Dodaj do ulubionych

Gra w zielone

IP: *.acn.waw.pl 15.04.09, 09:47
no i dlatego podczas walki z Gołotą Tyson był taki spokojny
Obserwuj wątek
    • Gość: czesław Re: Gra w zielone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 11:23
      Z tym Ebim to dziwna sprawa. Grał wtedy w Holandi a tam kegalizacja (co prawda środek niedozwolony przez FIFA). Aż się dziwię tym sportowcą w Holandi. Być tam i mieszkać i nie móc jarać legalnie??
    • Gość: klakier Re: Gra w zielone IP: *.com.pl 15.04.09, 11:26
      mnie palenie zawsze uspokaja i raczej nie byłbym wstanie po niej osiagnąć jakich kolwiek dobrych wyników nawet w bierkach wiec nie wiem dlaczego świat sportu jest na nią tak uczulony :]
    • Gość: gosc Re: Gra w zielone IP: 195.95.234.* 15.04.09, 11:37
      Ciekawe jak wygladala by walka Tyson-Golota gdyby Mike nie byl skopcony ?
      Cos czuje ze nawet ucieczkla by nie pomogla .... buhahahahaha
    • Gość: abramowicz Re: Gra w zielone IP: *.stg.pl 15.04.09, 11:38
      Co do Portland, to w tym sezonie w polskiej lidze gral wlasnie Erick Barkley ktory o dziwo do konca sezonu nie dotrwal (rozwiazany kontrakt przed play off) niby z powodow rodzinnych. Jego partner z zespolu Michael Hicks rowniez rozwiazal kontrakt przed play off - podobno z powodu bolu plecow ktory nie pozwalal mu na gre w play-off jednak dwa dni wczesniej w meczu gwiazd tego problemu nie bylo widac. No ale z Blazers opisanych w tym artykule w naszej lidze zachowal sie jeszcze Qyntel Woods, ktory w Sopocie ma do czynienia z nie jakim Filipem Dylewiczem u ktorego wykryto ze zarzywal tabletke extasy, tlumaczyl ze sam nic nie bral a tabletke to moze mu wrzucono do kufla z piwem.
    • Gość: abramowicz Re: Gra w zielone IP: *.stg.pl 15.04.09, 11:41
      wracajac jeszcze do mojego postu i Michaela Hicksa. TAk naprawde poszlo nie o bol plecow tylko o to ze nie chcial poddac sie kontroli anty-dopingowej ktora byla zastosowana jak w przypadku wyzej opisanego Gerolda Hendersona. Byc moze owa kontrola byla tez powodem rozstania sie z Erickiem Barkleyem...
    • Gość: ... Re: Gra w zielone IP: *.171.198.10.static.crowley.pl 15.04.09, 11:51
      Tomas Enge. Czeski mistrz ex Formuły 3000.
    • Gość: karol Re: Gra w zielone IP: *.chello.pl 15.04.09, 11:56
      to na... Gołocie zjarany??
      he he
      PS jestem zdecydowanym zwolennikiem legalizacji marihuany
    • Gość: Gość Re: Gra w zielone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 12:48
      smoke weed everyday - ja tak na prawde nie wiem o co niektórym chodzi, bo gandzia na pewno nie pomaga palona przed zawodami a wręcz przeszkadza.
    • Gość: ktoś Re: Gra w zielone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 13:25
      przestraszyłem się czytając post o badaniu IP.............hehe. a co do samej sprawy to marihuana na pewno nie przeszkadza ale czy pomaga to tez nie wiem. Po upaleniu czlowiek ma zazwyczaj lenia i szybko się z reguły męczy. Wiem po sobie. Przykładowo. Grałem w piłkę. Wcześniej palilem. Grało mi się dobrze.....wręcz zajebiście, ale tylko na początku z werwą i animuszem z czasem powietrze ze mnie zeszło i było przeciętnie.............więc nie wiem z czego taka afera??
    • Gość: b Re: Gra w zielone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 13:39
      jest jeszcze historia ronnie o'sullivana o ktorej nie napisaliscie."the rocket" stracil tytul (nie pamietam w jakich zawodach) bo wykryli w organizmie thc. kto sie interesuje to wie ze to jeden z wielu "wystepkow" krola snookera;] oto jeden z nich :D www.youtube.com/watch?v=UA3l0O8TaOM
    • Gość: kolo Re: Gra w zielone IP: 212.244.23.* 15.04.09, 13:45
      ...mistrz olimpijski z Pekinu, Usain Bolt, który niedawno przyznał, że miał do czynienia z marihuaną już w dzieciństwie...

(przypominamy, że to Jamajczyk - tam mleko matki zawiera THC) co za głupstwo ktoś napisał,
    • toi.toi Re: Gra w zielone 15.04.09, 13:47
      a wy powtarzacie te brednie o tym, ze marycha jest 'zdrowsza', lol. :P nie pale, ale jestem za legalizajca - ci ktorzy beda chcieli jarac, beda mieli czysty towar, nie te gowno z majerankiem ktore im wpychaja na ulicach, a kasa z tego pojdzie do panstwa. a czesc jak cos zapewne pojdzie na profilaktyke - jak w holandii. tam tez spadl protest cpajacych to gowno, bo nie byl juz to zakazany owoc, wiec nie kusilo i sporo ludzi przestalo palic ;)
    • toi.toi Re: Gra w zielone 15.04.09, 13:48
      dzizas :D nie protest, tylko procent ;) pozdro :)
    • Gość: lopez Re: Gra w zielone IP: *.stk.vectranet.pl 15.04.09, 15:13
      @kolo, pierwszy raz na zczuba?
    • Gość: Gunners_Fan Re: Gra w zielone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 15:26
      jeszcze Robbie Fowler ze znanych sportowców.
    • Gość: df Re: Gra w zielone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 22:14
      Woods jeszcze miał śmieszną sprawę co się wylegitymował policjantom swoją kartą Upeer Decka albo innego producenta, oczywiście był cały zjarany :P
    • Gość: apsik Re: Gra w zielone IP: *.echostar.pl 17.08.09, 16:48
      Mike Tyson? Proszę bardzo
      --
      biografix.pl/profil/mike-tyson-iron-mike
    • Gość: BitIrym Re: Gra w zielone IP: *.mtvk.pl 30.12.10, 14:25
      Wszyscy jarają,katolicy,protestanci,ateiści,stare baby itd. Normalnie nienormale w tym policyjnym państwie. Ganja łączy !
    • Gość: Gość Re: Gra w zielone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 10:19
      Witam,

Artykuł jest idealnym przykładem na to, że marihuana szkodzi. Pogłębia urazy psychiczne i robi z ludzi idiotów. Proszę porównać morderstwo dziewczyny Phelpsa.

z poważaniem

gość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka