Gość: wojtas IP: *.gov.pl 26.09.03, 09:02 gdzie będzie można ogladać transmisję meczu półfinałowego (i finałowego :)) Polek? Wiem że retransmisje będą na Polsacie Sport Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toms Re: transmisje IP: 217.153.60.* 26.09.03, 09:16 eurosport transmituje na szczescie te mistrzostwa na nasza kochana panstwowa TVP jak zwykle nei ma co liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: transmisje IP: *.chello.pl 26.09.03, 12:45 Polsat ma prawa do ME. Jeśli więc z niewiadomych powodów nie będzie transmisji na żywo w Polsacie Sport (w sobote o tej samej porze co pólfinał Polek gra Bundesliga, tylko kogo k... obchodzi Bundesliga), to powinna być na Polsacie 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hen Re: transmisje IP: *.wydauto.com.pl 26.09.03, 13:06 Z programu wynika, że Eurosport (nie mam Polsatu Sport) transmituje jutro wieczorem drugi półfinał (Turcja - Holandia) i w niedzielę mały i duży finał. Natomiast w porze naszego półfinału lecą kolarze wokół Hiszpanii (kolarstwo nudzi mnie śmiertelnie). Mam nadzieję, że może coś zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camillo Re: transmisje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 17:27 Vuelta w tym roku jest fascynująca i walka o zwycięstwo trwa nadal, ale wg programu w telegazecie Eurosportu jutro pierwszeństwo dostała siatkówka - mecz Polska-Niemcy jest na żywo. Przy okazji: wydaje się, że dla Eurosportu polscy kibice są ważną grupą, której zainteresowania starają się poważnie brać pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: transmisje IP: *.chello.pl 26.09.03, 17:34 racja camillo... podobno Eurosport ma u nas świetną ogladalność, tylko we Francji wiecej ludzi go ogląda... nic w tym jednak dziwnego, biorąc pod uwagę, co pokazuje nasza TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
dafffy Re: transmisje 26.09.03, 21:26 Gość portalu: camillo napisał(a): > Przy okazji: wydaje się, że dla Eurosportu polscy kibice > są ważną grupą, której zainteresowania starają się > poważnie brać pod uwagę. Do tego dochodzą jeszcze kibice niemieccy... Szkoda, że tylko w Eurosporcie liczą się z zainteresowaniami polskich kibiców. TVP, jak mi się zdaje, ma ich głęboko w d... Żadnej transmisji... Kierownictwo redakcji sportowej do natychmiastowej wymiany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcool Re: transmisje IP: *.artcom.pl / *.artcom.pl 26.09.03, 19:30 W artykule z GW napisano, transmija bedzie w tv plus , czy ktoś może to potwierdzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek A czy transmituje telewizja niemiecka ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: A czy transmituje telewizja niemiecka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 12:36 ARD ani ZDF ani tez DSF nie pokazuja mistrzostw. Ciekawe ktora niemiecka stacja bedzie to pokazywala. Na pewno mecz miedzy Polkami a Niemkami pokaze Eurosport o 15.30 (wedlug programu internetowego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: transmisje IP: 217.153.116.* 27.09.03, 15:04 15;30 telewizja PULS Odpowiedz Link Zgłoś