iinna 03.11.06, 23:02 Powiedzcie mi dlaczego ludzie kłamią...? Nie znosze kłamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bardzo_smutny1 Re: Kłamstwo .. 04.11.06, 07:58 nie wiem dlaczego ludzie kłamią, może z nudów ? a może nie mają nic lepszego do roboty ? powiedziałbym, zebyś się tym nie przejmowała, ale to każdy/a sam/a musi do tego dojrzeć ... iinna napisała: > Powiedzcie mi dlaczego ludzie kłamią...? Nie znosze kłamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Kłamstwo .. 04.11.06, 09:44 To zalezy z jakim kłamstwem masz do czynienia. Ludzie kłamią w różnych sytuacjach i z róznych powodów. Czasami kłamstwo jest okrutne i rani a czasami to jest bardziej ukrycie prawdy i okazuje się lepsze. Tak czy inaczej nalezy sie dobrze zastanowić i rozważyć czy warto kamać. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Kłamstwo .. 04.11.06, 12:01 kłamią... - z nudów - by ubarwic zycie - bo lubia - bo nie widza innego rozwiazania jak tylko kłamstwo - bo sie bopja - bo chca sie popisac - bo nie chca kogos zranić - bo chca podniesc swoja wartosc w oczach inych i duzooo duzooo innych powodów Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: Kłamstwo .. 04.11.06, 15:00 dla niektórych kłamstwo to sposób na życie Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Kłamstwo .. 04.11.06, 15:35 Bo jest tak mi wygodniej,czasem w zyciu sa różne sytacje w których nie do konca mozemy powiedziec całej prawdy. Chyba nikt nie lubi kłamstwa,ja tez staram sie mówic prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
iinna Re: Kłamstwo .. 06.11.06, 21:01 dla mnie nie ma wytlumaczenia jezeli chodzi o klamstwo, chyba najgorsza rzecza jest oklamac swoich najblizszych. Z ostalam kiedys oszukana, dlatego uwazam, ze " PRAWDA NAWET NAJGORSZA JEST LEPSZA OD KłAMSTWA " Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Kłamstwo .. 07.11.06, 09:37 Czasami trzeba kłamać. Aby kogoś ochronić... Bywa, że ten, kto wie za dużo, po prostu musi zginąć. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kłamstwo .. 08.11.06, 18:03 Kłamstwo ma krótkie nogi. Nie należy kłamać jeśli nie jest to naprawdę konieczne w celu ochrony drugiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
iinna Re: Kłamstwo .. 09.11.06, 19:47 porusze temat klamstwa w zwiazku ... jak ludzie potrafia klamac prosto w oczy... zyc w klamstwie i usmiechac sie... naprawde nie rozumie... zneczulenie? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kłamstwo .. 09.11.06, 19:50 Witaj Inna na naszym forum! Może coś o sobie napiszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś