asdzxcvfsrggxdfsd 16.05.23, 14:36 Skoro Pani maRUDA nie chce na ostro dziś, to może tak? Słuchaj padającego deszczu Posłuchaj jak pada No tak, mistrz gitary Feliciano potrafi tez śpiewać. Niektórym Bozia dała więcej niż innym :) Jose Feliciano - Rain Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Deszcz... 16.05.23, 14:41 No, jasne, że znam... musi mieć już dużo latek.... maruda....też coś! :)) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Deszcz... 16.05.23, 14:44 Jakieś 77,5. To już raczej nie wymiata. Ale co nagrał to nasze. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Deszcz... 16.05.23, 14:52 Nooo, to jeszcze, jeszcze...;) mam sąsiadkę, która do 90 się zbliża... i szłam z nią kiedyś ze sklepiku osiedlowego... tak darła z buta, że mi grzywka podskakiwała... więcej z nią nie wracam :))))) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Deszcz... 16.05.23, 14:56 Wiesz, ale mówimy o sprawności manualnej w szczególności palców. Trochę się interesowałem układaniem kostki Rubika na czas - i właściwie jak ktoś dojdzie do 30 to mimo, iż ćwiczył od dzieciństwa i ma w pamięci pierdyliard algorytmów układania - nie ma tam czego szukać na najwyższym poziomie. Fizyki/biologii Pani nie oszukasz. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Deszcz... 16.05.23, 15:00 Może już sprawność nie taka, jak kiedyś... ale dać mu gitarę, to pewnie jeszcze by nieźle zawijał tym wiosłem... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Deszcz... 16.05.23, 15:05 Z pewnością pięknie coś zagra. Natomiast jak patrzyłem na wiki to ostatni album ma z 2009 czy jakoś tak. Może po prostu wiedział, kiedy zejść ze sceny - co niewielu potrafi. A co do Rubika - to taki doświadczony 30 Ci strzeli układanie tak, że Ci szczęka opadnie. Ale wiesz, jaki jest obecnie rekord świata? 3,47 sekundy (no dobra, trochę tam oszukują, bo najpierw jest jakieś 20? sekund na obejrzenie kostki przed rozpoczęciem układania) - ale jednak. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Deszcz... 16.05.23, 15:32 Nigdy tej kostki nie mogłam ułożyć :) zawsze coś tam mi nie grało... rzucałam w kąt ;) próbowałam i znów lipa :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Deszcz... 16.05.23, 16:04 A to moment, muszę poszukać. Bo jak Ci wkleję mój przepis z pliku tekstowego to i tak nie rozumiesz bez długich wyjaśnień :) Odpowiedz Link