Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Panie pod koszem

02.02.07, 16:47
    Nie wiem czy widzieliście w hbo taki dokument o koszykarkach. Laski były
    niesamowite, piękna koordynacja ruchów, gra zespołowa, a nie jakieś ambicyjne
    przepychanki. Polskie koszykarki to takie drewniane kloce bez polotu i
    orientacji na boisku. A może mamy złych trenerów??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Nowy trener Re: Panie pod koszem IP: *.171.95.22.crowley.pl 02.02.07, 18:25
        Jakby co, to ja sie zglaszam na trenera. Przemienie kazdy kloc w gietka palme :)
      • Gość: Lep lep Re: Panie pod koszem IP: 88.198.180.* 05.02.07, 13:24
        A jaka to była drużyna?
        • sonia_p1 Re: Panie pod koszem 05.02.07, 13:48
          To były amerykanki, jakaś szkolna drużyna, a grały jak profesjonalistki...
      • gorzka0 Re: Panie pod koszem 05.02.07, 13:38
        Dla mnie Polki są świetne, trochę może niedoinwestowane. Panowie sponsorzy,
        inwestujcie w żeński basket! :-)
        • mac3332 Re: Panie pod koszem 05.02.07, 14:02
          Polki są niezłe, tylko trochę niekonsekwentne, raz grają świetnie, a potem mają
          doły w tym samym meczu
      • Gość: Jacek P. Re: Panie pod koszem IP: *.indymedia.org 05.02.07, 13:43
        A ja widziałam ostatnio niezły mecz naszej licealnej drużynki. Żadnych
        przepychanek, zacięta rywalizacja i walka o piłkę aż w parterze. Az miło
      • Gość: rozczarowany Re: Panie pod koszem IP: 149.9.0.* 05.02.07, 14:09
        jak się ogląda Polki to co chwila słychać gwizdek...
        • gorzka0 Re: Panie pod koszem 05.02.07, 14:21
          Nasi sędziowie do najlepszych nie należą, ale oko ludzkie bywa zawodne. Im
          szybsza i lepsza gra, tym trudniej ocenić niektóre sytuacje na boisku. Czasami
          zwykły "pivot" u wysokich zawodniczek podkoszykowych może być potraktowane jak
          błąd. A co to był za film o tych koszykarkach? Pozdro dla fanów koszykówki!
          • sonia_p1 Re: Panie pod koszem 05.02.07, 14:29
            To było "Serce w grze" W cyklu hboskim Bez Cenzury. A w baskecie nie ma nic
            bardziej wkurzającego niż przepis o krokach... :-(
      • Gość: koshikarka Re: Panie pod koszem IP: *.km23444.keymachine.de 08.02.07, 14:37
        Sprawdziłam, powtórka "Serce w grze" w sobotę. Szkoda, że dopiero o 22.00,
        normalnie o tej godzinie to się rozkręca życie towarzyskie. Nie mogliby tego
        puścić jakoś wcześniej??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka