kontestujacy 19.07.08, 22:23 Lozano zostań, jesteś oazą normalności wśród piekiełka polskich działaczy sportowych! NO i dziękuję za wspaniałe widowiska, ktore stwarza prowadzona przez Pana drużyna. Jak to się mawia: zostań z nami... Zostań z nami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kid Lozano i siatkarze żegnają się z Polską IP: *.icpnet.pl 20.07.08, 00:50 raul, dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Bąkiewicz prawdziwa klasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 10:52 Zgadzam sie z tym.Błędem LOzano było wykluczenie bąkiewicza ze składu na IO. W meczu z Egiptem w sobote pokazał na co go stac. Mimo wszystko kibicuje naszym w Pekinie i chociaz go tam zabraknie bedzie z naszymi. Miejmy nadzieję że Lozano dotstrzegnie swój bład. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Lozano i siatkarze żegnają się z Polską 20.07.08, 04:23 Do widzenia Raul. Do widzenia, a nie zegnaj :) gracias para todo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Lozano i siatkarze żegnają się z Polską 20.07.08, 06:45 Raul, dziękujemy.. A tak dla tych, którzy tego nie wiedzieli cytat i komentarz: "Za tydzień, prosto stamtąd, wyruszają w drogę do Chin - na olimpiadę." Komentarz taki: wyruszą w drogę do Chin, ale na igrzyska olimpijskie, bo olimpiada od czasów starożytnej Grecji- to okres czasu między igrzyskami olimpijskimi. Ale to mało ważne, ponownie: Raul, dziękujemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PWN Byzydura! IP: *.umcs.lublin.pl 20.07.08, 14:18 Obecnie, w potocznym znaczeniu, olimpiada i igrzyska olimpijskie to synonim. Zrodlo: encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3950854 Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Lozano i siatkarze żegnają się z Polską 20.07.08, 07:32 Nie będę po nim płakał! Miał sukcesy, duże i bardzo duże i za to został nagrodzony. Okazało się, jaki potencjał ludzki mają polscy siatkarze i jak to można spieprzyć! Doszło do tego, że cieszymy się ze zwycięstw nad Egiptem(!) u siebie(!!). A dopiero od nas Egipcjanie dowiedzieli się, że w meczu siatkówki wygrać mogą obie drużyny, nie tylko ich przeciwnicy... A "wymęczony" awans na Igrzyska, który miał być po prostu mini- formalnością?! Został zdobyty w meczach "ostatniej szansy". Nie wiem, oczywiście, na ile jest to "zasługa" siatkarzy a na ile trenera... Więc proszę nad tym panem nie wypłakiwać... Pewnie, że im nadal kibicuję i życzę jak najwięcej sukcesów i wiadomo czego, ale to nie znaczy, by nie przeciągnąć batem po nogach... Na razie życząc im jak najlepiej czekam na pierwsze mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbpPolka Re: Lozano i siatkarze żegnają się z Polską IP: *.markom.krakow.pl 20.07.08, 11:29 przypomnij sobie jaka mizeria panowała przed Lozano. Podaj jakieś osiagniecia miedzy Wagnerem a Lozano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Lozano i siatkarze żegnają się z Polską IP: *.61.jawnet.pl 20.07.08, 15:02 Dzięki Lozano do naszych siatkarzy dotarło, że nie są "gwiazdami" tylko zawodowymi sportowcami! Za tę robotę biorą ciężkie pieniądze i powinni solidnie wywiązywać się z kontraktu jaki zawarli za tę kasę a to wiąże się również z d y s c y p l i n ą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dio Na igrzyska!!!!!!! IP: *.enterpol.pl 20.07.08, 08:42 Cholera jasna, skad biora sie Ci niedoksztalceni dziennikarze! Siatkarze pojada na IGRZYSKA - bo olimpiada trwa teraz - jest to 4 letni okres miedzy igrzyskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Moherro Re: Na igrzyska!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 20.07.08, 11:16 Zostaw gościa, on ma maturę od gejtycha i do tego cierpi na dyshistorię albo na dyshelladię. Nie kopmy leżącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PWN Byzydura IP: *.umcs.lublin.pl 20.07.08, 12:19 Obecnie, w potocznym znaczeniu, olimpiada i igrzyska olimpijskie to synonim. Zrodlo: encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3950854 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Raula Lozano pożegnanie się z Polską? IP: *.acn.waw.pl 20.07.08, 10:16 Dlaczego nie pojechał Grzegorz Szymański? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Raula Lozano pożegnanie się z Polską? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 10:18 bo słaby jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Lozano i siatkarze żegnają się z Polską IP: *.icpnet.pl 20.07.08, 10:20 Lozano jest wielki (mimo swojego wzrostu)!!! powiedzmy sobie szczerze że dwa lata temu z dość średniego zespołu stworzył zgrany team potrafiący wygrywać z najlepszymi. O mistrzostwach Europy już zapomnijmy, ten zimny prysznic przydał się nam na pewno, uważam, że na tych dwóch imprezach ugramy dużo, może nawet tyle czego oczekują kibice - czyli medale Ligi Światowej i Igrzysk Olimpijskich. Lozano bez względu na wyniki powinien zostać, ale coś mi się wydaje, że nie chce już. Szkoda... już teraz dziekujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siateczka161819 Re: Lozano i siatkarze żegnają się z Polską IP: *.tktelekom.pl 20.07.08, 11:17 mi sie wydaje,ze on by chciał i to bardzo ale to nie on o tym decyduje tylko PZPS...powinien przedluzyc z nim umowe przed IO a nie po,wtedy Raul miały wiecej pewnosci... wiersze na slowo Przedpelskiemu,że jeśli na Igrzyskach zdobędziemy medla to przedłuży umowe...miejmy nadzieję,bo chyba wiecej kibiców jest za Lozano niż przeciw a to moim zdaniem powinno sie liczyc najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Lozano i siatkarze żegnają się z Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 10:49 LOzano jest swietnym trenerem mimo wszystko. Raul dziękujemy ci że poprowadziłeś naszą druzynę tak daleko miejmy nadzieję że tego czego ich nauczyles nie pójdzie na marne. Jedziemy do Pekinu po złoty medal IO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siateczka161819 Lozano i siatkarze żegnają się z Polską IP: *.tktelekom.pl 20.07.08, 11:05 Do ko_menta_tors!!!Nie zabraniaj nikomu płakać po Lozano...bo tak samo mamy do tego prawo jak ty do jego krytykowania..."Na razie życząc im jak najlepiej czekam na pierwsze mecze."no i co jak je zdobędą to będziesz wtedy wielkim fanem i przyjacielem Lozano tak...Nie znoszę takich etatowych fanów jak ty...jak jest dobrze to wieli kibic a jak źle to nalezy cała reprezentacje na czele z Lozano zmieszac z blotem...tak??Raul jest takim samym człowiekiem jak każdy z nas i ma prawo do popełnienia błedu...Większość z nas dzieki niemu i chłopakom przeżyła najwspanialsze sportowe chwile w swoim życiu,przynajmniej ja tak...nie jestem z czasów Wagnera i nie pamietam tamtych wydarzeń,ale z Nim było podobnie...kiedy były medale to byl wspaniały,najlepszy...Ja chcę jednego,żeby Raul został i pokazał na co stać tą paczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Lozano i siatkarze żegnają się z Polską 20.07.08, 12:04 Gość portalu: siateczka161819 napisał(a): > Do ko_menta_tors!!!Nie zabraniaj nikomu płakać po Lozano...bo tak samo mamy do tego prawo jak ty do jego krytykowania... "Na razie życząc im jak najlepiej czekam na pierwsze mecze."no i co jak je zdobędą to będziesz wtedy wielkim fanem i przyjacielem Lozano tak...Nie znoszę takich etatowych fanów jak ty...jak jest dobrze to wieli kibic a jak źle to nalezy cała reprezentacje na czele z Lozano > zmieszac z blotem...tak??Raul jest takim samym człowiekiem jak każdy z nas i ma prawo do popełnienia błedu...Większość z nas dzieki niemu i chłopakom przeżyła najwspanialsze sportowe chwile w swoim życiu,przynajmniej ja tak...nie jestem z czasów Wagnera i nie pamietam tamtych wydarzeń,ale z Nim było podobnie...kiedy były medale to byl wspaniały,najlepszy...Ja chcę jednego,żeby Raul został i pokazał na co stać tą paczkę... Być może, że mamy różne charaktery kibicowskie... Na pierwsze mecze czekam, bo będą sprawdzianem, co potrafił (lub nie) zrobić Twój idol. Jeśli wyjdzie na Twoje (czego i sobie życzę)to oddam mu cześć, jeśli nie - to nie będę go głaskał po główce, bo nie będę wiedział za co. Oczywiście, że ma prawo do błędu. Tylko każdy za swoje błędy płaci. I od niego oczekuję tego samego. Na razie limit błędów jest - w moim przekonaniu - wyczerpany. Trener to fach, jak każdy inny - nie umiesz, weź się za prostszą robotę (może właśnie drużynę Egiptu?; ja się nad nim nie muszę użalać. Przecież nie z miłości do Wielkiego Narodu to robi, tylko za pensję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator;) Raula Lozano pożegnanie się z Polską? IP: *.gprs.plus.pl 20.07.08, 12:21 Lozano odejdz!moim zdaniem na igrzyska powinienes zabrac Michala Bąkiewicza, bo sobie na to zasużył! staral sie, co juz zapomniales jak na MŚ zastapil Gacka?! tak to wtedy zdobylismy srebro! dziekuje ci za to, ale zegnaj:) aha i jeszcze jedno załuj ze go nie wziales bo on jest podpora naszej druzyny!!!i bez niego to bd bardzo ciezko nam wygrywc:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Od Lozano oczekiwałem wprowadzenia na stałe IP: 81.219.144.* 20.07.08, 12:47 siatkarzy do ścisłej światowej czołówki złożonej niezmiennie od wielu lat z czterech zespołów: Brazylia, Rosja, Włochy, Serbia. Wprowadzenia i pozostania w niej. Niestety nie udało mu się i wspaniały sukces jakim było wicemistrzostwo świata coraz bardziej przypomina jeden z wielu kolejnych zrywów tak charakterystycznych dla naszej siatkówki w ostatnich latach. Inną sprawą jest czy siatkarzy z pokolenia Gruszki, a wiec mistrzów świata juniorów (bodaj z 1997) było na to stać. Pamiętam jak reprezentację dostał wtedy Mazur i oparł ją właśnie na tych graczach. I od początku ich znakiem rozpoznawalnym były wspaniałe zrywy i piękne porażki. U mnie przez wiele lat mieli wręcz nieograniczony kredyt zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Brawa dla Michała!! IP: 62.61.39.* 20.07.08, 13:40 Dał świetną zmianę!! Prawdziwy sportowiec! Bierzmy przykład!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario66 Teraz Polska myśl szkoleniowa pokaze światu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 15:12 jak rozpieprzyć dobrze poukładany dom. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Raula Lozano pożegnanie się z Polską? 20.07.08, 22:18 Bąku wracaj do Czestochowy ,będziesz grał ,a nie grzał ławkę .taki zawodnik na ławce rezerwowych to skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max No i SUPER! Lozano do domu! IP: 193.109.212.* 21.07.08, 07:39 W końcu odchodzi ten mały człowieczek. Fuksnęło mu się na MŚ, a tak poza tym to nic ciekawego nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buss Raula Lozano pożegnanie się z Polską? IP: *.ifd.uni.wroc.pl 21.07.08, 11:16 Tragiczna zagrywka, trwa to od lat, niczego nie zmienia tu ostatnie tygodnie. To poczatek kleski, nie da sie wygrac meczu nie wygrywajac punktow z wlasnej zagrywki. Blok nie istnial z Egiptem(!), ciekawe jak bedzie wygladal z lepszymi. Taktyka byla zbyt prosta, mozna jasno przewidziec jak Zagumny zagra. Ten schematyzm moze byc jeszcze przyczyna tego, ze proby Woickiego by zagrac inaczej beda nie zrozumiane. Smutno patrzec na te druzyne. Zapowiada sie prawdziwy horror, i w Rio, i w Pekinie. Dziwne wypowiedzi, ze to nie zalezy nam na zwyciestwach w Rio jeszcze bardziej mnie utwierdzaja, ze zawodnicy czuja jak sa slabi. W dodatku kilku z nich gra na granicy kontuzji, Swiderski czy Winiarski, z Zagumnym tez nie jest najlepiej. Trzeba sie przygotowac na bardzo zle wiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Lozano i siatkarze żegnają się z Polską IP: 85.222.86.* 22.07.08, 15:46 Podobal mi sie ten mecz.Zreszta chyba sami siatkarze po meczu tez byli zaskoczeni tym ze otrzymali od kibiców Ksiege Wsparcia.To był miły gest. Odpowiedz Link Zgłoś