciel klubu. W Poznaniu - reklamodawcy i kibice. A właściciel na widowisku zarabia. Może stąd wynika frustracja ITI? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: no właśnie i tu jest problem 10.03.09, 07:18 W sumie słuszny punkt widzenia i celny argument. Może więc teraz warto zastanowić się dlaczego ITI prowadzi taką a nie inną politykę względem kibiców? Wg mnie ITI doszło do wniosku, że ci 'zagorzali kibice', nie przyniosą dochodu klubowi. Ile taki 'fanatyk' da kasy na klub? Bilet wstępu? Szalik albo dwa, jak pierwszy mu skroją? Od biedy koszulka jakiegoś zawodnika, ale to raz na rok albo dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: no właśnie i tu jest problem IP: *.acn.waw.pl 10.03.09, 16:27 > Wg mnie ITI doszło do wniosku, że ci 'zagorzali kibice', nie > przyniosą dochodu klubowi. Ile taki 'fanatyk' da kasy na klub? Bilet > wstępu? Szalik albo dwa, jak pierwszy mu skroją? Od biedy koszulka > jakiegoś zawodnika, ale to raz na rok albo dwa. ale za to generuje spore koszty: petarda boisko i klub płaci kare. Wtargniecie na na murawkę i kara, Demolka stadionu na wyjeździe i znowu kara. Demolka u siebie i nie dość ze kara to jeszcze remoncik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hssr Re: no właśnie i tu jest problem IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 19:58 >Ile taki 'fanatyk' da kasy na klub? Bilet > wstępu? Myslalem, ze wlasnie on uprawnia do wejscia na mecz. A tu wychodzi na to, ze trzeba byc jeszcze ideologicznie poprawnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik marsz warszawo!!! IP: 96.18.162.* 10.03.09, 01:12 dajesz wspanialy przyklad tego,czego kosciol nie daje rady,czyli wychowania obywatelskiego,ktore mozna porownac do przykazania o milosci do bliznich.normalni ludzie rozumiejacy czym jest sport was w 100% popieraja.a Polacy na Antypodach az z radosci skakaja i sie zastanawiaja czy nie dolaczyc sie do sponsorowania,jak bedzie widac, ze Warszawo zwyciezasz.niech teraz reszta klubow bierze z ciebie przyklad.a powinno sie.bo po klubach odprawia sie msze,ale one nie zdaja egzaminu,ludzie po nich wcale nie lepsi.takie marki jak,Lechia, Cracovia,Arka,SP Zawisza i wiele innych,tez to czyncie.czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F jak ojciec ćpunki może być wychowawcą ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 01:21 Gość portalu: kibic napisał(a): > Czy w pracy też wyzywasz szefa, pewnie siedzisz cicho a mocny jestes w stadzie > za plecami... jak dla ciebie walter to szef, to nie mam więcej pytań może poza: co tam u sandry, dalej ćpa czy od kiedy zamknęli żyletę nie ma kontaktu z dilerami ( jak to powiedział twój szef, tam to sami dilerzy narkotyków i złodzieje samochodów bywali - pewnie sandra mu to powiedziała , jak ją zapytał skąd ma towar ) ? no i może jednak to drugie pytanie : jakim cudem człowiek który nawet nie był w stanie wychować własnej córki tak, żeby nie została narkomanką rości sobie pretensje do tego, by pouczać innych ludzi o tym, jak mają się zachowywać? nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie ojciec ćpunki to raczej słaby autorytet w kwestiach wychowawczych. no ale w korporacjach takich jak iti podobno ciężko jechac bez dobrej ścieżki , więc chyba się nie zrozumiemy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEKIBIC Re: Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.03.09, 00:24 PRECZ Z KOMUNĄ I JEJ SPADKOBIERCAMI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w&w Zakaz za wulgarne okrzyki IP: *.mtvk.pl 10.03.09, 01:26 Proponuję nową przyśpiewkę (za tę pewnie też będą wyrzucać z Łazienkowskiej). WU-ES-AJ SP...-DA-LAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red. pol. Zakaz za wulgarne okrzyki IP: 212.67.153.* 10.03.09, 01:43 Kiedyś, chyba 4 (moze 5) lata temu, kibice Lecha domagali się obecności Legii na trybunach. Przedu urzędem miasta. Jakiś dziwny absurd, kto by pomyślał.. i "GW" lekko zaskoczona, nic na ten temat nie pisała. Też bym nic nie napisał bo nie pasowało do koncepcji... Po meczu z Jagiellonią kibole (kibice, fani, widzowie) Lecha nic jakoś nie krzyczeli, oryginalnego.... nawet jakieś durnej flagi nie wywiesili... brak... Najgorszy jest ten brak..., brak zaczepienia, pod nowy pomysł ITI..., Pech chciał, że ITI się fajnie rymuje z brzydkim słowem... uciekaj.... A MOŻE CAŁA POLSKA MA DOSYĆ TVN, TVN 24, I POCHODNYCH STACJI, KTÓRA JEST KAN NAPRAWDE BEZPŁÓCIOWA FUCK'EM MOŻE TAK WSZYSCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizi każdy kibic włożył więcej kasy w L niż ITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 01:45 ITI Legie tylko zadłużyło - nie włozyło w nią ani grosza, ni ezrobili też tego ani Walter, ani Wejchert każdy kibic i kazdy obywatel Warszawy włożył w Legię poprzez zakup biletów i poprzez podatki przeznaczone na budowę stadionu więcej kasy niż całe to wyżej sr.. jące niż d..py mające towarzystwo wielkich inwestorów spod znaku iti tak więc każdy kibic i kazdy obywatel Warszawy ma większe prawo do wypowiadania sie na temat polityki iti i Legii ssa niż Walter czy Wejchert, którzy z Legii zrobili wydmuszkę zadłużoną jak nigdy w dziejach klubu jak ktoś jeszcze ma wątpliwość do czego prowadzi ich polityka , niech zastanowi się nad przyczynami obecnego kryzysu finasowego i upadku wielu wydawałoby się wielkich firm - było to zycie na krechę - czyli dokładnie to, co zrobili z Legia ci jej rzekomi dobrodzieje pewnego dnia zawiną się ze swoją kabza a Legia zostanie z setkami milionów długów a więc im prędzej tym lepiej : ITI WON! Odpowiedz Link Zgłoś