Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mistrz Euroligi rozbił LA Clippers

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 17:39
    cienkie te nakoksowane gwiazdy nba
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Amerykanie to bufoni IP: *.207.100.208.1dial.com 07.10.06, 18:24
        Oni mocni w przechwalkach i braniu koksu - a jak przychodzi co do czego to klapa
        (jak kiedys w hokeju ZSRR - USA 5:0 :-))))
        • Gość: kania czy ja wiem IP: *.chello.pl 07.10.06, 19:04
          poczekajmy na mecz sun antonio. Moze gdy to byl mecz o cos?
        • Gość: Warmi Jeśli mowa o koksie to patrzcie oczami nie d**ą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:47
          przecież Europejczycy wyglądali na znacznie bardziej nakoksowanych. U Ruskich pewnie jak w socrealizmie koksuja ciągle, co zreszta widać było wyraźnie w tym meczu.
      • Gość: Pąki Wyniki nie są do końca miarodajne IP: *.net-serwis.pl 07.10.06, 19:28
        NBA promuje się w Europie. Drużyny są w trakcie okresu przygotowawczego.
        Zawodnicy nie muszą angażować się na 100% w grę.
        Meczem o coś mógłby być MECZ O SUPERPUCHAR 2 KONTYNENTÓW -
        MISTRZ NBA : MISTRZ EUROLIGI!!!
        Całkowicie na poważnie. Tylko jest jeden problem. Czy zawodnicy NBA poddadzą
        się kontroli antydopingowej-?
        Bo prawdziwy sport jest tylko dla "czystych" graczy. Reszta to współczesny CYRK.
        • Gość: BasKeT FaN Re: Wyniki nie są do końca miarodajne IP: *.os1.kn.pl 07.10.06, 19:39
          Ale nie zmienia to oczywiście faktu, że dystans pomiędzy drużynami NBA a
          najlepszymi zespołami Euroligi znacznie się zmniejszył...
          • Gość: Jarek Re: Wyniki nie są do końca miarodajne IP: *.ssnet.pl 08.10.06, 20:38
            kiedys byl turniej McDonalda i tam zespoly z NBA laly reszte swiata okolo 40
            pkt roznicy..teraz kazdy wynik jest mozliwy
            • beniowski Re: Wyniki nie są do końca miarodajne 11.10.06, 10:39
              Zanim coś napiszesz, to sprwdź dokładnie. Obejrzyj sobie finał turnieju
              MCDonalda, z Paryża bodajże, z 1991 r. i sprawdź wynik meczu finałowego z
              udziałem La Lakers!
      • Gość: ja Mistrz Euroligi rozbił LA Clippers IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.06, 09:54
        Lengdon? A kto to jest? Czy wy czasami czytacie to co umieszczacie w sieci?
        • t-mon Re: Mistrz Euroligi rozbił LA Clippers 09.10.06, 11:28
          chodziło im o Langdona ale co zrobić :)
          a swoją drogą to sie zrobił z niego alaskan assasian pełną gębą.
      • Gość: woitekski Mistrz Euroligi rozbił LA Clippers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:29
        zapraszam na enbiej.blox.pl - informacje najswiezsze!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka