Dodaj do ulubionych

Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 21:29
Bredzą.

Na pałę to zasłużył Silvestre. A bramkarz musi podejmować ryzyko, mało
brakowało a Fabiański by wybił tę piłkę
Obserwuj wątek
    • Gość: dddd Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 21:30
      Nic dodać, nic ująć\. \\biedak....
      • pjuk w dniu swych urodzin to Fabianski rozdwal prezenty 18.04.09, 22:38
        On his 24th birthday, Fabianski was the one handing out
        presents,...orange.football365.com/Story/0,17169,8695_5205021,
        00.html
    • Gość: www Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.chello.pl 18.04.09, 21:32
      każda akcja to rozpacz w biały dzień

niepewnosc niepewnosc....... i niepenosc

koniec kariery w ang lidze
      • Gość: ! Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.gdynia.mm.pl 19.04.09, 07:58
        Fabjański jest uczciwym bramkażem, wzioł koperte za wpószczenie dwuch goli to
        wpóścił dwa.
    • Gość: Rysialdo Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 21:37
      Dundee lub Hibernian to kluby na jego poziomie, no, może nawet
      Hearts jeśli będzie miał dobrego psychologa.
    • Gość: aniakin Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.pp.htv.fi 18.04.09, 21:37
      To tylko jeden mecz - wyrobi sie chlopak. A we wtorek udowodni, ze to bylo jednorazowe potkniecie.
      • ulk22 Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę 18.04.09, 21:46
        Sraczka Fabiańskiego przed meczem z Irl Pn jak widać była na tle nerwowym.
      • Gość: kemot Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.witnet.pl 18.04.09, 21:46
        Od bohatera do zera...
    • Gość: markus kolejna polska gwiazdeczka pojdziew odstawke :) IP: *.superkabel.de 18.04.09, 21:50
      i o czym bedzie GW pisac ?
    • Gość: xxx Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 21:54
      Daj spokój ... trafne opinie anglików, trząsł się jak galareta.

Żeby nie było, bardzo mu kibicuję, ale dziś dał ciała i zaprzepaścił szansę na
      bycie nr 1.
    • Gość: Wenger Ale wenger broni Fabiana IP: 80.50.90.* 18.04.09, 22:03
      www.eurosport.pl/pilka-nozna/fa-cup/2008-2009/wenger-broni-fabianskiego_sto1911673/story.shtml
      A tu można przeczytać, że Fabiańskiego Wenger broni.
      • Gość: xxx Re: A co ma mówić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 22:09
        I gdzie go broni?

"Tak, współczuję mu, ponieważ Łukasz jest świetnym bramkarzem. Myślę, że to nie
        był jego najlepszy dzień - powiedział po meczu Arsene Wenger, trener Arsenalu."
    • Gość: Wenger PS. Artykuł z Guardiana IP: 80.50.90.* 18.04.09, 22:06
      A to relacja Gurdiana. Ale cytatów ze sport.pl brak

www.guardian.co.uk/football/2009/apr/18/fa-cup-semi-final-arsenal-chelsea
      • Gość: aniakin Re: PS. Artykuł z Guardiana IP: *.pp.htv.fi 18.04.09, 22:24
        Guardian pod koniec podkresla, ze Cech nie mial zbyt wiele do roboty:

"And still Cech was allowed to enjoy an ­unruffled evening, with Arsenal
        completely failing to ask any questions of him from shots, crosses or set pieces".

- nie tylko Fabianski mial slabszy dzien. Arsenal byl zagrozeniem dla Chelsea
        praktycznie tylko na poczatku meczu.
    • Gość: michu Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.torun.mm.pl 18.04.09, 22:10
      A wy też powinniście trochę bronić Fabiańskiego zamiast sr... tylko krytyką,
      każdemu może się przytrafić słabszy dzień. Popierdułki jesteście sami.
      • Gość: ja Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.olsztyn.mm.pl 18.04.09, 22:34
        JA jestem popierdólka? sraj sie koles, jak osiagniesz w zyciu tyle
        co ja to bedziesz mogl mnie tak nazywac

co do Łukasza, to przy pierwszej bramce faktycznie nie byl najlepiej
        ustawiony (krotki rog zawsze obciaza bramkarza), ale skupilbym sie
        na drugiej brammce, ktora obciaza jego konto zdecydowanie

skoro juz wyszedl (brawo, swietna decyzja, zostajac w bramce nie
        mialby z drogba zadnych szans) POWINIEN faulowac - trudno, czerwona
        kartka murowana, ale to bylby rzut wolny a nie pewien gol
        • Gość: antyPOPIERDÓŁKA Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 22:40
          POPIERDÓŁKA!
          • Gość: michu Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.torun.mm.pl 18.04.09, 22:48
            dziękuję za korektę :)
        • Gość: kajmir Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 22:42
          Właśnie dla mnie jest świetny dlatego, że nie faulował.
          Chamstwo i cwaniactwo trzeba tępić, a nie do niego zachęcać.

Czemu Silvestre nie faulował? To on zawalił drugą bramkę.
          • Gość: ja Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.olsztyn.mm.pl 18.04.09, 23:09
            chamstwo i cwaniactwo? masz rację, ale to polfinal FA Cup, wszystkie
            chwyty dozwolone - dlatego ze nie faulowal ma teraz krytyke

pamietam jak kiedys di Canio grajac na wyspach nie strzelal majac
            100% sytuacje (w west ham united gral wowczas) bo wczesniej byl
            faul - i dostal za to zj..... od trenera

ja na to patrze inaczej - to nie chamstwo i cwaniactwo tylko pomoc
            druzynie - trudno, obroncy zawalili, ale to Fabian byl ostatnia
            przeszkoda i MUSIAL go zatrzymac
            • Gość: fg Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.range86-147.btcentralplus.com 19.04.09, 00:24
              co wy za bzdety wypisujecie, jak miał faulowac jak zanim dopadł piłki i drogby
              ten był juz przed pusta bramką. jakby został w bramce to drogba miałby małe
              szanse na czysta brame, biegł pod kątem i od bramki i obroncy dobiegliby w
              momencie gdyby strzelał a zeby temu zapobiec musiałby pobiec jeszcze bardziej w
              bok zmniejszając kat i fabian spokojnie mógłby wybronc,chyba ze drogs oddałby
              swietny strzał.
              optymalnie fabian mógł zainicjowac wyjscie z bramki i szybko cofnąc sie i w
              niej zostac,drogba całkowicie zostałby zepchniety do rogu pola karnego.
              błąd na maksa

przy pierwszej bramce nie miał szans strzał był zaskakujacy i bardzo szybki
            • Gość: Xfile Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.aster.pl 19.04.09, 00:25
              Jesli stosujesz w zyciu takie zasady, do jakich zachecasz (i jakie pochwalasz) w
              postach, to rzeczywiscie zaczynam doceniac twoje zyciowe dokonania. Musiales
              naprawde sporo osiagnac i na pewno nie jestes zadna popierdółką. Z takimi
              pogladami mozna daleko zajsc. Tylko po prostu trzeba miec elastyczny kregoslup.
              • Gość: ja Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.09, 08:25
                nie pochwalam - ale to był stan wyzszej koniecznosci - jak juz
                pisalem pomoc drużynie to obowiązek jednostki w takim momencie

a gosci tylko czekajacych na to, zeby zasymulowac faul w polu karnym
                od razu karalbym czerwona kartka - nie jest wiec tak, ze nie mam
                zadnych zasad
        • Gość: formoza78 Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 02:10
          Gość portalu: ja napisał(a):

> JA jestem popierdólka? sraj sie koles, jak osiagniesz w zyciu tyle
          > co ja to bedziesz mogl mnie tak nazywac

A co Ty osiągnąłeś?? Najbardziej śmiać mi się chce z tych cwaniaczków, którzy
          piszą, co to oni nie osiągnęli, bez konkretów oczywiście
          (chociaż błogosławieństwem netu jest to, że można pisać wszystko - kto to
          sprawdzi??). Mój drogi gościu "ja": idź zbij "niemca" po hełmie, jeśli wiesz o
          co mi chodzi. Potem wróć na forum i pokornie przeproś. Do "zrobaczenia".
        • Gość: q Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.wroclaw.mm.pl 19.04.09, 07:52
          Może nie jesteś popierdółką, ale wyskakując z tekstami typu "jak osiągniesz w życiu..." jesteś bez wątpienia burakiem.
      • Gość: ZNAMSIE Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.zabrze.net.pl 18.04.09, 23:14
        JAKBY ARSENAL MIAL JAKIES SZANSE WYGRAC Z CHELSEA ... ARSENAL TO DOBRA DRUZYNA I
        MOGLA SPRAWIC NIESPODZIANKE ALE CHELSSSSI JEST LEPSZA I JUŻ, CALA DRUZYNA
        ARSENALU POWINNA DOKONAC CUDU A NIE TYLKO FABIAŃSKI
        • Gość: polys67 Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 19.04.09, 06:35
          bylem bramkarzem kiedys w 4 lidze
    • Gość: max Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.pool.mediaWays.net 18.04.09, 22:23
      zawsze mowilem Fabianowi b duzo brakuje ...
    • Gość: kupa Fabian to klon Kuszczaka, jeśli chodzi o psychikę? IP: 91.193.160.* 18.04.09, 22:24
      obydwaj są "posrani", jak stają między słupkami.
      • Gość: michu Re: Fabian to klon Kuszczaka, jeśli chodzi o psyc IP: *.torun.mm.pl 18.04.09, 22:45
        no normalnie popierdółka jesteś:) psychiczny mocarz się znalazł
    • maz-46 Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę 18.04.09, 22:44
      Spokojnie, nie ma się co pastwić nad chłopakiem. Wiedział, że to dla niego
      ogromna szansa, by przekonać Wengera, że to jemu należy się nr 1. Nie udało się,
      nerwy go zjadły i nie udźwignął ciężaru, ale przecież Wenger go nie przekreśli i
      nie każe mu spadać. Poza tym i tak, choćby bronił jak Boruc podczas meczu z
      Austrią, w tym sezonie na bluzę z nr 1 nie ma szans. Almunia jest nr 1 i jak
      tylko wyzdrowieje, wróci między słupki.
      Pewnie, że szkoda, bo przyszły sezon mógłby być jego, a przynajmniej dałby
      Wengerowi powód do głębokiego zastanowienia się, ale nie ma co się przejmować.
      Jeszcze parę meczów zagra i z pewnością wypadnie dużo lepiej. Jego czas nadejdzie...
      • Gość: michu Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.torun.mm.pl 18.04.09, 22:46
        Nareszcie mądry głos w dyskusji. Popieram!
        • Gość: Montero Ja mam dwa pytania IP: *.dsl.bell.ca 18.04.09, 22:50
          1. Jak mozna wygrac mecz nie strzelajac na bramke przeciwnika?
          2. Ilu Angoli gralo dzis na boisku?
    • Gość: oja Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 22:46
      Jak się gra 3 mecze w sezonie to nic dziwnego że był zdenerwowany. Anglicy
      powinni to wziąć pod uwagę :)
      • Gość: Montero Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.dsl.bell.ca 18.04.09, 22:52
        Zapominasz, ze w Londynie nie mieszka zbyt wielu Angoli, a ci co
        mieszkaja i tak nie potrafia dobrze grac w futbola ...
      • Gość: aniakin Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.pp.htv.fi 18.04.09, 22:55
        Proponuje przestac pastwic sie nad Fabianem - oczywiscie, gdyby nie byl Polakiem, nikt tu by o nim slowka nie wspomnial... Prawda jest taka, ze od momentu pierwszego gola atak Arsenalu lezal i kwiczal. A za to chyba Fabian odpowiedzialny nie jest, w koncu nie jest bramkarzem Kolumbii.
    • Gość: rex Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.aster.pl 18.04.09, 23:25
      Słabo. Najgorsza ta pierwsza sytuacja, bez straty bramki, to już
      naprawde była katastrofa.
    • leon1406 Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę 18.04.09, 23:27
      Szkoda chlopaka ! Faktycznie zagral slaby mecz, moze zarazil sie
      forma od Boruca ?
    • Gość: suski No i co chwalcy Legii i legionistów? IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 23:57
      A tak pieliście z zachwytu, wenger miał byc też podobno zachwycony.Niewiele
      grał w 1. składzie Arsenalu i niewiele dokonał a już mianowaliście go
      rewelacja. Dajcie sobie na wstrzymanie- chłopak jest jeszcze młody i może
      dibrm bramkarzem będzie ale piac nad nim z zchwytu można będzie , jak cos
      osiągnie. nachalny lams Legii i legionistów was ośmiesza.
    • ant44 Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę 18.04.09, 23:58
      wali mnie wasza zasrana piłka kopana.
      • Gość: wróg idiotów Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.aster.pl 19.04.09, 01:38
        ant44 napisał:

> wali mnie wasza zasrana piłka kopana.

To spier'dalaj na drzewo banany prostować, prymitywie.
    • Gość: Borubar Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 00:16
      No niestety, tym razem Fabian musi poczuc smak porażki. Angole trochę
      przesadzają. Owszem, to nie był najlepszy mecz w wykonaniu Polaka, ale trzeba
      pamiętac, że nie grał dużej ilości spotkań, a poza tym nie oszukujmy się, cała
      Chelsea była lepsza. Miejmy nadzieje, że w następnym meczu będzie lepiej.
    • Gość: bleble Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.aster.pl 19.04.09, 00:31
      Kto mówi, że 2 bramka była winą Fabiańskiego chyba nie widział meczu. Obrońcy
      puścili Drogbę i mieli z 2 metry straty. Mógł nie wychodzić i i tak była by
      bramka, chyba żeby Drogba trafił w niego.
    • Gość: on Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: 94.75.105.* 19.04.09, 00:47
      Poziom dzienniarstwa sportowego w GW osiągnął dna. Wypociny tego
      pismaka czyta się jakby Fabiański był jego wrogiem numer 1. Jeżeli
      tak jest i ten nieudacznik pióra zazdrości Fabiańskiemu to powinien
      być odsuniety od ferowania opinii niezgodnej z rzeczywistością.
      Widziałem mecz i nie jestem slepy.
      • Gość: (0) Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.chello.pl 19.04.09, 03:04
        Ale przecież cały artykuł stanowi o opiniach w Anglii a nie GW więc co się
        napinasz. Boli cię że to akurat nasz nie najlepiej zagrał? to że oglądałeś mecz
        nie znaczy, że znasz się na piłce.U nas wszyscy mają rację i znają się na piłce.
    • Gość: soccer1doc Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.9-67.se.res.rr.com 19.04.09, 00:55
      zawalil potwornie przy obu bramkach ,oprocz tego puscil pilke pod
      cialem na poczatku ,wygladal nerwowy i to nie pierwszy raz.Zycze mu
      jak najlepiej ale potrzebuje psychologa i na razie do bramki
      Arsenalu nie dorosl!
    • Gość: yyyyyyyyyyyy Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 01:25
      Szadkowski yyyyyy....ja jestem najebany i sie sluchac nie da jak
      pie...sz co drugie slowo yyyyyyyyyyyyyyy....yyyyyyyyy....wroc do
      jakiejs szkoly albo sie nagraj najpierw i odsluchj...yyyyyy....co za
      pajac...
    • Gość: longin Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 02:06
      U Fabiańskiego nie ma tego co u Boruca ( w najlepszych czasach), tego spokoju
      i nieco nonszalancji, sprawia wrażenie bardzo zdenerwowanego i niepewnego
      swoich decyzji, mota się w tej bramce, mam wrażenie, że za bardzo chce w
      każdej sytuacji się super i bezbłędnie pokazać, a to nie pomaga... w Legii
      sprawiał zupełnie inne wrażenie... Także Łukasz wrzuć na luz i będzie gitara;-)
      • Gość: Piotr Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.static.dsl.dodo.com.au 19.04.09, 02:12
        Polski kibol zaspiewa "nic sie nie stalo,Fabianski nic sie nie
        stalo........" Pisalem,pare razy ze to marnota z przerazeniem w oczch.
        Dno!! Tak jak cala pilka polska.
        Ide bo od waszych kibolskich wypowiedzi s..... mi sie zachcialo.
        Kubica nastepny debil w kolejce.
        • Gość: stach Re: Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 07:20
          Idz moze w....sz swoj mozg(o przepraszam jaki mozg?)
    • Gość: raf500 Anglicy o Fabiańskim: Zasłużył na pałę IP: *.revip2.asianet.co.th 19.04.09, 03:34
      Na pale to on nawet nie zasluzyl.To byla tragedia. Bardziej wystraszonego
      kolesia nigdy nie widzialem. Jako kibic Arsenalu cieszylem sie ze w koncu
      dostal szanse, ale juz po pierwszych minutach wiedzialem ze tego meczu nie
      wygramy. Szkoda ze nastepne mecze z Liverpoolem i Manchesterem, wiec bedzie
      raczej podobnie, a potem wieczna lawka rezerwowwych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka