Gość: werner IP: *.cable.smsnet.pl 31.07.09, 11:52 Jak zwykle bydlo z warszawianki nie umie sie zachowac!!! Powinni im dolozyc ladnych pare tysiecy euro albo odsiadke to moze sie wkoncu naucza jak sie zachowac. Wstyd na cala europe!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharn1 Działacze Legii powinni zostać ukarani! 31.07.09, 12:06 Z jakiego powodu poprosili Broendby żeby nie sprzedawać biletów kibicom z Polski? Kibice jechali 1000 km żeby się dowiedzieć, że biletów nie dostaną (w artykule jest błąd - nie było tak, że nie było biletów, tylko nie były sprzedawane w kasach). W dodatku te sprzedawane w Polsce były droższe niż te w Danii w kasach gospodarzy. Kto zabrał różnicę? Prezes Legii, dyrektor bezp. Legii który zapewniał że bilety w Danii będą powinni podać się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: 195.245.213.* 31.07.09, 12:37 1. bilety można było kupic w warszawie 2. dlatego, że tylko za takich kibiców klub bierze odpowiedzialność, jak się okazało bardzo słusznie 3. no na pewno walter dorabia tej różnicy :) albo żydokomuna :) 4. OFICJALNE informacje na stronach Legii i broendby mówiły że bilety można kupić tylko w warszawie, więc nie wiem dlaczego ktoś ma się podawac do dymisji. 5. wiadomo było jak się ta wycieczka skończy, jak nas wykluczą znowu to juz nawet szesnastolatkom nie wmówicie że LTM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id cała prawwda cała dobę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:44 bullshit w warszawie można było kupić vouchery które uprawniały do zakupu biletu na sektor gości w Kopenhadze, tych których nie wpuszczono mieli bilety tylko nie na sektor gości i bez prawnie ich nie wpuszczono po interwencji dyrektora ds. bez. Legii(wcześniej Miklasa) pomimo tego, że w środę mówił ze ci którzy maja bilety bez voucherów(osoby z zagranicy np.) będą mogli wejść. Legii nie wykluczą po całe "zajście"(5 osób walczących z ochroną) miało miejsce poza stadionem. Raca używali tylko duńczyc eot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: cała prawwda cała dobę IP: *.tktelekom.pl 31.07.09, 16:16 Ok. Wszyscy winni, kibice Legii świeci. Tylko dlaczego w ostatnich latach w pucharach duże zadymy to tylko Legia? Biedni, zawsze wszyscy przeciwko nim. Inni jakoś nie mają takich problemów, a przynajmniej aż takich dymów nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! 31.07.09, 12:53 Gość portalu: duzy maciek napisał(a): > 1. bilety można było kupic w warszawie Super. Czyli jak jesteś kibicem Legii pracującym w Danii albo np. wAnglii czy Holandii to żeby zobaczyć mecz swojej drużyny musisz jechać najpierw do Warszawy po bilet. > 2. dlatego, że tylko za takich kibiców klub bierze odpowiedzialność, > jak się okazało bardzo słusznie Nic by się nie okazało jakby kibice weszli normalnie na mecz. Nie myl skutku z przyczyną. > 3. no na pewno walter dorabia tej różnicy :) albo żydokomuna :) No ktoś te kilkadziesiąt tysięcy chiał na kibicach zarobić. Po co? > 4. OFICJALNE informacje na stronach Legii i broendby mówiły że > bilety można kupić tylko w warszawie, więc nie wiem dlaczego ktoś ma > się podawac do dymisji. Dlatego, że w trakcie ustaleń ze Stowarzyszeniem Kibiców w środę mówił co innego. > 5. wiadomo było jak się ta wycieczka skończy, jak nas wykluczą znowu > to juz nawet szesnastolatkom nie wmówicie że LTM Komu było wiadomo? Jeśli klub robi wszystko żeby tak się skończyło to masz rację - wiadomo było. Pozatym boję się że to wcale nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: *.europe.hp.net 31.07.09, 13:19 > Super. Czyli jak jesteś kibicem Legii pracującym w Danii albo np. > wAnglii czy Holandii to żeby zobaczyć mecz swojej drużyny musisz > jechać najpierw do Warszawy po bilet. gdyby (L) wylosowala druzyne z innej czesci Europy, to tez byscie nie ogladali > Nic by się nie okazało jakby kibice weszli normalnie na mecz. Nie > myl skutku z przyczyną. kibice? smiale stwierdzenia - huligani i bandyci a nie kibice > No ktoś te kilkadziesiąt tysięcy chiał na kibicach zarobić. Po co? po nic. czy wszystko musi miec uzasadnienie? a jesli nawet, to koszt ubezpieczenia gdzyby sie okazalo, ze jednak ktos chce robic taka demolke jak w Wilnie > Dlatego, że w trakcie ustaleń ze Stowarzyszeniem Kibiców w środę > mówił co innego. SKLW to najwieksza zmora tego klubu, juz dawno powinni zostac na zawsze wykluczeni ze stadionu - SKLW ma zawsze wielkie ambicje i roszczenia, tylko nie wnosi jakiejkolwiek wartosci dodanej, a ciagly spor z zarzadem powoduje jedynie niesmak i destabilizacje. Poczytaj sobie na legialive co mysla ludzie na temat SKLW szczegolnie po ich oswiadczeniu po wczorajszym meczu > Komu było wiadomo? Jeśli klub robi wszystko żeby tak się skończyło > to masz rację - wiadomo było. Pozatym boję się że to wcale nie > koniec. i modl sie, zeby to nie byl koniec, bo jesli ITI sie wycofa z finansowania klubu, to nikt nie bedzie chcial sponsorowac takiego burdelu jaki dzieje sie za sprawa SKLW. niestety, klub sie kupuje z calym inwentazem. to swieszne lozysz pieniadze, splacasz dlugi, chcesz rozkrecic interes, aby klub przynosil zyski, a banda za to dziekuje krzyczac "ITI spie...." i lzac ludzi, kotrzy do klubu przynosza kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: 195.245.213.* 31.07.09, 13:45 "Nic by się nie okazało jakby kibice weszli normalnie na mecz. Nie myl skutku z przyczyną. " no tak jak ktoś nie wpuszcza na stadion kibicow bez biletow/nie chce sprzedać biletów to normalne jest że sie robi rozpierduche. przecież im się należą z jakiegoś powodu. w końcu przejechali 1000 km ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: *.chello.pl 31.07.09, 14:04 jak barany jadą 1000km bez biletu to mają prawo robić rozpierduchę? ale ignorant z ciebie! ja bym strzelał do tych chuliganików z ostrej broni. (bo im sie nie chce danych osobowych podać - i być zarejstrowanymi, niekompromituj się głąbie!) = toTak w Wielkim Skrócie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F odrzut urwałby ci nibyrączkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:12 Gość portalu: ad napisał(a): > ja bym strzelał do tych chuliganików z ostrej broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: 195.245.213.* 31.07.09, 14:21 weź słownik mądralo, otwórz na "i" i sprawdź hasło "ironia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: 193.201.167.* 31.07.09, 15:23 Sam się nie kompromituj (głąbie). To, że bilety nie były sprzedawane to decyzja władz Legii w dniu meczu. Jeszcze w środę dyr bezpieczeństwa klubu zapewniał że będą bilety w kasach chociażby dla Polaków pracujących zagranicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: 195.245.213.* 31.07.09, 14:32 "Komu było wiadomo? Jeśli klub robi wszystko żeby tak się skończyło to masz rację - wiadomo było" na kilku stronach związanych z Legią plus na stronie Broendby bbyła informacj jak można kupić bilety. na legialive było kilkadziesiąt/kilkaset komentarzy "co mnie to obchodzi ja sobie pojade i sobie kupie". a że dania to normalne państwo, to wiadomo było że zasad przestrzegają i że będzie awantura. I teraz albo kibole są na tyle ciemni że nie rozumieją bardzo prostych zasad albo doprowadzili to takiej sytuacji umyślnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: 15.203.169.* 31.07.09, 14:56 wcale bym sie nie zdziwil, gdyby sie okazalo, ze jest to celowe dzialanie ze strony SKLW majace na celu wywalenie Legii z pucharow, a w rezultacie odejscie ITI. Widac nie w smak jest komus, ze ITI stara sie ucywilizowac to co sie dzieje na stadionie i nie chce robic ukladow z kibolami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionty Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: 80.241.135.* 31.07.09, 12:39 Sami sobie winni. Wystarczyło przeczytać informacje, że wejdą tylko ci, którzy zapłacili za bilety w Warszawie... Na oficjalnej, na Legialive, na stronie Broendby (po polsku). 30 pln w kontekście wycieczki do Danii... No rzeczywiście, dobry argument wybrałeś. Kto, gdzie zapewniał? Bo ja widziałem tylko oficjalne info, że nie będzie... Dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! 31.07.09, 12:49 Gość portalu: pionty napisał(a): > Sami sobie winni. Wystarczyło przeczytać informacje, że wejdą tylko ci, którzy > zapłacili za bilety w Warszawie... Na oficjalnej, na Legialive, na stronie > Broendby (po polsku). Dyrektor d/s bezpieczeństwa zapewniał o czymś innym. > > 30 pln w kontekście wycieczki do Danii... No rzeczywiście, dobry argument wybra > łeś. Aha - spoko. Czyli mimo, że organizatorem był klub z Danii to uważasz że działacze mieli prawo okradać kibiców? 30 złotych razy 1500 biletów które przyszły do W-wy daje 45000 złotych. To mała kwota? Przy założeniu że nawet Legia poniosła jakieś koszty dystrybucji (chociażby pensje kasjerek) to takie zachowanie to kpina. > Kto, gdzie zapewniał? Bo ja widziałem tylko oficjalne info, że nie będzie... > > Dziecinada. wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionty Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: 80.241.135.* 31.07.09, 13:12 Sami sobie winni. Wystarczyło przeczytać informacje, że wejdą > tylko ci, którzy > > zapłacili za bilety w Warszawie... Na oficjalnej, na Legialive, na > stronie > > Broendby (po polsku). > > > Dyrektor d/s bezpieczeństwa zapewniał o czymś innym. > > Nie wiem ile razy już słyszałem opowieść pt. "ktoś z Legii coś komuś obiecał a później się z tego nie wywiązał". Oczywiście żadnych ustaleń na piśmie, nagranych wypowiedzi, wszystko na mordę, nieoficjalnie i KMWTW. A później płacz, że "znowu nas oszukali". Błędowski (a wcześniej Dziewulski) muszą mieć jakąś niespotykaną moc przekonywania. Tyle razy nabrać ludzi na to samo... > > > > 30 pln w kontekście wycieczki do Danii... No rzeczywiście, dobry > argument wybra > > łeś. > > Aha - spoko. Czyli mimo, że organizatorem był klub z Danii to > uważasz że działacze mieli prawo okradać kibiców? 30 złotych razy > 1500 biletów które przyszły do W-wy daje 45000 złotych. > To mała kwota? Przy założeniu że nawet Legia poniosła jakieś koszty > dystrybucji (chociażby pensje kasjerek) to takie zachowanie to kpina. Aha, czyli powodem nie było te 30 pln, tylko 45 tysi, które klub mógł zarobić. No tak, jasne, teraz rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Co ma do rzeczy 30zł? Ciulom dajesz zarabiać ??? 31.07.09, 12:58 Co ma do rzeczy 30zł? Ciulom dajesz zarabiać ??? Lubisz jak cię dymają z kasy? Tu chodzi o zasady wolnej Europy (UE) czyli wolność osiedlania się i pracy tam gdzie chcę, podróżowania gdzie chcę, i wydawania pieniędzy na co chcę i jak chcę - ty aparatczykowy palancie! Gość portalu: pionty napisał(a): > Sami sobie winni. Wystarczyło przeczytać informacje, że wejdą tylko ci, którzy > zapłacili za bilety w Warszawie... Na oficjalnej, na Legialive, na stronie > Broendby (po polsku). > > 30 pln w kontekście wycieczki do Danii... No rzeczywiście, dobry argument wybra > łeś. > > Kto, gdzie zapewniał? Bo ja widziałem tylko oficjalne info, że nie będzie... > > Dziecinada. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionty Re: Co ma do rzeczy 30zł? Ciulom dajesz zarabiać IP: 80.241.135.* 31.07.09, 13:16 > Co ma do rzeczy 30zł? Ciulom dajesz zarabiać ??? Lubisz jak cię dymają z kasy? > Tu chodzi o zasady wolnej Europy (UE) czyli wolność osiedlania się i pracy tam > gdzie chcę, podróżowania gdzie chcę, i wydawania pieniędzy na co chcę i jak chc > ę - ty aparatczykowy palancie! > Tak, tak wiem już. Nie chodziło o te 30 pln, tylko o to, że ciule mogły zarobić. Sprawa jest jasna. Aha, skoro jesteś takim znawcą prawa europejskiego, do zaskarż Broendby do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Co ma do rzeczy 30zł? Ciulom dajesz zarabiać IP: 193.201.167.* 31.07.09, 15:27 To nie Broendby okradało kibiców tylko KP Legia. Sprzedawanie biletów powyżej ceny nominalnej to spekulacja zabroniona nawet na portalach aukcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 W "demokracji" EU nie kupisz biletu bo mafia PZPN 31.07.09, 12:54 W "demokracji" EU nie kupisz biletu na stadionie w Kopenchadze jeśli jesteś POlakiem bo "mafia" PZPN ci tego zabrania. Gdzie jest minister sportu? (przypominam-to ten Pan z twarzą "syndrom dnia poprzedniego" z PO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 13:38 Dzialacze Legii spodziewali sie do czego moze dojsc i dlatego byli przeciw. Okazalo sie ze mieli racje. Nie rozumiem tej holoty. Jada a i tak wiedza z gory ze nie dostana biletow. Sa niby kibicami Legii ale robia wszystko by Legii zaszkodzic. Stadionowe bydlo znowu pokazalo ze sa tylko zwyklymi bydlakami. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Działacze Legii powinni zostać ukarani! 31.07.09, 13:57 Z takiego powodu, żeby bydło nie mogło wejść na mecz. Kto chciał, mógł kupić bilet w Warszawie. Dlaczego tego nie zrobili? PS. Od kiedy pisowski szczekacz popiera bandziorów? sharn1 napisał: > Z jakiego powodu poprosili Broendby żeby nie sprzedawać biletów > kibicom z Polski? Kibice jechali 1000 km żeby się dowiedzieć, że > biletów nie dostaną (w artykule jest błąd - nie było tak, że nie > było biletów, tylko nie były sprzedawane w kasach). > > W dodatku te sprzedawane w Polsce były droższe niż te w Danii w > kasach gospodarzy. Kto zabrał różnicę? > > Prezes Legii, dyrektor bezp. Legii który zapewniał że bilety w Danii > będą powinni podać się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owca Re: Liga Europejska: Pięciu kiboli Legii oskarżon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:07 Oj tam kolego nie rozumiesz widze podstaw PRAWDZIWEGO kibica. Co to za mecz jak pojedziesz i dopingujesz swój klub ? To przeciesz strata pieniedzy. A zobacz jak teraz chłopaki zasłynęły, Cała Europo wie o PRAWDZIWYCH kibicach Legii :D Chlopaki tak tzrymać bo jak juz Wy nie zrobici burdu to kto ? Nudzili by się ci policjanci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian [...] IP: *.171.36.250.static.crowley.pl 31.07.09, 12:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Bydło z warszawy 31.07.09, 12:54 Gość portalu: marian napisał(a): > Po raz kolejny warszawskie bydło potwierdziło swoją klasę > Powinni was wystrzelac tak jak w powstaniu warszawskim Polska C dała głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Bydło z warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 13:45 Faktycznie taka wioche jak warszawska holota robi to tylko pozazdroscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Bydło z warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 13:43 Dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizi dziadziuś własowiec... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 13:50 dziadziuś własowiec gwałcił i mordował w warszawie w 44' i wnusiowi się łezka w oczku zakręciła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Bydło z warszawy IP: *.era.pl 31.07.09, 14:02 Gość portalu: marian napisał(a): > Po raz kolejny warszawskie bydło potwierdziło swoją klasę > Powinni was wystrzelac tak jak w powstaniu warszawskim ładnie sie popisałeś prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bydło z warszawy IP: 194.181.2.* 31.07.09, 14:39 jaka znowu warszawska hołota???? wśród "kibiców" legii rodowitych Warszawiaków są promile... otwórz oczy człowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Liga Europejska: Pięciu kiboli Legii oskarżonyc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:57 Kibole Broendby poważnie ranili kilka osób po tym gdy rzucili race na rodzinny sektor kibiców własnego klubu(mni. poparzone dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bagin Liga Europejska: Pięciu kiboli Legii oskarżonyc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:59 mam pytanie: dlaczego ten artykuł znajduje się w dziale sportowym? co to ma wspólnego ze sportem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Wirus Na legie mozna liczyc IP: 80.72.45.* 31.07.09, 13:00 2002 Warszawska Starowka 2003 Utrecht 2004 Wiedeń 2005 Zurych 2006 Warszawska Starowka po raz drugi 2007 Wilno 2008 Belchatow w finale PP, 750 debili bez biletow na podzamczu 2009 Kopenhaga 2010 ? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Najlepiej jak Sindbad zrobi ci wycieczkę i kupi bi 31.07.09, 13:01 Najlepiej jak Sindbad zrobi ci wycieczkę i kupi bilety... Gość portalu: Kuba Wirus napisał(a): > 2002 Warszawska Starowka > 2003 Utrecht > 2004 Wiedeń > 2005 Zurych > 2006 Warszawska Starowka po raz drugi > 2007 Wilno > 2008 Belchatow w finale PP, 750 debili bez biletow na podzamczu > 2009 Kopenhaga > 2010 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry niestety IP: 212.160.138.* 31.07.09, 13:20 ale "kibice" nie potrafią sie normalnie zachowywać. Zawsze znajdą się wśród nich tacy, dla których liczy się jakiś popaprany "honor barw" przejawiający się w chęci napaści na "innych". Więc muszą być pod specjalnym nadzorem. I tyle. Nikt normalny nie puści na stadion grup kibiców z przeciwnych drużyn, bo zazwyczaj doszłoby do rozrób. To, że zdarzają się wyjątki (typu wejście kibiców Legii na trybuny Lecha) to nic nie znaczy - bo wtedy obie grupy miały innego wspólnego wroga ... Dopóki wśrod grup kibicowskich będą osobniki ksenofobiczne, bezmyślne, socjopatyczne, agresywne to grupy te będą traktowane jako potencjalne zagrożenie dla normalych ludzi. I żaden powoływanie się na prawa UE tutaj nic nie zmieni. Jak chcecie normalnego traktowania to najpierw zmieńcie się sami, skończcie z bredniami o "honorze", "patriotyźmie", "oddaniu życia za klub" bo to się nadaje do leczenia i to zamkniętego. Kibicowanie to radość i zabawa a nie jakieś walki żywcem przejęte z Bravehart'a. Kibice to nie plemiona zwalczające się nawzajem. W każdym bądź razie nie w cywilizowanym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Legii W imieniu kibiców Legia Warszawa pragnę przeprosić IP: *.chello.pl 31.07.09, 13:34 że zamieszki okazały się jedynie drobną przepychanką i zapowidzi GW okazly się nieprawdziwe. Jest nam przykro, że rozczarowalismy dziennikarzy Wyborczej i jedynie 5 osob bedzie mialo postawione zarzuty. Wiem, ze zatrzymanie 150 ludzi o ktorych pisano wczesniej moglo zadowolic red. Steca i Szadkowskiego, ale niestety coraz ciezej robi sie awantury w kraju i zaganica. Przepraszam także, że domogalismy sie przestrzegania prawa przez strone Duńską, która łamiąc nie tylko prawo UE (swobodny przepływ ludzi), ale także EKPCz (zakaz dyskryminacji ze wzgledu na narodowosć i obywatelstwo) odmówiła sprzedaży biletów na mecz grupie ponad 600 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: W imieniu kibiców Legia Warszawa pragnę przep IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.09, 13:42 A za Wilno nie przeprosisz??Jechaliscie w jednym celu.Kazdy to wiedział wiec nie sciemniaj kolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Lech Kaczyński stanął po stronie kibiców IP: 83.238.13.* 31.07.09, 13:36 w walce pod KDT, to teraz poczuli się pewniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Lech Kaczyński stanął po stronie kibiców IP: *.chello.pl 31.07.09, 14:11 pod KDT to był zaledwie sparing ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Liga Europejska: Pięciu kiboli Legii oskarżon IP: 194.181.2.* 31.07.09, 14:35 mała korekta... bydło z Legii a nie z Warszawy... Legia wbrew pozorom ma z prawdziwą Warszawą niewiele wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Liga Europejska: Pięciu kiboli Legii oskarżon IP: 193.201.167.* 31.07.09, 15:31 Tak jak i Groclin Grodzisk Wlkp. który gra pod nazwą polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Czy w tej piątce kiboli są pismacy z gazety i PS IP: 77.223.195.* 31.07.09, 14:47 coś mi się o uszy obilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi wykluczyć Legię ze wszystkich rozgrywek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:56 dożywotnio ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Ach te pismaki!!! IP: *.108.192.213.cable.satra.pl 31.07.09, 15:13 Po pierwsze nie kara więzienia, tylko kara pozbawienia wolności! Po drugie podawanie górnych widełek kary za dane przestępstwo to jawna manipulacja. Zazwyczaj sąd orzeka karę robiąc medianę i wyjdzie najprawdopodobniej 3 do 4 lat w zawiasach, a nigdy 8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Liga Europejska: Pięciu kiboli Legii oskarżonyc... IP: 82.160.206.* 31.07.09, 15:19 Szukają Duńczyka? Kramer też go szuka! Ale od momentu tego numeru z Kwintą słuch o nim zaginął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZL Re: Liga Europejska: Pięciu kiboli Legii oskarżon IP: 62.87.215.* 31.07.09, 15:47 Znowu błaznom z legii zechciało się sławy:) brawo geje, teraz cały świat nazywa was tępymi bezmózgami i kretynami. W sumie cel osiągnięty:) Odpowiedz Link Zgłoś