Gość: orc Re: Amica Poznań z pucharem, poprawcie to. IP: *.uznam.net.pl 20.05.09, 00:37 stary! przestań się mazać! co za różnica jak nazwiesz Lecha.wygrali, są lepsi od innych. na jesień zobaczymy znów jedyną drużynę polską, która wstydu nie przynosi w Europie.To źle???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deg Finał Pucharu Polski. Ruch gra z Lechem na Stad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 00:55 Artykuł bez dygresji o Legii jest artykułem straconym. "Po czterech minutach chorzowianie mieli na koncie cztery faule - ta metoda rywalizacji z lepszym piłkarsko zespołem sprawdziła się w półfinale z Legią, którą dwa razy pokonali po 1:0." - WHO CARES??? Najważniejsza w dzienikarstwie jest bezstronnosć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚWL Finał Pucharu Polski. Ruch gra z Lechem na Stad.. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.05.09, 01:42 czy ten puchar to dopisany będzie Amice Poznań czy Amice Wronki bo któraś z nich zakupiła tradycję zlikwidowanego starego Lecha ? A może wszystko się sumuje ? ps. Dlaczego 9 tys. matołków jeździ na mecze nie swojej drużyny i udaje że wszystko jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚWL Re: Finał Pucharu Polski. Ruch gra z Lechem na St IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.05.09, 02:02 A co ciebie zabolało amikowcu? Odpowiedz na pytanie jak się grzecznie i kulturalnie pytam. Ps. Własnych problemów nie mam bo na szczęście fuzje z Groclinem kibice Śląska zablokowali i wiem komu kibicuję co u Was nie jest takie oczywiste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Finał Pucharu Polski. Ruch gra z Lechem na St IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 02:23 Kibice śląska nic nie zablokowali a z otwartymi ramionami czekali na złodziejski awans do pierwszej ligi dzięki fuzji. Jedyne o co walczyli to o to aby śląsk nie występował w pucharze uefa wywalczonym przez groclin. Gdyby ludzie związani ze śląskiem byli przeciwni fuzji to by Drzymała z nimi wogóle nie dyskutował i nie zrezygnowałby z pucharów. A olali drzymałe tylko dlatego, że śląsk sam wywalczył sobie awans i nie widzieli w fuzji korzyści. I tylko z tego, prozaicznego powodu... nie opłacało się im to. To mniej więcej tak jakby o dziwce mówić, że jest porządna, bo nie dała klientowi bez siana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal zostanie dopisany Lechowi Poznań IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.09, 15:34 > A co ciebie zabolało amikowcu? Zabolało? Raczej śmieszy twoja ignorancja. Klub KKS Lech Poznań: krs.cors.gov.pl/Podmiot.aspx?nrkrs=0000116034 ani nie gra na licencji klubu Amica Wronki (tylko na własnej), ani jego właścicielem nie jest już firma Amica, tylko Invesco, prywatna spółka inwestycyjna Jacka Rutkowskiego, właściciela Amiki: krs.cors.gov.pl/Podmiot.aspx?nrkrs=0000285505 Bon-mocik Amica Poznań jest równie "uzasadniony" co Polsat Wrocław, bo właścielem Śląska jest Bithell Holdings Ltd, zarejestrowana na Cyprze spółka Solorza. Jak byś siebie nazwał w tej sytuacji? bithellowcem? I skoro jesteś takim formalistą, to rozumiem że dla ciebie twój klub należy do Cypryjczyków (co z tego że praktycznie do Solorza)? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: zostanie dopisany Lechowi Poznań 22.05.09, 07:56 Gość portalu: pacal napisał(a): e, nie o to chodzi. Chodzi o to, jak tłumaczyli sie prawnicy i działacze "Lecha" gdy migali się od starych grzeszków. Jakoś przytoczone przez Ciebie KRSy im specjalnie nie przeszkadzały w wykręcaniu kota ogonem. To jak to z Wami w końcu jest? Bo jak na razie dla normalnie myślących ludzi - Kuchenkorzem, dzieki wspomnianym wypowiedziom prawników i działaczy. Sprawa własności, a także piłkarzy zatrudnionych w pierwszym zespole, jest że tak powiem mniej istotna. Bo Amica jako sponsor mogłaby stwierdzić, że jednak chce zainwestować w np. nie wiem - o! Legię na przyklad. Legia zostanie Legią, tylko źródła finansowania się zmienią. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Piotr R. i Ireneusz A. - spotkanie na boisku 20.05.09, 07:31 Wprawdzie jedynie Ireneusz Adamski zagrał w finale PP ale za to feta z udziałem Piotrka Reissa, w objęciach działaczy Lecha Poznań, z medalem za zdobycie PP ( prezes PZPN mu go wręczył? ), była bardzo wymowna! Reiss to taki swój chłop - przecież wtedy każdy sprzedawał mecze, więc po co kogoś karać? Oto jak polskie kluby podchodzą do korupcji sprzed lat, teraz się już nie dziwię, że nie ma w polskiej piłce nożnej nikogo zainteresowanego zupełnym wyjaśnieniem i ukaraniem sprzedawców polskiej piłki nożnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal A to Reiss sprzedał jakiś mecz? Coś nowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.09, 15:40 Do tej pory mówi się tylko że brał pieniądze w ramach dodatkowej motywacji do wygrania meczu. Nawet jeśli w Polsce to nielegalne (głupota, np. w takiej Hiszpanii jest to dozwolone), to dla mnie nie jest to zachowanie nieetyczne. Dopóki nie jest tak, że bez tej dodatkowej motywacji się gra słabiej, to w czym problem, bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A to Reiss sprzedał jakiś mecz? Coś nowego 20.05.09, 23:19 Gość portalu: pacal napisał(a): > Do tej pory mówi się tylko że brał pieniądze w ramach dodatkowej motywacji do > wygrania meczu. Nawet jeśli w Polsce to nielegalne (głupota, np. w takiej > Hiszpanii jest to dozwolone), to dla mnie nie jest to zachowanie nieetyczne. > > Dopóki nie jest tak, że bez tej dodatkowej motywacji się gra słabiej, to w czym > problem, bo nie rozumiem? to było normą w tamtym czasie i wiekszosć klubów tak robiła tylko że to był swoisty szantaż bo mówli czy dawali do zrozumienia że jak nie dostana tej "motywacji" to oleja mecz bo graja o pietruszke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProMateusz Kolejorz na Majstra! IP: *.um.poznan.pl 20.05.09, 08:07 Wiecie kto był na tym meczu odpowiedzialny za dobór muzyki? Chciałbym go wynająć na galę MMA! Kawałki jak np.: „BARBIE GIRL” i „TYP NIEPOKORNY” to naprawdę mocna i świeża nuta dla prawdziwych kibiców! Dobrze ze nie grozi nam to na EURO 2012 ( przynajmniej w Chorzowie :-) Brawo KOLEJORZ!!! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Kolejorz na Majstra! IP: *.domainunused.net 20.05.09, 11:46 A na Lechu jakie kawałki puszczają? Z ciekawości pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilech Finał Pucharu Polski. Ruch gra z Lechem na Stad.. IP: *.sta.asta-net.com.pl 20.05.09, 08:58 Gratulacje dla Lecha!!! teraz tylko mistrzostwo i walka w Europie. Ale cholera człowieka bierze, gdy nie może oglądać meczu! Ile trzeba kupić telewizyjnych platform, by można oglądać polską ligę?!! Od czego mamy TVP - i jak tu płacić abonament, skoro te patałachy nie potrafią zorganizować transmisji z Pucharu Polski, a reklamują inne puchary. Co to mnie obchodzi - ja chcę oglądać polski puchar!!! Od dziś mam w nosie abonament TVP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin z dwojga złego, wolę Lecha niż szkopskich hanysów IP: *.ultra-dns.org 20.05.09, 11:06 ciekawi mnie, czy chorzowskie hanysy, nadal skandują na meczach; "Deutschland"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO RUCH Re: z dwojga złego, wolę Lecha niż szkopskich han IP: 62.29.136.* 22.05.09, 09:38 Żebyś nie dostał kociej mordki to Ci odpowiem. NIE skandujemy GEBELSÓW...Górny Śląsk nigdy nie był Niemiecki.Był tylko pod zaborem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cff a jak inaczej Amica może IP: 92.67.203.* 20.05.09, 11:22 grać w pucharach - tylko przez PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin Czyli w pucharach lech,legia ,wisła , polonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 11:32 lub bełchatów.Przepisy mówią że nawet jezeli lech bedzie mistrzem to do uefa wchodzi ten 4-ty w lidze.Potwierdzcie.Ruch ten bankrut to byłaby porazka . Wg mnie najlepiej tym czwartym powinien być ślask wrocław.Bełchatów bez nowaka i gargały bedzie dno , polonia ten własciciel to dziś klub jest a jutro nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Lech wygrał, ale umotywował Polonię ? IP: *.cust.tele2.pl 20.05.09, 11:56 Jeśli dobrze liczę, to teraz Polonia ma szansę na puchary ? Musi tylko wygrać rywalizację z Bełchatowem, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Finał Pucharu Polski. Ruch gra z Lechem na Stad.. IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 12:14 sie dziwie ze tyle kasy jest wpompowane w lecha a oni nic nie pokazuja same cufale a z Ruchem powinni wygrac gladko a tu Ruch moglby wygrac gdyby mnial choc jednego napastnika. LECH NIE MA CZEGO SZUKAC W EUROPIE Odpowiedz Link Zgłoś