Dodaj do ulubionych

Karim Benzema: Chciał mnie Manchester, Barcelon...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 15:04
Chciało go City? To trzebało dać więcej kasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic Barcelona od dawna celuje w Ville. IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 15:06
      A gdyby Benzema trafil do kazdej innej druzyny, to mowilby o niej dokladnie tak samo.
      • Gość: d2901 Barcelona od dawna celuje w Ville. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.09, 15:37
        Myślę że Karimowi pomógł podjąć tę decyzję Zidane.
        Jeśli Realowi uda się kupić Ribery'ego to też duża zasługa w tym
        będzie Zidane'a.
      • Gość: eto1 Re: Barcelona od dawna celuje w Ville. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 17:09
        Benzyna zawsze marzyl, by zagrac w Realu, akurat to jest prawda.
        • Gość: kjj Re: Barcelona od dawna celuje w Ville. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 17:46
          ta chyba od tygodnia... Wcześniej marzyl o grze w Barcelonie itd... Po co piłkarze gadają takie głupoty. 99% piłkarzy mówiacych PO TRANSFERZE, że zawsze marzyli grze dla tego kubu poprostu kłamie.
          • Gość: m444m Re: Barcelona od dawna celuje w Ville. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 17:50
            Ale on o tym mówił rok temu kolego : o
    • Gość: Niesmak Karim Benzema: Chciał mnie Manchester, Barcelon... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 16:03
      Real powinien dziękować i wystawić pomnik Zidanowi! Dzięki niemu tacy piłkarze
      jak Benzema czy Ribery chcą grać w Realu.
    • badbull Karim Benzema: Chciał mnie Manchester, Barcelon.. 04.07.09, 17:24
      O tak, jak każdy marzył o Realu ;) Szkoda, że wszyscy piłkarze tak mówią. Gdyby
      poszedł do Barcelony, czy MU powiedziałby tak samo.
    • Gość: Bums No to już po marzeniach... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 04.07.09, 18:30
      No więc chłopak osiągnął wszystko o czym marzył. Chyba że sobie przypomni że
      marzył o czymś jeszcze gdy to osiągnie...
    • Gość: PiotroV Karim Benzema: Chciał mnie Manchester, Barcelon.. IP: 81.15.176.* 04.07.09, 18:43

Chciał mnie Man Utd Milan Barca a ja chce siedzieć na ławce i patrzec jak
      przegrywamy z Barceloną 6:0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka