Dodaj do ulubionych

Xabi Alonso będzie dyrygentem Realu Madryt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 09:46
"i świetnie prezentującego się byłego wychowanka, Estebana Granero..."

jak można być BYŁYM wychowankiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Xabi Alonso będzie dyrygentem Realu Madryt IP: 217.149.44.* 06.08.09, 16:12
      Good point!
    • Gość: JO Xabi Alonso będzie dyrygentem Realu Madryt IP: *.wellsfargo.com 06.08.09, 16:17
      RM potrzebuje lepszych obroncow. Ich nowe gwaizdy potrafia grac w ataku, nie w
      obronie. Barcelona znowu bedzie mistrzem.
      • jarekzgl Re: Xabi Alonso będzie dyrygentem Realu Madryt 06.08.09, 18:42
        moze i bedzie ja jej tam nie załuje heh, ale tak łatwo to jej w tym sezonie ten tytuł nie przypadnie chyba, moze i obrona w realu wymagała by jakiegos wzmocnienienia ale zawsze Ramos i Casilas to juz cos :)
    • juventino64 Xabi Alonso będzie dyrygentem Realu Madryt 06.08.09, 17:27
      Jednak Perez czegos sie nauczyl z poprzednej przygody z Realem. Wtedy druzyna
      zalamala sie gdy ten uzal, ze Makalele nie jest "galaktyczny" a w Realu jest
      miejsce tylko dla najwiekszych gwiazd. W srodku pola nie mial juz kto pracowac
      na ofensywne gwiazdy i gra sie posypala. Teraz docenia juz role defensywnego
      krola srodka pola. Chociaz mysle, ze bledem bedzie oczekiwanie od nowego Realu
      gry na miare swoich poprzednikow. Przede wszystkim ze wzgledu na brak geniusza
      jakim byl Zidane.
      • jarekzgl Re: Xabi Alonso będzie dyrygentem Realu Madryt 06.08.09, 18:44
        Nie ma Zizou ale jat Kaka - daj mu szanse
        • Gość: fgh Re: Xabi Alonso będzie dyrygentem Realu Madryt IP: *.zone9.bethere.co.uk 06.08.09, 18:56
          nie pomijajcie ronaldo
          to on bedzie ich siłą napedową ,nikt inny
          mimo ze jest buraczyną
      • Gość: t Re: Xabi Alonso będzie dyrygentem Realu Madryt IP: *.zone9.bethere.co.uk 06.08.09, 19:03
        mylisz sie jesli przyrównujesz makalele do alonso
        siła alonso polega na doskonałym przegladzie pola i swietnym asortymencie podan,
        od krótkich prostopadłych do beckhamowych kasliwych przerzutów, a takze strzale
        z dystansu. w defensywie i w odbiorze nie jest juz taki wybitny choc jest ok
        makalele,geniusz odbioru piłki mozna przyrównac własnie do mascherano który
        wygryzł alonso poniewaz alonso to typowy srodlkowy pomocnik działajacy z głebi
        pola,a w dzisiejszej piłce najlepsze kluby grają systemem w którym nie ma dla
        NIEGO ZA BARDZO MIEJSCA,PONIEWAZ NIE JEST ANI WYBITNY W ODBIORZE ANI TEZ nie
        jest z niego w ataku gracz typo xaviego czy lamparda, gerarda, zidanea
        on jest graczem swietnym do systemu 442 który staje sie przezytkiem
        tak wiec czy on rozwiaze problem realu,nie wiem
    • Gość: ??? ale dlaczego? IP: *.chello.pl 06.08.09, 18:01
      Dlaczego zawsze na gazecie.pl ludzie na fotografiach mają obcięte głowy???
    • jarekzgl mysle ze na 99% sie mu uda i ze bedzie to jeden... 06.08.09, 18:39
      ... z lepszych jak nie najlepszy transfer w Realu tego pamietnego lata, wg mnie on ma szanse zostac w Realu graczem tego typu jak np Lampard w Chealsea czy Xavi w Barcelonie. I cos mi mówi że o najlepiej trafiony transfer porywalizuje z Kaką.
      • Gość: darek Re: mysle ze na 99% sie mu uda i ze bedzie to jed IP: *.rcmdva.fios.verizon.net 06.08.09, 20:53
        A ja czekam juz 40 lat, zeby mi cos powiedzialo i nic.
    • Gość: zenek A co z Ferrari? IP: *.tosa.pl 06.08.09, 21:47
      A słyszałem plotki, że Alonso od nowego sezonu ma przejść do Ferrari, a nie Realu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka