Gość: zdegustowany Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.master.pl 22.07.09, 21:53 Sięgneli DNA!!! Nieudacznikom nie płacić!!! To jest prawdziwy obraz polskiej ligi - dorobkiewicze bez talentu!!! Nie oszukujmy się od czasów Bońka nie było w Polsce żadnego znaczącego piłkarza w polu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
virq wisła wysoko zawisiła poprzeczkę Platiniemu... 22.07.09, 21:54 Nie wiem co ten biedny Platini bedzie musiał wymyślić żeby wreszcie mistrz Polski zagrał w Lidze Mistrzów... Mamy tak silne drużyny, że odpadłby nawet gdyby wylosowały wolny los... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok19 "Zero" inwestycji to i wynik "zerowy". IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.07.09, 21:57 To ,że Wisla zdobyla mistrzostwo kraju to bardziej "zasluga" Lecha i Legii.Zespół jest stary i wyeksploatowany i praktycznie nie widac zdolnych i mlodych uzupelnień.Zabrakło Clebera, odszedl Zieńczuk i Baszczyński i . napastnik ..Łobodziński grał na prawej obronie (w Sosnowcu)Nie winię Skorży bo i Salomon z pustego nie naleje.I tak osiągnął to, co jesienią wydawało sie nieosiagalne.Grożby, że drużyne trzeba wyprzedać jak dla mnie brznią groteskowo, juz dawno zostala wyprzedana (albo za powazne pieniadze jak Błaszczykowski, albo poprzez odejscie starszych zawodnikow bez ich uzupenienia , albo z niejasnych przyczyn jak bramkarz Dolha).Nie będzie żniw, jesli nie było zasiewów.A żonglerka trenerami byla już przerabiana włącznie z Supertrenerem Engelem i efekt był żalosny.Akurat trener Skorża jest najmocniejszym elementem tego zespolu..moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków 22.07.09, 21:59 Ale to prawda. niestety. Wisla zagrala slabo dwa mecze, ale slabo nie dlatego, ze nie potrafila stworzyc okazji. zabraklo skutecznosci i bramkarza. Dlatego zostawilbym Skorze. Zostawilbym wiekszosc skladu. Taki po prostu na lige wystarczy. Ale zeby zdobyc LM, potrzeba znacznie wiecej. To smieszne, ze od dwoch sezonow jedynym zawodnikiem strzelajacym bramki w Wisle jest Pawel Brozek. Myslalem, ze teraz sie to zmieni. Przeliczylem sie. Zenujace, ze wciaz (ile to juz lat...) jest luka po Szymkowiaku. No kuzwa dobra, jest Gargula, ale kontuzjowany i dopiero teraz w skladzie. a przez te lata? Czy ktos sobie wyobraza zespol w LM bez rozgrywajacego? I znow, to smieszne, ze pomimo 2 lat, kilkunastu kompromitujacych bramek po bledach, to Wisla nie potrafi znalezc przyzwoitego bramkarza. Coz tu duzo mowic, to i tak jest sklad na mistrza Polski. Skorza jest takim trenerem, ktory to mistrzostwo moglby zdobyc. Ale ja, takjak wielu kibicow ma znacznie wiekszy apetyt. a niestety nie zostaje on zaspokojony. mozna zwalac na poziom naszych kopaczy, mozna zwalic na te 2 pieprzone poprzeczki, 2 cholerne slupki... Ale to rywalom wpadlo. Nie nam. Mozna zwalic na pech. na kiepska gre. prawda jest taka, ze Cupial stracil wiare po dwumeczu z PAO. Gdyby nie te niewykorzystane sytuacje Zienczuka, ta nieprawidlowo uznana bramka Olisadebe, ta nieuznana bramka Penksy, ciekawe gdzie bysmy byli my i Polski futbol. Mozna gdybac. Trzeba jednak powiedziec, ze ten dwumecz z Levadia odzwierciedla sytuacje w naszym futbolu. Byla szansa jak nigdy. Pojawily sie jakies niemrawe, ale jednak wzmocnienia. Czego zabraklo? Konsekwencji? Pieniedzy? Talentow w futbolu? Mysli szkoleniowej? Zimnej Krwi? Moim zdaniem wszystkiego po trochu. Jan Tomaszewski powiedzial, ze "w tym burdelu, jakim jest polski futbol nic mnie juz nie dziwi". Chyba ma racje. mimo ze pieniacz. Chcialbym przeprosic, za klub ktory mam w sercu. wszystkich kibicow w polsce. Czekacie wreszcie, tak jak ja zreszta na jakis sukces w pucharach, na polska druzyne w LM. Byla szansa, tak szybko odeszla w niepamiec. Ja dalej wierze w moja druzyne. Kibicuje ej w walce o superpuchar w sobote, o mistrza polski. Ale o mistrza tylko, jesli ktos sie w reszcie zabierze za porzadkowanie tego burdelu. Ja nie mam pretensji do samych pilkarzy, ani do trenera Skorzy. Czy ktos zna takie powiedzonko: "tak krawiec kraje jak mu materii staje"? Otoz to. Moze i brakuje rozgrywajacego. Moze i brakuje bramkarza. Ale coz z tego, skoro stwarzanych sytuacji nie ma kto wykorzystac? Przeciez Brozek po kontuzji juz nie jest az tak dobry, musi sie odbudowac. Maly i Pepe potrzebuja ogrania. Kto ma wbic te pilke do siatki? Trzeba bylo sie zatroszczyc o rozgrywajacego, o bramkarza i bramkostrzelnego napastnika. Te zwolnienia i przemeblowania w skladzie beda bez sensu panie Cupial. Trzeba bylo sypnac groszem. Wisla miala przez caly sezon problem ze strzelaniem goli i Pan o tym wiedzial. Teraz nie ma co sie wykrecac zwalniajac kogos ze sztabu szkoleniowego, czy dyrektora sportowego. Bednarz nie zalatwil (poza beto) zadnego kiepskiego transferu, bylaby kasa, bylby napastnik, byloby kilka goli, bylby awans. Skorza tym kiepskim skladem wywalczyl mistrza. Zwalniac tych ludzi to glupota. Pozostaje mi tylko zyczyc powodzenia Legii, Lechowi i Polonii. Oby wam poszlo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartas11 Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:03 Największa kompromitacja w dziejach polskiej piłki. O ile wpadkę Legii z FC Zurych można wybaczyć, to porażki Wisły z Levadia już nie. Tragedia, koszmar, żenada. Nie mogę dojść do siebie po tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Frost Wisła przegrała z Levadią 0:1. to jest DNO !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:11 To jest DNO proszę państwa !!!!!! jeśli brakuje zaangażowania tak tego typu pojedynki się kończą potencjał Wisły Kraków jako mistrza chyba zasłabł z braku motywacji grając przeciwko estońskiemu mistrzowi kraju , lecz mistrzem Estonii nie bez kozery została Levadia Tallin. Wisła przypomina drużynę z 2003 i 2004 roku która tak samo skompromitowała się w eliminacjach LM. Kaledarz eliminacji dla Wisły był naprawdę korzystny lecz niestety KONIEC JAZDY BIAŁEJ GWIAZDY !!! Musi minąć 20 lat zanim polska drużyna klubowa zjawi się przynajmniej w fazie grupowej LM ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mariucha72 Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 22:17 To koniec Wisły Cupiała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asp Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:18 do kompromitującej postawy mistrza Polski w ostatnich latach, w tym roku doszła kompromitacja polskich stacji telewizyjnych. Panie Cupiał, zostaw pan to wszystko i się zrelaksuj, niema co sobie zawracać głowy bandą nieudaczników, od trenera, fizjologa, dyrektora sportowego, na utalentowanej polskiej młodzieży i pseudo zagranicznym wzmocnieniom kończąc. To jest dzień dna wszelkich den polskiej piłki nożnej. Ośmiesza się reprezentacja, ośmieszają się kluby, ośmiesza się PZPN. Piłkarzy uważających się za gwiazdy, chcących brać kase jak na zachodzie za chałture na wschodzie, powinno się pozbawiać licencji na wykonywanie zawodu piłkarza. Panie Brożek, to gdzie pan będziesz teraz ławe grzał, w którym Greckim klubie ? A może 1 liga angielska ? Coś mi się zdaje że w tym roku nawet Lech nie będzie wstanie awansować do grup. Za Franciszka trza było zapier**lać na chleb, a teraz to pogwiazdować trzeba. DNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yobe Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:20 Khehehe....cały obraz nędznej polskiej ligi rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 22:20 Nic się nie stało! Gramy dalej ....... Wisełka Kraków! tupkal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.bagu.cable.ntl.com 22.07.09, 22:30 Jak sie nic nie stalo ? Wtopa z druzyna polamatorow i nic sie nie stalo? O co gracie ? O mistrza Polski i kolejna kompromitacje ? Chyba ze tasujesz sie na sama mysl ekstra ciekawych meczy z Odra Wodzislaw czy Belchatowem. Kompromitacja,jedyne slowo ktore nasuwa mi sie na mysl. Odpowiedz Link Zgłoś
mariucha72 Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków 22.07.09, 22:29 Gość portalu: Krakowiak napisał(a): > Stawiam że Wisła wygra 1-0 i przejdzie dalej gdzie odpadnie i zagra w IV > rundzie LE myślę że wyleczyleś się już z nadmiernego optymizmu To koniec Wiały Cupiała Odpowiedz Link Zgłoś
mpalusz Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 22:33 Niech mi teraz jakiś kibic Wisły powie, że Legia czy Widzew miały swego czasu łatwiej bo...(tu cała litania) kompromitacja na całej linii i wstyd przypomnijcie sobie jak walczył Widzew z Broendby czy Legia z IFK a tu ledwo wymeczony remis u siebie i porażka na wyjeżdzie. OBCIACH 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnosci !! 22.07.09, 22:36 Dla Brazylijczykow Formula 1 nie skanczyla sie wraz ze smiarcia Ajrtona Seny, oni nie znienawidzili tych wyscigow przez brak sukcesow Baricello. Jestem pewien ze gdyby pilkarska czy siatkarska reprezentacja nagle zaczela kompromitujaco przegrywac to i tak by cieszyla sie goracym wsparciem kibicow. Dla Rosjan hokej byl swieta gra nawet po upadku ZSRR, kiedy to sborna przez wiele lat zrzedu nie zdobyla zadnego medalu na rozgrywkach miedzynarodowych. Nawet Amerykanie kochaja koszykowke nie patrzac na to ze ich reprezentacja od kilkunastu lat nie zdobyla zlotego medalu na laczacych sie rozgrywkach. Natomiast polakom wystarczy jedna porazka by nagle znienawidziec najlepszego trenera, zawodnika roku czy ziwasek spotrowy wlasnego kraju. Ogladalnosc meczow w telewizji po odpadnieciu reprezetacji z rozgrywek leci na leb na szyje. Najpopularniejsza dyscyplina spotrowa przestaje kogokolwiek interesowac jesli najlepszy reprezentant nie odnosi sukcesow. Okazuje sie nagle ze polacy nie lubia wcale jakiegos konkretnego sportu, tylko jedynie zwyciezstwa rodakow, i to niewazne w jakiej dyscyplinie- mam wrazenie ze nawet strzelanie z luku moze nagle stac sie najpopularniejszym sportem w polsce, byle by polak zwyciezal. Jest jednak jeden wyjatek - polacy uwielbiaja kiedy Rosjanie przegrywaja. Taka jest wasza zawszona mentalnosc, i dlatego wlasnie Lewadia pokazala wam gdzie jest miejsce dla polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:47 zgadzam sie. doloze do tego ze skoro taka druzyna jak wisla nie radzi sobie wogule to czy jest to wina trenera?, pilkarzy? przeciez wisla wygrywa lige czesciej niz inne druzyny w ostatnich latach (co prawda ten sezon zerowa przewaga ale w poprzednim nikomu szans nie dawala) wiec jak winic kogokolwiek skoro polski poziom w sporcie jaki jest kazdy widzi. plakac sie chce. zwiazki, sponsorzy, udzialowcy, itd. eeee szkoda gadac. rewolucje i zmiany nic nie dadza niestety poki kazdy bedzie myslal o swojej kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos 22.07.09, 23:10 Gość portalu: dziad napisał(a): > zgadzam sie. ... ... > itd. eeee szkoda gadac. rewolucje i zmiany nic nie dadza > niestety poki kazdy > bedzie myslal o swojej kieszeni Ja oczywiscie zlosliwie gadam, ale nie o kieszen chodzi. Rzeczw tym ze inne narody bez wzgledu na wyniki meczow reprezentacji lubia ogladac sporyy, ktore sami uprawiaja. Brazylijczycy ciagle bawia sie pilka, owszem nie moga wszyscy scigac sie bolidami Formuly 1, ale szczerze i wiernie kibicuja TYM DYSCYPLINOM SPORTOWYM. Rosjanie i Kanadayczycy w zimie maja niewiele mozliwosci w cos grac, poza gra w hokeja, i niewazne czy sborna przegrywa czy wygrywa, i tak beda ogladac wszystkie mecze i nawet kibicowac swoim najgrozniejszym rywalom tylko za to ze oni wlasnie graja najlepiej. W stanach zjednoczonych murzyni maja bzika na punkcie gry w koszykowke i wali ich co tam robi reprezentacja, wygrywa czy przegrywa, byle by byla dobra zabawa. Wiesz co - przeciez i w polsce jest to samo - polacy glownie uprawiaja nienawisc, zlosliwosc, podlosc i podobne sporty, wiec kazda dyscypline spotrowa sprowadzaja do tego co jest w waszych sercach. Polakow bardziej od kibicowania sportowcom i sportom bawi wylewanie zlosci na trenera, zawodnika, sasiada, innego "kibica". Zobacz fora innych narodow po porazce ich zespolu czy zawodnika - owszem zawsze sie znajda zlosliwcy, ale glownie beda czepiac sie czegos do rzeczy, uzalac sie na los, rozpamietywac najlepsze niewykorzystane sytuacje z meczu. A polacy odrazu rzucaja sie do szukania winnego, zwalniania, bicia w morde, pomstowania, wysmiewania Wisly przez kibicow innych polskich klubow. Co to jest ? Kibicowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:19 kolejny raz sie zgadzam a reszta mojego tekstu to poprostu moje przemyslenia byly i tyle. szkoda bo szansa byla... najwyrazniej dopiero (moze) moj syn albo jego syn bedzie mogl sie cieszyc z sukcesow swojego klubu. kibicowac bede szkoda tylko ze satysfakcji brak. powodzenia pozostalym klubom w europejskich rozgrywkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos 22.07.09, 23:31 Gość portalu: dziad napisał(a): > ... najwyrazniej dopiero (moze) moj syn albo jego syn ... Przepraszam ze znowu zlosliwie, ale to by caly wasz narod musial by Lepper... (no wiesz, jak Mojzesz Zydow) po Syberii, Alasce i biegunie polnocnym oprowadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:36 nawet nie dobijaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos 22.07.09, 23:48 Wiesz co - i jeszcze jedno: moge kibicowac polskim zespolom pod warunkiem ze nie slysze polskiego komentatora. Wole ogladac mecze polakow z zagranicy. Wtedy kibicuje SWOIM - polakom lub druzynie z miasta w ktorym obecnie mieszkam w polsce, a komentator komentuje. Natomiast w polsce mnie szlag trafia, musze dzwiek wylaczac, bo zaczne kibicowac przeciwko swoim. Bo komentator robi wstawki w rodzaju:"zawodnik nie gra dzis dobrze, bo odezwala sie mu kontuzja w kolanie, bp palec go boli, bo zona mu nie dala, bo slonce mu w oko swieci, bo sie nie wyspal" - a co to mnie obchodzi - ma grac, ja mam ogladac a komentator komentowac a nie tlumaczys sie, plakac, narzekac i gadac od rzeczy. A jak mi zabraknie SWOICH w rozgrywkach to ja pokibicuje Szachtarowi Dinieck, Barcelonie, MU, druzynie ktora prowadzi Maradonna, lub w ktorej gra Ronaldinho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 00:00 ja kibicuje Wiśle od "urodzenia" (jak juz ktos kiedys powiedzial "to nie ty wybierasz klub, tylko on ciebie") a ze komentowanie w polsce przypomina bardziej a) zachwalanie, b) tlumaczenie, c)tysiacpiecset innych rzeczy to polecam ogladanie bez glosu albo na stadiony wycieczki (chociaz to jak zwykle wersja hardkorowa) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos 23.07.09, 00:12 Gość portalu: dziad napisał(a): > ja kibicuje Wiśle > od "urodzenia" (jak juz ktos kiedys powiedzial "to > nie ty wybierasz klub, tylko on ciebie") a ze > komentowanie w polsce przypomina bardzie j > a) zachwalanie, b) tlumaczenie, c)tysiacpiecset innych > rzeczy to polecam ogladanie bez glosu albo na stadiony > wycieczki (chociaz to jak zwykle wersja hardkorowa) Ja tez kibicuje Wisle, bo mieszkalem w Krakowie wiele lat, i tez kibicuje Slaskowi, bo mieszkam we Wroclawiu, i wiesz co - nie widze w tym sprzecznosci. Na stadiony wole nie chodzic, bo raz ledwo do szpitala dopelzlem, chociaz nic nikomu nie robilem, poprostu mnie "kibice" dogonili, a innym razem mojego kolege pocieli ze do teraz jeszcze do roboty nie chodzi. Rzadko ogladam bez glosu, tylko kiedy bardzo chce kibicowac swoim, a najczesciej poprostu siedzie i klne na komentatora, kibicow co go sluchaja, swoja druzyne ktorej oni kibicuja - jednym slowem daje upust swojej polskosci, a potem zaluje zle spedzonego czasu. No chyba ze kobieta mie uratuje i wlaczy sobie jakis debilny serial, nudna muzyke klasyczna czy jakies tam babskie mody. Pojde lepiej juz do niej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos 23.07.09, 00:00 i po co ja wchodzilem na to forum ? Meczu nie ogladalem wiec chcialem wiedziec co bylo. Teraz naczytalem sie komentarzy "kibicow" i wylazla ze mie moja polskocs. Sama zlosliwosc mam w glowie. A wejscie na Estonskie forum nic nie da - tam wogule faszysci jacys siedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birmak Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 00:02 Masz pretensje do ludzi którzy krytykują Wisłę? Nikt nie piszę, że się odwraca od piłki... co więcej w większości ta krytyka to tylko upust bezsilności i właśnie tej nieograniczonej miłości... A Ty co? Taki pretensje do nas... a sam swojego narodu się wyrzekasz pisząć "Wasz naród"? Jesteś zerem pisząc w ten sposób... i nawet nie wiem dlaczego odpisałem na ten Twój beznadziejny komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos 23.07.09, 00:26 Gość portalu: birmak napisał(a): > Masz pretensje do ludzi którzy krytykują Wisłę? Nikt nie piszę, że > się odwraca od piłki... co więcej w większości ta krytyka to tylko > upust bezsilności i właśnie tej nieograniczonej miłości... > A Ty co? Taki pretensje do nas... a sam swojego narodu się wyrzekasz > pisząć "Wasz naród"? > Jesteś zerem pisząc w ten sposób... i nawet nie wiem dlaczego > odpisałem na ten Twój beznadziejny komentarz Dzieki ze odpisales. Nie probuj mnie zrozumiec, jestem intelektualista. Tak juz mam ze zgodnie z prawem i pochodzeniem mam cztery narodowosci, mieszkalem w wielu krajach, w wielu miastach i kibicowalem wielu druzynom w wielu dyscyplinach sportowych, bo lubie sport. Taki juz wyrobilem sobie poglad ze nie wierze w zadnego boga, i nie jestem patriota zadnego kraju. I wiesz co - przebywajac z coraz to innymi ludzmi latwiej jest dostrzec ich specyficzne zachowania. Naprawde podziwiam pracowitosc, wytrwalosc, wyksztalcenie polakow, ale po co wam ta zlosc, nienawisc, zawisc, podlosc, pycha ktora macie i ja tez mam a inne narodowosci maja jakos mniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ta porazka to jest zasluga polskiej mentalnos 23.07.09, 00:39 > Gość portalu: birmak napisał(a): > Jesteś zerem pisząc w ten sposób... No no ! Zerem to jest Zbyszek. Ja jemu do piet nie dorastam. Jak Tobie pasuje moge byc 0,0623831 lub 007, chociaz to tez nie. Wybierz jakas inna obrazliwa liczbe. N.p 0,5 lub 0,75, albo cwiartka - ale nie, to tez jest zarezerwowane. Tylko prosze nie siodemke, bo to przeciez n.p. Smolarek. Albo idz juz ze swoja zloscia gdzie indziej - widzisz tu juz ja jestem i tez chce zlosc wylac. Tylko co to zmieni w picle noznej ? Nadal bedziecie tam gdzie jest miejsce polski: mecz otwarcia, mecz o wszystko, meczo honor. Dobra - obroniles przedemna swoj honor, teraz idz spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozi Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:42 wyszło szydło z worka... mistrz polski... ledwo dał rade Lech by ogarnął wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAAA Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.chello.pl 22.07.09, 22:47 Nie oszukujmy się, przez najbliższą dekade bedziemy walczyć teraz tylko z takimi zespołami na równym poziomie w europejskich pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:45 Wisła - ciule sześcienne...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rozwalic PZPN i LIGĘ! Zacząc od 3.ligi rozgrywki! IP: *.chello.pl 22.07.09, 22:50 Koniec z tym . Caly ten syf to pokłosie PZPN i jego macherów. Betonu z komuny który trzyma polską piłkę w zacofaniu!! Rozwalić to dziadostwo, niech na uefa i fifa dyskwalifikują!! Mam to w d..ie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek302 Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.chomiczowka.waw.pl 22.07.09, 22:55 nie wypisujcie tu bzdur że Polska liga to dno,tylko dlatego że przegrała Wisła.inne drużyny grają dalej w pucharach,to Wisła się skompromitowała a nie Polska piłka. Odpowiedz Link Zgłoś
uppersilesia Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 23:04 Oto skrót z meczu Levadia - Wisła: www.youtube.com/watch?v=g2iQv25sz38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.multi-play.net.pl 22.07.09, 23:05 Panowie znawcy! Nadużywacie słowa blamaż czy kompromitacja. A czy ktoś wcześniej analizował wyniki Levadii? Ten zespół wyeliminował 2 lata temu Twente Enschede, (późniejszego vce-mistrza Holandii) a rok temu o włos nie wykopał z pucharów CZ Belgrad, z którą także wygrał u siebie. Czy nasza liga poziomem przewyższa holenderską lub serbską? Śmiem twierdzić że jest raczej dużo słabsza niż obydwie. Spójrzmy prawdzie prosto w oczy - mamy żenująco słabą ligę. Rożnica miedzy poziomem pozwalającym na osiągnięcie mistrzostwa Polski a dojściem do fazy grupowej LM to przepaść. Wiem, Lech itd. Lech postawił wszystko na wynik w Europie i nie starczyło sił, a także motywacji na ekstraklasę - zwłaszcza po odpadnięciu z P.UEFA. Bez tragizowania - wiele musi się zmienić w polskiej piłce. Najgorsze że nikt nie wyciąga wniosków co, tylko ciągle mówi się o blamażu i kompromitacji. Na jakich podstawach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski kartofel Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.elpos.net 22.07.09, 23:13 w większości przypadków polskie drużyny w LM są jak "jądra" w czasie kopulacji - w akcji zawsze ale nigdy nie wchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to3333 Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:16 kolejorz cos ty zrobil z tym majstrem juz bysmy mieli druzyne na LM ;( wisla wstyd won sprzedac to w h;;!!!!!!!! szkoda kirma :( Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz Hehehehe jest 23:19... 22.07.09, 23:20 a ja dalej nie mogę przestać się śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.aster.pl 22.07.09, 23:26 Wisła wypier.... bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 23:41 prezes cupiał niech ty grajkow odda za darmo bo znich juz nic nie bedzie. a nawiasm mowiac kto tyle ty pilkarza placi oni powini teraz cale kontrakty oddac i do 5 ligi po pokore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladcs SKRÓT Z MECZU IP: *.chello.pl 22.07.09, 23:46 www.youtube.com/watch?v=7HTa8Zt5o2Y Odpowiedz Link Zgłoś