Gość: wfaf IP: *.hipernet.ras.pl 07.08.03, 11:16 O.J. Simpson też był niewinny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RE Re: Kobe Bryant stanął przed sądem IP: *.socantel.net 07.08.03, 11:39 Jedynie w Ameryce i w Polsce dzieją się nienaturalne zjawiska zorganizowanej dominacji. Z Simpsonem było inaczej. Bano się grozby rewolucyjnego odwetu czarnych. Tutaj wykonawcza strona prawa jest zdominowana na wzór SDL, czy naszego rządu. Można się dopatrzyć rządu w nierządzie. Element wtórnego zysku z prostytucji, zarówno w sprawie Tysona, jak i Kobe, raczej kieruje takimi wydarzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon-pl Re: Kobe Bryant stanął przed sądem IP: *.client.attbi.com 07.08.03, 16:15 Gość portalu: RE napisał(a): > Jedynie w Ameryce i w Polsce dzieją się nienaturalne zjawiska > zorganizowanej dominacji. Z Simpsonem było inaczej. Bano się > grozby rewolucyjnego odwetu czarnych. Tutaj wykonawcza strona > prawa jest zdominowana na wzór SDL, czy naszego rządu. Można > się dopatrzyć rządu w nierządzie. Element wtórnego zysku z > prostytucji, zarówno w sprawie Tysona, jak i Kobe, raczej > kieruje takimi wydarzeniami. Z Simpsonem bylo tak ze duza czesc policji w LA byla skorumpowana...byli znani w podrzucaniu drugow i broni i lawa przysieglych wiedzac o takich zdarzeniach zdecydowala ze to po prostu policja wrobila Simpsona w to wszystko...i dlatego zostal uniewinniony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Chodz do mnie Kobe!!! Ja cie wylecze... IP: 62.233.175.* 07.08.03, 13:46 ...popaprancu. Nie dosc, ze kasy jak lodu to jeszcze musisz gwalcic? Podnieca cie zwyrodnialcu przemoc? Chodz do mnie to cie wylecze. A mial byc drugi M.J.... Smiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Chodz do mnie Kobe!!! Ja cie wylecze... IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 14:59 mam nadzieje ze go zamkną, choc to malo prawdopodobne, po pierwsze ze jest czarny, po drugie kasa... szkoda tylko tej dziewczyny, no bo akurat ja jej wierze, ale jakie jest jej slowo przeciwko slowu takiego "nieskazitelnego" gwiazdora? kto da reke uciąc e przyzwyczajony do latwych za przeproszeniem dup gwiazdorek po wystapieniu chwilowych problemow jakos sobie nie poradzi? bedzie tak co z tym bydlakiem Simpsonem, czyli uniewinnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Chodz do mnie Kobe!!! Ja cie wylecze... IP: *.lanet.wroc.pl 07.08.03, 16:22 Gość portalu: majrix napisał(a): > mam nadzieje ze go zamkną, choc to malo prawdopodobne, po > pierwsze ze jest czarny, po drugie kasa... szkoda tylko tej > dziewczyny, no bo akurat ja jej wierze, ale jakie jest jej slowo > przeciwko slowu takiego "nieskazitelnego" gwiazdora? kto da reke > uciąc e przyzwyczajony do latwych za przeproszeniem dup > gwiazdorek po wystapieniu chwilowych problemow jakos sobie nie > poradzi? > bedzie tak co z tym bydlakiem Simpsonem, czyli uniewinnienie... Masz racje stary ja bym proponował jako kare wkręcenie jaj w imadło i obcięcie fiuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Chodz do mnie Kobe!!! Ja cie wylecze... IP: *.tkb.net.pl 07.08.03, 17:00 kara dosc drastyczna ale dla dobra sprawy zgadzam sie z Tobą... ewentualnie wsadzic go do jakiejs cwelowki w pudle... Odpowiedz Link Zgłoś