Gość: Polak Koszerna znowu kłamie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 11:09 To nie sponsor tylko właściciel Górnika panie cienki dennikarzyno !!! Tak właśnie piszą niedoinformowani ciency dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Po skandalu na treningu Górnika. Sponsor nie wi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 11:34 fakt górnik był kiedys w tragicznej sytuacji finansowej, ale z całą pewnościa Allianz nie zainwestował dlatego że "kocha,lubi" górnik tylko dlatego że uważał iż jest to dla niego korzystne. I się od takich w cudzysłowiu dużych, nowoczesnych firm które maja rozległe interesy w naszym kraju oczekuje aby podnosili standarty a nie je zaniżali, a jeśli robi sie głupote i zatrudnia złych ludzi (prezes, trener) którzy robia jeszcze wieksze głupoty to wyciaga sie konsekwencje. W tej chwili wydaje mi sie iż Allianz mocno traci w opinii publicznej a chyba na niej (patrz klientach) mu najmocniej zależało inwestując w górnik. Ciekaw jestem jaka bedzie reakcja na wyniki finansowe firmy w Polsce jesli sie okaze iz firma traci rynek , spadaja zyski. Napewno powiedzą iŻ to nie zalezy od nich to rynek, kryzys itp. moze jeszcze państwo poproszą o dotacje zarówno niemieckie jak i Polskie (patrz nasze podatki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba kasperczak IP: *.tarnow.pl 19.05.09, 12:27 "wielki i osławiony"trener czarnych piłkarzy nie daje sobie rady z problemami,więc zastraszanie piłkarzy jest mu właściwie na rękę. Zawsze mówił,że "czarny ląd"to jego drugi dom - więc może już czas do niego wrócić,panie pożal się boże trenerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSGliwice Górnik-Torcida-Allianz= 15* IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.09, 12:30 to wymiata wszystko i wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andreas B. Po skandalu na treningu Górnika. Sponsor nie wi... IP: 195.67.18.* 19.05.09, 12:31 Herr Müller, alle meine Verträge bei Allianz werde ich KÜNDIGEN !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Po skandalu na treningu Górnika. Sponsor nie wi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:13 Skandalem jest, że tak wspaniały klub, z wielkimi tradycjami musi walczyć o utrzymanie w tak słabej lidze, jak polska ekstraklasa. Za... lać powinni przede wszystkim panowie Mueller i Kasperczak, że do takiego stanu dopuścili. Pozdrawiam wszystkich kibiców Górnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygo Po skandalu na treningu Górnika. Sponsor nie wi... IP: 212.122.215.* 19.05.09, 14:37 Kto to jest ten Mueller?Czy to czasem nie jakiś anty- polak?Takie traktowanie polskich pilkarzy, wskazuje na wielka pogardę jaka dla nich czuje.Ludzi kupujacych polskie kluby należałoby dokladnie prześwietlać i zmusić do szacunku dla polskiego prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Św. Metody Po skandalu na treningu Górnika. Sponsor nie wi.. IP: *.chello.pl 19.05.09, 16:12 ja też nie widzę problemu... Jeśli komuś takie spontaniczne zachowania przeszkadzają to jego problem, widocznie nie rozumie tej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ś Po skandalu na treningu Górnika. Sponsor nie wi.. IP: *.chello.pl 19.05.09, 16:16 szukanie problemów to jest właśnie typowo polskie zachowanie, tutaj problemu nie ma, a kto widzi tu problem ten sam ma problem. Po co kogoś pochwalić za zaangażowanie jak można sobie go powyzywać od pseudokibiców, pseudotrenerów i pseudomenadżerów. Im inni są gorsi tym niby sami jesteście lepsi - POZORY MYLĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Po skandalu na treningu Górnika. Sponsor nie wi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:53 zgadza sie najłatwiej naobrażać niż pochwalić. Tylko że tutaj nie ma za co chwalić niestety, ja piłkarzy bronić nie chcę i górnikowi życzę jak najlepiej ale takie zachowanie ze strony trenera, prezesa i managera jest skandaliczne chyba w większości krajow UE byłby to skandal który miałby poważne konsekwencje. ta sama firma w Niemczech w tej samej sytuacji nigdy by dopuściła sie do czegos takiego. Ale w Polsce mozna, strach pomyśleć co ta sama firma i ci sami ludzie mogli zrobic w Afryce np. w Sudanie. Potepienie publiczne jest jak najbardziej na miejscu i jak najbardziej potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
spitzenreiter mam AC i OC w allianzie 19.05.09, 17:23 nie przedłużę umowy. Wywiad tego typa jest skandaliczny, w Niemczech po takim incydencie i wypowiedzi długo by szukał pracy, ale dla allianza Polska to Afryka, tu można wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytajcie matoły im podobni zamordowali Escobara !! IP: *.chello.pl 19.05.09, 18:37 "2 lipca 1994 roku, Andres Escobar wybrał się na obiad do jednej z restauracji w kolumbijskim mieście Medellin. Po opuszczeniu lokalu, został otoczony przez trzech mężczyzn. Jeden z nich wyjął pistolet i wystrzelił w stronę kolumbijskiego obrońcy, śląc w stronę piłkarza 17 kul. Prawdopodobnie po zabójstwie, fanatycznie nastawieni kibice reprezentacji krzyczeli "gol, gol, gol". Ranny Escobar zmarł natychmiast po zawiezieniu do szpitala. Motywem zbrodni był "odwet" za strzelonego gola samobójczego, który ostatecznie zminimalizował szanse reprezentacji na awans do fazy pucharowej Mundialu w USA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny? Po skandalu na treningu Górnika. Sponsor nie wi... IP: *.smolnica.net 19.05.09, 19:51 No to strzelili sobie z łuku w plecy. Panie Henryku czy za czasów , kiedy grał pan świetne mecze w kadrze Polski trener Górski stosował podobne metody?. Nie , ale potrafił was mobilizować w inny sposób. Dlaczego nie sięga Pan po najlepsze wzorce tylko stosuje zarządzanie "więzienne". Tym jednym "zagraniem" stracił Pan zaufanie swoich graczy, rozbił Pan drużynę i szansę na zbudowanie wielkiego Górnika. Nawet jeśli Górnik osiagnie korzystne wyniki w dwóch ostatnich meczach to ducha zespołu Pan nie odbuduje. Zarządzanie strachem , owszem działa ale tylko na krótka metę. Ale jest dla Pana jeszcze cień szansy- niech Pan idzie do szatni przeprosi zespół, przyzna się do winy i stanie za zawodnikami murem bez względu na to czy spadną czy się utrzymają. Nie ma już szansy dla Prezesa klubu i tylko rezygnacja wydaje mi się honorowym rozwiązaniem. A w nastepnych wyborach do Sejmu dostanie Pan pewnie 100 głosów - od swoich "żołnierzy" którzy się uważają kibicami. Najbardziej zadziwiła mnie postawa Allianza - jeśli takie zarządzanie jest normalnym w Tej firmie (mobing) to ja osobiście już nigdy nie powierzę Wam swoich pieniędzy bo po prostu utraciłem zaufanie. Żal mi głownie 19900 swietnych kibiców zabrzańskiej drużyny, którzy pewnie nie utożsamiają się z grupką "oszołomów" ale kto o tym będzie pamiętał. I jeszcze jeden kontrprzykład: na jednym ze stadionów ekstraklasy gospadarze przegrywają ważny mecz, który też moze zadecydować o spadku z ligi. A w 80 min kibice śpiewają: "... co tam wyniki, my i tak kochamy Cię klubie ty nasz...." . I takich przeżyc i emocji życzę piłkarzom Górnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pazdzioch Po skandalu na treningu Górnika. Sponsor nie wi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:18 jaka liga tacy pilkarze, sponsorzy i ogolnie poziom - czyli obsrany i obszczany kibel z dworca PKP. Kto to jeszcze oglada te extra-klase poza sfrustrowanymi kibolami, totalnymi loserami, ktorzy w zyciu nie maja nic poza szalikiem. Odpowiedz Link Zgłoś