Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam Romański: Prezes igra z ciemnością

IP: *.range81-157.btcentralplus.com 24.03.05, 00:34
    Dennis Rodman na trenera!
    Obserwuj wątek
      • Gość: greg ciemność widzę ciemność.. ciemność widzę panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 02:51
        ciemny prezesie PZKosz
      • Gość: docent Re: Adam Romański: Prezes igra z ciemnością IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.05, 07:57
        panie redaktorze...juz dawno sie tak bardzo z panem nie zgadzalem...niestety
        ten wybor to dla nas bardzo smutna wiadomosc...
      • Gość: Arek Re: Widać, że prezes lubi ostrego pokerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:00
        Mam nadzieje, że tak twardo jak popierał Matica, tak samo weźmie
        odpowiedzialność za ten wybór. Nie tylko jak wszystko się udo.
        Pozdro
        • Gość: bazyliszek Re: Widać, że prezes lubi ostrego pokerka IP: *.chello.pl 24.03.05, 21:48
          Gość portalu: Arek napisał(a):

> Mam nadzieje, że tak twardo jak popierał Matica, tak samo weźmie
          > odpowiedzialność za ten wybór.

przecież już historia z zatrudnieniem i zwolnieniem Kowalczyka pokazuje, że
          prezes nie poczuwa się zbytnio do odpowiedzialności za własne decyzje...
          • Gość: Kuban Re: Widać, że prezes lubi ostrego pokerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 14:58
            Poki Polacy sa mniejszoscia narodowa we wlasnej lidze to ja nie widze szans na
            nic. W tym kraju juz nawet Phil Jackson nie pomoze, wiec mozna juz smialo
            stwierdzic, ze koszykowka pograzyla sie w ciemnosci juz dawno. Chyba, ze wciaz
            wierzymy w cudowny sklad Lampe, Trybanski, Gortat, Dylewicz, Eljot.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka