Gość: as IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.09, 22:33 nadchodzi WIELKI ŚLĄSK !!! będzie, piękny nowy stadion, dobra drużyna, trener z charakterem i tłumy kibiców .... i "Śląsku , Śląsku ty nas . pokaż światu jak w piłkę grasz... " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KSG [...] IP: *.magma-net.pl 08.04.09, 23:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlachta Re: Ślask: Z Solorzem i Tarasiewiczem po sukcesy IP: 213.25.164.* 09.04.09, 11:10 Do kopalni chłopcze, bo juz nie dlugo wystepia was Thoreziaki raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Ślask: Z Solorzem i Tarasiewiczem po sukcesy IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 23:38 Ten wielki stadion będzie pusty ! Śląsk ma mało kibiców ! Bardzo mało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: Ślask: Z Solorzem i Tarasiewiczem po sukcesy IP: *.echostar.pl 09.04.09, 00:08 akurat na ten ich kurnik 8 tysięczny starczy. po euro nowy stadion będzie trzeba zwiną i najlepiej sprzedać na wschód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Śląsk: Z Solorzem i Tarasiewiczem po sukcesy IP: 190.144.49.* 09.04.09, 00:26 To nonsens aby jako priorytet uznawac zakup dwoch skrzydlowych pomocnikow, twierdzac przy tym ze potrzeba takich co potrafia w pojedynke rozstrzygnac wynik czy dryblowac. No wlasnie dokladnie takich mamy, a ze maja dolek to ocenianie ich po dwoch gorszych meczach jest jak ocenianie trenera po dwoch porazkach. Na litosc- napastnika, srodkowego pomocnika, moze bocznego obronce ale nie skrzydlowego. W tej chwili watpie aby Slask znalazl rownie dobrych kontrkandydatow, takich na ktorych bedzie klub stac.Zreszta atutem Gancarczykow jest to ze sa stad, z okolic Wroclawia a nie z okolic np Belo Horizonte w Ameryca pld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Śląsk: Z Solorzem i Tarasiewiczem po sukcesy IP: 190.144.49.* 09.04.09, 01:02 Aha, i zeby nie bylo ze mam cos przeciwko latynosom. Nie, mam nawet tam kilku przyjaciol, chodzi bardziej o to ze wole sie utozsamiac z graczami z naszego regionu, kiedy Slask jest bardziej wroclawski czy dolnoslaski. Poza tym wierze bardzo w trenera, ktoremu zycze by jak najdluzej pozostal na tym stanowisku, ciesze sie ze ktos taki ma mozliwosc prowadzenia mojej ukochanej druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilk Re: Śląsk: Z Solorzem i Tarasiewiczem po sukcesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:39 kolego. Wszystko OK, Ale mam wrażenie, że mysliśz ciagle kategoriami Sląska 3 ligowego. Piszesz, że mamy gancarczyków i Ok, tylko co sie stanie jak którys złapie kontuzje albo zachoruje? Kto zagr ana skrzydle. Zmienników nie ma żadnych. A jak przyjdą lepsi to ok. Niech gancarczykowie zostaną zmiennikami. Niech walczą o miejsce w składzie. Dobra drużyna musi mieć zmiennika wartościowego na każdej pozycji. U nas na dzisj nawet w obronie (która jest najsilniejszą formacją) tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Śląsk: Z Solorzem i Tarasiewiczem po sukcesy IP: 190.144.18.* 09.04.09, 17:30 Chyba nie zrozumielismy sie do konca. Ok, jezeli mialo to byc szukanie zmiennikow, podpisuje sie obiema rekoma. Tyle ze mam wrazenie ze szuka sie ludzi ktorzy tych dwoch zastapia. I to mnie dziwi. Bo tacy pilkarze, przede wszystkim ze z regionu, pokazujacy sie bez kompleksow w lidze, bedacy czyms nowym, objawieniem, raduja mnie jako kibica najbardziej. Oni sa nowi a juz zaznaczyli swoja obecnosc, dostawali wyroznienia. Ja wolalbym pozbyc sie reszty skladu Slaska (pilkarzy czesto po przygodach w wielu innych klubach) a ich zostawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Ślask: Z Tarasiewiczem po sukcesy IP: 195.20.110.* 09.04.09, 09:04 z Rysiem po sukcesy, hi, hi, hiiii, ... Odpowiedz Link Zgłoś
sanlucar Re: Ślask: Z Tarasiewiczem po sukcesy 12.04.09, 00:05 ....wszystkie Ryśki to fajne chłopy. Tak poważnie pisząc to ma facet warsztat. Zobaczymy kogo kupi. Jak już okazało sie w Zabrzu "kasa" wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Do boju WKS!!! IP: *.lanet.net.pl 09.04.09, 15:30 Tak jest, Wielki Śląsk. Do boju WKS, do boju WKS, zielono-biało-czerwoni, zielono-biało-czerwoni, zielono-biało-czerwoni, do boju WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Solorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:07 Zastanawia mnie tylko jedno. W zasadzie parę rzeczy. Szaliki już się cieszą, ale Solorz ma w tym jakiś ukryty interes. Prawda jest taka maso kiboli z oporowskiej, że w życiu by nie wziął waszego klubiku gdyby nie perspektywa stadionu na 40 czy tam ile ludzi. Stadion po Euro, będzie zapełniony może w 30-40% w co i tak wątpię. Prawdopodobna frekwencja to ok. 10k ludzi na meczach ligowych. Dochody ze stadionu będą żadne, bo imbecyl Dupkiewicz stawia sobie za cel nadrzędny budowę czegoś co nie ma racji bytu w małej mieścinie jaką jest Wrocław. Stadion na max 25k byłby idealnym rozwiązaniem, ale kompleks rafaela nie pozwala mu na zbudowanie czegoś małego. Co więcej, jak już wspominałem stadion nie będzie generował żadnych zysków, to pewne. Galeria handlowa i grunty. Prawdopodobnie o to chodzi Solorzowi. Grunty koło stadionu zapewne dostanie za darmoszkę, w ramach obietnic jakiegoś tam wielkiego klubiku, a po wystawieniu galerii obok stadionu zrobi kawał, polegający na sprzedaniu, najpierw galerii - doskonały pretekst do zaprzestania sponsorowania klubiku, bowiem już nie będzie czerpał z tego zysków - na dokładkę sprzedaż klubiku komu innemu, bo nie będzie potrzebował kuli u nogi. Doskonały plan z punktu widzenia biznesowego. Dostaje za darmo--- >buduje galerie--->sprzedaje galerie---> bierze full kasy. Brawo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Solorz IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.09, 16:32 to sie najpierw zorientuj, że grunty dostaje klub a nie Solorz i to w dzierżawe a nie na własność. Do tego jest zapisane, że całkowite zyski z galerii mają iść na klub. A jak będzie to się z czasem okaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Marcin kolejny Donald Tusk co przepowiada ile ludz IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.09, 15:36 bedzie itp.Jak bedzie bez przeklinania nie bedzie jakis zamieszek to na 100procent bedzie stadion zapelniony nowy.By walczyc o mistrzostwo to z tego skladu 5grajkow trzeba wymienic! Odpowiedz Link Zgłoś
sanlucar Re: Solorz 12.04.09, 00:07 przecież Solorzowi w głównej mierze chodziło o przejęcie klubu z dobrym stadionem, a że własnie we Wrocławiu koło nosa mu wyrosnie wiec od razu wziął sie do roboty. Co z tego bedzie to sie okaże. Mam nadziejęze nie bedzie to drugi Cupiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Ślask: Z Solorzem i Tarasiewiczem po sukcesy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.09, 13:16 Czemu Gancarczykowie są w słabszej formie? Bo nie ma większej rywalizacji!! Jak przyjdzie tych dwóch skrzydłowych lepszych od nich to wtedy chłopaki będą musieli dawać z siebie wszystko na treningach i tam wywalczyć sobie miejsce. A do tych co piszą, że stadion będzie niezapełniony oj zdziwicie się ludziska zdziwicie. Pełno rodzin z dzieciakami się pojawi bo nie będą musieli stać na odkrytej tylko będą mieli swój sektor. Pełno dzieciaków których narazie rodzice nie puszczają samych wyrośnie i będzie zapełniać kolejne miejsca. Nie po to piłkarze jezdzili po okolicznych miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Ślask: Z Solorzem i Tarasiewiczem po sukcesy IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.04.09, 01:04 Garncarczykowie są z Oławy, mam tam znajomego. Powiada, że często ich widzi w barze - może stąd słabsza forma? :) A jak już ktoś wspomniał - nowi skrzydłowi to konkurencja - więc będą walczyli o wyjściową jedenastkę ;) A stadion - będzie pełny :) i to nie raz... :D Odpowiedz Link Zgłoś