12.12a1 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. No patrzcie panstwo 06.05.09, 19:36 Nie trzeba wiele umiec,mozna byc analfabeta wtórnym,miec upaprane górne konczyny i mozna przy tym wszystkim calkiem wesolo zarabiac.Nie,nie zarabiac,bo zarabia sie za wykonana jakas prace a w tym przypadku to za obenosc placa towarzysze.Moze by i nam dali szanse i tak rotacyjnie kazdego kibica na pól roku usadowic na prezesowskim stolku,a glupsi od Laty przeciez nie jestesmy pomijam kiboli.Przeciez wydajemy pieniadze na to,zeby obejrzec te badziewia zwane meczami,w zwiazku z tym jakies wpisowe juz uiscilismy.Same korzysci beda bo i my zarobimy i w firmie nic nie spieprzymy a moze bedzie nawet lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antydebil Do prostych internautów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.05.09, 19:56 Jesteście śmieszni, W Polsce jest tak, że PZPN należy jebac. Dlaczego nikt nie napisze, że podwyżkę Lato sam sobie załatwił, bo wygrał w sądzie pieniądze od ZUSU dla związku. Ja rozumiem, że przemawia przez to ścierwo forumowskie zawiśc i brak jakichkolwiek racjonalnych argumentów. Jedyne pieniądze, jakie PZPN dostaje od państwa to kasa z totalizatora, która ma byc przeznaczona na rozwój piłki. Reszta to zysk wypracowany przez PZPN. Szef FA zarabia o niebo lepiej i w Anglii nikt nie robi z tego problemu. Kolejny raz potwierdza się, że osoby wypowiadające się na forum mają duże problemy emocjonalne i muszą dac im upust. Nie zauważają jednak, że tylko dzięki anonimowej bezkarności internetu mogą kogoś obrazac. Gdyby wypowiadali się pod nazwiskiem fujara by im zmiękła. Pan Sarzało w szukaniu sensacji też nieźle sobie radzi. Może napiszemy ile zarabiają członkowie zarządu Agory? Ale news się sprzeda - to jest ważne. Śmieszni jesteście i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Do prostych internautów 06.05.09, 20:19 Gość portalu: Antydebil napisał(a): > Jesteście śmieszni, > > W Polsce jest tak, że PZPN należy jebac. Dlaczego nikt nie napisze, że podwyżkę > Lato sam sobie załatwił, bo wygrał w sądzie pieniądze od ZUSU dla związku. > > Ja rozumiem, że przemawia przez to ścierwo forumowskie zawiśc i brak > jakichkolwiek racjonalnych argumentów. > > Jedyne pieniądze, jakie PZPN dostaje od państwa to kasa z totalizatora, która m > a > byc przeznaczona na rozwój piłki. Reszta to zysk wypracowany przez PZPN. >-------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admiral27 Re: Do prostych internautów IP: *.chello.pl 06.05.09, 20:30 Jestes śmieszny to jest stowarzyszenia a nie jakas firma.Niby czym zysk wypracowuje pzpn.Każdy klub musi wpisowe płacić oddawać haracze za prawa do transmisji itp.Gó... mnie obchodzi anglia bo zyje w polsce.W angli nie ma korupcji sa stadiony a pzpn pieniadze które mozna przeznaczyc na infrastrukture dzieli sie miedzy sabą.ZAŁOSNY JESTES Odpowiedz Link Zgłoś
liberpal Re: Do prostych internautów 06.05.09, 21:16 nic od państwa nie dostaje, czyli nic nie dostaje od podatników, więc wara od tego wam. To co wyciągnęli to mają i dzielą jak chcą, co w tym złego? Nie twoje, to się nie wpier.alaj. Odpowiedz Link Zgłoś
peterblood Re: Do prostych internautów 06.05.09, 22:15 To może niech wystawią reprezentację PZPN a nie Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
peterblood Re: Do prostych internautów 06.05.09, 22:22 Jedyne z czym się zgodzę to apropos tej anonimowej bezkarności internetu. To smutny fakt. Jeśli zaś chodzi o "jebanie" PZPN to cóż, ciężko sobie na to zapracowali. Czyż nie?. Nie porównuj też FA do PZPN bo nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeetam Re: Do prostych internautów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 22:55 Takich tekstów nie pisze Antydebil tylko DEBIL. Za co tyle kasy ? Za to, że ktoś jest prezesem od grania "w kopanego" ? Zakłady upadają, dodatkowy deficyt 15 mld zł, a TY antyDEBILU piszesz, że nic się nie dzieje ? POLSKA to jednak pojebany kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw... IP: *.ambra.com.pl 06.05.09, 19:40 ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejtan 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw... IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.09, 19:41 GRAMY SWOJE panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 19:46 PZPN to banda złodziei!!!Każdy z członków tego związku bierze dla siebie jak najwięcej się da!!! Jest tylko jedna rada: zdelegalizować cały związek, i założyć nowy z zupełnie innymi ludźmi nie związanymi z tymi oszustami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechó 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 19:48 Czy mi sie wydaje ale literka t starła się z napisu na czapeczce? Powinno być klozet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Może ktoś wie, czy można w jakikolwiek sposób IP: *.acn.waw.pl 06.05.09, 19:52 rozliczyć to towarzystwo wzajemnej adoracji z ich fantastycznych "osiągnięć"? co do kasy, to przecież oni sami sobie nie obniżą pensji, tym bardziej że żyją ze świadomością zbawców polskiej kopanej. ech, jaki kraj taki piłka Odpowiedz Link Zgłoś
behreit Lato idzie 06.05.09, 19:54 to idzie młodość, szyk i elegancja. www.weszlo.pl/lato-idzie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni99 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw... IP: *.chelm.mm.pl 06.05.09, 19:56 Polska to najbogatszy kraj na świecie, coto za zarobek 50 tyś. zł miesięcznie ? Jaka na tak bogaty kraj gdzie kwitnie "piłka nożna", gdzie zdobywamy medale, gdzie budżet Państwa żyje z piłki nożnej - to 50 tyś. zł to mała pestka. Oni zbudują nam stadiony, drogi, boiska i trzeba na to wysiłku i .... zapłaty godziwej !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Chora instytucja, chore obyczaje... IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.09, 20:00 Tego nie da się komentować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Chora instytucja, chore obyczaje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 20:12 Szef piłkarskiej mafii zarabia 50 tysięcy złotych miesięcznie. W jakim kraju my zyjemy? Czy P. Lato skonczył postawówkę? Czy ludzie z tutułami naukowymi, wykonujący zawody przydatne dla ludzi np. lekarze zarobią tyle przez rok? Jaka jest odpowiedzialność prezesa piłkarskiej mafii, a jaka fachowca ratującego ludzkie życie? Skandal. Co na to min. Drzewiecki i Slońce Peru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosto ileż można! IP: 94.254.242.* 06.05.09, 20:10 chyba faktycznie trzeba poprzeć to referendum o rozwiązaniu!szlag człowieka trafia! Za 50 tysięcy można by przez rok utrzymać drużynę juniorską Odpowiedz Link Zgłoś
obs2 Re: ileż można! 06.05.09, 20:13 > Za 50 tysięcy można by przez rok utrzymać drużynę juniorską Ale co to ma wspólnego z pensją prezesa? Umówmy się, to nie jest bardzo dużo pieniędzy. Może nie powinien zarabiać więcej niż minister. Ale to jest tak że minister zarabia za mało. Pensja przyzwoita, ale do rekordów daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admiral Re: ileż można! IP: *.chello.pl 06.05.09, 20:21 jeszcz raz powtarzam prezes nie moze pobierać wynagrodzenia zgodnie z ustawą o stowarzyszeniach Odpowiedz Link Zgłoś
gratombowski 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw.. 06.05.09, 20:10 Jako MALBORCZYK z urodzenia i mieszkaniec tego miasta do chwili obecnej, przez wiele lat miałem powód do satysfakcji z tego, że mój "ZIOMEK" również malborczyk z urodzenia młodszy ode mnie zaledwie o trzy i pół tygodnia Grzegorz Lato tak dobrze przysłużył się polskiemu futbolowi. Miałem tez nadzieję, że po objęciu fotela prezesa PZPN, w tej chorej organizacji zacznie obowiązywać porządek, uczciwość i praworządność. NIESTETY!!! Tym razem zawiodłem się na całej linii. Wstyd mi, że ten Pan jest malborczykiem z urodzenia. Przestają go uważać za swojego "krajana". Najchętniej też, gdyby była taka możliwość złożyłbym wniosek o wykreślenie Go z ksiąg w malborskim USC. Okazało się bowiem, że na najwyższym piłkarskim świeczniku w Polsce zasiadł kolejny mafioso, który chce brać gigantyczne pieniądze za coś, co nie jest warte funta kłaków. Wniosek o referendum w sprawie rozpieprzenia złodziejskiego PZPN-u popieram w całej rozciągłości i podpiszę ten wniosek prawą i lewą ręką, a jak będzie trzeba to również nogą, żeby łatwiej było wykopać i Latę i wszystkich jego przydupasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 22:05 Cierpię razem z Tobą. Mogę Cię tylko tym pocieszyć, że w Malborku Lato się urodził. A co Mielec ma powiedzieć. On tu mieszka, jeździ hondą po tych ulicach co ja, kupuje w tych samych sklepach, nawet jego pies dobierał się do mojej suki. Nawiasem mówiąc, ten pies to chyba pedofil, bo moja suka to jeszcze szczenię. Pozdrawiam Malbork. To nie Wasza wina. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 A niektórzy podniecają się maturą;))) 06.05.09, 20:13 Po co wykształcenie, matury i tym podobne pierdoły. "Charakterystyka porównawcza Zosi i Telimeny" - ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Liczą się znajomości, wazelina itd. Odpowiedz Link Zgłoś
liberpal Re: A niektórzy podniecają się maturą;))) 06.05.09, 21:18 a ty nie masz i cierpisz? hehe, no trudno:) Ci co mają żyją jak królowie - o takem polskem walczylimy. Michnik POtwierdza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: A niektórzy podniecają się maturą;))) IP: *.aster.pl 06.05.09, 21:53 o czym ty bredzisz człowieku, o żadnej Telimenie nie słyszał w piłce, nawet Leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 20:16 Spalić cały ten PZPN!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy 50 tys. zł dla Laty. 06.05.09, 20:19 Przecież PO zapowiedziało wzrost gospodarczy 1,7% więc można dać Lacie 100% podwyżkę. A Tusk sobie kupuje pancerne auto za jedyne 2 mln zł. -- Od cudów jest Bóg , od czynów Prezydent , a Premier jest do niczego :D Odpowiedz Link Zgłoś
europejka58 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw... 06.05.09, 20:22 Czytam i nie wierzę własnym oczom. Prezes związku, którego norma aresztowanych działaczy rośnie w zastraszającym tempie dostaje 50 tys. zł. miesięcznie. K...a, czy ja żyję w normalnym kraju, czy w jakiejś republice bananowej. Czy ten nacudowniejszy premier coś z tym zrobi? Jutro zmknąć cały PZPN. I przestać z ludzi robić idiotów! Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna po 06.05.09, 20:27 kto placi na ten zwiazek?Czy to juz upadli wszyscy na glowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admiral27 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw.. IP: *.chello.pl 06.05.09, 20:25 ROZWIĄZAĆ PZPN po EURO 2012.Wolicie patrzec na kadre wiedząc że tacy ludzie stoja na czele zwiazku? .Moze zawodnicy tez odmówią gry w takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BigTom Re: 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna po IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.09, 20:32 On wie, że nie będzie mógł tak długo przeciągać sprawy z zajmowaniem stanowiska jak listkiewicz, skoro więc będzie pracował o połowę krócej to co należy zrobić, żeby wyciągnąć takie same pieniądze ? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna po 06.05.09, 20:36 Gość portalu: BigTom napisał(a): > On wie, że nie będzie mógł tak długo przeciągać sprawy z zajmowaniem > stanowiska jak listkiewicz, skoro więc będzie pracował o połowę krócej > to co należy zrobić, żeby wyciągnąć takie same pieniądze ? -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 20:35 Aja zapie **** za 5,10 / godzine zal zal zal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrgm 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw.. IP: *.acn.waw.pl 06.05.09, 20:38 Skoro się sprzedało prawa do meczów reprezentacji za 100 banieczek, to teraz trzeba tę kasę jakoś rozsądnie podzielić zaczynając od prezesa Grzesia. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw... IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.09, 20:44 Taka potęga z Polski 40 miejsce , zarobki w zależności od sukcesów i wyników tz. aktualnie 4000.00zł dla prezesa.Pieniądze należy przeznaczyć na szkolenia trenerów , dzieci i młodzieży a nie napychać swoje kabzy .Cały ten zarząd to totalny dramat, ile jeszcze trzeba czekać na przyzwoitych , normalnych, odpowiedzialnych ,zaangażowanych działaczy .Najważniejsze praca i wyniki a nie napychanie swoich kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktostam 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw... IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.09, 20:50 hmm, to za malo, ja proponuje by za ta ciezka prace dostawal conajmniej 500tys., na pewno penisom, o pardon, czlonkom zarzadu latwo pojdzie to przeglosowac, a przeciez za tak ciezka prace, czyli lezenie na duzym dodajmy brzuchu i fikanie nozkami nalezy sie godziwe wynagrodzenie, ba kto wie moze znajdzie sie jakis sponsor ktory wygeneruje kolejne pol banki za porzadna prace ustawiania meczow reprezentacji hehe, bo przeciez skoro to normalne w lidze to czemu nie w reprezentacji, teraz juz wiem czemu wole zime od lata, do dupy z takim prezesem (a najgorsze jest to pzpn to nie wyjatek...) Odpowiedz Link Zgłoś
mostan Re: 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna po 06.05.09, 21:08 za co? dla tego cynicznego ochleja? nie, przepraszam, cyniczyny to byl Listkiewicz, a Lato.... pewnie nawet nie wie o istnieniu tego slowa. czy ktos wie cos na temat jakiejs akcji kibicow? wszyscy sie wsciekaja i wspominaja o protestach, ale czy cos sie organizuje? kurde, mieszkam za granica, ale przysiegam ze przyjade na jakis wiec, demonstracje czy cokolwiek. to sie w pale nie miesci, ze oni tak bezkarnie sie z nas napier...laja!!!! no ludzie, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawiec dawno temu już przestałem się interesować piłką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 20:53 powinni być działaczami gratis. Owszem, zwrot kosztów, itd. ale taką funkcję dla Ojczyzny, to powinni pełnić dla honoru. Wstyd. Taka samo radni, burmistrzowie i posłowie. Nie oszukujmy się - i tak ci panowie mają już dochody z innych źródeł. Jeden rok w takim systemie, a oszczędność dla kraju niesamowita. Ale do tego trzeba mieć jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Re: dawno temu już przestałem się interesować pił IP: *.cust.tele2.pl 06.05.09, 21:23 Krawiec, w pelni sie z Toba zgadzam!Ale jak myslisz?Po co Oni sie tam pchaja? Czy widziales kiedys ksiedza z powolania lub polityka i dzialacza ktorzy spelnili swoje przedwyborcze obietnice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesley 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw... IP: 66.166.38.* 06.05.09, 20:54 ale swinie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sPISek 50 tys. zł dla Grzegorza Laty. Gigantyczna podw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 21:11 niżej jest artykuł o Wojciechu Mannie, ze zarabia 1,2 mln na rok. I komentarze pod spodem z gratulacjami, do których i ja się przyłączam. Ludzie potrafią odróżnić człowieka na poziomie od świni przy korycie. Widzą też, kto bierze zasłużone pieniądze za swoją pracę a kto korzysta z mafijnych układów leśnych dziadków i nie wstydzi się brać tego, co mu się nie należy. Za te parę złotych Lato już na zawsze będzie zapamiętany nie jako dobry piłkarz ale jako niszczący polski futbol mafioso. Odpowiedz Link Zgłoś