Gość: asceta Re: Brawo siatkarze! IP: *.telpol.net.pl 09.07.12, 14:08 od początku było widac ,ze im się chce! Ta Energia, ruch, siła tak się zastanawiam -czy asystowały im żony(tak jak piłkarzom)widac,że byli w stanie rozwalic wszystkich -tak byli naładowani! i oto przeciez chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Brawo siatkarze. :-) nt 08.07.12, 22:48 Wielkie brawa!!!! Czekam na powtórkę w Londynie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Brawo siatkarze. :-) nt 08.07.12, 23:04 kzet69 napisał: > Wielkie brawa!!!! Czekam na powtórkę w Londynie!!! Ja też. ;-)) ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Brawo siatkarze. :-) nt 08.07.12, 23:12 się wzruszyłem, prawie bym się popłakał. kur... dobrze jest i tak będzie. jeszcze raz, się wzr8uszyłem, bo co? nie wypada? mnie nie przeszkadza się radować. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Brawo siatkarze. :-) nt 08.07.12, 23:27 behemot17-13 napisał: > się wzruszyłem, prawie bym się popłakał. kur... dobrze jest i tak będzie. jeszc > ze raz, się wzr8uszyłem, bo co? nie wypada? mnie nie przeszkadza się radować. ???? ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
zielko Re: Brawo siatkarze. :-) nt 02.08.12, 13:27 Brawo! Trzymam dziś kciuki! Wiele ciekawych komentarzy na temat siatkarzy pojawiło się na www.polec-zimochem.pl - doskonale to pokazuje jakie wsparcie mają nasi siatkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
sportowyszczecin Re: Brawo siatkarze. :-) nt 05.08.12, 12:03 Witamy jeżeli interesujecie się sportem ( zwłaszcza tym w szczecinie) oraz nowinkami z Igrzysk w Londynie , serdecznie zapraszamy na nowy portal w sieci , ta strona jest dla ciebie: szczecinskisport.manifo.com Odpowiedz Link Zgłoś