Gość: koba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 23:22 Czarzasty futbolu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daemon wszystko, co złe na Widzewie, to ja, Andrzej Grajewski IP: *.icpnet.pl 23.12.03, 23:25 nie wiem jak z Widzewem, ale jak pan Grajewski wzial sie za Kolejorza to my od razu do 2 ligi spadlismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: wszystko, co złe na Widzewie, to ja, Andrzej IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.12.03, 03:00 hehe, wywiad wyciskajacy lzy z oczu... wychodzi na to ze grajewski to matka teresa z lodzi, nie dosc ze bezinteresownie pomaga widzewowi to jeszcze kibice na niego pluja... szkoda mi jedrka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% 100% debil, tylko tyle. IP: *.150.popsite.net 26.12.03, 14:26 100% debil, tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajek Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.toya.net.pl 24.12.03, 08:23 nie, nie macie racji, wszystko co złe w WIdzewie to moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Nie frytki, ale nie 'przyzwoite' dla rodziny?' IP: *.nv.iinet.net.au 24.12.03, 08:52 Z jednej strony mowi, ze Stasiak w ogole nie zarabia 'tylko' na frytki, a z drugiej, ze Wlodarczyk w Widzewie na wyzywienie rodziny nie zarobi. Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: proxy / 10.100.0.* 24.12.03, 09:58 jestes Pan żenujący ... okradłes klub, teraz ściągasz kase i placzesz, normalny człek jak cos mu sie nie kalkuluje wycodzi z biznesu, a ty zachowujesz sie jak cnotka niewydymka .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicWidzewa Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 10:11 Niech Widzew gra nawet w 6.lidze,ale na Boga już bez tych Grajków,Pawelców etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 25.12.03, 02:49 Wyp... Grajewski swoim szybkim samochodem do Hanoweru i nie snuj się po Łodzi jak gówno po przeręblu. Czytać i słuchać cie już grubasie nie można. Znikaj stąd raz na zawsze. Wyp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enio Grajewski odejdź IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 24.12.03, 11:07 zostaw Widzew w spokoju niech spadnie ale może się kiedyś wydźwignie.Natomiast z panem nie ma szans bo nikt słysząc nazwisko Grajewski nie chce rozmawiać albo się szybko wycofuje.Gdybyś człowieku na tym nie zarabiał dawno zabrałbyś swoje zabawki. Nawiasem mówiąc dziwię sie tym wielkim firmom z Łodzi (wprawdzie niewiele ich jest)że żadna nie chce zainwestować w klub.Sądząc po Groklinie to jest interes,mozna na tym zarobić ,ale łódzkie firmy inwestują w kluby poza łódzkie.Cóż Łódź dla nich znaczy.Tylko słowa.słowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesser Re: Grajewski odejdź IP: *.acn.waw.pl 24.12.03, 12:07 Gość portalu: Enio napisał(a): > zostaw Widzew w spokoju niech spadnie ale może się kiedyś > wydźwignie.Natomiast z panem nie ma szans bo nikt słysząc > nazwisko Grajewski nie chce rozmawiać albo się szybko > wycofuje.Gdybyś człowieku na tym nie zarabiał dawno zabrałbyś > swoje zabawki. > Nawiasem mówiąc dziwię sie tym wielkim firmom z Łodzi (wprawdzie > niewiele ich jest)że żadna nie chce zainwestować w klub.Sądząc > po Groklinie to jest interes,mozna na tym zarobić ,ale łódzkie > firmy inwestują w kluby poza łódzkie.Cóż Łódź dla nich > znaczy.Tylko słowa.słowa.... A ja myslalem ,ze w Lodzi to juz caly sektor prywatny umarl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 12:07 Więc wszyscy są -Fe- tylko Grajewski -Cacy- ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec 24.12.03, 13:20 usiałem się po pachy czytając wywiad z tym człowiekiem,prawdą jest napewno tylko że widzew przetrwonił pieniądze z ligi mistrzów ,cała reszta o bezinteresownym topieniu szmalu przez grajewskiego w widzew to zwykła blaga i ściema .grajewski trzyma się widzewa i na dłuższy czas nieda nikomu dojść do władzy niczym tonący brzytwy ,ciekawe dlaczego? wie że do żadnego pierwszoligowego i drugoligowego klubu w polsce nikt go nie weżmie dlatego z widzewem pójdzie na dno wyciskając z niego ostanią krew aby wyjść na swoje i zarobić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 13:38 Niech ten Grajewski sobie juz da spokoj z Widzewem. Przez Niego klub co pol roku zmienia sklad. Mimo ze jestem kibicem Widzewa chce zeby ten juz spadl do II ligi i zeby p. Grajewski z p. Pawelcem na zawsze zapomnieli o tym klubie. Tak naprawde bedzie lepiej. A pozniej powolutku odbudowac klub, tak aby za 5 lat walczyl o mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuuuuu Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.dzialoszyn.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 14:09 grajewski to burak w białych skarpetach i mokasynach z frędzlami i chyba jest cały czas nachlany bo bredzi jak rywin u michnika . łaskawca dobroczyńca samarytanin a kuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grajewski_out Nawet się nie chce tego komentować... IP: 62.233.226.* 24.12.03, 15:12 Grajewski jestes zenujacy. Dla kasy bys wlasna zone na ulice wystawil, aby inni mogli z niej korzystac. Widzew jeszcze przez wiele lat po odejsciu dobrodzieja bedzie splacal jego "darowizny". Boze chron, mnie przed takimi przyjaciolmi jak Grajewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadi Grajewski jak nie masz kasy to odejdż ! IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 24.12.03, 16:05 Aco do Michała Stasiaka to co to ma do rzeczy ile ma lat i co osiągnął jako piłkarz.Podpisałeś z nim kontrakt to się wywiązuj.Michał się wywiązuje.A dlaczego zawodnik ma leczyć kontuzję na własny koszt?Przeciesz to totalna bzdura Grajewskiego.To nie prawo Bosmana,a prawo Grajewskiego niszczy WIDZEW.Prawo do nie płacenia podpisanych kontraktów i udzielania pożyczek własnemu klubowi na zaje.... procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Grajewski jak nie masz kasy to odejdż ! IP: 62.141.246.* 24.12.03, 16:23 No i kolejny żenujący popis redaktora Bińczyka, tym razem prezent świąteczny...Połakałem się strasznie...Dopóki będzie przyzwolenie (również dziennikarzy promujących nieudaczników) na działalność grajewskich, pawelców, dzienniakowskich i wojciechowskich w Widzewie, każda kolejna runda będzie wyglądała tak jak ostatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STECO NO TO DAJ SOBIE SPOKÓJ SPAKUJ SIE I SPIER...! IP: server:* / 10.0.0.* 24.12.03, 18:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stomil Olsztyn Fan! Andrzej Grajewski IP: *.ols.vectranet.pl 24.12.03, 18:19 Wy sie tam w Łodzi cieszcie ze macie takiego Grajewskiego, ktory ten klub jakos trzyma.... Glupcy tylko powiedza zeby sie wynosil ... Nie zycze wam powtorki histori z Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.crowley.pl 24.12.03, 20:03 Grajek komu ty chcesz takie kity wciskac powiedz to twojej zonie jak jest idiotka w dodatku blondynka to uwierzy .Ty jak nie zarobisz kasy to nie wlozys ani grosza daj spokuj i nie pitol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errror kiedy ten facet wreszcie się wyniesie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 20:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adammo Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 20:58 Pan Andrzej już od dawna w opinii prawdziwych kibiców Widzewa, którzy pamiętają jeszcze prezesurę L. Sobolewskiego, zatracił swą wiarygodność. Pan Ludwik mi zmiany koniunktury gospodarczej nadal pozostani (niestety) niedoścignionym wzorem. Wypowiedzi "Biednego Misia z Hanoveru" na łamach tak poważnej gazety są żałosne. Biedny Miś traci nawet braciach Kliczko... Szkoda że nie podjął tematu pana Tomka Golloba. Panie Andrzeju już może wystarczy... A tuzy polskij piłki takie jak Groclin to jeszcze 3 lata temu walczyły z panem o utrzymanie w lidze. Może należałoby przed wyjazdem do Łodzi wpaść po naukę do Grodziska do pana Drzewieckiego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stp Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.lublin.pl / 192.168.0.* 24.12.03, 21:53 Grajewski-ok WIDZEW FOREVER a na footbolu sie nie zarabia tylko sie go kocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełz ŁÓdzi NIKODEM DYZMA FOOTBALU-GRAJEWSKI IP: *.play.net.pl / 192.168.2.* 24.12.03, 22:18 NNNNNNNNNNN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.dip.t-dialin.net 24.12.03, 22:47 tej grajewski jak taki widzewiak jestes to co robiles kiedys w poznaniu,moze powiesz ze chciales pomoc lechowi,a jak lech spadl do 2 ligii to wszystkich zawodnikow wcielo albo do widzewa albo do tej 4 czy 5 ligowej niemieckiej druzyny,a wiec o co chodzi tylko o kase - nicht wahr herr grajewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadi Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 24.12.03, 23:10 JA WIEM CO ROBIŁ NA TYM MECZU GRAJEWSKI.CHODZIŁ W SZALIKU LECHA. PEWNIE Z MIŁOŚCI DO WIDZEWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pal to wsadz se ten palec w .... IP: *.kalisz.mm.pl 24.12.03, 23:46 bedzie ci dziarsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiu z Greenpointu Dostalem wlasnie..... IP: *.sympatico.ca 25.12.03, 00:25 Nie lubiom tu Polakuw na Greenpoincie dostale wlasnie w pierdol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignacyg Re: Grajewski musi odejść! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 00:44 Parafrazując Lepperta " Grajewski musi odejść. W Poznaniu był króciutko i nikt nie chce miec z nim nic wspólnego. To zwykły paser, a do Widzewa wraca, bo ciągle może tu doić. Kibice Widzewa! Zbuntujcie się! Wywieście Grajewskiego na taczce. Zaczynajcie nawet od 5 ligi, ale bez niego. To wrzód waszego klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.proxy.aol.com 25.12.03, 02:57 Ciekaw jestem opinii p.Sobolewskiego.Najbardziej rzeczowego fachowca w Widzewie.Grajewski razem zs Pawelcem powinni pojsc na stala emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Propozycja dla Pana Andrzeja IP: 62.233.147.* 25.12.03, 08:57 Niech Pan wyda "Białą księgę wydatków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Propozycja dla Pana Andrzeja IP: 203.57.192.* 25.12.03, 09:20 Haha .. moze nawet ksiazka dobrze bedzie sie sprzedawac to klub zarobi ... !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryan Grajek trzymaj sie IP: 80.50.5.* 25.12.03, 11:14 Grajek nie daj sie tym wszystkim zlodziejom co niby kochaja Widzew. Oni sa tylko blisko gdy wszystko jest dobrze, Ty jako jedyny wracasz do naszego klubu i cos probujesz naprawic. A tym, ktorzy uwazaja, ze Grajewski to zlodziej, niech spojrza co zrobil pan Ptak z LKS-em a potem z Piotrcovia...i pomysla kto tu kreci walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huan Lopes Re: Andrzej Grajewski: Zostałem sam jak palec IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.03, 12:29 Odwalcie się od Grajka on zawsze był z naszym klubem a gdzie są inni co gdzie Miller, Pawelec i wielcy sponsorzy.Oni mają nas w DUPIE i nie wydadzą na klub złamanego grosza.Ajak Grajek odejdzie to co od 6 ligi i 20 lat odbudowy tylko po 5 latach wszyscy o nas zapomną a na mecze przyjdzie 70 kibiców tak jak cho dzili po wojnie .Słuchajcie co powiedział kolega ze stomilu a nie kiboli lecha tam nie ma już Grajka i co miało być eldorado a jest 30 baniek długu iżadnych widoków na lepsze.My mamy Grajka i ciszmy się z tego.Pozatym wesołych świąt dla zwolenników iprzeciwników pana Andrzeja,którego lubię za to ,że mówi prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos Andrzej Grajewski to złodziej!!! IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 25.12.03, 14:20 Zawsze byl z Widzewem bo robi na nim kase. Caly szmal z C+ idzie do jego kieszeni. Kaczorowskiego mogl dac do Widzewa to wolal sprzedac do Lecha. Kazdego, na ktorym mozna zarobic to sprzedaje i bierze sobie kase. A zarobki pilkarzy obciążają klub, natomiast kasa z ich sprzedazy idzie do Grajka. A wiesz dlaczego nie lubi Stasiaka? Bo nie ma do niego zadnych praw, nie jest jego menadżerem i to że mogłby pomoc Widzewowi w utrzymaniu ma w dupie. Moze Twoim zdaniem lepiej bedzie gral Urbaniak?? Pomyśl troche... Odpowiedz Link Zgłoś