Gość: rudy16 IP: *.quarto.pl 22.07.09, 21:22 kompromitacja na caly swiat ale ten mecz obnazyl nasza polska pilkez pzpn na czele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazon Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.chello.pl 22.07.09, 21:23 Wszyscy siebie warci - trener i piłkarze. Nie krytykować, pewnie, może pochwalić? Jeszcze im kilo żelu kupić i posmarować puste łby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:13 najważniejsze, ze próbowali. Jeszcze nie dorównuje Wisła drużynom estońskim - przede wszystkim w kwestiach medycyny sportowej (piłkarze byli wypompowani), ale nie zapominajmy, że mieszkamy w Polsce, gdzie nauka jest w trakcie likwidacji już od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkolny cham a ja proponuje IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 01:39 wykupic pilkarzy z Lewandiiji za marne grosze, przeczekac ten sizon i na spokojnie zdobyc Lige Mistrzów za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio [...] IP: *.superkabel.de 23.07.09, 11:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 21:24 puste frazesy ktore slyszymy od lat. rozgonic cale to towarzystwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donCicio Wisła to tak jak Tusk wytwór mediów.. IP: 217.17.37.* 22.07.09, 21:26 i wielkie nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: Wisła to tak jak Tusk wytwór mediów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:32 Może i to jest wina trenera, może za bardzo "zajechał" zawodników w okresie przygotowawczym i nie mieli świeżości i siły aby grać na maxa w tym dwumeczu, ale na pewno nie tylko. Niestety ale w moim odczuciu to przede wszystkim wina piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Wisła to tak jak Tusk wytwór mediów.. 23.07.09, 00:00 Wybacz, ale to jest tłumaczenie, które można użyć ewentualnie po porażce z kimś silnym. Levadia to jest słaba drużyna nawet jak na polskie standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Wisła to tak jak Tusk wytwór mediów.. IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 01:15 pokazała jaka słaba jest. podstawowa zasada w piłce nie lekcewaz przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Re: Wisła to tak jak Tusk wytwór mediów.. IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 01:13 mogli sie zacząc wczesniej przygotowywac sie Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... 22.07.09, 21:28 By popełnić błąd w sztuce trenerskiej, trzeba byc artystą w tym fachu. A Skorża to nawet nie zręczny rzemieślnik. Ale Ciupał ma czego chciał, zamiast poszukać kogoś kto potrafi prowadzić drużynę, zatrudnił kogoś kogo chwalili w gazetach. Takie czasy że drużyny z Cypru i Łotwy będą w LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: 80.53.170.* 22.07.09, 22:09 w polsce same spece od piłki. Dobre trenery z zagranicy są bee (Leo, Petrescu który wygrał z jakimś średniakiem ligę rumuńską 100 razy lepszą od naszej) za to nasza myśl szkoleniowa jest dobra:) Piechniczek, janas czy nawet kasperczak który mając zaje.bista pakę fartem zdobył uznanie na arenie światowej (nie znam dalszych szczegółów jego kariery ale wiem że Senegal i Górnik słabo sobie radzili pod jego wodzą:) - perełki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.07.09, 22:57 w polsce same spece od piłki. Dobre trenery z zagranicy są bee (Leo, Petrescu który wygrał z jakimś średniakiem ligę rumuńską 100 razy lepszą od naszej) za to nasza myśl szkoleniowa jest dobra:) Petrescu, to zdaje sie mial okazje sie nawet sprawdzic w Polsce. Jakos w Krakowie nie zostal dobrze zapamietany. Polecam wywiad z Baszczynskim, w ktorym opisal mysl taktyczna jaka zaszczepil Petrescu bocznym obroncom, mianowicie "zeby nie przekraczac wlasnej polowy". Kto tak gra?? Zanim Petrescu osiagnal swoj wielki sukces, mial delikatnie mowiac nieciekawe statystyki w poprzednich klubach. Zwykle byl wyrzucany przed koncem kontraktu. Ciekawe, ze tez ze ten zagraniczny fachowiec odniosl swoj pierwszy sukces trenerski w ojczyznie. Moze jednak znajomosc kultury, mentalnosci danej ligi jest bardzo waznym atutem. Petrescu nie jest potwierdzeniem tezy, ze najlepszy trener, to ren z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dvc powiem wiecej ,jest wrecz wyjetkiem IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 01:18 a wyjątek,jak wiemy potwierdza regułę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: 94.246.138.* 22.07.09, 21:30 Panie Skorza!reprezentacja Bhutanu szuka trenera!masz Pan moje referencje.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:34 jak można tak źle życzyc reprezentacji Bhutanu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: 94.246.138.* 22.07.09, 21:38 Spoko,spoko,do ustawienia kamieni zamiast slupkow i narysowania patykiem linii sie nada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocy Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.szczecin.mm.pl 22.07.09, 21:31 Jak zwykle skończy się na pitoleniu.Czy wreszcie ktoś zrozumie w tym kraju że mamy tylko wtedy drużynę jak nam się uda kupic kilku dobrych grajków.Jak i przez kogo mamy szkolona młodzież-takie pojecie zupełnie nie istnieje.Walka o stołki ,o szmal na trenerskiej ławce i tyle.Zawodnicy łażący od klubu do klubu,grajki tak wytrenowane że są w stanie grac raz na trzy tygodnie.Banda speców w Pzpn na czele z szefem SZKOLENIA Piechniczkiem/ciekaw jestem co ten pan wymyslił aby w Polsce było jakiekolwiek szkolenie - na 100% NIC/.Proszę pokazać mi jakiegoś ligowego trenera,który osobiście wychował jakiegoś godnego uwagi grajka.Wszyskim tylko wtedy coś wyjdzie jak postanowieniem LOSU trafi im się lepsza grupa to cos na jakiś czas ugrają,tak bywało z reprezentacją,klubowymi zespołami,juniorami itd.W znakomitej wiekszości to spece od krytykowania -do roboty albo lewe ręce albo po prostu brak wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fh dobre słowa IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 01:23 po prostu komuna i tyle a skorza tak jak kwasniewsky przystojna geba i tyle ( jak na politrenelityka oczywiscie) wszystkiego najgorszego i h... wam w dupe do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woltron Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:31 Stanowczo przeceniasz naszą ligą - świat się nią nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMOK Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: 213.25.102.* 22.07.09, 21:34 skorża może jeszcze nie jest najgorszy... ale jak piłkarze się wytłumaczą z tej porażki... z taką drużyną muszą wygrać... grali w "dobrym" składzie że tak powiem i dostali od tallina... kur... cip... hu... pzpn co łączy te wyrazy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XD Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.chello.pl 22.07.09, 21:54 biorę wszystko na siebie..... i co z tego ciekawe czy jesteśmy już na dnie a może jeszcze nie? całe to bagno z pzpn na czele taki rząd z półtuskiem trzeba było kupić zawodników a nie łobodzińskich i jopów skorża zacznij się pakować franek masz robotę Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był 22.07.09, 21:37 Caly pomysl Cupiala na Wisle to jakas paranoja. Facet (co zrozumiale) chce na klubie zarobic, wiec sprzedaje najdrozszych zawodnikow , z drugiej strony wie, ze Eldorado lezy za 3 runda kwalfikacji. Problem na male malego ksiecia , ilu zawodnikow mozna sprzedac i jak tanich kupic by wciaz miec szanse zakwalfikowac sie do LM ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: 94.246.138.* 22.07.09, 21:41 Chcesz powiedziec,ze na Levadie potrzebni sa gwiazdorzy z Anglii?Taka druzyne to powinna stuknac nasza 5 czy 10 w lidze,ale jaka ekstra hahaha klasa taki Miszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był 22.07.09, 21:47 Nie. Chce powiedziec ze juz dawno Wisle skreśliłem. A zrobiłem to jak sprzedali Zurawskiego za "duża" kase a w zamian kupili za "mala" Kryszalowicza ... Moim zdaniem sposob zarzadzania i prowadzenia tej druzyny to jakas paranoja albo dowcip. A najbardziej zalosne jest ze to ciagle starcza na mistrzostwo ligi w 40 milionowym kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: 94.246.138.* 22.07.09, 21:55 Ja to chyba jestem jakis b.naiwny bo mimo wszystko interesuje sie wystepami polskich klubow w pucharach.Naprawde nie interesuje mnie kto kogo kupil,sprzedal,co mi do tego?ale jak jest taka wtopa jak dzisiaj to mnie ch... strzela.Mistrz Polski odpada z Mistrzem Estonii.Ja skreslilem cala polska ekstra hehe klase,nawet nieznam wszystkich wystepujacych tam druzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieniu Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: 80.54.200.* 22.07.09, 22:06 Typowo polska mentalność - zarobić x milionów euro za wejście do LM kupując Słoweńca za 250 tys + Jopa za free (open source?). Nie kumam w ogóle w jakim biznesie to się sprawdza, a mówią, że piłka to biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.07.09, 23:23 Typowo polska mentalność - zarobić x milionów euro za wejście do LM kupując Słoweńca za 250 tys + Jopa za free (open source?). Nie kumam w ogóle w jakim biznesie to się sprawdza, a mówią, że piłka to biznes. Nawet jezeli wzmocnienia Wisly byly watpliwe (bo odpadl Baszczu i Zienczuk), a przyszedl Karim i Jop to jednak mozna na miejscu Cupiala oczekiwac pokonania mistrza Estonii. Jak podaje Rz, pilkarze Levadii zarabiaja tyle przez rok, co pilkarze Wisly przez miesiac. To pokazuje skale kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 01:30 to akurat nie ma znaczenia chodzi o to ze sa w okresie przygotowawczym tylko ku... do czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bled Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.07.09, 21:40 No to mamy następnego komentatora Canal +. Troszkę szkoda, ale to tylko pokazuje, że jak ktoś w Polsce nie wsadzi przez trzy lata przynajmniej 240 mln pln w zespół to... może lepiej nie zgłaszajmy mistrza do LM. Szkoda nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... 22.07.09, 21:45 Panie Maćku, no bez jaj, jak tu ich nie krytykować, skoro większość z nich ma zarobki na poziomie całej Levadii razem wziętej! Pana błąd polegał być może na stwierdzeniu, że "dziś już nie ma słabych rywali" i oni w to uwierzyli! Na błąd w sztuce trenerskiej można było zwalić odpadnięcie z Tottenhamem rok temu - tam mogły decydować niuanse taktyczne. Ale z takimi ogórami? Nie chciało się leniom i tyle, myśleli że tamci się położą na boisku i będą błagać o najniższy wymiar kary, a tu dvpa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted przynajmniej rozwiązał się problem IP: 212.160.172.* 22.07.09, 22:08 przynajmniej rozwiązał się problem wynajmu stadionu na fazę grupową ligi mistrzów- media strasznie się o to martwiły -rok nie prorok , przetrwamy , a za rok powstanie nowy stadion w Krakowie , więc pora pozbyć się emrytów z klubu , Głowa , Sobol , pozbyć się Jirsaka i budować spokojnie nową drużynę , z Jopem kontrakt wygasa po roku . Będzie stadion , będzie Liga Mistrzów dla kibiców Wisełki . To dla mnie nie jest żadna ujma , hańba ani armagedon , po prostu przeciwnik miał farta i tyle to jest w końcu tylko sport .Teraz pozostaje na spokojnie zdobywać pkt w lidze , obronić majstra - wyleczyć kontuzje Garguły , Bogusia i będzie OK . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Re: przynajmniej rozwiązał się problem IP: 94.246.138.* 22.07.09, 22:18 jestes bardziej naiwny niz ja,a to juz glupota :) co o za brednie?proponuje Brozka sprzedac za bilion bilionow do Galaxy Mars,zbudowac stadion na ksiezycu i zalozyc tam Lige Ksiezycowa.o zdobywaniu punktow w polskiej lidze z litosci nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: przynajmniej rozwiązał się problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:20 haha, a w Sosnowcu już liczyli kasę - niedawno widziałem jakiś program w TV, w którym jakiś działacz z Sosnowca wymieniał wpływy z wynajmu stadionu dla Wisły w LM jako jedną z opcji finansowania ich drużynki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de ciekawe ile ten "talent" zarabia IP: *.ptim.net.pl 22.07.09, 23:07 ciekawe ile ten "talent" zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkolny ham Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 01:32 nie znasz piłki koles a ta jest okrągła i piłki sa dwie kapiszi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 21:55 oo ja pier***nicze o kur**tka buahaha o nie no co powiedzieć nie no nie wieżę w to jesteśmy 3 światem piłki nożnej może kiedyś dorónamy poziomem estonii kazachstanowi czy innym potęgą piłkarskim jak na polskie warunki a tak swoją drogą to ściągnijmy piłkarzy z tego klubu są niedrodzy a jak widaćspokojnie ich poziom może zwojować polską ligę przydadzą nam się gwiazdy i wybitni piłkarze z talina ;))) gratulację estonii jesteście dla nas wzorem którego szybko nie dościgniemy musimy od was uczyćsię jak się gra w piłkę dziękujemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.p3.InterArena.pl 22.07.09, 22:01 To teraz do kadry Skorżę. Byli tacy, którzy już go tam widzieli. Tarasiewicz też uważa, że dałby radę. Najpier coś, cokolwiek osiągnijcie panowie, potem za reprezentację. Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... 22.07.09, 22:06 Wlasciciel klubu sprzedal wszystkich ktorzy umieli kopnac pilke, ale braki uzupelnial takimi, ktorzy byli za darmo, albo prawie za darmo - tak po krakowsku. A teraz bedzie sie dziwil, ze nie zarobi na wystepach w Lidze Mistrzow. Niestety, panie Ciupial - zeby zarobic trzeba zainwestowac - nawet jak sie jest z Krakowa i bardzo nie lubi sie wydawac pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: 212.160.172.* 22.07.09, 22:10 a p[odobno cupiał to rodowity Sosnowiczanin , ma firmę i dom w Myślenicach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:23 Sosnowiec to też Małopolska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.ghnet.pl 22.07.09, 22:44 taaa zaglebioku, jasne... Taki sam u was zdewastowany prymitywny Slask jak za Brynica, a nawet gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:10 Gość portalu: ? napisał(a): > Sosnowiec to też Małopolska Poważnie ?? Kurcze, byłem wczoraj i głowę bym dał, że był jeszcze w woj. śląskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vc no to zainwestuj IP: *.zone9.bethere.co.uk 23.07.09, 01:43 darmozjadz fanie sensacjiie a jak nie to zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.p Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.tsi.tychy.pl 22.07.09, 22:12 zaraz puszcze pawia i też zrobię błąd w sztuce.PATAFIANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 22:21 dno wszyscy do zwolnienia PZPN i nasi ;;pucharowicze;;to się nazywa dno i teraz trzeba granata aby to rozwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martens Bye bye IP: *.aster.pl 22.07.09, 22:25 Wisła zjadła własny ogon. Ale wstyd. Miszrz Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doopa Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:25 Potrzebne są zmiany. Skorżę mianować trenerem reprezentacji, a trenerem Wisły niech zostanie inny wybitny trener - Majewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wisły Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:32 wisła skończyła się za kasperczaka to co zrobił Bednarz i jego koledzy to totalna kaszana od czasów kasperczaka nie było w wiśle nikogo wartościowego a wina leży po stronie...cupiała jeśli zatrudnia się takich "fachowców" to ma się adekwatne wyniki żal mi mojej ukochanej wisełki :( Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... 22.07.09, 22:33 Panie Trenerze! Dobry mecz? W TV inaczej to wyglądało. A tak na prawdę, to Wisła jest mistrzem amatarskiej, zafajdanej, zagnojonej i przekupionej polskiej ligi ...... dlatego dostaje od każdego leszcze w Europie. A sorry wygraliście z Barceloną - szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekgptr Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.chello.pl 22.07.09, 22:44 jad ci sie przelewa czy co? a jak jestes obiektywny, to zdradz, na ktorym kanale ogladales ten mecz, geniuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:35 Fryzjerowi,Wójcikowi,Listkowi,Żelasko,Reissowi i 1000 innym sku...synom za to co zrobili z polską piłką.W 1976 POLSKA wychodząc na mecz z Argentyną(gospodarzem MŚ 1976) BYŁA FAWORYTEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubatek Re: Sorki -w 1978 IP: *.chello.pl 22.07.09, 22:48 Nie wiem, czy sobie zdajesz sprawę, że w tymże 1978 roku chociaż być może i byliśmy faworytami w meczu z Argentyną, to jednak w naszych ligach nie było - tak jak do niedawna - nieustawionych meczów, spadki ustalano przy zielonym stoliku a o mistrzostwie decydowało to, kto w KC miał chwilowo lepszy humor i więcej do powiedzenia. Nie ma się więc co zżymać - czasy były tak czy inaczej popaprane. Dziś przynajmniej jak się mecz sprzeda to nie dla jakichś kacyków w komitecie, tylko zwyczajnie - dla forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: Sorki -w 1978 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 23:42 To niestety prawda lecz nie zmienia to faktu że dzięki "takim panom" czy to kacykom pzpr czy zwykłym oszustom mamy to co mamy.Degrengolada sięgnęła dna. Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... 22.07.09, 22:36 "Na pewno drużyna zagrała dobry mecz, a zawodnicy dali z siebie wszystko." Panie trenerze Skorża, minął się Pan z prawdą dwukrotnie w jednym tylko zdaniu. Byłem na stadionie w Kadriorgu. Wisła zagrała denny mecz. Może zawodnicy dali z siebie piłkarsko wszystko (z czego wynika, że umieją niewiele), ale pod względem ambicji dali się wyprzedzić Levadii o kilka długości. Odpowiedz Link Zgłoś
rambo.j.j Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... 22.07.09, 22:37 Panie Macieju - obydwa mecze były sprzedane i dobrze pan o tym wie! Teraz tylko czy sytuację stworzył pan, piłkarze czy Cupiał czy wszyscy razem o to jest pytanie... Nie róbcie tego więcej bo ja kocham ten klub. Oglądałem mecz i on nie miał innych znamion jak symptomy sprzedaży a przy tym zarobku a tym samym korupcji. Przykro mi bardzo ale nie można tego inaczej nazwać. Powinno się ukarać winnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JELEŃ Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.tsi.tychy.pl 22.07.09, 22:44 KIBICE I TAK BĘDĄ CHODZILI,NIEWAŻNE CZY ĆWOKI CZY MATOŁY Z OGRANICZONĄ POCZYTALNOŚCIĄ.ROBIĄCY WSZYSTKICH W BAMBUKO A Z SIEBIE ROBIĄCYCH THE BEST OFF.ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był bł... IP: *.ghnet.pl 22.07.09, 22:48 Niestety nie możemy rozgonić w 3 p****zdy PZPNu i zacząć budować piłkę w tym kraju od nowa bo Euro, UEFA itp. Proponuje poczekać do jesieni 2012, Euro bedzie za nami, większosć inwestycji pobudowana lub kończona i wtedy. Kto za? [sonda=Wywozimy po E2012 PZPN na taczkach] [*]TAK [*]NIE [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był IP: *.ghnet.pl 22.07.09, 22:49 > [flag=nobbcode] [sonda=Wywozimy po E2012 PZPN na taczkach] > [*]TAK > [*]NIE > [/sonda] brawo gazeto, gruntownie przetestowana nowość na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Maciej Skorża: Biorę wszystko na siebie, był 22.07.09, 22:53 Gość portalu: gosc napisał(a): > > [flag=nobbcode] [flag=nobbcode] [sonda=Wywozimy po E2012 PZPN na taczkach > ] > > [*]TAK > > [*]NIE > > [/sonda] > > brawo gazeto, gruntownie przetestowana nowość na forum... Sonde mozna zakladać tylko będąc autorem wątku,lub jako pierwszy komentarz do artykułu Odpowiedz Link Zgłoś