Dodaj do ulubionych

KTMKP - eliminacje, Ukraina

20.04.24, 12:36
Obiecałem pokazać, jak Ukraina obeszła politpoprawność. Cóż, a do zwycięstwa w finale to była tylko piosenka o matce.

Wyrosłem już z pieluch, ale mamo, mamo, dosyć!
Jakkolwiek nie urosnę, ona kupuje mi kolejne ciuchy
Już nie jestem dzieckiem, ale ona ciągle się o mnie martwi

i takie tam.

Dopiero potem opublikowali teledysk...

Obserwuj wątek
    • fornitta007 Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 13:15
      No i mam dyskusyjna propozycje. Bo Ukrainiec, ale w duecie z Polka:
      Przechodzi?
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 13:25
        Wooow!, bo mi ten gościu chodził jako kompletny odpał w stylu ev, za co innego - tylko nie pamiętałem jak się zwie :)
        No i ad rem - co prawda urodzony na Łotwie, wg wiki, ale co z tego, skoro "Wkrótce po tym jego rodzina przeprowadziła się na Ukrainę".
        Ufff, to już nie muszę marnować na niego głosu swego :)

• fornitta007 Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 13:41
          Cha, cha, tez chcialam dac te piosenke w ramach zartu :D pojebaana jest ;)
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 13:46
            On miał tego więcej.
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 13:39
      To ja teraz też dam możliwie wątpliwą formalnie propozycję. Jestem przekonany, że kiedyś sprawdzałem i był/jest to zespół ukraiński. Tylko jak teraz wpiszę się taką nazwę + ukraina to wiadomo co wylatuje w guglach.
      Szczęśliwie mam w ulubionych na yt.

• fornitta007 Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 13:52
      Zespol polsko-ukrainski, ale daje bez ceregieli, bo oni sie mocno ukrainskim folkiem kiedys inspirowali. W mlodosci bylam fanka, jezdzilam na zloty, w Lolka stanikami rzucalam, a psiapsi zalatwilam autograf "dla najladniejszej fanki Enej" ;) Mile wspomnienia :)
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 14:01
        fornitta007 napisała:

> stanikami rzucalam, a psiapsi zalatwilam autograf "dla najladniejszej fanki Enej

To teraz czekam na stosowne zdjęcia na ukrytym :D
        • fornitta007 Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 15:03
          :P :P :P
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 15:10
            Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Gdzie ja pisałem o zdjęciu autografu? :P
            • fornitta007 Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 15:19
              :D no przeciez ja bym w zyyyciuuuu golymi cyckami nie swiecila przed ludzmi 😎 stare potargane biustonosze wzielam i wyprulam z nich elementy metalowe, zeby krzywdy nikomu nie zrobic. A jak bylysmy na biforku i wyciagalam portfel z torebki, to mi te staniki wypadly na bar. Uslyszalam wtedy od Gosi, ze wstyd ze mna gdziekolwiek wyjsc 😂
              Aha i udalo mi sie trafic w Lolka faktycznie, bardzo z siebie dumna bylam, bo to nie takie latwe... ;)
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 15:27
                fornitta007 napisała:

> :D no przeciez ja bym w zyyyciuuuu golymi cyckami nie swiecila przed ludzmi 😎

A ja pisałem o cyckach? to rzucanie by było fajne :)

> A jak bylysmy na biforku

Na czym?!

> Aha i udalo mi sie trafic w Lolka faktycznie, bardzo z siebie dumna bylam, bo t
                > o nie takie latwe... ;)

I tu foto być musi!!!!
                • fornitta007 Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 15:34
                  Nigdy na koncertach zadnych fotek nie robilysmy. Juwenalia, Woodstocki- po prostu sie szalalo, telefony dla nas nie istnialy. Stara szkola ;) a biforek to piwo przed wlasciwa impreza :P od "before" taki ponglisz
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 15:40
                    Tak żem myśloł... no nic, pogrzebię w guglu, bo mam pomysła na nowy obrazek do nagłówka.
    • fornitta007 Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 16:16
      No kurwa. Bo co tu mozna wiecej napisac :(
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 20.04.24, 16:34
        A można, przynajmniej ja mogę i zaraz to zrobię.
    • fornitta007 Re: KTMKP - eliminacje, Ukraina 21.04.24, 14:26
      Jestem monotematyczna, moja ostatnia propozycja to drugi Enej, tym razem nie hopsa-hopsa, tylko melancholijnie:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka