Gość: Mikken IP: *.teosat.pl 25.06.09, 22:45 Przez trąbienie kibiców nie da oglądać się meczu... Mam wrażenie jakby w moim pokoju przez 90 minut latał jakiś denerwujący rój pszczół/much ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prawda? Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfeder.. IP: *.clt.bellsouth.net 25.06.09, 22:57 W 82.minucie to on wszedł na boisko, a strzelił w 88. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimouse RPA wspaniale!!! bez sraki w gaciach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:09 coz ze przegraliscie ale tym zadufanym bufonom pokazaliscie ze ambicja i gryzienie trawy to najwazniejsze w grze. wyrownany mecz, walka, sytuacje, brakowalo troche szcescia i tego jednego snajapera ktory by wam to wszystko wykonczyl. gratulacje. nasi niech ogladaja ten mecz 100 razy , na pamiec, jak grac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfeder.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:18 Kto płaci temu głupkowi Dariuszowi (wyłupiaste) Oczko Szpakowskiemu? Takiego nagromadzenia bzdur nie słyszałem już dawnoi. Idź, żabi dziadu, na emeryturę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie... Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfeder.. IP: *.173.5.218.tesatnet.pl 25.06.09, 23:49 już byłem pewien ze "chłopcy chłopcy" dadzą radę!!!a tu jeden nieprzemyślany faul i sie udało...a szkoda...moim zdanie RPA zasłużyło co najmniej na karne...tylko tem jeden faul...zgadzam sie ze nasi to powinni ogladac na sniadanie, na obiad i na kolacje...do skutku..aż się nauczą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfeder.. 26.06.09, 01:13 a mnie tam się najbardziej podobało Boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooth!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do specjalistow "Dziennikarzy" IP: *.socal.res.rr.com 26.06.09, 03:09 Wcale nie chce powiedziec ze Polska zagrala rewelacyjnie nie tak dawno w RPA. Ale pamietam te teksty po ich wystepie z RPA. A ci sami pilkarze doszli do polfinaly i zagrali rewelacyjnie " jak na ich miejsce w szyku" z Brazylia> Wstyd !!! pseudospecjalisci!!!! Wstyd!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: "Dziennikarzy" IP: 24.42.121.* 26.06.09, 03:30 No tak - w RPA gralo dwoch (co najmniej) gosci z Premier League. Po tym turnieju zapewne bedzie ich wiecej. Gdzie nasi (poza grzejacymi lawy bramkarzami)? Ech, jak nam swiat ucieka. A co do wuwuzeli, to rzeczywiscie chyba dobrym rozwiazaniem byloby wprowadzic zakaz na wszystkich spotkaniach oprocz RPA - widac, ze sie swietnie bawia, nie mozna im tego zabrac. No ale tez nie mozna pozwolic na to zeby kilkunastu miejscowych zepsulo doping obcym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfed IP: *.icpnet.pl 26.06.09, 08:21 masz rację,to jest strasznie denerwujące i przeszkadza w oglądaniu meczu.no ale dzikie tak się bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfeder... IP: *.kcor.gov.pl 26.06.09, 09:16 porażka Polaków z RPA to nie był przypadek. Kiedyś pomstowano na remis kadry Wójcika z Paragwajem a ten egzotyczny kraj awansował na mundial. Boniek przegrał z Łotwą, która pokonała Szwecję i awansowała na EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
datnigga Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfeder.. 26.06.09, 09:45 RPA grało może walecznie, ale totalnie bezmyślnie! jeśli już udało im się dojść z piłką przed pole karne Brazylii to nie wiedzieli co zrobić i uderzali "na pałę" prosto w nogi obrońców. gdy tylko zobaczyłem ten wolny dla Brazylii przewidziałem, że będzie bramka. Brazylia dała gospodarzom 88 minut na strzelenie - niewykorzystali, ich strata. Brazylia zrobiła swoje i awansowała do finału na stojąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eFCe Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfeder.. IP: *.toya.net.pl 26.06.09, 09:59 Trabki podobne do afrykańskich dominowaly na polskich stadionach przed erą zbiorowego dopingu.Bywaly takze - tak jak w Afryce- kolorowe ochronne kaski budowlane.Wysocy, malo zwrotni Brazylijczycy reagowali z szybkościa mamuta w porownaniu do niższych, zwrotnych i zwinnych pilkarzy RPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfeder... IP: *.debica230.tnp.pl 26.06.09, 10:02 Wg. mnie drużyną lepszą w tym spotkaniu była niedoceniana drużyna RPA, a tylko szczęscie pozwoliło Brzzylii wygrac wtym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfed IP: 196.25.255.* 26.06.09, 11:47 mecz byl dobry i gratulje chlopakom ze sie nie ugieli przed przereklamowana Brazylia.. z co do vuvuzeli daj Cie se spokoj nie odbierzecie nam !!!to jak Afrykanczycy wyrazaja swoja radosc... i nikt im tego nie zabroni ..w Europie spiewaja , gwizdaja, tluka sie i co tez mamy Wam tego zabronic. Troche szacunku dla obcej kultury panowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnowidz Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfeder.. IP: 212.33.64.* 26.06.09, 11:49 a ja sądzę że ten mecz to początek końca dominacji Brazylii (żeby fart decydował o wyniku tej drużyny?). Widać że rodzą się nowe potęgi piłkarskie. A nasi.... cóż może kiedyś... jak w 1974.. Odpowiedz Link Zgłoś
jazdek2 Re: Ospała Brazylia zagra w finale Pucharu Konfed 26.06.09, 13:14 Co do "naszej potęgi" ... to dostaliśmy szansę by przyspieszyć tworzenie jej (Euro 2012) , tylko trzeba ją wykorzystać należycie . Odpowiedz Link Zgłoś