guru133 Degrengolady polskiej piłki nożnej ciąg dalszy. 05.08.09, 11:59 Miało być Lato a jest smutna jesień:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietewu Re: Degrengolady polskiej piłki nożnej ciąg dalsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:23 No to już koniec polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larum grają Lato boj się Boga człowieku! To kompromitacja! IP: *.via.zamek.net.pl 05.08.09, 12:03 Dlaczego oni tak lansuję tego Stefana który nic jeszcze nie osiągnął w polskim futbolu! Toż to lepsi są od niego Skorża, Michniewicz czy Urban a Smudzie to on może co najwyżej ręczniki podawać! Widzę że prezes lato koniecznie chce zatopić tego Tytanica którym jest polski futbol! Mam nadzieję że nikt z tej betonowej ekipy nie przeżyje tej katastrofy! Trzeba zapchać skrzynke PZPN listami protestacyjnymi. Pokażmy że my kibice uważamy ten pomysł za szczyt kretynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Broniszewski byłby lepszy! 05.08.09, 12:08 To jakiś ponury żart. Przecież Majewski NIC nie osiągnął w seniorskiej piłce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patos Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: *.ostnet.pl 05.08.09, 12:09 Majewski na trenera! Zanzibaru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Pol IP: 78.133.200.* 05.08.09, 12:25 Nieeeeeee!!! Tylko nie on! Takich fachowców, którzy nic nie osiagnęli, mogą zatrudniać kluby z obecnej 1 ligi. Przecież w Ekstraklasie nikt by nie dał pracy znowu, więc próbuje się wkręcić do reprezentacji. Reprezentacja to nie miejsce dla nieudaczników, którym się nie powidło w piłce klubowej. Dotyczy to także Henryka Kasperczaka niestety. Obecnie tylko Smuda ma papiery na trenera reprezantacji. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanmike Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:16 Wszystkie przekręty PZPN mogę znieść, ale Majewskiego NIEEEEEEEEEEEEEEE. idę sobie strzelić w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom_80 Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:17 TYLKO NIE MAJEWSKI!!!!ZNOWU DAJĄ SWOJEGO!!! SMUDA NA TRENERA REPREZENTACJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Pol IP: 94.72.124.* 05.08.09, 12:20 jeżeli Majewski zostanie trenerem repry osobiście podpalę siedzibę główną pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wheelie Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: *.comarch.com 05.08.09, 12:22 To chyba jakiś żart.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Futbolu Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.09, 12:23 Przecież Majewski nic w piłce nie osiągnął....... PZPN PZPN ***** ***** PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT Parodia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:23 LUDZIE TRZEBA ZROBIĆ JAKIŚ BOJKOT TEGO TEJ "ZORGANIZOWANEJ GRUPY"!!! TO CO ONI WYPRAWIAJĄ, ŚMIEJĄC SIĘ NAM WSZYSTKIM W TWARZ, PRZECHODZI WSZELAKIE POJĘCIE !!! J.............c PZPN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie Re: Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Pol IP: *.171.171.85.static.crowley.pl 05.08.09, 12:37 Trener nie musi być dobry, ważne, żeby był uległy wobec leśnego dziadostwa z PZPN-u. Rozwiążmy polską kadrę, bo przegramy niedługo z San Marino. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Pol 05.08.09, 12:50 Gość portalu: arnie napisał(a): > Trener nie musi być dobry, ważne, żeby był uległy wobec leśnego dziadostwa z > PZPN-u. Rozwiążmy polską kadrę, bo przegramy niedługo z San Marino. --------------------------------------------------------------------- Rozwiazanie kadry niczego nie wnosi.Nalezy w jakis sposób wyslac na Marsa tych dzialaczy;pereelowskich sekretarzy,pólkowników i ich wspólpracownikow to oni kompromituja polska pilke swoim dyletanctwem.A jest tego motlochu i w PZPN-ie i OZPN-ach ponad norme zwyklej przyzwoitosci.Niedlugo pod respiratorami beda na zebrania przyjezdzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Majewskiego Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: 189.65.24.* 05.08.09, 12:38 Pięknie. Czyli reprezentacja równa do polskich klubów. Jakie szanse ma ten Pan na osiągnięcie czegokolwiek z naszą kadrą? Brawo PZPN. Brawo kumotrze Lato! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpzpn Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: 212.106.151.* 05.08.09, 13:00 To Smuda powinien zostać trenerem reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aya Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: *.chello.pl 05.08.09, 13:08 Majewski ! CO??? Cracovia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc niech grają jako KADRA PZPN, a nie reprezentacja IP: 78.133.200.* 05.08.09, 13:14 Polski !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: 84.241.248.* 05.08.09, 13:19 ten buc majewski???? chyba ich tam powalilo, rozpie...l cracovie a teraz damy mu to samo zrobic z repra? ten gosc powinien trzymac sie daleko od naszej pilki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pater Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: *.ar.szczecin.pl 05.08.09, 13:21 Nie czaję kto tego Majewskiego tak foruje gdzie nie trenuje zawsze są konflikty z jego winy z zawodnikami(Amica,Widzew).Smuda nie pasuje bo ma własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sapiens kraj bez przyszłości IP: *.chello.pl 05.08.09, 13:25 same miernoty, wyp. stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trolik ciekawe jakim sysytemem IP: *.chello.pl 05.08.09, 13:30 beda grali może coś takiego 1-6-5- (-)1 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Pol 05.08.09, 13:32 dokładnie tak jak mówiłem ,smuda naiwny grzecznie czekał i wierzył że samymi osiągnięciami , stylem , sukcesami i charyzmą mozna zostać selekcjonerem polskiej reprezentacji ,otóż nie można, u nas liczą sie tylko i wylącznie układy ,układziki i kombinacje, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sapiens Re: Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Pol IP: *.chello.pl 05.08.09, 13:37 a najgorsze że tak jest niemal wszędzie jezu... co to k. za kraj?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 piotr33k2 napisał IP: *.toya.net.pl 05.08.09, 13:58 ...u nas liczą > sie tylko i wylącznie układy ,układziki i kombinacje... ------ No właśnie. A ostatnie lata są tego przykładem. W PZPN-ie już tak mocno utrwaliło się w umysłach leśnych dziadków, że nie potrafią normalnie myśleć. Ważniejsze są własne wpływy i korzyści niż dobro naszej skopanej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: 213.199.238.* 05.08.09, 13:54 Ciekawe dlaczego pzpn-owi zależy tak bardzo żeby całkowicie rozwalić nasza piłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we3 teraz sie teskni za listkiem co ?:)) IP: *.acn.waw.pl 05.08.09, 13:57 nieprawdopodobne ale na tla dzisiejszego dziadostwa Listkieiwicz wyglada na swiatlego goscia - wbrew lesnym dziadom zatrudnil i utrzymal Leo. Boniek mowil niedawno, ze niedlugo pyknie nas San Marino i chyba wyjdzie na jego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: teraz sie teskni za listkiem co ?:)) IP: *.toya.net.pl 05.08.09, 14:02 we3 napisał Boniek mowil niedawno, ze niedlugo pyknie nas San Marino i chyba wyjdzie na > jego... --------- Boniek potrafi patrzeć przyszłościowo i mówi innym językiem. Dlatego jest dla nich cierniem w oku...i wszystko co kojarzy się z Bońkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaw Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.09, 13:59 moim zdaniem ani Majewski, ani Smuda nie nadają się na stanowisko selekcjonera!! Co do Smudy w czarnych koszulach? Pamiętam, że kiedyś dla ,,Naszej Legii" Smuda na pytanie jakiej jednej drużyny nigdy z życiu nie będzie trenować odpowiedział: Polonii. Słowo Smudy warte tyle, co Kaczyńskich, Tuska itp. ;) Aha po gościu, który po Holendrze przejmie kadrę chciałbym liczyć, że umie w języku polskim się porozumiewać! A wszyscy wiemy w jakim stopniu Smuda włada naszym językiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pc Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: 217.98.235.* 05.08.09, 14:34 Porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giuly Majewski następcą Beenhakkera, a Smuda do Polonii? IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 14:36 Mam nadzieję, że informacja o zatrudnieniu pana Majewskiego na stanowisku selekcjonera reprezentacji narodowej to tylko żart....dość ponury ,ale jednak żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeF1 Rozmowa dziennikarza z Piechniczkiem IP: *.novartis.com 05.08.09, 14:44 dziennikarz: Panie trenerze, dowiedzieliśmy sie, że Stefan Majewski będzie nominowany jako nastepca Leo Beenhakkera na stanowisku selekcjonera reprezentacji. Skąd ta nominacja? Piechniczek: Muszę się pochwalić, że to był mój pomysł. Stefana znam jeszcze z czasów, gdy jako jedyny polski trener w historii poprowadziłem reprezentację Polski na dwóch kolejnych Mistrzostwach Świata, czyli w 1982 w Hiszpanii i w 19.. dziennikarz: Tak, dobrze, pamiętamy, ale dlaczego akurat p. Majewski? Piechniczek: Co tu dużo mówić? Stefan to dobry trener, jak to się mówi, umie ruszyć głową, a do tego cichy i potulny. Ukończył akademię trenerską w Kolonii, dokąd wówczas zaniósł kaganek polskiej myśli szkoleniowej, przez co najlepsi obecnie trenerzy w Europie mogli odnosić sukcesy. Swego czasu ja również wygłaszałem wykłady o piłce nożnej na konferencji w Belgradzie, gdzie Jupp Derwall był zachwycony... dziennikarz: Tak, dobrze, pamiętamy, ale dlaczego akurat Majewski, a nie Smuda, który również ukończył tą akademię w Kolonii, a do tego sukcesy trenerskie ma nieporównanie większe niż Majewski? Piechniczek: A jakie to sukcesy ma Smuda? Gdyby dwukrotnie wprowadził reprezentację Polski do Mistrzostw Świata, to moglibyśmy powiedzieć... dziennikarz: No tak, ale żeby wprowadzić reprezentację do tych mistrzostw to trzeba najpierw zostać selekcjonerem... Piechniczek: No, panie redaktorze, niech mi pan nie mówi, co trzeba zrobić, żeby wprowadzić reprezentację do mistrzost świata, bo ja to akurat wiem, gdyż jako jedyny polsi trener dwukrotnie wprowadziłem... dziennikarz: Dobrze, Panie Antoni, może w takim razie proszę powiedzieć, jakie cele stawia PZPN przed Stefanem Majewskim Piechniczek: No, celem jest oczywiście awans do Euro 2012. Myślę, że Stefan ma potencjał, żeby jako pierwszy polski trener w historii wprowadzić naszą reprezentację do Euro. Jak niestety wiemy, ostatnio udało się to Beenhakkerowi, który jest obcokrajowcem, ale co tu dużo mówić, trzeba pokazać, że Polacy nie gęsi i też, bez pomocy pseudofachowców z zagranicy z lukratywnymi kontraktami, potrafią reprezentację do Euro wprowadzić. dziennikarz: No, ale panie trenerze, przecież awans na Euro mamy zapewniony z racji tego, że będziemy gospodarzami turnieju!... Piechniczek: Tym trudniejsze zadanie stoi przed Stefanem, bo będzie musiał wykrzesać dodatkową motywację w chłopcach z racji tego, że nie będzie meczów w stawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: Rozmowa dziennikarza z Piechniczkiem IP: *.toya.net.pl 05.08.09, 15:28 JoeF1. Ten wywiad to autentyk czy twoja twórczość? W każdym razie dobre. Nawet bardzo dobre. Pokazuje całą prawde o dziadostwie w PZPN. A swoją drogą... Jeśli autentyk, to...szkoda gadać i nie warto zaśmiecać naszego pięknego języka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeF1 Re: Rozmowa dziennikarza z Piechniczkiem IP: *.novartis.com 05.08.09, 15:32 To na szczęście nie autentyk... Ja tylko tak odreagowuję takie krzepiące wiadomości... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: Rozmowa dziennikarza z Piechniczkiem IP: *.toya.net.pl 05.08.09, 16:02 Uff. :) W każdym razie gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś