Dodaj do ulubionych

Grand Prix Australii Z czuba i na żywo

IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 08:06
plisss podajcie gdzie w necie na żywo!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • sate08 Grand Prix Australii Z czuba i na żywo 29.03.09, 08:08
      plisssssssss, gdzie w necie na żywo???????????
    • sate08 Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo 29.03.09, 08:17
      panowie z czuba czy tak ciężko napisać gdzie w necie oglądać wyścig
      na żywo?
    • Gość: google boli? Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 08:19
      www.formula1.com/services/live_timing/live_timing_popup.html
    • emed1 Podwojne widzenie 29.03.09, 08:24
      z czuba napisali ze :

5. okrążenie Hamilton... zbliża się do jadącego na dziewiątym miejscu Hamiltona.

tez macie niezly odjazd ... co palicie ? .
      • jarkoni Re: Podwojne widzenie 29.03.09, 08:30
        emed1 wyluzuj. Po prostu Hamilton z KERSem zbliżył się do Hamiltona tego bez
        KERSa. Nie wiedziałeś, że oni wszyscy są zdublowani? To taka nowa zmiana w
        przepisach F1
      • Gość: mob Re: Podwojne widzenie IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 09:34
        To taki skrót myślowy autora. Chodzi o to, że Hamilton zbliża się do swojej
        formy sprzed roku ;)
    • sate08 Grand Prix Australii Z czuba i na żywo 29.03.09, 08:32
      google nie boli, szukałem, nie znalazłem, nie chodzi mi o tabelki
      ale o przekaz wizualny z wyścigu na żywo
      • Gość: ff Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.e-wro.net.pl 29.03.09, 08:38
        www.meczyki.pl/index.php
        chinski kanal dziala, jakosc srednia
    • Gość: pgp Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.subscribers.sferia.net 29.03.09, 08:40
      Szukam kanału na platformie n z formułką na żywo.
      Pomóżcie
    • sate08 Grand Prix Australii Z czuba i na żywo 29.03.09, 08:55
      wygląda na to że czyta was kilka osób
    • Gość: Tom Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 09:10
      Za mało info jak na kogos co tylko ma mozliwość czytania jestem
      bardzo słabo zorientowany co się dzieje :(
    • vondemelon O nieeeeeeeeeeeeeee! 29.03.09, 09:32
      ;(
    • Gość: ahahahahahahah Kubica na podium??? -chyba sprzatac debris IP: *.zone3.bethere.co.uk 29.03.09, 09:33
      Brawo Kubica - Hamilton jest z ciebie dumny!!!!!
      • Gość: m Re: Kubica na podium??? -chyba sprzatac debris IP: *.zone3.bethere.co.uk 29.03.09, 09:41
        ssij
    • Gość: ehhhh Vettel IP: *.range81-153.btcentralplus.com 29.03.09, 09:36
      A zeby ci corka z czarnych sk*******synu
    • Gość: Mikhaell A tak nie wiele brakowało:( IP: *.chello.pl 29.03.09, 09:37
      Przeszarżował :/
      • Gość: pio Re: A tak nie wiele brakowało:( IP: *.chello.pl 29.03.09, 09:45
        ku...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      • Gość: Mikhaell A może ktoś małą analizę? IP: *.chello.pl 29.03.09, 09:59
        Mimo słabego samochodu (bez dyfuzora i kres) trudności na torze cały
        czas zaciekle wałczył.
        Najpierw niezły start – utrzymał pozycje, potem przez 2 pitem te
        jego czasówki, na koniec gonitwa i walka o lepsze miejsce. Tak
        szkoda tak żal…
        Jakież to było by zwycięstwo w bolidzie znacznie słabszym od rywali.
        Nie umiem obiektywnie ocenić jednoznacznie kto zawinił. Z jednej
        strony był atakującym lecz w gruncie rzezy po manewrze atakował juz
        Vattel. Jeśli byłby to całkiem przypadek czyż nie obywaj by
        kontrowali by mimowolnie uciec sobie spod kół?
        • tojabogdan Niemieccy komentatorzy, zwłaszcza RTL 29.03.09, 10:02
          jednoznacznie i to od samego momentu kolizji przyznali, że wyłączną winę za ten
          wypadek ponosi Vettel. Zrsztą powtórki to potwierdziły. On nie wytrzymał
          nerowowo, że traci drugie miejsce, że jest wyprzedzany, i zamiast zwolnić,
          przygrzmocił Robetowi w bok.
    • Gość: mike Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 09:37
      Znów GW dała zły tytuł. Powinno być "Dramat polaków. Kubica rozbił samochód!"
    • Gość: ibroy Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.68.73.25.debica73.tnp.pl 29.03.09, 09:41
      AUSTRALIJSKA KLATWA KUBICY ...
      • maz-46 Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo 29.03.09, 09:49
        Nie wiem, czy klątwa. Kubica popełnił błąd!
        Uważam, że się pośpieszył zupełnie niepotrzebnie. Opony Vettela słabły z każdym
        kilometrem, gdyby Robert poczekał jeszcze jedno, dwa okrążenia, to na ostatnim
        wyprzedziłby bez problemu Vettela, a kto wie czy i nie Buttona.
        Ich czasy na ostatnich okrążeniach stawały się tak dramatyczne, jak wczorajsza
        gra naszej reprezentacji...
        • Gość: Antek Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.ramtel.pl 29.03.09, 09:52
          Wcale się Kubica nie pospieszył. Był 1.5 sek szybszy na okrążeniu.
          Na co niby miał czekać? On nie jechał po drugie miejsce, tylko po
          pierwsze! Jeżeli tego nie zauważyliście, to nie wiem jak Wy
          oglądacie te wyścigi. IDIOTA VETTEL!
          • maz-46 Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo 29.03.09, 09:58
            Jak to na co? Na dogodniejszą okazję. Vettel to młody i niedoświadczony
            kierowca. Ambicja nie pozwoliła mu przegrać i nie odpuścił. Kubica powinien to
            wziąć pod uwagę.
            A poczekać mógł, czasu na wyprzedzenie obydwu miał jeszcze sporo. Jego bolid
            jechał coraz lepiej, a opony Vettela i Buttona zużywały się w tempie lawinowym...
            • Gość: mi Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.zone3.bethere.co.uk 29.03.09, 10:03
              jadac 250 na godzine Kubica mial sie zastanawiac czy warto wyprzedzac
              wolniejszego Vettela 3 okrazenia przed koncem bedac najszybszym i majac spore
              szanse na dogonienie pierwszego, bo Vettel jest mlody i niedoswiadczony i
              ambicja mu nie pozwoli odpuscic??

wez...
              • maz-46 Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo 29.03.09, 10:13
                Zakręt był w prawo, Kubica wyprzedzając po zewnętrznej wyraźnie przyciął
                Vettela. Ten nie miał już miejsca na nic, mógł tylko hamować. Gdy wcisnął
                hamulce samochód zamiast skręcać zaczął jechać (ślizgać się) prosto. Kubica,
                mimo że zostawił mu miejsce, nie mógł już uniknąć kolizji. Opowiadanie, że
                Vettel miał miejsce by zjechać, jest zwykłym usprawiedliwianiem Kubicy.
                Owszem Vettel mógł wcześniej odpuścić, tzn. w momencie, w którym Kubica zrównał
                się z nim, ale który kierowca odpuszcza w takich przypadkach?...
                • Gość: kronos Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: 89.100.118.* 29.03.09, 10:25
                  >Kubica wyprzedzając po zewnętrznej wyraźnie przyciął Vettela. Ten nie miał już miejsca na nic, mógł tylko hamować. Gdy wcisnął hamulce samochód zamiast skręcać zaczął jechać (ślizgać się) prosto.

Nic z tych rzeczy. Nie było żadnego przycięcia. Powiem, że Kubica wręcz zachował się o tyle dobrze, że zostawił miejsce, by Vettel mógł zmieścić się w zakręcie. Na powtórkach widać to wyraźnie, szczególnie tych z helikoptera.
                  Dalej - Vettel po dohamowaniu wcale się nie ślizgał. Jeśli będziesz miał okazję obejrzeć powtórkę z kamery w bolidzie Vettela zwróć uwagę na jego nieznaczny manewr w lewo podczas mijania przez Kubicę.
                  • maz-46 Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo 29.03.09, 10:34
                    Owszem, był ruch Vettela, ale tak zachowałby się każdy, kto nie chce przegrywać.
                    Tylko tchórz zjechałby na bok. Kubica powinien to wiedzieć.
                    Twierdzę stanowczo, że gdyby Robert wyczekał jeszcze jedno okrążenie, to
                    wyprzedziłby go bez żadnego problemu, a Buttona też łyknąłby nawet na ostatnim
                    zakręcie. Zresztą każdy kto jakieś sukcesy osiąga w tym sporcie, wie doskonale,
                    że cierpliwość popłaca. Robert chyba tym razem o tym zapomniał...
                    • Gość: kronos Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: 89.100.118.* 29.03.09, 10:47
                      Nie mam zamiaru usprawiedliwiać Kubicy, ale nie mam też pewnej wiedzy. Czy kierowcy mają jakiś rodzaj wglądu na żywo na osiągane wyniki? Chodzi mi o to, że Kubica zbliżał się do Vettela od 2-3 okrążeń, a Button nie jechał zbyt szybko. Być może wiedział, że Brytyjczyk jest w zasięgu (chyba, że widział go przed sobą), postawił wszystko na jedną kartę i zaryzykował gonitwę za Buttonem.
                      Ciekaw jestem co sami powiedzą na ten temat.
            • Gość: Antek Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.ramtel.pl 29.03.09, 10:14
              Gdybyś oglądał Live Timing, to wiedziałbyś, że Kubica musiał jak
              najszybciej wyprzedzić Vettela aby walczyć o zwycięstwo. Bo on w tym
              wyścigu walczył o zwycięstwo, a nie o 2 miejsce! Trzeba być ślepym
              żeby tego nie zauważyć.
        • Gość: mati3 Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.tktelekom.pl 29.03.09, 10:43
          ta za 2 lub 3 okrążenia to wyscig sie skonczył myśl o czym piszesz błąd vetela i tyle robert pięknie jechał brawa mamy wielkiego mistrza!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: torre Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: 193.138.241.* 29.03.09, 09:42
      Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kubica walczył do samego końca, bardzo mi
      się to podobało, to chyba jego najbardziej emocjonujący wyścig choć
      skończył się tak jak wszyscy widzieli. Piłkarze brać przykład z
      Roberta!
      • Gość: An Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 09:45
        Bez sensu, świtna jazda Roberta i brak cierpliwości prz
        wyprzedzaniu. 1 kółko więcej i by łyknął Vettela... szkoda. Ale
        pokazał, że może walczyć o podium.
    • Gość: Defactostudio Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.class147.petrotel.pl 29.03.09, 09:43
      Umyślne zachowanie Vettela ! Wiedział dokładnie, że do tego musi dojść a nie
      jest debiutantem żeby tak dziecinnie zachowywać się w takiej sytuacji... Gdyby
      nie było to umyślne doszłoby do kontaktu po czym instynktownie by skontrowali to
      było jednak ewidentne uderzenie żeby zatrzymać Polaka !
      • Gość: pp paranoik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 09:46
    • Gość: Arek Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 09:45
      Vettel jest winny. Kubica wyprzedził Vettela. Pierwszy wszedł w
      zakręt. Zostawił Vettelowi miejsce po wewnetrznej. Gdyby tylko
      Vettel nie szarzował i przyhamował to nic by się nie stało.
      • Gość: kronos Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: 89.100.118.* 29.03.09, 09:54
        Jestem podobnego zdania. Zresztą na powtórkach z kamery umieszczonej w bolidzie Vettela widać było jak nieznacznie skręcił w lewo kiedy Kubica mijał go na zakręcie.

Poza tym uważam, że wyścig był naprawdę emocjonujący! Tyle nie działo się chyba w żadnym wyścigu zeszłego sezonu. Oby tak dalej! :)
    • Gość: tabex Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 09:46
      ku... mać!!!!!!!!!
      • Gość: crazykoala Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 29.03.09, 09:52
        zarzucali tutaj wszyscy prawie rok temu iż kubica jeździ ostrożnie bez walki..
        teraz pewnie będą pisać że jest głupi bo walczył o wyższą lokatę gdzie miał 3
        pewne miejsce..

brawo Robert.. jeżeli ponoć w 95% liczy się auto a 5 % kierowca to na
        przykładzie bmw widać iż jest chyba całkiem odwrotnie..
        teraz mogę spokojnie myśleć iż jest szansa w tym roku powalczyć o mistrzostwo :)
    • Gość: kubica's Shit [...] IP: *.mtvk.pl 29.03.09, 09:49
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mix Re: Niedwano pisałem, ze postawiłem 500 funtów na IP: *.zone3.bethere.co.uk 29.03.09, 09:52
        nic nie postawiles i nic nie postawisz... wiec zamilcz gnido
      • Gość: paco Re: Niedwano pisałem, ze postawiłem 500 funtów na IP: *.3s.pl 29.03.09, 10:11
        postaw sobie fiuta za pomocą rączki golasie finansowy
    • Gość: Antek Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.ramtel.pl 29.03.09, 09:49
      Vettel, TY IDIOTO! Byłeś 1.5s wolniejszy!
    • Gość: kubica's Shit [...] IP: *.mtvk.pl 29.03.09, 09:50
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Arek Re: Niedawno pisałem, że postawiłem 500 funtów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 09:54
        Na tym polega wyzszość formuły nad innymi sportami. Jest zupełnie
        nieprzewidywalna i dlatego tak emocjonujaca.
      • Gość: 123pc Re: Niedawno pisałem, że postawiłem 500 funtów IP: *.chello.pl 29.03.09, 09:55
        To ja się mogę nawet o 1000 brytyjskich z Tobą założyć, że chociaż raz do mety
        dojedzie, prosiaczku :)
      • Gość: bez Re: Niedawno pisałem, że postawiłem 500 funtów IP: *.acn.waw.pl 29.03.09, 09:57
        mam przynajmniej nadzieję, że takich kretynów jak Ty nie ma zbyt
        wielu. Jak nie masz co zrobić z 1000 funtów - daj na głodujące dzieci.
      • akodz Re: Niedawno pisałem, że postawiłem 500 funtów 29.03.09, 10:18
        Dziecko, nie ośmieszaj się :-) - w UK twoim dostawcą netu jest mysłowicka
        telewizja kablowa? Bo to z jej IP wysyłasz te głupotki na forum :-))...
    • Gość: Pio Tak tak teraz będzie Vettel winny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 09:50
      Ludzie myślcie. Sport kontaktowy. Kubica powinien pamiętać o jednym też... Super
      miękka mieszanka w bolidzie Vettela nie trzyma się najlepiej toru. Widać było
      jak mu przód wyjechał :).

Do tego wyprzedzać od zewnętrznej to ryzyko. Do tego wybrał zakręt chyba
      najgorszy z możliwych bo najwęższy do wyprzedzania. Skończyć się tak musiało i tyle.
      • Gość: crazykoala Re: Tak tak teraz będzie Vettel winny... IP: *.chello.pl 29.03.09, 09:54
        banda idiotów tutaj siedzi!! a rok temu 80% z was pisało jaki ten kubica słaby
        bo jeździ strasznie zachowawczo.. gdy hamilton pcha się i ma to gdzieś..

brawo.. mistrzowie krytyki.. ćwoki z was i tyle..
        • Gość: Pio Sorki, ale ja zawszę byłem na froncie krytyki...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 09:58
          Także nie. Nie jestem onanistą jeśli idzie o Kubicę ;).

Za to zaskoczył mnie pozytywnie ponownie Hamilton właśnie :). Z przedostatniej
          pozycji do 4tej? Super.

Ciekawe, że Kubica nie przewidział co się stać może. A może wiedział i dlatego
          na siłę chciał wyprzedzić w tym akurat miejscu? :P

Mógł łyknąć Vettela na prostej miśki :)
          • Gość: crazykoala Re: Sorki, ale ja zawszę byłem na froncie krytyki IP: *.chello.pl 29.03.09, 10:14
            ty na prostej co najwyzej to bys mogl lyknac to co sam wyplujesz :)
            • Gość: Pio Re: Sorki, ale ja zawszę byłem na froncie krytyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 10:19
              Taki mądrala jesteś? Zapraszam na zawody. Zobaczymy kto jest mocny w gębie a kto
              na torze :).

Głąby nie jeżdżące a pierdzące po tym jak Kubica dostał się do F1. Heh. Kibice
              od siedmiu boleści.
    • Gość: krzysiu18 Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: 80.48.225.* 29.03.09, 09:55
      a mialo byc tak pieknie:(
    • Gość: Defactostudio Grand Prix Australii Z czuba i na żywo IP: *.class147.petrotel.pl 29.03.09, 09:57
      Tylko niemiec mógł się tak zachować !
      • maz-46 Re: Grand Prix Australii Z czuba i na żywo 29.03.09, 10:04
        Analiza w studio i powtórki z góry wyraźnie pokazują, że Robert przyciął Vettela
        na zakręcie.
        Wina obopólna, Vettel mógł odpuścić wiedząc, że jest wyraźnie wolniejszy.
        Frajerstwo Kubicy, inaczej nie da się tego nazwać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka