Gość: pol IP: *.chello.pl 05.12.03, 01:13 Szymkowiak ze swoja uroda to pasuje jedynie do ligi Rosyjskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurrr Re: Szymkowiak do Modeny. Kto? IP: *.zamosc.mm.pl 05.12.03, 08:38 różne głupoty już człowiek słyszał i czytał - Kosowski do Lazio, Bąk do MU, teraz Szymkowiak do Modeny, a ja pewnie do Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MODENA. Re: Kogo?, czego? i o czym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 09:25 Szymkowiak to średniak i to na polską ligę. "Mister strata" tak nazywamy tego zawodnika w naszym klubie kibica. Kilka strzałów na bramkę w sezonie, podobno bardzo skuteczny na treningach jak mu nikt nie przeszkadza. Kilkaset niecelnych podań - w klubie i reprezentacji. Ulubuieniec (kogo?) sprawozdawców TV (za prostopadłe podania- podobno wysokiej klasy)oraz Pana Henia i Pana Janasa. Czego można oczekiwać od tego zawodnika? -tylko roboty średniej klasy rzemieślnika odwalającego fuchę na pół 'gwizdka". O czym my mówimy. Do klubu za Odrą i Nysą nikt Go nie weźmie - (po co? i na co?). Niech już Szymuś doi Pana Cupiała do schyłku kariery, tak jak to robi ASIOREK ŻÓRAW. A tak poważnie, to niech Pan Janas odstawi WSZYSKICH WIŚLAKÓW od kadry (tzn. od żłoba z wypłacanym kadrowym)a zanotujemy postęp w grze naszaj reprezentacji. Pan Henio już widzi że są bez jaj. *** P.S. Zatrudnić Ich za komentatorów - ekspertów telewizyjnych. Mogą być lepsi od nudnego Piechniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Budnicki Re: Kogo?, czego? i o czym? IP: 64.7.142.* 05.12.03, 14:19 Ja sie z Panem nie zgadzam. Modena to sredniak, natomiast Wisla Krakow jest duzo lepszym zespolem, ma lepszych pilkarzy. Mysle, ze Pan Szymkowiak nie popelni bledu in nie bedzie interesowal sie takimi klubami jak Modena. Polska liga jest mocna, Wisla po kilku wzmocnieniach bedzie na drugi rok w lidze mistrzow, w tedy bedzie okazja do wykazania sie, oraz okazja do utarcia nosa tym pesymistom pilkarskim. Oczywiscie potrzebujemy, zeby legia, Gornik, Widzew i Amica podlaczyly sie do zespolow Grodzisk i Wisly. To beda nasze exportowe zespoly, i reprezentacja bedzie opierac sie na tych zespolach. W tym momencie (za jakie 2 lata) my Polacy bedziemy posiadac nasza premiere ligue. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Panie Budnicki...! IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.03, 15:02 no to teraz ja sie z Panem Szanownym nie zgodze. nie wiem, gdzie Pan mieszka, bo chyba nie w Polsce, prawda? nie ma Pan ZADNEGO rozeznania w realiach polskiej pilki noznej (klubowej i reprezentacyjnej), ale moze po prostu wypisuje Pan takie naiwne opinie tylko po to, zeby wszystkich polskich pilkarzy osmieszac... jesli tak, to gratuluje - w tym elemencie mnie Pan przekonal. serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poki Re: Panie Budnicki...! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 15:44 Może i pan Budnicki trochę przesadza z tym optymizmem, ale bardzo dobrze robi! Wy potraficie ciągle tylko narzekać! "od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt" Odpowiedz Link Zgłoś