Dodaj do ulubionych

Rywale Śląska w kłopotach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 22:52
Panie redaktorze czyżby zapomniał Pan o kontuzjach Sebastiana Dudka
i Darka Sztylki ? Dlaczego Pan pisze, że kontuzje w innych klubach
są dla nas bonusem. Nie pamięta Pan, że w wyniku kontuzji Vuka
Sotirowicza swoją forma mógł błysnąć Tomek Szewczuk ? Po co to
wszystko? Dziennikarz powinien być uczciwy a ja pamiętam jak Pan
opisywał przejście Jarka Fojuta do Śląska i według Pana brak
profesjonalizmu Ryszarda Tarasiewicza. Gdybym to ja żył z pisania o
Śląsku starałbym się przynajmniej pisać obiektywnie. Od Pana tego
nie oczekuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: marqin Re: Rywale Śląska w kłopotach IP: *.magma-net.pl 18.03.09, 00:08
      "jest nowy budynek klubowy, boisko treningowe" - no rzeczywiście
      niezwykłosci! Teraz to już nic nam mistrzostwa nie odbierze :)
    • Gość: ja Rywale Śląska w kłopotach IP: *.magma-net.pl 18.03.09, 06:52
      Kiedy w Śląsku zaczną rządzić kompetentni ludzie?
      • Gość: obiektywny Re: Rywale Śląska w kłopotach IP: 87.105.189.* 18.03.09, 09:41
        Kiedy zakompleksione i sfrustrowane dzieci neostrady zaczną pisać na
        temat...?
        • Gość: ja Re: Rywale Śląska w kłopotach IP: *.magma-net.pl 18.03.09, 16:11
          Nie mierz innych swoją miarą :)
    • Gość: wasyl Rywale Śląska w kłopotach IP: *.mas.airbites.pl 18.03.09, 12:51
      A ILE TEN MAZUR MA LAT ZE SIE WYPOWIADA ZE NIGDY
    • Gość: Jack Dobrze gościu mówi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:25
      Takich warunków jak teraz nie było nigdy!!! Dawniej chłopaki musieli
      biegać po parku i trenować bo nie było gdzie. Teraz mamy stadion
      którego powstydzić się nie musimy, boisko treningowe, pieniązki na
      czas wypłacane zawodnikom. chodzę na Śląsk od 1985r. to wiem co było
      kiedyś a jest teraz!!!
      VIVA WKS!!! w sobotę po 3 punkty!!!
      Obecność obowiązkowa!!!
    • Gość: qwerty Re: Rywale Śląska w kłopotach IP: *.inetaccess.pl 18.03.09, 14:55
      redaktorku ,Guus, nie Guss:)
    • nadgajowy Re: Rywale Śląska w kłopotach 18.03.09, 16:25
      Popieram przedmówce. Brak profesjonalizmu to jednak najmniejszy zarzut dla
      pismakoof sportowych w GW. Oni niestety są stronniczy. Wiedzą o tym wszyscy ze
      "środowiska", wiedzą też dlaczego. Tak samo jak wiedzieli wszyscy, włącznie z
      pismakami, jakimi wynikami zakończą się wszystkie mecze w II lidze i większośc w
      ekstraklasie !!
      • Gość: kooba Re: Rywale Śląska w kłopotach IP: *.media4.pl 18.03.09, 17:54
        Zauważ, że to jest artykuł z Gazety Wrocławskiej, nie pisany dla ogólnopolskiego
        portalu. Więc nie dziwi pewna stronniczość.
    • Gość: Gabor Rywale Śląska w kłopotach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:02
      Guus, a nie Guss. Kogo wy bierzecie do tej gazety na redaktorów? Już się was
      czytać odechciewa jak w każdym, nawet najkrótszym tekście błędy są. :/ Masakra.
    • Gość: turysta80 Re: Rywale Śląska w kłopotach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:25
      No to dodam jeszcze do artykułu. LEGIA bez napastników, bez formy, Jagiellonia,(mecz z Sanokiem i brawa dla lidera IV ligi(5 poziom rozgrywek) za grę z kandytami na mistrza Polski. Polonia też zbytnio też nie ma czym straszyć z przodu. Ivanowski bez formy, konflkty w drużynie.nawet LECH jak widać ma problemy z wygrywaniem meczów. Pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie. Cel nadrzędny dla beniaminka utrzymać się w ekstraklasie i ten cel w 99.7% procentach osognięty
    • Gość: wzl Rywale Śląska w kłopotach IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 17:47
      A w sobotę był wypadek przy Dialog Arena. Zasłabł z wrażenia kierowca
      z Wrocławia.
      • Gość: . Re: Rywale Śląska w kłopotach IP: *.chello.pl 18.03.09, 18:25
        ze na wiosce postawili stadion? no wrazenie jest
      • Gość: hehehe Re: Rywale Śląska w kłopotach IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 18:52
        A co zauważył puste krzesełka świecące na pomarańczowo w oczy na nowym super
        obiekcie?

Żyjcie dalej w swoich bajkach z Muminkami tego stadionu to nawet nie zapełnicie
        jak będziecie grać z Barceloną! Ale spoko to wam nie grozi, bo w przyszłym
        sezonie 3:0 na Oporowskiej, a potem powtórka na Dialogu, z którym musiałem
        rozwiązać umowę przez to, że sponsoruje wasz stadion.
        • Gość: Asior Re: Rywale Śląska w kłopotach IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.09, 19:25
          Jakie 3:0 z nimi w przyszłym sezonie? Przecież oni nie awansują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka