Gość: prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 16:36 bezdomni bez honoru bez stadionu.Śmieszny klub Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezes List w sprawie stadionu przy ul. Olimpijskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 16:38 Bezdomni bez stadionu ,śmieszny klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: List w sprawie stadionu przy ul. Olimpijskiej IP: *.gdynia.mm.pl 14.05.09, 17:08 Śmieszny człowieczku to jestes ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczurek Arka bez stadionu, bez honoru IP: *.chello.pl 14.05.09, 18:50 to że Budowlani grali na tym stadionie dla Arki nic nie oznacza, oddaliście miejsce, stadion został przebudowany czytaj wybudowany od nowa przez stocznię Komuny Paryskiej i oddany w Bałtykowi. To że Arka straciła swój stadion przy Ejsmonta nie oznacza, że ma jakieś prawo do stadionu Bałtyku na Olimpijskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin Bałtyk oddał stadion miastu i o co teraz chodzi? IP: *.gdynia.mm.pl 14.05.09, 21:35 chcecie odkupic? no to zlozcie oferte miastu. nie chcecie? no to przynajmniej nie przeszkadzajcie w modernizacji. kibice Arki od kilku lat organizuja naciski na wladze miasta w sprawie modernizacji obiektu aby spelnial warunki na ekstraklase. to ze Baltyk kilka klas rozgrywkowych nizej i nie potrzebuje ani toalet, ani oswietlenia, ani wiekszej liczby miejsc, to nie upowaznia do dywersji modernizacji stadionu MIEJSKIEGO. jestescie jak psy ogrodnika. i jeszcze, zeby was bylo wiecej niz garstka... zaslepienie i glupota powoduja, ze wolelibyscie aby stadion sie rozpadl ze starosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TBB Re: Bałtyk oddał stadion miastu i o co teraz chod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 20:34 Wszystko wskazuje na to koleżko że dzieli was zaledwie JEDNA klasa rozgrywkowa. Wy spadacia a Bałtyk awansował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin starym dziadkom chyba skleroza uderzyła IP: *.bg.univ.gda.pl 14.05.09, 19:27 Rozbawił mnie ten list do łez. Jakim cudem piłkarze grający w tym klubie 50 lat temu mogą pamiętać i chcą walczyć o żółto-niebieskie barwy, skoro w tamtych czasach barwami Arki były biało-niebieskie? Skleroza, czy aż taka nienawiść do Bałtyku? Obecne barwy Arka ma od jakichś trzydziestu paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkowiec List w sprawie stadionu przy ul. Olimpijskiej IP: 81.190.14.* 14.05.09, 20:58 niech krzesełka będą NIEBIESKIE i po sprawie. Bałtyk biało-niebieski Arka żółto-niebieska Wilk syty i owca cała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPH List w sprawie stadionu przy ul. Olimpijskiej IP: *.gdynia.mm.pl 14.05.09, 21:34 Wstydzilibyscie sie. Swoj stadion oddaliscie bez walki typowi co korty zrobil ,a teraz czujecie sie na stadionie kadlubow jak u siebie. Mimo zgody z Wami , zal mi Was. Mogliscie charakter pokazac jak Wam korty budowali na Ejsmonda. TYLKO LECH POZNAN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin Uważaj kadłubku, bo cię namierzę IP: *.gdynia.mm.pl 14.05.09, 21:37 i się zdziwisz jak zapukam do drzwi. dziecko, odrób lekcje i wiedz, ze nieladnie jest podszywac sie pod innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LG List w sprawie stadionu przy ul. Olimpijskiej IP: *.tmark96.revers.nsm.pl 14.05.09, 22:10 Chcecie stadionu co najmniej jak Baltic Arena w Gdańsku, ale szczurek wam pomaluje ładnie krzesełka i już będzie dobrze. Typowe - honor bezdomnych. Oddajcie Bałtykowi co do niego należy. Miejcie choć tyle przyzwoitości! Odpowiedz Link Zgłoś
szembek List w sprawie stadionu przy ul. Olimpijskiej 14.05.09, 22:14 Z szanownymi seniorami/oldbojami nie sposób nie zgodzić się w jednej kwestii - historię i tradycję trzeba/należy szanować. Przykre jest jednak, że ktoś starszych ludzi wciągnął do pyskówki i nimi manipuluje, w efekcie zabrakło im konsekwencji. Prawdziwe uszanowanie tradycji na Olimpijskiej to byłyby barwy biało- niebieskie - takie, w jakich przez chwilę grała na nim Arka w latach 50. i Bałtyk od lat 60. Ale nie wchodzą one w grę w związku z aktualnymi barwami Arki. Dlatego na dziś najwłaściwsze barwy to neutralne, takie które godzą a nie powodują animozji i szanują tradycję obu najlepszych w historii gdyńskich klubów piłkarskich. I wreszcie pytanie do seniorów - w którym roku tak naprawdę powstała Arka. Bo co do obchodów 80-lecia w tym roku mam poważne wątpliwości. Pamiętacie panowie jak widać z listu otwartego świetnie lata 50 i 60, a to wtedy działacze podjęli decyzję, że przyjmują za datę powstania rok 1929. Na jakiej podstawie? Czyżby w tym przypadku doszło jednak do "zawłaszczenia" czyjejś daty powstania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: List w sprawie stadionu przy ul. Olimpijskiej IP: 141.91.129.* 15.05.09, 09:37 wazne zebys ty kmiocie wiedzial kiedy sie urodziles. Od Wielkiej Arki precz z lapami pedaale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matiz List w sprawie stadionu przy ul. Olimpijskiej IP: 83.238.45.* 15.05.09, 09:34 Ten list otwarty to jest jakiś skandal!!! Co z tego że kiedyś przez chwilę Arka grała na Olimpijskiej?!?!?! Chodzi o to by barwy były NEUTRALNE!!! N-E-U-T-R-A-L-N-E!!! Bałtyk mógłby mówić że mają to być jego barwy, albo np. barwy miasta, ale rozumie sytuacje i chce BARW NEUTRALNYCH!!!!! Dlaczego oldboje Arki atakują i podkręcają atmosferę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL List w sprawie stadionu przy ul. Olimpijskiej IP: 141.91.129.* 15.05.09, 09:42 Smieszne te wpisy betonow-faszystow i kaltykowcow, ktorych w Gdyni i tak nie ma. Lechia to olimpia, ich wzorem jest Rudolf Hess, obrazaja na derbach zabitego kibica Arki. I oni cos niby wiedza na temat honoru??? O baltyku az szkoda pisac, bo ich niema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka DEBILE IP: 91.192.78.* 15.05.09, 10:05 Ręce opadają jak się czyta ile energi tracą polacy na wyszukiwanie kolejnych powodów do sporów i waśni. Dosłownie jak 5-cio latki w piaskownicy. "Mój stadion! a nie bo mój! Ja na nim grałem pierwszy a ja dłużej z niego kożystałem bo ty byłeś gdzie indziej" DEBILE a czy stadion w Gdyni nie może mieć krzesłek na trybunach wzdłuż lini bocznych koloru niebieskiego, a za jedną bramką gdzie na meczach ARKI siedzieć będą fani gospodarzy w ich ukochanych barwach żółto- niebieskich, a za drugą bramką, gdzie na swoich meczach siedzieć będą fani BAŁTYKU ich ukochane biało-niebieskie krzesełka. Czy to jakaś Białoruś nie można dać każdemu to co lubi nie robiąc z drugiego na siłę wroga. LUDZIE POMYŚLCIE TROCHĘ TO NAPRAWDĘ NIE BOLI !!! Odpowiedz Link Zgłoś