Dodaj do ulubionych

Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 08:36
Niestety jest to całkowity obraz polskiej piłki. Jestem kibicem Lecha i
niestety muszę stwierdzić iż nie ma w naszej lidze żadnego zespołu który jest
w stanie godnie nas reprezentować w lidze mistrzów.

W każdym meczu widać jak nasi piłkarze bawią się w kopaninę zamiast grać. Mam
nadzieję, że doczekam czasów kiedy nasze zespoły będą z powodzeniem walczyć
oraz wygrywać mecze na europejskim poziomie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ryba TVP IP: 199.67.131.* 11.05.09, 08:59
      A w którym kanale TVP był mecz?
      Siedziałem przy komunijnym kotlecie i ni widu ni słychu.
      na szczęscie wynik OK
      • Gość: Jasas Re: TVP IP: *.tktelekom.pl 11.05.09, 09:58

Ja też bym chciał wiedziec, bo wydaje mi się że to canal+ był.
    • Gość: Michaił Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: 156.17.73.* 11.05.09, 09:07
      Nigdy więcej czytania takich głupot. Dziennikarski gniot
      • Gość: dds Re: Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: 83.238.95.* 11.05.09, 11:16
        to na pwr też kibole legły są?
    • Gość: cichy bob Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.09, 09:12
      jaka liga - taki szlagier
      • Gość: zz Re: Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.05.09, 10:12
        Jaka liga- taki redaktorzyna.

Panie Stec kończ Waść, wstydu oszczędź.
        • Gość: jix sama prawda i w oczy was to kole IP: *.icpnet.pl 11.05.09, 10:15
          sama prawda i w oczy was to kole
    • Gość: lucjan Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: *.pmrcorporate.com 11.05.09, 09:40
      "W czym celowali zwłaszcza goście, którzy całymi minutami
      zachowywali się jak dzieci katowane przez ojca degenerata - tak
      bardzo bojące się kolejnych sesji tortur, że roztrzęsione nie są w
      stanie niemal żadnego ruchu wykonać poprawnie."

Co to k... jest za porownanie panie redaktorze? Artykul beznadziejny
      jak zawsze, ale tym razem to przegiecie.
    • Gość: gość Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 09:57
      Gdyby w tym meczu wygrała Legia, pan Stec na pewno przychylniej
      wypowiadałby się o poziomie widowiska, a tak - frustracja...
      Panie redaktorze, przecież do końca jeszcze 3 kolejki, nie trzeba
      więc tracić nadziei! Jak będzie trzeba, sędziowie poczekają bramki do
      94 minuty albo i dłużej.
    • Gość: macca Czy mecz byłby tak samo zły, gdyby Legia wygrała? IP: *.chello.pl 11.05.09, 10:16
      to jest pytanie. Do Steca. Do wszystkich dziennikarzy, którzy liżą
      Legii zardzewiałą, skorumpowaną dupę. Nie odniosłem wrażenia, że
      mecz był słaby. Chaos - był, ale to chaos trwał parę minut, etapy
      płynnej gry były znacznie dłuższe. Że była to płynna gra Wisły, a
      nie Legii, to inna sprawa. To problem Steca i powód braku
      obiektywizmu.
      • Gość: tomek Wisła płynna? IP: 78.133.255.* 11.05.09, 10:24
        w drugiej połowie - popłynęła - nie było jej na boisku, za to miała
        farta i sędziego.
        • Gość: tede Re: Wisła płynna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 10:48
          pewnie się naćpałeś i nie dooglądałeś 2 połowy , fakt jest że
          załatwiono Boguskiego , Sobola kopacze typu Borysiuk i Perejro , tak
          apropo za faul bezczelny na Ćwielongu czerwień jak nic , rowalili
          Wiśle pomoc nie świadczy o tym że popłynęła , bo swoje sytuacje
          miała . A farta też trzeba mieć jak w rundzie jesiennej miała Legia
          z Wisłą . Ale nie przejmuj się pan Stec z nerwów napisał że
          transmisja była w TVP , widać pomylił mecz Legii z Lechem .
          • Gość: Tomek Re: Wisła płynna? IP: 78.133.255.* 11.05.09, 11:41
            trzeba było lepiej gadać z Małkiem, bo chłopina nie wiedział już jak
            lepiej dla W. sędziować, robił co mógł. Kartki wyciągał z kapelusza,
            rożnego w II poł. dla W. też z kapelusza, chociaż pół stadionu się
            śmiało, sam słyszałem.
            • Gość: janox Re: Wisła płynna? IP: *.chello.pl 11.05.09, 11:49
              Może jeszcze napisz, że Borysiuk złamał Buguskiemu nogę kapeluszem.
              Nie był to mecz roku, ale że Legia cieniowała - każdy widział. Stąd
              jej ostra, chamska gra. Czerwona kartka należała się legii
              przynajmniej jedna. Dopiero wtedy byście marudzili i narzekali.
              • Gość: Tomek Re: Wisła płynna? IP: 78.133.255.* 11.05.09, 18:29
                Złamał? Przeciął piłą mechaniczną. Weź pośpiewaj komu dokopiesz i co
                z tym berłem i koroną oraz z Warszawą.
                Taki doping jak ta szmata po przerwie na trybunie. Czy wy macie
                tylko ściery w tym Krakowie i narąbanych malarzy?
                • Gość: Truskavka Re: Wisła płynna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 19:21
                  Oj, boli porażka, boli... W Warszawie w zeszłym sezonie doping też pozostawiał
                  wiele do życzenia. O wiele częściej można było usłyszeć przyśpiewki
                  antywiślackie tam niż antylegijne wczoraj w Krakowie :-)
    • Gość: deluso " (transmisję dawała wyjątkowo TVP) " ?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 10:20
      Ciekawe gdzie TVP nadawała ta transmisje... moze na jakims kanale
      tematycznym, np. TVP kosmos? TVP urbanski50tys??
      panie stec odpowiedz na pytanie albo przestan głupoty wypisywac!
    • Gość: Grove Agent Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: 80.50.125.* 11.05.09, 10:27
      Co za beznadziejny tekst. Warszafski (sic!).
    • Gość: redaktor Może kogoś z innego działu ściągnijcie IP: *.zax.pl 11.05.09, 11:13
      do redakcji sportowej. Bo te melepety redaktorskie nawet rzetelnego
      newsa nie są w stanie napisać, nie mówiąc o jakiejś analizie
      spotkania. Ten tekst jest tak żenujący, niespójny i nie zgodny z
      prawdą.
    • Gość: starykibic Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: *.metal.agh.edu.pl 11.05.09, 11:16
      Może p. Stec przestałby ględzić jak pijany, a nie dziennikarz
      sportowy. Mecz o najwyższe trofeum nie mógł być w pełni otwarty ale
      bardziej w typie szachów.Oceny p. Steca są nie trafione i niech się
      zatrudni w Fakcie, bo tam czekają na takie szukanie dziury w całym i
      pseudo fachowe analizy!
    • Gość: twj Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: *.toya.net.pl 11.05.09, 11:38
      Panie Stec, niestety wkradł się Panu błąd. W sezonie 84/85 najmniej bramek
      straciły Widzew i Górnik Zabrze, który został mistrzem Polski.
    • Gość: Paolo KKS Szlagier IP: *.centertel.pl 11.05.09, 11:40
      Oglądałem ten mecz w C+ nie w TVP, panie redaktorze. To po pierwsze. Skoro Pan
      oglądałten mecz w TVP to widocznie pokazano Panu zupełnie inne zawody. Może ktoś
      celowo Pana oszukał? Otóż wg mnie i mojego telewizora mecz Wisła - Legia był
      rozgrywany w szybkim tempie, charakteryzował się dużą ilością płynnych akcji i
      musze przynać, że mi się podobał. Nie ukrywam, że wynik rownież dosyć mi się
      podobał. Panu redaktorowi chyba wynik też nie przypadł do gustu stąd taki jad.
      No, bo Legia nie wygrała więc Wisła jest be. No, a mój Lech to już z definicji
      Pana redaktora jest be be be!
    • Gość: kucza Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: *.chello.pl 11.05.09, 11:41
      Panie Stec
      jest Pan ignorantem, a wypisywanie głupot o tym, że transmisja była w tvp to
      właśnie tego przejaw.
    • Gość: diego Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: 83.238.76.* 11.05.09, 11:42
      Pan Stec napisał to, co tzw. normalni (tacy też oglądają mecze!!!) wiedzą od
      dawna. Wziął za to kasę bo z tego żyje. A nasza piłka skopana jaka jest widzi
      każdy kto ją ogląda. Ślepi kibole i tak widzą to samo, zawsze dno w butelce, i
      przez to grube szkło niewiele więcej. A o poziomie tej tzw, ekstraklasy świadczy
      fakt, że ciągle jeszcze prawie połowa tabeli ma szansę na spadek. Na trzy
      kolejki przed końcem!!! To jest ŻENADA!!! Ersatz emocji i poziomu!!
    • zawaldemar gramy w kości 11.05.09, 11:46
      oglądałem mecze w LM, tam za takie faule jak w Krakowie piłkarze dostaliby z
      10 żółtych kartek, i pewnie ze 2 czerwone. Zieńczuk faulujący nagminnie
      skończył mecz z czystym kontem (za zasługi? jako gospodarz?). Mecze Lecha z
      ŁKS, Ruchem to zapasy w wykonaniu drużyn przyjezdnych gdzie piłka stanowiła
      pretekst by wywalić lechitę na glebę( faul na Lewandowskim przez gracza Ruchu
      5 metrów od bramki, który widzieli WSZYSCY ale nie sędzia). Mecz Cracovii z
      Lechią i Ruchu z Piastem to koszenie trawy , bynajmniej nie kosiarką do
      trawników. Rozbite nosy, wargi, złamane kości (ostanio Murawskial słuchać
      komentatorom zarzucającym Górnikowi w jego meczu z Polonią Bytom że nie
      faulują {czytaj "gryzą trawę"- a ja czytam... gryzą rywali). Pochwalanie
      "taktycznych fauli" przez komentatorów, twierdzenie "że nic się nie stało" gdy
      telewidz widzi jak z tyłu kopany jest Peszko ("wstanie, bo to twardy chłopaK")
      i tłumaczenie, że to normalne bo jest szybszy od graczy Ruchu. Tu nie tylko
      sędziowie są do kitu ale i sprawozdawcy TV(oceniam tu Canal+ , bo mam taką
      stację). Podam nazwiska:Wieszczycki,Węgrzyn (a są to przecież byli piłkarze).
      Czy istnieje jakaś czarna lista? Może ja zacznę- Baran, Grodzicki(Ruch) Baran
      (Cracovia)Rzeżniczak, Astiz,Borysiuk(Legia) Sobolewski ,Zieńczuk(Wisła)
      Gol,Rachwał(GKS Bełchatów)Bandrowski,Peszko (Lech)... i tak dalej. Apel zatem:
      SZANUJCIE SWOJE KOŚCI PIŁKARZE, NIE TRZEBA ŁAMAĆ RYWALOWI NOGI BY POKAZAĆ ŻE
      SIĘ UMIE GRAĆ W PIŁKĘ NOŻNĄ. Z pieniędzy które zarabiacie przecież żyjecie, a
      kariera piłkarza krótka.
      • slonx Re: gramy w kości 11.05.09, 23:47
        niestety, nie ma żadnej możliwości, aby zgodzić się z twoją tezą, którą nie wiem
        kto wpakował ci na siłę do głowy. po pierwsze: komentatorzy canal+ komentują na
        naprawdę przyzwoitym poziomie. jednak nie dziwię się temu co piszesz, skoro
        oglądasz mecze LM, a tam przecież komentuje guru Szpaku i nikt nie ma prawa być
        od niego mądrzejszy. po drugie: Wieszczycki i Węgrzyn - to obrońcy. debil tylko
        może się dziwić więc temu, że chwalą i oceniają zagrania w defensywie, skoro
        sami tak robili. a że akurat mają rację i nie zamierzasz tego dostrzec - twój
        problem. zauważ, że nie chwalą samych taktycznych fauli, nie chwalą samych
        zagrań, bo one zawsze wychodzą różnie. chwalą decyzję, to jak szybko została
        podjęta, w którym momencie itp. co do meczu Wisły z Ległą, zgoda. Zieńczuk,
        żółtko. Borysiuk za umyślne faule na Sobolu i Boguskim, czerwień. to tyle.
        komentatorzy C+ ponadto bardzo słusznie naszym kopaczom zarzucają brak walki. bo
        piłkarzom się ledwo chodzić chce. przyzwyczaiłeś się do tego widocznie, bo już
        uważasz, że każdy przejaw waleczności to chamski faul. w takim razie, skoro masz
        C+ radzę obejrzeć, jeśli nie oglądałeś, powtórkę z meczu Newcastle - Boro. tam
        to obydwie drużyny by kończyły mając na boisku tylko bramkarzy. Żal mi takich
        ludzi jak ty, naprawdę. twój apel brzmi żałośnie. jak można wśród najostrzej
        grających piłkarzy wymienić Radka Sobolewskiego? To najlepszy pomocnik w lidze,
        jeden z najlepszych piłkarzy w naszej ekstraklasie ogórkowej. zanim zrezygnował
        z kadry, była najpewniejszym i najmocniejszym fundamentem naszej reprezentacji,
        wygrywając miliardy pojedynków w środku pola, wracając się do defensywy,
        kapitalnie działając w destrukcji i z mozołem inicjując każdą kolejną akcję
        ofensywną. teraz w Wiśle jest motorem napędowym. żre trawę na boisku, mobilizuje
        kolegów, wygrywa mnóstwo pojedynków. jest królem środka. Borysiuk, 17letni
        gó...arz o tym wiedział, dlatego go po chamsku ściął. ty takich rzeczy nie
        wiesz? ile masz lat? 5? ponadto warto wspomnieć, że legia miała swoje 10 minut
        przez jego kontuzję, bo nie był już w stanie grać na odpowiednik poziomie i
        oddał środek pola, a jak wiadomo, stamtąd legia zaczyna konstruować akcję. ze
        środka pola i wtedy ew. do skrzydeł lub dalej przez środek. póki Sobol trzymał
        poziom, legia nie istniała.
        mam nadzieję, że znajdziesz choćby 1% samokrytyki w sobie, by nawet nie próbować
        pokusić się o stwierdzenie, że masz jakiekolwiek pojęcie o piłce nożnej. co
        najwyżej takie jak szpaku. czyli zerowe.
    • Gość: ja To tylko frustracja pomeczowa Warszawiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 11:54
      i brak akceptacji wyniku
    • Gość: maciek Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: *.icpnet.pl 11.05.09, 11:55
      www.tnij.org/dcc0
    • Gość: Esteban Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:06
      "... goście, którzy całymi minutami zachowywali się jak dzieci katowane przez
      ojca degenerata - tak bardzo bojące się kolejnych sesji tortur..."
      Sorry, ale wejście w takie porównanie w tekście na temat meczu (badziewnego
      skądinąd) to kompletne przegięcie. Rafał, weź się i postaraj następnym razem.
      Pozdrawiam
    • Gość: ż Doszedłem do"transmisję dawała wyjątkowo TVP" IP: *.chello.pl 11.05.09, 12:11
      Reszte przeczytam se gdzie indziej
    • Gość: Truskavka Wisła - Legia, czyli to był straszny szlagier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:11
      Moim zdaniem ten "3-minutowy" zryw Wisły trwał przez ok. 60 minut meczu. W
      pierwszej połowie Legia nawet przysłowiowego sztycha nie zrobiła. Jak można
      pisać takie bzdury, panie redaktorze, tym bardziej, że nie było pana na meczu,
      tylko go oglądał w tv. Czyżby w TVP? :P
      • Gość: hehe i tak mozecie buty szorowac stecowi :) IP: *.acn.waw.pl 11.05.09, 23:45
        na dodatek nie potraficie wylowic sensu wypowiedzi - przeciez widac wyraznie, ze
        Stec krytykuje Legie za gre=padline i zyczy mistrzostwa druzynom ktore w tym
        sezonie na to zasluguja czyli Lechowi i Wiśle... ale nie, Stec z wa-wy, to
        'warszafka niezadowolona z wyniku i koniec. prowincjonalne KOMPLEKSY ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka