Dodaj do ulubionych

Realu eksperyment za 216 mln euro

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 08:32
Co ciekawe, najlepszym graczem Chelsea w przekroju kilku sezonów
był, moim zdaniem, jeden z najmniej kosztownych transferów, czyli
Joe Cole! Jak widac pieniądze nie zawsze idą w parze z wynikami
danego gracza!
Obserwuj wątek
    • jarekzgl Xabi Alonso potrzebny 06.07.09, 08:39
      Xabi Alonso to zawodnik, który by sie sprzydał w całej tej
      plejadzie, mysle ze Diarra nie podola roli playmakera "takiej"
      druzyny to gracz defensywny. A duet Xabi Alonso + Ribery to juz
      wogóle podniósł by znacznie szanse na upragniony sukces. Choć
      gwarancji nie ma tak jak w Chealsea, której corocznie puchar
      mistrzów przechodzi koo nosa
    • Gość: asd Re: Realu eksperyment za 216 mln euro IP: *.chello.pl 06.07.09, 09:38
      mam nadzieję, że cały plan się nie powiedzie i Pereza w kaftanie przewiozą do
      psychiatryka
      • Gość: greg Re: Realu eksperyment za 216 mln euro IP: 195.116.179.* 06.07.09, 09:45
        Jestem za Barcą ale już czekam na "nowe" gran derbi :) zapowiadają się bardzo interesująco
    • Gość: ja Realu eksperyment za 216 mln euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:11
      wszystko fajnie pieknie tylko brakuje w tym skladzie kogos takiego
      jak makelele, czlowieka od czarnej roboty ktory bedzie zabezpieczal
      te wszystkie gwiazdy :)
      • Gość: tmZn Re: Realu eksperyment za 216 mln euro IP: *.spray.net.pl 06.07.09, 16:18
        Brakuje makelele? Przeciez mamy LASSa ktory jest zastepca claude'a w Realu.
    • Gość: Szczecin Realu eksperyment za 216 mln euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:17
      aaa tam gadasz Stec, jak to świat nie widział? Widział, nawet reportaże o tym
      kręcił w Gutowie u Antka Ptaka, gdzie w I lidze grało 25 zbieraczy jagód a w
      meczu z Legią na bramce debiutował w lidze i w karierze, krótkiej, bo krótkiej
      ale zawsze - sprzedawców krawatów...
      • Gość: q Re: Realu eksperyment za 216 mln euro IP: *.wroclaw.mm.pl 06.07.09, 11:07
        Wiesz za tą kasę, którą wydał Perez, to Ptak ściągnąłby od 40 do 50 tysięcy Brazylijczyków:).
    • Gość: gorolik Realu eksperyment za 216 mln euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:56
      Nic mnie tak nie ucieszy jak czwarte miejsce w grupie Ligi Mistrzów
      a w lidze hiszpańskiej miejsce nie dające prawa gry w europejskich
      pucharach.
    • Gość: adam Realu eksperyment za 216 mln euro IP: *.satfilm.pl 06.07.09, 10:57
      Perez wyda 300mln, zarobi 600mln.
      Real nic nie wygra PD , PL i upadnie.
    • Gość: DAWID Realu eksperyment za 216 mln euro IP: *.kjnqu2.dynamic.dsl.tele.dk 06.07.09, 18:34
      MASZ RACJE ALONSO I RIBERY BRAKUJE ICH TO TEJ UKLADANKI A Z TEJ
      CALEJ HOLENDERSKIEJ PLEJADY ZOSTAWIL BYM VAAN DER VARTA
    • Gość: mati Realu eksperyment za 216 mln euro IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 18:43
      Teraz wszyscy powinni jezdzic po Realu tak jak po CFC... przeciez tylko kasa sie
      liczy... Zjebcie Real bo przeciez wydali tak duzo pieniedzy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka