Dodaj do ulubionych

Radosna twórczość nowych fanów Howarda Webba

IP: *.wroclaw.mm.pl 29.06.09, 10:59
Tu Webb miał rację i nie ma co się z niego śmiać. Może jakby każdy sędzia z czołówki zaczął robić takie precedensy, to banda idiotów z Blatterem na czele przystałaby na powtórki tv w sędziowaniu. Przecież dzięki temu, że Webb skorzystał z zapisu wideo wynik meczu nie był wypaczony!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Radosna twórczość nowych fanów Howarda Webba IP: *.chello.pl 29.06.09, 11:14
      Hahahaha. Kurde co on ma do tych karnych?
    • Gość: Cerber Re: Radosna twórczość nowych fanów Howarda Webba IP: *.adsl.alicedsl.de 29.06.09, 11:17
      Zauważyłem 2 czy 3 polskie akcenty, miło :)
    • Gość: ~RockFan Re: Radosna twórczość nowych fanów Howarda Webba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 12:39
      Ten sędzia chyba naprawdę coś z głową ma! Z tego co mi wiadomo nie dozwolone jest korzystanie w trakcie meczu z powtórek wideo (sic!)! Więc jak kurna można do tego dopuszczać żeby się tak zachowywał? Oczywiście że, najlepiej by było gdyby można było korzystać z powtórek wideo podczas meczu. Co do tego nie mam wątpliwości, tak byłoby najsprawiedliwiej! A co do Webba.... zbyt dużo tych błędów popełnia. Wysłać go na jakieś szkolenie aby się uczył sztuki sędziowania od Pierluigi'ego Colliny! Według mnie Pierluigi Collina to jaden z najleszych arbitrów na świecie! (jeżeli nawet nie najleszy). Poza tym, sędziowie z wysp są delikatnie mówiąc "nieudolni" np. Howard Webb, Graham Pol.
    • Gość: junior_vip Re: Radosna twórczość nowych fanów Howarda Webba IP: 195.150.233.* 29.06.09, 14:02
      Webb jest beznadziejny. Przy tym karnym popełnił 2 błędy: najpierw nie zauważył ręki którą było widać chyba z księżyca, no a potem się poprawił po analizie wideo. Sam jestem za wprowadzeniem takowej do regulaminu, ale póki tego nie ma, to przecież kurna powinien zgodnie z przepisami podyktować rożny. Palant i tyle.
    • Gość: Tyszek Re: Radosna twórczość nowych fanów Howarda Webba IP: 91.150.139.* 26.11.09, 00:57
      Wchodzcie, grajcie, rejestrujcie sie i zdobywajcie pieniadze!!!
      puzz.org.pl/?p=3MfpFDvEWIfB

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka