Dodaj do ulubionych

Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był prz...

IP: *.toya.net.pl 30.08.09, 23:34
Trzymaj się Marcin! A co do tego kłamcy dyskwalifikacja, co najmniej 2
lata!
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był prz... IP: *.sileman.net.pl 30.08.09, 23:34
      Jak nie chcial mu nic zrobi to po co wchodzil wyprostowana naga w noge
      Wasilewskiego w sytuacji w ktorej bylo pewne ze nic nie wywalczy
      • Gość: james Re: Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był p IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.08.09, 01:07
        Nie wierzę, że to był przypadek. Sytuacja Taylora na Eduardo, nie była
        tak jednoznaczna, jak to wejście.

O karze raczej można zapomniec, bo to w końcu jeden z największych
        talentów kadry belgijskiej. Poza tym nie przypominam sobie przypadku
        ukarania za faul, w sposób bardziej restrykcyjny niż czerwona kartka.
    • Gość: Dex Re: Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 23:51
      Jaki talent?! Chyba ANTYtalent! Bezmózg jeden :/ Niech się w piłkę nauczy grać O_o
    • Gość: bum [...] IP: 80.54.93.* 31.08.09, 00:49
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: :D Miałem podobną kontuzję IP: *.spray.net.pl 31.08.09, 01:39
      I nie mam żalu do zawodnika dzięki któremu ją odniosłem i
      zakończyłem karierę sportową. Zakładam, że Wailewski też nie będzie
      miał pretensji do Axel`a Witsel`a. Jedynie jordolone polaczki mają
      jakieś kompleksy...Axel...To jest gra. Zakładam, że nie chciałeś
      tego zrobić. Marcin , wybacz mu bo być może nie wiedział co czyni.
      Dobranoc
      • Gość: htr Re: Miałem podobną kontuzję IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.09, 11:32
        Pójdźmy dalej. Skoro zdruzgotał mu nogę, najprawdopodobniej uczynił inwalidą do
        końca życia, to może jeszcze - po chrześcijańsku - nadstawi drugą nogę?
      • Gość: a Re: Miałem podobną kontuzję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 13:26
        schowaj sie ty, z ta twoja kontuzja na poziomie okregowki
    • Gość: miramar Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był prz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 02:12
      Jeszcze się bambus jeden pyta "ciekawe jakie konsekwencje
      poniosę ?" .A takie morska świnio że ktoś ci zrzuci na łeb 16-tonowy
      odważnik.Niechcący oczywiście.
      • Gość: orzel Re: Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:01
        Sku...syn jebany. Powini mu polamac wszystkie kosci murzynowi
        pie...nemu niech spie... z pilki noznej. Mam nadzieje ze mozna
        liczyc na poakow ieszkajacych w Bagii ze zaatwia sprawe z tym zjebem
        jebanym. Murzynskie pizdzisko pie...ne.
    • Gość: asd [...] IP: *.chello.pl 31.08.09, 02:14
    • Gość: kikutfan Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był prz... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 31.08.09, 05:07
      jak muzyny gwalt robi i kradzież, czy to jest również przypadek?
    • Gość: kp Re: Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był p IP: 94.75.89.* 31.08.09, 07:20
      Obaj weszli bardzo ostro, za ostro. Wasyl miał pecha bo był ułamek
      sekundy szybszy. Równie dobrze ten drugi mógł mieć otwarte złamanie.
      • Gość: aquanta Re: Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:55
        Wasyl wchodził przepisowo: z przodu , atak na piłkę, obie stopy przy ziemi, bez
        wyprostowanej nogi. Witzel wyskoczył w górę i nie przeniósł nóg nad Wasylem
        tylko spadł cały czas celując. W takim przypadku zawodnik chcący uniknąć
        kontaktu podskakuje podkulając nogi i nie zmienia pozycji ciała w powietrzu bo
        nie ma takiej potrzeby. Przelatuje nad nogami atakującego i piłka wychodzi w
        aut. Tutaj zmienił ustawienie ciała, tak żeby trafić, cały czas patrząc pod nogi.
        Gdyby zrobił to nie chcący to widząc gdzie ląduje zamortyzowałby uderzenie
        podkulając nogę i się przewrócił a tymczasem wylądował pewnie bez żadnych
        kłopotów. Ban dożywotni jak dla mnie.
        • Gość: jar Re: Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był p IP: *.sk4.am.poznan.pl 01.09.09, 09:22
          Sto procent racji, dożywotnia dyskwalifikacja za celowy faul i to bez piłki, bo nie miał najmniejszej możliwości wygrania piłki w tej sytuacji.
      • Gość: Grumpen Re: Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był p IP: 213.17.182.* 31.08.09, 12:33
        Chyba żartujesz Wasilewski zrobił idealny wślizg w piłkę a tamten nie miał szans
        nic zrobić a największą głupotą była nakładka wyprostowaną nogą. Szkoda Wasyla
        chyba najpewniejszy punkt polskiej obrony...
        • Gość: Grumpen Re: Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był p IP: 213.17.182.* 31.08.09, 12:35
          o kolega nade mną bardzo ładnie Ci wytłumaczył zanim ja zdążyłem
    • Gość: karolek Axel Witsel - czekamy na ciebie w Polsce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 07:49
      • Gość: Ryszard Re: Axel Witsel - czekamy na ciebie w Polsce !!! IP: 89.108.201.* 31.08.09, 23:35
        wstrząsające, makabra, ponosi całkowitą winę za atak, chciał przeprosić, jak
        jemu ktoś coś dobrze zegnie, że mu kończyna będzie trzymać się na skórze to
        chętnie wysłucha argumentacji, do prokuratury i kryminału i nie odwiedzaj kraju
        na Wisłą bo nikt życzliwy dla Ciebie nie będzie.
    • Gość: wasylfan Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był prz... IP: *.aster.pl 31.08.09, 08:28
      co za smiec
    • polska_potega_swiatowa [...] 31.08.09, 09:03
      • Gość: mpp Re: polscy huligani maja okazje ukarac Witsela... IP: *.chello.pl 31.08.09, 11:23
        może nawet chłopaki z anderlechtu zadziałają...
      • Gość: hehe polscy huligani IP: 94.75.89.* 31.08.09, 11:28
        Może najpierw skończ podstawówkę, a potem bierz się za wymierzanie
        sprawiedliwości.
    • badbull Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był prz... 31.08.09, 09:04
      Poziom waszych komentarzy jest żenujący.
    • Gość: Cegla Jesli to byl przypadek, to ja jestem chinczyk IP: 217.168.131.* 31.08.09, 09:42
    • Gość: MANOLO Wasyl - kibice zawsze z TOBĄ. IP: *.ghnet.pl 31.08.09, 09:44
      Prawdziwy walczak, który nie odstawi nogi i łokci, tacy zawodnicy na
      zawsze pozostają w pamięci. WASYL WRACAJ DO ZDROWIA I GRY.

Co zaś do sytuacji boiskowej, to mam mieszane uczucia. Wasyl jak
      wiadomo w Belgii nazywany jest brutalem, który rozdaje kuksańce na
      prawo i lewo, który kosi równo z trawa jak kosiarka. Ile kartek
      oberwał każdy wie. W tym meczu także tego młokosa potraktował
      łokciem porządnie, miał już żółtą kartkę na koncie bodajże po ok 16
      minutach gry !!

No i młokos nie wytrzymał i poszedł na całość eliminując
      przeciwnika. Teraz wiadomo gromy na niego lecą, chłopak będzie miał
      traumę, no i na niego też mogą zacząć polować.

Każdy kij ma dwa końce, Wasyl walczył jak walczył no i niestety tym
      razem głupota spowodowała że on jest nazwijmy to poturbowanym.
      • Gość: Waldi Re: Wasyl - kibice zawsze z TOBĄ. IP: *.ghnet.pl 31.08.09, 10:01
        jaką traumę?? widziałes jego głupi uśmiech po tym zdarzeniu? był dumny,
        że tak "chruplo"..
      • Gość: jar Re: Wasyl - kibice zawsze z TOBĄ. IP: *.sk4.am.poznan.pl 01.09.09, 09:27
        Traumę?? nie bądź śmieszny, tekst: "ciekawe jaką poniosę karę" faktycznie świadczy o wielkiej traumie tego palanta, który - jak sam piszesz - zrobił to celowo żeby odegrać się na przeciwniku, dożywotnia dyskwalifikacja i sąd cywilny oczywiście, a może i karny za celowe spowodowanie kalectwa. Dopiero po tych dwóch wyrokach: wielomilionowym odszkodowaniu i potencjalnym więzieniu można ewentualnie spodziewać się traumy.
    • Gość: Pio Polscy kibole dają upust swojej frustracji... IP: *.toya.net.pl 31.08.09, 10:54
      Jakie to piękne. Wasilewski to brutal nie mniejszy niż Witsel.
      Wasilewski w końcu zobaczy jak to jest po drugiej stronie barykady.

A chłopakowi współczuję. To jego pierwszy tak poważny faul. Niestety
      tak to już jest jak się wychwala ponad miarę zawodników (prasa, TV,
      radio, etc). Woda sodowa uderza do głowy. U nas też jest taki zawodnik.
      Robert Lewandowski...
      • Gość: endrju Re: Polscy kibole dają upust swojej frustracji... IP: *.aster.pl 31.08.09, 11:22
        Daj spokój, nie przypominam sobie, żeby Wasilewski załatwił kogoś w taki
        bezczelny sposób. owszem, Polak gra agresywnie, ale w ramach zdrowego rozsądku -
        używanie łokci, nadeptywanie na nogi rywali itp to obraz współczesnej piłki, kto
        się z tym nie może pogodzić niech ogląda jazdę figurową . piękno i
        dżentelmeństwo w piłce nożnej minęło dekady temu. a ta gwiazdka z Belgii jeszcze
        się głupio tłumaczy, że nie chcący. w jaki sposób on chciał odebrać Wasylowi
        piłkę atakując ją z góry??!! przecież to jest bez sensu, faul umyślny, szkoda,
        że nie ma dłuższych dyskwalifikacji za takie zagrania.
      • Gość: lolz Re: Polscy kibole dają upust swojej frustracji... IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.09, 11:34
        Czym się przejawia woda sodowa Lewandowskiego? Występuje w talk showach? Tańczy
        na lodzie z gwiazdami? Kupuje wille i zaprasza do siebie tv? nagrywa sex - filmy
        ze swoim udziałem? wciąga dragi?
        • Gość: zzz Re: Polscy kibole dają upust swojej frustracji... IP: *.as.kn.pl 31.08.09, 12:12
          Tym, że wygląda jak zblazowany gwiazdor któremu się już nie chce.
          A tak właściwie to kompletnie nic nie osiągnął.
          Trzeba jednak przyznać, że duża w tym zasługa też mediów, które zrobiły z niego
          wielką gwiazdę po dwóch prostych kopnięciach jak to zwykle w naszym kraju bywa.

Co do Wasyla to masakra, ten zjeb jeszcze się dziwił że dostał czerwoną. A
          znając życie, to dostanie 3 mecze kary.
          Trzeba przyznać, że Wasilewski grał często po chamsku, ale to nie powód żeby mu
          urywać nogę.
          • Gość: aquanta Re: Polscy kibole dają upust swojej frustracji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 12:26
            Zwróćcie uwagę na zdjęcie do artykułu. Obie ręce skuwyrysna podniesione w górę.
            Jak świat piłkarski długi i szeroki na wszystkich boiskach świata ten odruch
            znaczy to samo:Panie sędzio to nie ja, ja nic nie zrobiłem, ja myślałem że jest
            przerwa i szedłem do szatni albo napić się wody a ten pan na mnie wpadł, o jejku
            zobaczcie co mu się zrobiło to straszne jak on się urządził, biedny pan, zaraz
            podam mu rękę i pomogę wstać.
      • Gość: Juri Pio jesteś debilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:36
        Pio jesteś debilem wiesz ? wspólczujesz rzeźnikowi który połamał
        drugiemu pilkarzowi nogę? co za pajac.Z ciebie taki sam jak z
        witsela. Obu was powinno się zdyskwalifikować i odizolować od
        społeczeństwa
      • Gość: O. Pio dlaczego obsr..asz swoje gniazdo, coś za jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:38
        odbiło tobie strasznie, "Lewy" tak nie gra!!!!
        • Gość: Pio Lewandowski był lansowany na gwiazdę... IP: *.toya.net.pl 31.08.09, 13:36
          Światowego formatu rok temu po tym jak kopnął piłkę prosto kilka razy i
          zdobył bramki z wielce znaczącymi potęgami jak San Marino czy Irlandia.

Widać w tym sezonie jak słoma z butów wystaje. Ile bramek zdobył Lewy w
          tym sezonie? 1?
          • Gość: do Piodała Re: Lewandowski był lansowany na gwiazdę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:27
            w samej ekstraklasie 3 i razem z 3 innymi zawodnikami (w tym dwoma z Lecha) lideruje klasyfikacji najlepszych strzelcow. łyso ci palancie?
      • Gość: kbic Re: Polscy kibole dają upust swojej frustracji... IP: *.serv-net.pl 31.08.09, 13:15
        wreszcie ktoś z rozsądkiem.

dajecie się podpuścić, a nie potraficie ocenić sytuacji. po prostu żal mi was,
        że nie wiem
    • Gość: Fradista Woził Wasyl razy kilka... IP: 195.187.133.* 31.08.09, 11:09
      ... ponieśli i Wasyla.
      Nie zazdroszczę. Zdrowia!
      • gabriel Re: Woził Wasyl razy kilka... 31.08.09, 11:23
        Jak nie chciał to po jaką cholerę wchodził nakładką, nawet nie trafiając w
        piłkę. Gdyby chciał trafić w piłkę próbowałby zagrać szpicem buta, albo klepką..
        Tymczasem tutaj od samego początku zdawał sobie sprawę jakie zagranie stosuje.

• Gość: jar Re: Woził Wasyl razy kilka... IP: *.sk4.am.poznan.pl 01.09.09, 09:30
        To Wasyl już kilka razy połamał komuś nogi?, jakieś konkrety czy tylko pseudo sentencje?
    • Gość: T. Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był prz... IP: 195.33.129.* 31.08.09, 11:30
      Ty sk........ przypadkiem to twoja matka dała ciała twojemu staremu
    • Gość: gość Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był prz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:37
      W dzisiejszym futbolu takich zagrań jak to Witsela jest masa. Czasami niestety kończy się to tak jak wszyscy widzieliśmy. Jest to niestety ryzyko piłkarza a nie od dzisiaj wiemy że Wasyl nogi nigdy nie odstawia. Nie zaprzeczam, że Witsel atakował nogi Wasyla bo to było ewidentne. Szkoda, że tak to się skończyło...
    • idasierpniowa28 Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był prz... 31.08.09, 11:38
      Po zejściu z murawy szukałem go w szatni, ale już go tam nie było. Nie jestem złą osobą. Zobaczymy jakie konsekwencje poniosę za ten faul - powiedział Axel Witsel

Trzymajcie mnie. Nie dość że bandyta, to jeszcze pojebany. Uważaj, żebyś " przypadkiem" polskich kibiców nie spotkał...
      • Gość: fruityfrank Re: Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:30
        > Trzymajcie mnie. Nie dość że bandyta, to jeszcze pojebany. Uważaj, żebyś " przy
        > padkiem" polskich kibiców nie spotkał...

Jak na przykład 17-letni Joe, słuchający sobie mp3 na dworcu w Brukseli, prawda? Ooo tak, w tym jesteśmy mocni...
    • uzman Jaki kolor skóry taka gra? 31.08.09, 11:48
      Niech każdy odpowie sobie sam.

PS Olisadebe był biały!
    • Gość: Mass Przynajmniej do czasu powrotu Wasyla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:49
      na boisko - powinien być zdyskwalifikowany. Nie może być tak, że odcierpi 2-4
      mecze i będzie mógł grać, a Wasyl czy inny piłkarz leży w domu na wyciągu
    • Gość: yhwh szukałaem go w szatni IP: 212.160.172.* 31.08.09, 11:54
      dobre :))) szukał wasyla w szatni - brak mi słów. a niby co wasyl z
      urwana nogą miał tam robić????? czekać aż mu się zagoi????
    • Gość: psychol_społeczny Axel Witsel po faulu na Wasilewskim: To był prz... IP: 81.15.175.* 31.08.09, 12:02
      I znowu czarnoskóry piłkarz w głównej roli. To było prawdziwie rasistowskie
      zachowanie ... Ten atak z pewnością nie był przypadkowy.
    • krisna62 przypadek? Popatrzcie na powtórki! 31.08.09, 12:41
      Ten drań kłamie jak z nut...Popatrzcie na powtórke...widac wyraźnie
      jak wykonuje dodatkowy ruch wyprostowaną nogą jakby chciał złamać
      gałąź...Kara dożywocia dla zabójcy i odszkodowanie dla Wasyla!
      • Gość: ontos2 Też tak uważam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 13:01
        To był niezwykle drastyczny faul.
      • Gość: dgh Re: przypadek? Popatrzcie na powtórki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 13:05
        Właśnie... chiciał kopnąć piłkę od góry... i przypadkowo trafił w
        nogę Marcina...
        Wasyl trzymaj się!!!
      • Gość: kibic Re: przypadek? Popatrzcie na powtórki! IP: *.serv-net.pl 31.08.09, 13:13
        ciebie chyba całkiem popie...ło, jak z resztą większość na tym forum :/
        zdarza się, wierzę mu całkowicie.
        • Gość: bartman Re: przypadek? Popatrzcie na powtórki! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.08.09, 13:21
          ..wierzysz?..
          żałosne..
          jego atak był celowy i zamierzony, nawet za bardzo mu się nie chce tłumaczyć -
          pieprzona gwiazdka..
          Wasyl gra ostro każdy to wie, ale to co zrobił tamten gość to sportowe morderstwo..
        • Gość: aquanta Re: przypadek? Popatrzcie na powtórki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 13:33
          Napisałem to wyżej ale powtórzę

Wasyl wchodził przepisowo: z przodu , atak na piłkę, obie stopy przy ziemi, bez
          wyprostowanej nogi. Witzel wyskoczył w górę i nie przeniósł nóg nad Wasylem
          tylko spadł cały czas celując. W takim przypadku zawodnik chcący uniknąć
          kontaktu podskakuje podkulając nogi i nie zmienia pozycji ciała w powietrzu bo
          nie ma takiej potrzeby. Przelatuje nad nogami atakującego i piłka wychodzi w
          aut. Tutaj zmienił ustawienie ciała, tak żeby trafić, cały czas patrząc pod nogi.
          Gdyby zrobił to nie chcący to widząc gdzie ląduje zamortyzowałby uderzenie
          podkulając nogę i się przewrócił a tymczasem wylądował pewnie bez żadnych
          kłopotów. Ban dożywotni jak dla mnie.
      • Gość: Pio Głupiś jak but. IP: *.toya.net.pl 31.08.09, 13:41
        Oglądaliście chociaż mecz? Wasilewski dostał w 16 minucie żółtą
        kartkę za... Wejście łokciem właśnie w Witsela. Koleś jest młody,
        media go wykreowały na gwiazdę belgijskiej piłki. Nie wytrzymał
        psychicznie.

Ciekawi mnie jedno ujadacze, jakby wam się coś takiego przytrafiło to
        czy też byście tak pieprzyli? (dożywotni zakaz gry, bandyta). Polecam
        pooglądać inne ligi. Liga holenderska chociażby ma bardzo ciekawe
        faule ;). Czasami wręcz można odnieść wrażenie, że anatomicznie takie
        złamanie nie jest możliwe. Eh futbol to piękna gra, nie podlega
        prawom anatomii :D.
        • Gość: aquanta Re: Głupiś jak but. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 13:47
          Więc Wasyl został ukarany za umyślny faul na przeciwniku. Faul którego skutkiem
          był pewnie siniak. Jaka powinna być kara dla Witsel'a za, jak sam przyznajesz,
          umyślny faul którego skutki widzieliśmy ?
          Czy może wystarczy wg Ciebie wyjaśnienie, że młody i się chciał zemścić? Od
          wymierzania kary na boisku jest sędzia jak zaczną to robić zawodnicy to piłkarze
          będą musieli grać w kevlarowych ochraniaczach na ciele.
      • Gość: shadow Re: przypadek? Popatrzcie na powtórki! IP: *.tvgawex.pl 31.08.09, 22:18
        Przed całym zdarzeniem zatrzymuje się podskakując lekko i PROSTO na noge
        Wasilewskiego, potem jeszcze przytrzymuje noge która stawia na nodze Wasyla żeby
        bardziej bolało. Nie chciał mu złamać nogi to moje zdanie ale faul był
        intencjonalny a konsekwencjami tego zagrania mógłbyć równie dobrze chwilowy ból,
        tylko co z tego? Dożywotnia dyskwalifikacja to przesada, ale napewno
        odszkodowanie i rok odsunięcia od gry. Jak się ma jakieś pretensje to lepiej dać
        sobie po ryju, a robiąc coś takiego można z 2 osoby zrobić kaleke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka