Gość: TakiJeden Re: I O TO CHODZIŁO IP: *.tvgawex.pl 08.01.04, 18:15 Przekaz ze spotkania drużyny przed meczem: Niemczyk: Drugi skład - gracie dzisiaj, pierwszy skład - macie wolne Ola Przybysz: Mamy iść na całość? Asystent trenera: No czy ci odbiło?!?! Ola: No dobra, już no, nic nie mówię Niemczyk: Róbcie co chcecie, ale róbcie to dwa-trzy punkty za Azerbejdżanem Asystent: Powiem wprost... Andrzej zamknąłeś drzwi?... Niemczyk: Tak Asystent:...mace to przegrać! Niemczyk: Ale tak, żeby tego nie było widać tak ostro. Glinka: (do całego pierwszego składu) Dziewczyny, smutek na twarzy, tak jak ćwiczyłyśmy przed lustrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdz O ktorej jest jutro mecz?? IP: *.slp.pl 08.01.04, 18:21 bo strony cev'u milcza na razie na ten temat 2004-01-09 / 00:00 2nd ranked team vs TURKEY 0 : 0 -:- -:- -:- -:- -:- 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Re: O ktorej jest jutro mecz?? IP: *.zab.citynet.pl 08.01.04, 19:00 O 13:30 Wloszki-Niemki, o 16:00 Polki-Turczynki Final - pojotrze o 13:00 (Polki-Wloszki/Niemki) Patrz: www.sportowefakty.pl/?dysc_id=6&k1_id=22&k2_id=55&dzial_id=177&news_id=22609 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seangrayw Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: *.chello.pl 08.01.04, 18:36 Pozdrowienia dla wszystkich fanów porażek po wspaniałej walce... Dla zwolenników walki za wszelką cenę o zwycięstwo... Dla potomków polskiej szlachty, którzy taktykę i głowny cel mają w dupie, natomiast liczy się najbliższy mecz... Ja rozumiem Wasz żal, bo nie znoszę oglądać porażek drużyny, której kibicuje, ale wolę oglądać Polki na olimpiadzie (jeśli ten plan i ta taktyka Niemczyka się powiodą) niż cieszyć ze zwycięstwa nad Azerbejdżanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0007 Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: 80.48.139.* 08.01.04, 18:37 jutro zobaczymy, czy odpuszczanie meczu ma sens - jeśli polskie siatkarki stracą zgranie, dynamikę i wiarę w swoje siły to będzie to wyłącznie wina trenera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek brawo dziewczyny , brawo niemczyk!!! IP: 168.208.215.* 08.01.04, 18:53 wiecznie narzekajace i marudzace barany jeszcze bedziecie lac w spodnie ze szczescia gdy nasze dziewczyny przywioza medal z olimpiady, trener niemczyk ma kilkadziesiat lat doswiadczenia wiec zamknijcie swe niedomyte pyszczki i poczekajcie na koncowy wynik, zamiast pieprzyc glupoty zacznijcie lepiej wspierac malysza bo cos mu ostatnio slabo z kupki sniegu skoki wychodza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 137 Niemczyk to zrobił z premedytacją IP: *.acn.waw.pl 08.01.04, 18:50 Zna Turczynki, wie ze z nimi bedzie mu latwiej wygrac... dlatego oddal ten mecz... a fe.. to niesportowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: Niemczyk to zrobił z premedytacją IP: 168.208.215.* 08.01.04, 18:55 137 szkoda mi cie, nie bedziesz mogl zapic paly po zwyciestwie nad slabiutkim azerbejdzanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 18:55 trener reprezentacji polskich siatkarek powinien dać od początku podstawowy skład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: katowicka:* / 192.168.20.* 08.01.04, 18:56 Gość portalu: frodo6 napisał(a): > kur.................!!!!!!!!! ...wa. (jak zaczynasz dokończ) Odpowiedz Link Zgłoś
papamobil1 Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan 08.01.04, 19:03 TAK MUSIAŁO BYĆ I NIEMA CO DYSKUTOWAĆ!!!!!!!NIEMCZYK MA ROZEZNANIE W SIATKÓWCE TURECKIEJ I TO ON A NIE WASZE OPINIE ZADECYDOWAŁY O PRZEBIEGU DZISIEJSZEGO MECZU . JUTRO Z TURCZYNKAMI BĘDZIE ŁADNY MECZ BEZ NERWÓW I NA TYM FORUM BĘDZIECIE GO OZŁACAĆ!!!!!!!!! DZIĘKUJE ZA UWAGĘ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sistra Zakonna Marysia Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: *.sympatico.ca 08.01.04, 19:26 Szlag by ich trafil przegralam kupe forsy z proboszczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facio Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: *.tvgawex.pl 08.01.04, 19:31 eeetam dobrze że "kupe forsy" :-pppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: *.insite.pl 08.01.04, 19:44 Może jestem mało rozgarnięty, ale nie rozumiem tłumaczenia Niemczyka. Skoro Włoszki się rozkręcają i grają lepiej z meczu na mecz, to chyba lepiej z nimi zagrać w półfinale niż w finale. A jeśli Turczynki słabną pod koniec turnieju, to z kolei lepiej na nie trafić w finale. Przecież sam awans do finału nic nam nie daje!!! Jedyna szansa to wygranie całego turnieju. Bez różnicy jest więc kiedy zagramy z Włoszkami, skoro i tak trzeba je ograć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 21:07 Zachodzi jeszcze mozliwosc ze Niemki ograja Wloszki, a w kazdym razie mecz Niemcy-Wlochy moze sporo nadwyrezyc sily zwyciescy. Teraz jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Zakonna Marysia Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: *.sympatico.ca 08.01.04, 19:45 tak ale on teraz chce odsetek w naturze... Gość portalu: Facio napisał(a): > eeetam dobrze że "kupe forsy" :-pppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Polską drużynę powinno się zdyskwalifikować IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.04, 20:19 za taką "sportową" postawę. To dopiero byłaby nauczka dla naszych cwaniaków i cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whurzony na maxa Polską drużynę powinno się zdyskwalifikować IP: *.sympatico.ca 08.01.04, 20:26 Najlepiej niech nasze siatkarki za kare rozbiolom sie do NAGA Gość portalu: wkurzony napisał(a): > za taką "sportową" postawę. To dopiero byłaby nauczka dla > naszych cwaniaków i cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOWCIPNY Re:NAJLEPIEJ TO W OGÓLE NIECH NIE GRAJĄ IP: 62.87.146.* 08.01.04, 22:50 A NAJLEPIEJ NIECH MI ZA KARĘ DZIEWCZYNY ZROBIĄ LASKĘ.Gość portalu: wkurzony napisał(a): > za taką "sportową" postawę. To dopiero byłaby nauczka dla > naszych cwaniaków i cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Nie wiem czy to bylo dobre !!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 08.01.04, 22:39 Nie wiadomo czy ten latwiejszy przeciwnik rzeczywiscie bedzie latwiejszy skoro zajal pierwsze miejsce w grupie! Zeby te kombinacje nie obrocily sie przeciwko nam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinek Rezerwowy sklad wygralby, gdyby nie..... IP: 195.117.7.* 09.01.04, 00:11 Zauwazyliscie jak dziewczyny nie raz byly zaklopotane gdy prowadzily punkty? zadanie : trenowac i przegrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibic z akim wyrachowaniem moga i postawa IP: 194.236.111.* 09.01.04, 00:23 moga przegrywac i z Turcja. Nie bede plakal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rang Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 02:08 do iLL: Było stawiać na Bułgarię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Olać chama... IP: 213.25.91.* 09.01.04, 08:41 Szanowny Panie Trenerze, głęboki ukłon dla Pana za tę reakcję... Niewielu w takim wypadku stać byłoby na odbicie piłeczki w tak kulturalny sposób. Najważniejsze w takim wypadku, to nie dać się ponieść nerwom, wciągnąć w awanturę, po prostu wzruszyć ramionami, pokazać, że jest się ponad to. Odpowiedź, że Karpol jest Pańskim przyjacielem, była mistrzowska. Moja mama zawsze powtarza, że najbardziej rozwścieczysz swojego wroga gdy się do niego tylko uśmiechniesz i zachowasz stoicki spokój... Ludzie, uwierzcie, to działa! A swoją drogą, jestem ciekawa, co pisali moi przedmówcy, skoro tak dużo wypowiedzi admin usunął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Córka ratuje ojca. Ignorancja czy otępienie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 09:25 Od razu na wstępie zaznaczam, że nie chodzi o rezerwowy skład w meczu z Azerkami. Uważam że to akurat była decyzja właściwa. Chodzi o decyzje podejmowane przez trenera Niemczyka w trakcie meczu z Niemkami. Nie rozumiem-i wiem że nie tylko ja, jak człowiek z tak długą praktyką trenerską, może zachowywać się jak ignorant. Całe szczęście że mamy w większości wspaniałe siatkarki, całe szczęście że tego dnia Bóg "był Polakiem". Przechodząc do konkretów, tematy są dwa. Pierwszy nazywa się Kasia Skowrońska, drugi Dorota Świeniewicz. Pani Kasiu-bo teraz do Pani.. .Niestety: albo cięzka praca i gra na takim poziomie, by koleżanki nie musiały na meczach dźwigać za Panią ciężaru i tracić sił grając za Panią, albo wybieg modelki i ciąg dalszy samouwielbienia. Pani słabość i nieporadność były poprostu zniewalające. Fakt że do takiego stanu pomogli Pani dość wspaniali pismacy, piejąc naokoło o cudownej Kasiuni. Nawet po meczu z Niemcami, w którym koleżanki z drużyny musiały pracować i za to, co Pani napsuła, jakiś kretyn w brukowcu Fakt napisał: "Kolejny cudowny mecz w wykonaniu Kasi S. i jej koleżanek". A przecież gdyby zamiast Pani, grała Maria Liktoras, nie byłoby już seta czwartego, nie byłoby piątego. Druga sprawa dotyczy, jak napisałem, Pani Doroty Ś. Po czwartym secie, w którym to została dosłownie stłamszona, trener Niemczyk wpuszcza ją do tieabreka. Mało tego, do gry nie stawia się najlepsza tego dnia, Kamila Frątczak. Dorota Ś. zostaje oczywiście szybko zablokowana. Żal mi jej, ale winą obciążam nie ją, lecz trenera. Panie Niemczyk, oczywiście może powiedzieć Pan "mecz wygrany, wiedziałem co robię". Nie wiedział Pan, mecz wygrany po dramatycznej końcówce,niech Pan podziękuje córce /bravo Małgosiu !/. Na koniec prośba. Nie zależało mi na "dołożeniu" krytykowanym tu osobom. Bardzo zależy mi na sukcesach naszej drużyny, fajnie by było gdyby moje słowa przyniosły nie budząca się agresję, ale realne spojrzenie na fakty, własne błędy, i wyciągnięcie wniosków. Bo co udało się raz, nie musi udać się po raz kolejny. P.S. Panie trenerze Niemczyk. A jeśli brakuje Panu klasowych zawodniczek i musiał Pan łatać przysłowiowe dziury, proszę by obejrzał Pan kasety video z nagranymi meczami Winiar Kalisz z Cannes chociażby. Edyta Kucharska chociażby. A może jednak nie potrzebuje Pan już więcej zawodniczek prezentujących wysoki europejski poziom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darry Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: proxy / 10.33.162.* 09.01.04, 10:32 Nie bardzo rozumiem tej logiki... Jezeli Wloszki zaczynaja grac slabo a pozniej sie rozkrecaja, a Turczynki na odwrot... to przeciez na mily Bog latwiej pokonac Wloszki w polfinale a Turczynki w finale niz na odwrot? Sam awans do finalu nic nam nie daje bo cala impreze trzeba wygrac, wiec Wloszki i tak nas nie mina. Chyba ze Niemki sprawia jakiegos psikusa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Eliminacje olimpijskie siatkarek. Azerbejdżan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 20:56 nie przeklinaj bo cie ... Odpowiedz Link Zgłoś