Gość: Krakowiak IP: 188.33.99.* 22.07.09, 17:41 Stawiam że Wisła wygra 1-0 i przejdzie dalej gdzie odpadnie i zagra w IV rundzie LE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nelosn Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 17:49 na jakim kanale jest mecz ciekaiwe sie zapowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: *.bb.sky.com 22.07.09, 19:55 Gdzie jest ta Wisła?! Szpakowski gdzie jest ta Wisła?? Ole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Moje typowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 18:04 Levadia-Wisła 5:0 i wielki płacz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:23 Jesteśmy świadkami klęski, Wisła z Levadią remisuje 0:0, oznacza to odpadnięcie z półamatorską drużyną estońską. W głowie się to nie mieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIALA GWIAZDA Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:44 i pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleptoman Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: 80.53.170.* 22.07.09, 21:55 spójrz na to z innej strony. Gdyby jakimiś fartem, nieprawdopodobnym zbiegiem okoliczności i milionowym łapówkom dali radę awansować do LM porazki rzędu 7:0 byłyby wstydem na całą Europę. Wisła to szczwane lisy. Wiedziały że jak odpadną z pucharów na takim etapie to nikt o tym nie usłyszy i nie będzie siary:) brawo wisła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni [...] IP: *.superkabel.de 23.07.09, 11:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:53 WSTYD!!! dlatego Kraków nie dostał ME ;] niech sie ida zaorać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksc Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 19:57 Mistrz Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tq Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.sileman.net.pl 22.07.09, 19:58 No to mozecie sobie zaspiewac, ulubiona piosenke polskich kibicow: Nic sie nie stalo, wiesełko, nic sie nie stalo... haaaaaaaaaaaahahahaaahahahahahahhahahaahhahaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:59 Brawa za walkę, gratulacje za te 2 piękne widowiska (jaka szkoda że rewanżu nie pokazała nasza telewizja) za wyrównane boje z mistrzem Estonii. Chłopaki, odpadliście z nie byle kim, jest to drużyna niemal tak silna jak Dinamo Tbilisi czy Valerengen Oslo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyslonx Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: *.chello.pl 22.07.09, 20:00 Małecki obiecywałeś ligę mistrzów. a co macie ? ligę śmietnika Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków 22.07.09, 20:02 Jak pisałem pod koniec sezonu, że to będzie najsłabszy Mistrz Polski od kilkunastu lat, to paru "mądrych" na mnie "wsiadło". I co? KOMPROMITACJA!!! Jedyny plus: może wreszcie Cupiał przejrzy na oczy i: 1) zatrudni prawdziwego trenera, 2) w razie kolejnego mistrzostwa pomyśli o wzmocnieniach, 3) pozwoli (w ramach wzmocnienia drużyny :)) pójść Brożkowi gdziekolwiek (wg mnie max jego możliwości to Championship). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gef Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:28 wichura napisał: > 3) pozwoli (w ramach wzmocnienia drużyny :)) pójść Brożkowi > gdziekolwiek (wg mnie max jego możliwości to Championship). po ostatnich popisach Brożek to może co najwyżej powalczyć o miejsce na ławce Pelikana Łowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: *.icpnet.pl 22.07.09, 21:04 w Pelikanie Lowicz to on moze szatnie sprzatac. za darmo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków 22.07.09, 20:30 Chyba w cuda wierzysz, że Cupiał po tylu latach zachowa się rozsądnie i pozwoli dokonać prawdziwe wzmocnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yobe Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:23 "Jak pisałem pod koniec sezonu, że to będzie najsłabszy Mistrz Polski od kilkunastu lat, to paru "mądrych" na mnie "wsiadło". I co? KOMPROMITACJA!!! Jedyny plus: może wreszcie Cupiał przejrzy na oczy i: 1) zatrudni prawdziwego trenera, 2) w razie kolejnego mistrzostwa pomyśli o wzmocnieniach, 3) pozwoli (w ramach wzmocnienia drużyny :)) pójść Brożkowi gdziekolwiek (wg mnie max jego możliwości to Championship). " Pamiętam. Respect!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bob242 Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 20:10 brawo Wisła jesteście wizytówka polskiego futbolu.... tak trzymać! żal............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.toya.net.pl 22.07.09, 20:10 Co musi zrobić Platini, żeby mistrz z Polski awansował? Normalnie paranoja. 9:0 Widzewa nie było tak kompromitujące. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rados Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.toya.net.pl 22.07.09, 23:40 akurat Widzew grał w LM, wiec przyklad jakos chyba malo trafiony gosciu malowany Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 20:10 Trzeba bylo wyslac "fryzjera" chlopaki myslaleli ze mecz dograny a tu wyszlo ze trzeba bylo grac na P R A W D E,,,i pokazac ze sie nie umie grac w pilke kopana,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paveld Wisla skisla ALE WSTYD!!! IP: 79.162.171.* 22.07.09, 20:11 bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 ALE WSTYD?? nie to normalka 22.07.09, 20:50 bo w kraju w którym zamiast boisk buduje sie kościoly, zamiast sportu uczy sie religia, sportowcy w niedziele zamiast na stadion lub mecz musza iść sluchać bredni katabasów w takim kraju jeszcze dlugo dlugo bedzie trzeba sie wstydzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: ALE WSTYD?? nie to normalka IP: *.chello.pl 22.07.09, 21:12 Wstyd to jest dopiero dla mnie, że ktoś taki jak ty używa polskiego języka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiony Re: ALE WSTYD?? nie to normalka IP: *.zamek.net.pl 22.07.09, 22:33 Ale o co chodzi marysiu ? Przecież prawdę napisał... Za dużo księdza słuchasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you fired Na miejscu Cupiala ja bym ich wyp.. juz jutro IP: *.nwrknj.east.verizon.net 22.07.09, 20:11 m Odpowiedz Link Zgłoś
me.87 Re: Na miejscu Cupiala ja bym ich wyp.. juz jutr 22.07.09, 20:18 Cupiał to też gość,grosza śmierdzącego da raz za kiedy a miliony mu się marzą...Się zarabia jak się inwestuje i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Jaka rewolucja ? IP: *.cust.tele2.se 22.07.09, 20:19 Cupial moze wyrzucic Skorze czy bednarza, ale kogo za nich ? Pilkarzy tez nie wyrzuci, bo na ich miejsce i tak nie ma lepszych. A Skorza dal plame, nie potrafil przygotowac druzyny do eliminacji LM. Paskudna sprawa. W nastepnym roku beda grac od pierwszej rundy to sie ograja z Luxemburgiem albo San Marino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Levadia fan Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: 212.106.27.* 22.07.09, 20:11 Wisła w okienku transferowym zrobiła kilka mega transferów czego efekt dzisiaj wszyscy widzimy. Ta kadra to dno począwszy od bramkarza, na napastnikach kończąc. Skorża już w pierwszym meczu popełnił masę taktycznych błędów,m.in. grając tylko jednym napastnikiem. Smutna ta polska rzeczywistość ale niestety prawdziwa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:11 pawelek diaz bednarz i lobodzinski kompletne zerooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:11 dziękujemy, dziękujemy!! ale wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARMINIA Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.09, 20:12 WISLA JEST BEZNADZIEJNA JAK CALA POLSKA PILKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.evv.wideopenwest.com 22.07.09, 21:18 I cala polska gospadarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damarcus77 Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.tvkdiana.pl 22.07.09, 20:13 Polsce gratulujemy..wisly krakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: 82.132.136.* 22.07.09, 20:13 "Jednemu wystarczy słowo, drugiemu referatu mało". Jak wkłada się do głowy wszystkim w klubie, że potrzebne wzmocnienia, a sprowadza się wolnego jak wóz z węglem Jopa to szkoda śliny w gębie. Jestem kibicem Legii i żalu do Wisły za ten popis mieć nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotam Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 20:19 Jestem kibicem Legii i powiem tyle, że sir Cupiał powinien to wszystko zaorać i stworzyć szkółkę młodych graczy za których będzie dostawał mnóstwo kasy bo z niczego chciałby nie wiadomo co zrobić! W tedy będzie sobie mógł wielkie transfery robić na potęgę! Ja na jego miejscu tylu lat wstydu i obrazy ze strony swoich pracowników bym nie zniósł! Pozdrowienia dla Pana Cupiała i mam nadzieję, że ta jego żelazna cierpliwość w końcu się skończy! Mimo to kibice Wisły nie powinni się martwić bo moja Legia jest następna w kolejce....... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Levadia Tallin - Wisła Kraków 22.07.09, 20:14 Cóż zrobić znowu wygrali lepsiejsi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bob242 Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 20:15 dziekujemy wisle za reprezentowanie polskiego futbolu.... walczyli do konca buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patataj Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:57 Z CZEGO SIĘ, GŁĄBIE CIESZYSZ? tO NIE OD DZIŚ WIADOMO, ŻE ESTOŃSKA LIGA JEST ZNACZNIE SILNIEJSZA OD POLSKIEJ. tO NIBY NA CO LICZYŁEŚ? NA CUD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... IP: *.icpnet.pl 22.07.09, 20:15 WSTYD !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
havranek_baca Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 20:15 mistrz polski przegrywa - ciekawe z kim by wygrał? proponuję zacząć grać sparingi z drużynami z ligi okręgowej : tak, żeby odbudować wiarę w siebie... hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. W... 22.07.09, 20:15 Gratuluję wszystkim kibicom, kibolom, żyletom, fanom, White power, Hools i tym podobnym idiotom, którzy chodzą na mecze polskiej ligi i podniecają się "swoimi" zespolikami i gwiazdorami kopiącymi szmaciankę na trawie. TYLE WŁAŚNIE JEST WARTA POLSKA LIGOWA PIŁKA NOŻNA. Brożek to patałach, ale strzela miny jak Ronaldo. Różne Gizy, Garguły, Lewnadowskie... nadają się do podawania piłek na treningach Omonii Nikozja. Taka jest prawda o waszej ukochanej piłce nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba53 Re: p.Cupiał rozgonic to towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:20 P.Cupiał rozgonic to towarzystwo wzajemnej adoracji .! Czy nie szkoda Panu pieniedzy nadarmozjadów ? Płaczacy zawodnicy w Wisle to noramalka w naszej lidze przy presingu przeciwnika zas panowie z gwizdkiem zapatrzeni w gwiazdy Wisły i gwizdza pod nich i teraz jest efekt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Liga Mistrzów. Wisła przegrała z Levadią 0:1. IP: *.chello.pl 22.07.09, 21:17 zgadzam sie w 100%, a najbardziej z tym Kosowem - na zawsze naszych braci Serbów!!! Odpowiedz Link Zgłoś